The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
york09
Banita

Od: 04.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.07.2013, 10:04
Podsumowanie funkykoval powinno zakończyć temat Mikkego. Miki dobrze gada ale na tym powinna się skończyć jego kariera polityczna.

Powiedzcie odnośnie tej kwestii Muzeum II wojny (bo nie słuchałem Jarka) on chce zmienić historię czy co?
Dyrektor Muzeum II Wojny Światowej odpowiada prezesowi PiS http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmias...sowi.html?bo=1

Cytat:
Niepokój budzi także zapowiedź, że partia polityczna, po objęciu władzy, zmieni treść wystawy Muzeum. Godzi to wprost w zasadę autonomii instytucji kultury. Ingerowanie polityków w sferę historii nie może prowadzić do pozytywnych skutków.

Prof. dr hab. Paweł Machcewicz
Dyrektor Muzeum II Wojny Światowe
Odemnie dodam: polski... znaczy kaczy, kaczy punkt widzenia. Jeszcze nie rządzi a już chce zmienić historię żeby mu pasowała. Ciekawe gdzie w historii siebie ulokuje.
Komentarz internauty do art.
Cytat:
zaczyna się... wraca to co było za rządów PIS - nie pada określenie IV RP, ale klimat jest ten sam.
- kto nie z nami, ten przeciwko nam.
- ksenofobiczne, ograniczone, duszne postrzeganie patriotyzmu.
- "dziel i rządź" - nagonka na poszczególne grupy społeczne, skłócanie społeczenstwa ze sobą

Jedyna nadzieją, że do wyborów jeszcze 2 lata - ci co zapomnieli jak było za IV RP sobie przypomną, ci co tego nie doświadczyli będą mieli próbkę, demo - i będą mogli wyrobić sobie zdanie.
Ostatnio edytowane przez york09 : 01.07.2013 o godz. 10:21.
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 01.07.2013, 10:11
Nie wiem jak on chce zmienić historię, ale akurat brak dużego Muzeum II Wojny Światowej w Polsce to skandal.
DonaltTSSk
Senior Member

Od: 05.2013

Stary 01.07.2013, 10:22
Towarzysz prokurator generalny Andrzej Seremet stwierdził, że hasło "Raz sierpem, raz młotem czerwoną hołotę":
- To jest nawoływanie do przestępstwa. Sądzę, że można to kwalifikować z art. 255 kodeksu karnego.
---
Art. 255. § 1. Kto publicznie nawołuje do popełnienia występku lub przestępstwa skarbowego podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Kto publicznie nawołuje do popełnienia zbrodni, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

§ 3. Kto publicznie pochwala popełnienie przestępstwa, podlega grzywnie do 180 stawek dziennych, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
york09
Banita

Stary 01.07.2013, 10:29
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem jak on chce zmienić historię, ale akurat brak dużego Muzeum II Wojny Światowej w Polsce to skandal.
To jest skandal. Jak może być kacze muzeum Powstania a nie na kaczego muzeum II WŚ.
Uważam że wchodząc do muzeum II WŚ na pierwszym planie powinno być popiersie Jarosława (ale takie duże a nie w skali 1:1)

Słowa : Towarzysz prokurator generalny Andrzej Seremet stwierdził, że hasło "Raz sierpem, raz młotem czerwoną hołotę":
- To jest nawoływanie do przestępstwa.

To dla mnie nie nawoływanie do przestępstwa, ale do utrzymanie porządku publicznego

Większe zgorszenie sieją słowa
Ostatnio edytowane przez york09 : 01.07.2013 o godz. 10:39.
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 01.07.2013, 10:48
Nie ustawaj propagandzisto, nie ustawaj

Może wytłumaczysz w końcu dlaczego cudak ściemnia ? Tak ordynarie, że tylko durne lemingi łykają

A co do historii. Co może bezmózgowiec wiedzieć o historii. Tylko tyle, że armia czerwona Polskę wyzwoliła, a to przecież grube niedopowiedzenie. Dlaczego 1 VIII 44 Warszawy nie wyzwoliła? Dlaczego strzelała do alianckich samolotów? Słucham wyjaśnień propagandzisto ...
Hej Nasz TS !!
emj10
Senior Member

Stary 01.07.2013, 10:49
Akurat Muzeum Powstania Warszawskiego nie ma pierwiastka kaczego, gdyż ludzie, którzy zajmowali się jego powstawaniem, tzw. "muzealnicy" zostali usunięci poza nawias PiS. Także trudno przypisywać poza faktem, że był to projekt Lecha Kaczyńskiego (choć jego poprzednicy również go podnosili) łatkę partyjną temu muzeum. Przez lata jego bytności zarówno od lewa do prawa było chętnie odwiedzane.

Także konotacje partyjne (kacze) w przypadku Muzeum II WŚ, które obecnie jest budowane w Gdańsku pod auspicjami PO to raczej strzał kulą w płot. Chyba, że kacze = donaldowe?
Ostatnio edytowane przez emj10 : 01.07.2013 o godz. 10:55.
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 01.07.2013, 11:03
Cytat:
i zrozumieć że większość aktualnych wyborców PiS swego czasu na Korwina głos oddało
Dziwna matematyka, bo o przesadny pesymizm Cię nie podejrzewam

Cytat:
- Dla mnie nie ma różnicy, czy mówimy o Hitlerze, Kwaśniewskim, Kaczyńskim czy Tusku - wszystko to dla mnie czerwone świnie. Oni różnią się metodami, cel pozostaje ten sam - czytamy dalej w tygodniku "Do Rzeczy".
Jego wysokość jutrzenka konserwatyzmu słońce liberalizmu i młot na dupokorację, w formie ; )
Ostatnio edytowane przez Mareq : 01.07.2013 o godz. 11:12.
emj10
Senior Member

Stary 01.07.2013, 11:04
Drozd próbuje takimi sztuczkami udawać, że nie należy do socjalistów, którzy zostali adoptowani przez PiS z osób zawiedzionych rządami SLD 2001-2005. Średnio mu to wychodzi
Drozd
Senior Member

Stary 01.07.2013, 11:31
Mareq napisał(a):Wyświetl post
Dziwna matematyka, bo o przesadny pesymizm Cię nie podejrzewam
Widzę, że nie łapiesz. Korwin to od nocnej zmiany symbol oporu wobec nomenklatury. W ciągu 20 lat wybory były co najmniej 5 razy dodając prezydenckie w których JKM nie omieszkał startować okazji do wsparcia jego szlachetnych acz utopijnych idei było wiele ... Nie rozumiem więc wątpliwości kolegi.

Słówko do kolegi "sołtysa". Twoje analizy są bardzo ciekawe, może wyjaśnisz dlaczego cudak tak bezczelnie mija się z prawdą i kto mógłby w te bzdury wierzyć ...
Hej Nasz TS !!
emj10
Senior Member

Stary 01.07.2013, 11:43
Drogi Drozdzie musisz napisać o polsku do kolegi "sołtysa", bo bełkot zaprezentowany powyżej nie jest ani żadnym pytaniem, ani myślą, z którą można się zgodzić, bądź nie. Nie to żebym zapomniał już naszego języka, ale zwyczajnie czytanie losowo napisanych słów nie jest łatwą sztuką.
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 01.07.2013, 12:00
Cytat:
W ciągu 20 lat wybory były co najmniej 5 razy dodając prezydenckie w których JKM nie omieszkał startować okazji do wsparcia jego szlachetnych acz utopijnych idei było wiele ... Nie rozumiem więc wątpliwości kolegi.
Biorąc pod uwagę wyniki jakie osiągał musisz zakładać bezwzględnie zdyscyplinowaną i regularną wymianę elektoratu, aby uciułać tą ,,większość aktualnych wyborców PiS''
york09
Banita

Stary 01.07.2013, 12:07
Drozdku chodzi mi o to że Jaruś zazdrości bratu tablicy

I też by swoje oblicze chciał ukazać narodowi w Muzeum II WŚ.
Jestem taki dobroduszny że jak usłyszałem Jastrzębie -Zdrój uhonorowało
pośmiertnie L. Kaczyńskiego Honorowym Obywatelem Miasta.
Chciałbym i to z całego serca aby moje miasto tak samo uhonorowało Jarka (oby jak najszybciej)

Co do historii, to poszedł drozd po rozum do głowy...a tam pusto i pyta forumowiczów..
Cytat:
A co do historii. Co może bezmózgowiec wiedzieć o historii. Tylko tyle, że armia czerwona Polskę wyzwoliła, a to przecież grube niedopowiedzenie. Dlaczego 1 VIII 44 Warszawy nie wyzwoliła? Dlaczego strzelała do alianckich samolotów? .
A wystarczy PO-GOOGLOWAĆ.

Mam jedno zdjęcie może nie nadaje się do Muzeum II WŚ, ale do muzeum historii polski jak najbardziej
Ostatnio edytowane przez york09 : 01.07.2013 o godz. 12:38.
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 01.07.2013, 12:34
Jeżeli chodzi o Kaczyńskiego to jego wypowiedź na temat Muzeum II wojny należy rozumieć w nawiązaniu do polityki historycznej - chodzi o to, aby wystawa nie odzwierciedlała stanowiska made in "Nasze matki, nasi ojcowie" i tyle.

A Panu Prof. Machcewiczowi chciałbym zadać jedno pytanie - czy był równie oburzony działaniami PO w stosunku do Muzeum Powstania Warszawskiego Jakoś wówczas Pan Profesor nie wypowiadał się krytycznie o próbie przejęcia przez warszawski magistrat władzy nad muzeum, i chęci rozwiązania Rady Powierniczej.

Pan Profesor od paru lat związany jest z PO (w 2007 r kandydował do Kolegium IPN), a jego wypowiedź to chęć wyciągnięcia ze słów Kaczyńskiego kolejnego 'skandalu", który ma na celu poprawić sondaże PO - wszak nad tym pracuje PDT.

No cóż jak to mówią Milicja za komuny też była Obywatelska....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Drozd
Senior Member

Stary 01.07.2013, 13:11
Mareq napisał(a):Wyświetl post
Biorąc pod uwagę wyniki jakie osiągał musisz zakładać bezwzględnie zdyscyplinowaną i regularną wymianę elektoratu, aby uciułać tą ,,większość aktualnych wyborców PiS''
Zmień sobie większość na wielu i przestań się czepiać dupereli. Czy stanowią oni większość? Może i nie, a może tak ...

emj10 napisał(a):Wyświetl post
Drogi Drozdzie musisz napisać o polsku do kolegi "sołtysa", bo bełkot zaprezentowany powyżej nie jest ani żadnym pytaniem, ani myślą, z którą można się zgodzić, bądź nie. Nie to żebym zapomniał już naszego języka, ale zwyczajnie czytanie losowo napisanych słów nie jest łatwą sztuką.
Myślałem że kulejesz tylko w matematyce, ale najwyraźniej się myliłem.

Podpowiedź brzmi.

1. pytanie: dlaczego?
2.pytanie: kto?

Pojaśniało?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 01.07.2013 o godz. 13:16.
Hej Nasz TS !!
york09
Banita

Stary 01.07.2013, 14:20
Cytat:
funkykoval Jeżeli chodzi o Kaczyńskiego to jego wypowiedź na temat Muzeum II wojny należy rozumieć w nawiązaniu do polityki historycznej - chodzi o to, aby wystawa nie odzwierciedlała stanowiska made in "Nasze matki, nasi ojcowie" i tyle.

Zmienimy kształt Muzeum II Wojny Światowej, tak żeby wystawa w tym muzeum wyrażała polski punkt widzenia"
Może mówi szyfrem albo koduje swoje wypowiedzi, ale niech narodowi powie o co mu chodzi. Domyślać można się wszystkiego.
funkykoval Rożnie można tłumaczyć jego przemówienia.
To że rząd ma krew na rękach to można tłumaczyć tym że ktoś przy goleniu się zaciął.

A jeszcze bym zapomniał.

Wszystkiego najlepszego z okazji wygranych wyborów Prezesie J. Kaczyński. Kto by pomyślał że po tylu porażkach może pan wygrać w tak demokratycznych wyborach.
Całkowite zaskoczenie. Jeszcze raz gratuluję York09.
Ostatnio edytowane przez york09 : 01.07.2013 o godz. 14:25.
Drozd
Senior Member

Stary 01.07.2013, 14:37
Eureka leming się połapał że każdą wypowiedź można różnie tłumaczyć to prawdziwie milowy krok ...
Hej Nasz TS !!
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 01.07.2013, 14:49
york, ile zarabiasz za pracę na forach dyskusyjnych? Chętnie bym sobie dorobił przez wakacje. Mogę szerzyć propagandę dowolnej partii, kwestia ceny. Jakiś kontakt do przełożonych mógłbym dostać? Jak coś to priv.

A, jeszcze, te materiały co wrzucasz to sam musisz szukać, czy Ci podsyła ktoś? Ja w sumie mogę szukać, jeśli dzięki temu dostałbym więcej pieniędzy, mam czas przez lipiec przynajmniej.
Ostatnio edytowane przez martin_6 : 01.07.2013 o godz. 14:52.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
york09
Banita

Stary 01.07.2013, 14:50
"Zmienimy kształt Muzeum II Wojny Światowej, tak żeby wystawa w tym muzeum wyrażała polski punkt widzenia""
A mnie się wydawało że takie muzeum musi pokazać prawdę, a nie jakiś punkt widzenia.
Bo np. punkt widzenia PISu różni się od punktu widzenia reszty narodu.
york09
Banita

Stary 01.07.2013, 14:52
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
york, ile zarabiasz za pracę na forach dyskusyjnych? Chętnie bym sobie dorobił przez wakacje. Mogę szerzyć propagandę dowolnej partii, kwestia ceny. Jakiś kontakt do przełożonych mógłbym dostać? Jak coś to priv.
martin_6--młody jesteś to korzystaj z wakacji a politykowanie zostaw takim starym prykom jak ja. W twoim wieku to za dziewczynami się uganiałem.(chciałem dopisać " a nie siedziałem przed komputerem)ale wtedy nikt o takim czymś nie słyszał.
Napisz do Rydzyka on ci poleci kontakt.
Ostatnio edytowane przez york09 : 01.07.2013 o godz. 15:03.
Drozd
Senior Member

Stary 01.07.2013, 15:27
Propagandzisto wciskanie kitu lemingom to nie politykowanie, tylko desperacja. A Jarek 1000 000 rocznie wydaje na ochronę i to płaci fachowcom więc dupa blada...

Aż cudak zaciska pięści przeciwko nikomu
Hej Nasz TS !!
york09
Banita

Stary 01.07.2013, 15:53
Mógłby ktoś się wypowiedzieć o co Drozdowi chodzi .
Bo rozpoczął jakąś dyskusję ale nie wiem czy to po polsku czy to trzeba rozszyfrować.
Co z tym milionem do fachowców?
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 01.07.2013, 15:58
york09 napisał(a):Wyświetl post
Mógłby ktoś się wypowiedzieć o co Drozdowi chodzi .
Bo rozpoczął jakąś dyskusję ale nie wiem czy to po polsku czy to trzeba rozszyfrować.
Co z tym milionem do fachowców?
Nie wiadomo o co chodzi , jedyne co widać to słowo "leming" uzyte 100 tyś razy
Drozd
Senior Member

Stary 01.07.2013, 16:18
Kombinuj kombinuj...

Chociaż lemingowi sukcesu nie wróżę.
Hej Nasz TS !!
martin_6
Senior Member

Stary 01.07.2013, 16:55
york09 napisał(a):Wyświetl post
martin_6--młody jesteś to korzystaj z wakacji a politykowanie zostaw takim starym prykom jak ja. W twoim wieku to za dziewczynami się uganiałem.(chciałem dopisać " a nie siedziałem przed komputerem)ale wtedy nikt o takim czymś nie słyszał.
Napisz do Rydzyka on ci poleci kontakt.
Niewiele siedzę, ale jak już siedzę, to mógłbym coś zarobić. Student groszem nie pogardzi, a skoro taki stary pryk jak ty się tym zajmuje, to widocznie musi być opłacalny interes

Sugerujesz, że Rydzyk płaci lepiej niż twoi pracodawcy? Zainteresuję się też. Jak ty szukałeś pracy w tej branży, to rozglądałeś się po różnych opcjach politycznych, czy od razu wiedziałeś, dla kogo chcesz pracować?
Będą wisieć komuniści!

AS82
Banita

Stary 01.07.2013, 17:03
Sugerujesz, że Rydzyk płaci lepiej niż twoi pracodawcy?
Rydzyk jest chytry ,to może ci załatwić jedynie darmowe praktyki vide jego uczelnię w Toruniu
martin_6
Senior Member

Stary 01.07.2013, 17:41
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Rydzyk jest chytry ,to może ci załatwić jedynie darmowe praktyki vide jego uczelnię w Toruniu
To nie jestem zainteresowany. A tobie dobrze płacą? Chyba tak, skoro tu siedzisz, choć tyle razy dostałeś od swoich przeciwników po łbie. Tak jak pisałem, mogę poprzeć każdego, kwestia ceny, mogę nawet wypisywać takie głupoty jak ty...
Będą wisieć komuniści!

Jaroo1
Senior Member

Stary 01.07.2013, 17:48
Cytat:
To nie jestem zainteresowany. A tobie ile płacą? Tak jak pisałem, mogę poprzeć każdego, kwestia ceny...
Andrzej to Ty?
http://www.youtube.com/watch?v=Kf22JzVLMxI

Apropo prowokatorów to użytkownik Drozd kojarzy mi się właśnie z takim kimś jak Andrzej Hadacz. Robi dużo szumu, czarny pijar, taki krzykacz, co drugie słowo to leming, ba, nawet według niego za Kaczyńskiego sportowcy lepiej się prezentowali niż za Tusków (i co z tego, że statystyki mówią co innego) bo czuli się godnie w Polsce. Każdy normalny człowiek powie, że z tymi najbardziej zaciekłymi obrońcami krzyża jak i z Drozdem (lemingiem_ jest coś nie tak. Także może Drozd to taki Andrzej Hadacz bis, hmm?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
AS82
Banita

Stary 01.07.2013, 17:51
To nie jestem zainteresowany. A tobie dobrze płacą? Chyba tak, skoro tu siedzisz, choć tyle razy dostałeś od swoich przeciwników po łbie. Tak jak pisałem, mogę poprzeć każdego, kwestia ceny, mogę nawet wypisywać takie głupoty jak ty...
Jak ktoś ma inne poglądy od Ciebie , to pewnie mu muszą za to płacić, niezła logika. Do tego dodajmy ludzi pokroju Drozda , który wyzywa ludzi o innych poglądach od motłochu i już mamy obraz Polski jeśli wygra Kaczyński ,2005-2007 bis. Za długo było normalnie,widać Polacy znów sobie chcą zafundować dom wariatów.
Ostatnio edytowane przez AS82 : 01.07.2013 o godz. 17:53.
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 01.07.2013, 19:02
kamikaze napisał(a):
Wracając jeszcze do pisu, to dziwne, że nikt nie poruszał tematu solidarności, która najpierw za pomocą kukiza narzekała, że kaczor daje sobie z donaldem po dziobie, albo teksty w stylu, że jest apolityczna i tak dalej, a nagle z postkomuną Pisowską się pokazuje. Widocznie takie były plany od początku, namieszać coś tego, że niby są fajni chcą zniszczyć bandę czworga, no ale Jareczek przecież nie pozwoli zniszczyć swojej kliki.
Może jeszcze wklej zdjęcie Hitlera, Mussoliniego i Korwina Mikke z napisem : "mordowanie milionów ludzi nie było celem Hitlera" lub Hitler "gdyby dziś stanął przed sądem, musiałby zostać uniewinniony"

http://wpolityce.pl/artykuly/57029-o...-celem-hitlera

Mądrzej nie będzie, ale przynajmniej poziom i sens Twoich wypowiedzi zostanie zachowany.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A teraz o gigantycznym sukcesie Platformy Obywatelskiej z 2008 roku, do którego teraz Tusk nie chce się przyznać....

Cytat:
Rząd: Olbrzymi sukces ws. pakietu, 60 mld przez 7 lat

Szczyt UE zakończył się kompromisem ws. pakietu klimatyczno-energetycznego. Radosław Sikorski powiedział, że premier Tusk osiągnął w negocjacjach olbrzymi sukces. W ramach mechanizmu solidarności w pakiecie, Polska ma dostać 60 mld zł w latach 2013-2020. - Donald, jesteś najbardziej skutecznym negocjatorem, jakiego znam - miał powiedzieć Sarkozy do Tuska.
- Wydaje się, że premier osiągnął olbrzymi, osobisty sukces - ocenił Sikorski. - Jak do państwa przyjdzie, będzie mógł powiedzieć "yes, yes yes" i jeszcze więcej, bo środki, które tu osiągnęliśmy, są jeszcze większe - dodał.

Jak podkreślił, szczyt "już zamknął kwestie związane z Traktatem Lizbońskim" i ws. Wschodniego Partnerstwa. - Ale to, co najważniejsze, to to, że Polska uzyskała zrozumienie dla swojej argumentacji w kwestii pakietu - ocenił szef MSZ.

- W ramach mechanizmu solidarności w pakiecie, Polska dostanie 60 mld złotych w latach 2013-2020 - powiedział UKIE Mikołaj Dowgielewicz. Wyjaśnił, że Polska wyda te dodatkowe pieniądze np. na cele społeczne, ekologiczne, rozwój infrastruktury energetycznej.

(...)
Zdaniem Dowgielewicza, przełomowa dla realizacji polskich postulatów była rozmowa Tuska z Nicolasem Sarkozym i szefem Komisji Europejskiej Jose Manuelem Barroso. - Prezydent Sarkozy powiedział do premiera Tuska, "Donald, jesteś najbardziej skutecznym negocjatorem, jakiego znam" - relacjonował Dowgielewicz.

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...d_przez_7.html
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 01.07.2013 o godz. 19:28.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
martin_6
Senior Member

Stary 01.07.2013, 19:14
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Jak ktoś ma inne poglądy od Ciebie , to pewnie mu muszą za to płacić, niezła logika. Do tego dodajmy ludzi pokroju Drozda , który wyzywa ludzi o innych poglądach od motłochu i już mamy obraz Polski jeśli wygra Kaczyński ,2005-2007 bis. Za długo było normalnie,widać Polacy znów sobie chcą zafundować dom wariatów.
Akurat forumowicze z obozu Drozda to tacy sami moi koledzy jak i twoi, jakbyś poczytał moje wcześniejsze posty w tym temacie to raczej byś mnie z nimi nie utożsamiał. Wyśmiewam yorka, którego działalność na tym forum jest ewidentnie czysto propagandowa (chyba nie będziesz próbować usprawiedliwiać gościa, którego jedyną działalnością na tym forum są propagandowe wrzutki przeciwko jednej z opcji politycznej). Ciebie o podobną działalność nie podejrzewam, ale się wepchnąłeś w moją rozmowę z nim, to też dostałeś - proste.
Będą wisieć komuniści!

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów