|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
No jak dla mnie są dwie opcje. Albo prowokuje i robi to całkiem nieźle, bo każdy się wczuwa w ten bełkot, co jest trochę śmieszne. Albo wierzy w to, co pisze, a że jest zacietrzewiony to przypomina to żuczka który nie może wstać leżąc na odwłoku i tak się śmiesznie giba.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
Ludzie włączcie własne myślenie. TV wam już tak sprało mózgi, że wy już do wszystkiego odnosicie się albo Pis albo PO. Jak ktoś krytykuje Tuska no to już musi być moher i Pisowiec, jak ktoś krytykuje Kaczyńskiego no to musi być leming i z PO. Wcale bym się nie zdziwił jakby Tusk z Kaczyńskim te całe medialne wojenki mieli z góry przygotowane a władzą i tak się podzielą raz Pis, raz PO raz koalicją raz bez a i tek cały czas te same zakłamane ryje u władzy.
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Więc zanim kolejny raz wpadniesz na pomysł żeby coś napisać to trochę pomyśl czy nie piszesz bzdur ... Wszystko możliwe, niedługo się przekonamy...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 03.07.2013 o godz. 12:14.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Nie zrozumiałeś mnie kompletnie.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Piszesz coś że PO i PiS mieliby się dzielić władzą, a reszta to mistyfikacja...
Więc Ci na podstawie 2005 roku udowadniam, że to bzdura. W dodatku piszesz "cały czas te same zakłamane ryje u władzy" co mogłoby sugerować brak zasadniczych różnic między PiS, a PO+SLD+PSL. Co jest totalną bzdurą, już nie raz wciskaną przez różnorakich propagandzistów, najczęściej opłacanych. O co Ciebie nie podejrzewam. Napisz jaśniej jakie widzisz rozwiązanie? ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Guest
|
|
|
No właśnie mi chodzi o te "zasadnicze różnice". Głosuję na PO tylko po to żeby Kaczyński nie wygrał bo będzie wojna z ruskimi, Kościół, Smoleńsk itp itd - takie zasadnicze różnice dostrzegają ludzie i głównie o to mi chodziło z tym praniem mózgów. I argumenty na takim poziomie zauważyłem też tutaj (nie odnoszę się do Ciebie jak coś).
A jakie widzę rozwiązanie? Jest tylko jedno - zrobić coś na wzór Islandii albo zrobić jakąś rewolucję i zacząć od nowa ale to tylko takie czcze gadanie. |
|
|
Senior Member
Offline |
|
Kto Ci powiedział że jak wygra Kaczyński to będzie wojna z ruskimi? Albo, że przyjdą do ciebie o 6 rano? Medialna propaganda, którą należy zwyczajnie wyśmiać. Dlatego jest taka walka z TV Trwam, bo wystarczy odrobina prawdy w oceanie fałszu żeby wywołać wątpliwości, a od tego już krok do Islandii albo Węgier.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 03.07.2013 o godz. 13:40.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Ciekawy przegląd tygodnia w Klubie Ronina:
https://www.youtube.com/watch?v=qEvTiCXur-s |
|
|
|
Banita
Od: 04.2013
Offline |
||
Przecież on chce nam swoją historię napisać." Z polskiego punktu widzenia" A czy historia nie ma nam przypomnieć jak rzeczywiście było? Cytat:
Podpiszę się pod każdą historią która pokaże prawdziwy punkt widzenia a nie polski |
||
|
|
Guest
|
|
|
A to co ty chcesz, żeby w Polsce powstawały muzea pamięci niemieckiej, pruskiej, rosyjskiej, austriacko-węgierskiej? Żydowskich Ci nie wystarczy?
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Widzisz już różnicę między PiSem a nocną zmianą?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 03.07.2013 o godz. 17:09.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
W podstawówce miałem historię z Polsko_ruskim punktem widzenie. A teraz chcę prawdziwej historii. Czy to coś złego?
Przecież w 44 ruscy wcale nie ostrzeliwali samolotów dostarczających żywność powstańcom.Tej daty też w polskiej historii nie było" 17 września 1939" I właśnie taka kiedyś była historia z polskiego punktu widzenia. Ja mogę i Chiński punkt widzenia poprzeć jeżeli pokaże prawdę.
Ostatnio edytowane przez york09 : 03.07.2013 o godz. 17:19.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie strzelali? To dlaczego samoloty nie mogły tankować na prawym brzegu Wisły? Słucham ... Jaka Polska? Nie Polska tylko komusza. Tylko kretyn nie dostrzega różnicy. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nikt sie nie zajmie przyszłością tylko przeszłością ,bo to latwiejsze. Bedą rozliczać wszystkich do Grunwaldu wstecz. Kaczyński bedzie budował muzea i pomniki ( na swoją cześć zapewne też...)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może dla leminga to zaskakujące, ale przyszłość jest konsekwencją przeszłości. Jak wlazłeś w łajno wczoraj to i jutro będziesz śmierdział. Choćbyś z całych sił o wczorajszej przygodzie starał się nie myśleć.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
||||||||
![]() york09 napisał(a):
york09 napisał(a):
A taki oto podpis : york09 napisał(a):
Tusk napisał(a):
![]() Szostkiewicz napisał(a):
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 03.07.2013 o godz. 19:58.
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
||||||||
|
|
Banita
Offline |
|
|
Drozdku czy ty nie rozumiesz słowa prawda historyczna albo tylko punkty widzenia. Nie rozróżniasz tych dwóch pojęć?
Piszesz o Katyniu i ci odpisuję że z jakiegoś (polskiego) punktu widzenia w historii polski tego nie było. A gdyby napisali prawdę jakiej się domagam? I jeszcze jedno pytanie do ciebie, czy komuch to ten co urodził sie przed 89r. czy ten co ma inne zdanie od Prezesa? A słów komuch żydokomuna złodzieje itp. to na jakimś kursie pisowskim uczą albo sam to wymyślasz? I coś fajnego o wyborach w Elblągu Cytat:
O Pakiecie klimatycznym http://www.polskieradio.pl/5/3/Artyk...et-klimatyczny http://wiadomosci.dziennik.pl/polity...aczynskim.html
Ostatnio edytowane przez york09 : 04.07.2013 o godz. 10:19.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Piszesz o Katyniu i ci odpisuję że z jakiegoś (polskiego) punktu widzenia w historii polski tego nie było Ty się prawdy domagasz? ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
A ja tam bardzo chce aby PiS doszło do władzy, codziennie się o to modle
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A "czarnej pijawce" nadal mało kasy:
31 procent dóbr, które zostały zabrane Kościołowi na terenach obecnej Rzeczpospolitej, nadal pozostaje w rękach państwa - wynika z raportu, który na zlecenie Episkopatu Polski przygotował ksiądz profesor Dariusz Walencik. Raport zostanie przedstawiony dziś w Warszawie. Dobry komentarz w tym artykule: To żałosne :(. Papież Franciszek nawołuje do wstrzemięźliwości, skromności, ograniczania wydatków, tłumaczy, że kapłan nie może wieść konsumpcyjnego stylu życia, a jakiś ksiądz w tym czasie wyskakuje z roszczeniami majątkowymi. Jeszcze gdyby Kościół rzeczywiście cierpiał biedę, ale przy takim rozpasieniu jest to niewyobrażalny grzech pychy, lenistwa, zachłanności. Polski Kościół zajmuje się zwykłą lichwą, a nie "odzyskiwaniem majątku". Dla mnie, jako katolika, jest to po prostu wstyd! Nie widzę tu nic, do czego Kościół jest powołany. Nie ma ewangelizacji! To przerażające w jakim stanie moralnym i etycznym, jest dziś polski Kościół. W tej sytuacji - jaki jest sens obrony Kościoła przed ateizacją i tymi, którzy chcą go całkowicie zniszczyć, jeśli tacy jak ja wypruwają sobie flaki, a Kościół to olewa i cały czas dostarcza nowych argumentów swoim wrogom? No ,no jak Pisowcy wygrają wybory ,to trzeba bedzie zapłacić Rydzykowi i klerowi za tą wygraną i pewnie to rzekome 31% majątku szybko zostanie po wyborach przekazane czarnym... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
AS82, PiS to najlepsza partia na święcie i jedyne zbawienie dla Polski! Drozd na pewno się ze mną zgodzi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Ludzie Rostowskiego wejdą do twojego mieszkania jako kontrolerzy skarbówki. Jesli ich nie wpuścisz....zapłacisz karę:
http://wpolityce.pl/wydarzenia/57238...i-zaplaci-kare |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|||
Czy gdyby ktoś w tej chwili kopnął Cię w cztery litery i wyrzucił bezprawnie z domu, to Twoje żądania zwrotu majątku byłyby także czymś nagannym i podłym? Ktoś też mógłby zaargumentować "Asowi się dobrze powodzi i to podłe że żąda domu, gdy tylu biednych ludzi na świecie". york09 napisał(a):
Cytat:
![]() ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Jaka jest roznica miedzy faktem domagania sie zwrotow majatkow przez KK a tym samym ale ze strony zydow? Przypominam, ze KK w tym spoze nie reprezentuje strony Polskiej a raczej wystepuje jako przedstawiciel jednak obcego panstwa, co zwie sie Watykan. KK jakos nie zastanawia czy Polske na to stac ale po prostu zyczy sobie zwrotu... ![]()
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Tusk będąc w Elblągu chyba przywiózł walizkę pieniędzy i kupił elbląską gazetę internetową PORTEL, gdzie jest prowadzona teraz nagonka na Wilka i PiS, coś boją stracić władze w tym mieście : http://www.portel.pl/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Kwestia majątków pozostawionych przez pomordowanych Żydów, wygląda pod kątem prawnym zupełnie inaczej. Polecam do przeczytania ten artykuł: http://www.przeglad-tygodnik.pl/pl/a...-juz-zaplacila Cytat:
![]()
|
||
|