|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 04.2013
Offline |
||
|
Podsumowanie funkykoval powinno zakończyć temat Mikkego. Miki dobrze gada ale na tym powinna się skończyć jego kariera polityczna.
Powiedzcie odnośnie tej kwestii Muzeum II wojny (bo nie słuchałem Jarka) on chce zmienić historię czy co? Dyrektor Muzeum II Wojny Światowej odpowiada prezesowi PiS http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmias...sowi.html?bo=1 Cytat:
Komentarz internauty do art. Cytat:
Ostatnio edytowane przez york09 : 01.07.2013 o godz. 10:21.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Nie wiem jak on chce zmienić historię, ale akurat brak dużego Muzeum II Wojny Światowej w Polsce to skandal.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nie ustawaj propagandzisto, nie ustawaj
![]() Może wytłumaczysz w końcu dlaczego cudak ściemnia ? Tak ordynarie, że tylko durne lemingi łykają ![]() A co do historii. Co może bezmózgowiec wiedzieć o historii. Tylko tyle, że armia czerwona Polskę wyzwoliła, a to przecież grube niedopowiedzenie. Dlaczego 1 VIII 44 Warszawy nie wyzwoliła? Dlaczego strzelała do alianckich samolotów? Słucham wyjaśnień propagandzisto ... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Akurat Muzeum Powstania Warszawskiego nie ma pierwiastka kaczego, gdyż ludzie, którzy zajmowali się jego powstawaniem, tzw. "muzealnicy" zostali usunięci poza nawias PiS. Także trudno przypisywać poza faktem, że był to projekt Lecha Kaczyńskiego (choć jego poprzednicy również go podnosili) łatkę partyjną temu muzeum. Przez lata jego bytności zarówno od lewa do prawa było chętnie odwiedzane.
Także konotacje partyjne (kacze) w przypadku Muzeum II WŚ, które obecnie jest budowane w Gdańsku pod auspicjami PO to raczej strzał kulą w płot. Chyba, że kacze = donaldowe?
Ostatnio edytowane przez emj10 : 01.07.2013 o godz. 10:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
||
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez Mareq : 01.07.2013 o godz. 11:12.
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Drozd próbuje takimi sztuczkami udawać, że nie należy do socjalistów, którzy zostali adoptowani przez PiS z osób zawiedzionych rządami SLD 2001-2005. Średnio mu to wychodzi
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzę, że nie łapiesz. Korwin to od nocnej zmiany symbol oporu wobec nomenklatury. W ciągu 20 lat wybory były co najmniej 5 razy dodając prezydenckie w których JKM nie omieszkał startować okazji do wsparcia jego szlachetnych acz utopijnych idei było wiele ... Nie rozumiem więc wątpliwości kolegi.
Słówko do kolegi "sołtysa". Twoje analizy są bardzo ciekawe, może wyjaśnisz dlaczego cudak tak bezczelnie mija się z prawdą i kto mógłby w te bzdury wierzyć ... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Drogi Drozdzie musisz napisać o polsku do kolegi "sołtysa", bo bełkot zaprezentowany powyżej nie jest ani żadnym pytaniem, ani myślą, z którą można się zgodzić, bądź nie. Nie to żebym zapomniał już naszego języka, ale zwyczajnie czytanie losowo napisanych słów nie jest łatwą sztuką.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Drozdku chodzi mi o to że Jaruś zazdrości bratu tablicy
I też by swoje oblicze chciał ukazać narodowi w Muzeum II WŚ. Jestem taki dobroduszny że jak usłyszałem Jastrzębie -Zdrój uhonorowało pośmiertnie L. Kaczyńskiego Honorowym Obywatelem Miasta. Chciałbym i to z całego serca aby moje miasto tak samo uhonorowało Jarka (oby jak najszybciej) Co do historii, to poszedł drozd po rozum do głowy...a tam pusto i pyta forumowiczów.. Cytat:
Mam jedno zdjęcie może nie nadaje się do Muzeum II WŚ, ale do muzeum historii polski jak najbardziej
Ostatnio edytowane przez york09 : 01.07.2013 o godz. 12:38.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Jeżeli chodzi o Kaczyńskiego to jego wypowiedź na temat Muzeum II wojny należy rozumieć w nawiązaniu do polityki historycznej - chodzi o to, aby wystawa nie odzwierciedlała stanowiska made in "Nasze matki, nasi ojcowie" i tyle.
A Panu Prof. Machcewiczowi chciałbym zadać jedno pytanie - czy był równie oburzony działaniami PO w stosunku do Muzeum Powstania Warszawskiego Pan Profesor od paru lat związany jest z PO (w 2007 r kandydował do Kolegium IPN), a jego wypowiedź to chęć wyciągnięcia ze słów Kaczyńskiego kolejnego 'skandalu", który ma na celu poprawić sondaże PO - wszak nad tym pracuje PDT. No cóż jak to mówią Milicja za komuny też była Obywatelska.... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Podpowiedź brzmi. 1. pytanie: dlaczego? 2.pytanie: kto? Pojaśniało?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 01.07.2013 o godz. 13:16.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|
|
Banita
Offline |
|
|
Cytat:
Zmienimy kształt Muzeum II Wojny Światowej, tak żeby wystawa w tym muzeum wyrażała polski punkt widzenia" Może mówi szyfrem albo koduje swoje wypowiedzi, ale niech narodowi powie o co mu chodzi. Domyślać można się wszystkiego. funkykoval Rożnie można tłumaczyć jego przemówienia. To że rząd ma krew na rękach to można tłumaczyć tym że ktoś przy goleniu się zaciął. A jeszcze bym zapomniał. Wszystkiego najlepszego z okazji wygranych wyborów Prezesie J. Kaczyński. Kto by pomyślał że po tylu porażkach może pan wygrać w tak demokratycznych wyborach. Całkowite zaskoczenie. Jeszcze raz gratuluję York09.
Ostatnio edytowane przez york09 : 01.07.2013 o godz. 14:25.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Eureka leming się połapał że każdą wypowiedź można różnie tłumaczyć
to prawdziwie milowy krok ...![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
york, ile zarabiasz za pracę na forach dyskusyjnych? Chętnie bym sobie dorobił przez wakacje. Mogę szerzyć propagandę dowolnej partii, kwestia ceny. Jakiś kontakt do przełożonych mógłbym dostać? Jak coś to priv.
A, jeszcze, te materiały co wrzucasz to sam musisz szukać, czy Ci podsyła ktoś? Ja w sumie mogę szukać, jeśli dzięki temu dostałbym więcej pieniędzy, mam czas przez lipiec przynajmniej.
Ostatnio edytowane przez martin_6 : 01.07.2013 o godz. 14:52.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
"Zmienimy kształt Muzeum II Wojny Światowej, tak żeby wystawa w tym muzeum wyrażała polski punkt widzenia""
A mnie się wydawało że takie muzeum musi pokazać prawdę, a nie jakiś punkt widzenia. Bo np. punkt widzenia PISu różni się od punktu widzenia reszty narodu. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Napisz do Rydzyka on ci poleci kontakt.
Ostatnio edytowane przez york09 : 01.07.2013 o godz. 15:03.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Propagandzisto wciskanie kitu lemingom to nie politykowanie, tylko desperacja. A Jarek 1000 000 rocznie wydaje na ochronę i to płaci fachowcom więc dupa blada...
Aż cudak zaciska pięści przeciwko nikomu ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Mógłby ktoś się wypowiedzieć o co Drozdowi chodzi .
Bo rozpoczął jakąś dyskusję ale nie wiem czy to po polsku czy to trzeba rozszyfrować. Co z tym milionem do fachowców? |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kombinuj kombinuj...
Chociaż lemingowi sukcesu nie wróżę. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Sugerujesz, że Rydzyk płaci lepiej niż twoi pracodawcy? Zainteresuję się też. Jak ty szukałeś pracy w tej branży, to rozglądałeś się po różnych opcjach politycznych, czy od razu wiedziałeś, dla kogo chcesz pracować? ![]()
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To nie jestem zainteresowany. A tobie dobrze płacą? Chyba tak, skoro tu siedzisz, choć tyle razy dostałeś od swoich przeciwników po łbie. Tak jak pisałem, mogę poprzeć każdego, kwestia ceny, mogę nawet wypisywać takie głupoty jak ty...
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=Kf22JzVLMxI Apropo prowokatorów to użytkownik Drozd kojarzy mi się właśnie z takim kimś jak Andrzej Hadacz. Robi dużo szumu, czarny pijar, taki krzykacz, co drugie słowo to leming, ba, nawet według niego za Kaczyńskiego sportowcy lepiej się prezentowali niż za Tusków (i co z tego, że statystyki mówią co innego) bo czuli się godnie w Polsce. Każdy normalny człowiek powie, że z tymi najbardziej zaciekłymi obrońcami krzyża jak i z Drozdem (lemingiem_ jest coś nie tak. Także może Drozd to taki Andrzej Hadacz bis, hmm? ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jak ktoś ma inne poglądy od Ciebie , to pewnie mu muszą za to płacić, niezła logika. Do tego dodajmy ludzi pokroju Drozda , który wyzywa ludzi o innych poglądach od motłochu i już mamy obraz Polski jeśli wygra Kaczyński ,2005-2007 bis. Za długo było normalnie,widać Polacy znów sobie chcą zafundować dom wariatów.
Ostatnio edytowane przez AS82 : 01.07.2013 o godz. 17:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
||
|
kamikaze napisał(a):
http://wpolityce.pl/artykuly/57029-o...-celem-hitlera Mądrzej nie będzie, ale przynajmniej poziom i sens Twoich wypowiedzi zostanie zachowany. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- A teraz o gigantycznym sukcesie Platformy Obywatelskiej z 2008 roku, do którego teraz Tusk nie chce się przyznać.... Cytat:
![]() http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...d_przez_7.html
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 01.07.2013 o godz. 19:28.
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|