The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.06.2013, 19:18
Nehiar napisał(a):Wyświetl post
O mój Boże drogi ....To jest materiał na dobrą komedię ...
zagłosowałem. gorzej być już nie może, niech zatem będzie śmieszniej.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 26.06.2013, 19:23
adam24 napisał(a):Wyświetl post
Zachęcam do lektury!

wis.la/dt31m
Czyli to nie jest student z Londynu który startuje w jakimś show w rumunii i w dodatku oszukał arabów? ;]
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 26.06.2013, 19:24
Zachęcam do lektury!

wis.la/dt31m
Mistrzostwo.
Były agent, który dokonał zemsty tymi filmikami na Oproiescu natychiast po całym zamieszaniu medialnym postanawił usunąć materiał video - ustawić filmik jako prywatny. Ma jednak dobre serce.
wis.la/wjwv3

Cały czas jest wesoło, a ten dzień jeszcze się nie skończył.

Przykrywanie kłamstwa kłamstwami sprawia, że jest co raz śmieszniej.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 26.06.2013 o godz. 19:51.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 26.06.2013, 19:36
KrzychooR napisał(a):Wyświetl post
Jeśli Ci mało to zobacz to...
wis.la/wj9i5
na tej stronie Sorin zwierza się:

Cytat:
Mam wysoko rozwinięte poczucie humoru, jestem towarzyski, mam charyzmatyczną osobowość, jestem spontaniczny, właśnie obronilem magisterkę, gram w pilkę nożną
Co jak co, ale z tym poczuciem humoru to nie przesadził....

Zachęcam do lektury!

wis.la/dt31m
Największa i najwazniejsza rumuńska strona poświęcona rumuńskiemu futbolowi i jego statystykom, w dziale Players nie zna nikogo takiego jak Oproiescu.
wis.la/jc2cl
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 26.06.2013, 19:44
Kiedy my grzebiemy po śmietnikach i wyciągamy takiego Oproiescu Legia pewnie sprzeda Bereszyńskiego za 2 mln euro i będzie mieć kasę na następnych młodych z naszej ligi bądź stranierosów o uznanych nazwiskach. My tymczasem musimy się cieszyć wygrzebanymi śmieciami z Rumunii.

Być może Benfika nie kupi teraz Bereszyńskiego za 2 mln euro, to w następnym okienku odezwą się Rosjanie. My tymczasem dalej w śmietniku będziemy grzebać.... jaka żenada.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Spokolokoełrokoko
Member

Od: 06.2013

Stary 26.06.2013, 19:49
Zachęcam do lektury!

wis.la/dt31m

Gość .......i, że to " filmy umieszczone na YouTubie stanowią w rzeczywistości zemstę mojego byłego agenta. On chce pieniędzy za to, że polecił go Wiśle " Coś mi tu jednak ....a nie pasuje... Jakim cudem ma to być zemsta menago, który podobno polecał go Wiśle skoro te filmiki wylądowały w sieci na początku 2012? Halo, mamy połowę 2013!!!
Menago już półtora roku temu wiedział, że będzie go polecał Wiśle
A sam filmik został zrobiony w 2010.
Przynajmniej na początku jest napisane, że ma 23 lata i urodził się w 1987...
Ja .......ę! Panowie, to jest kabaret!
Ostatnio edytowane przez Spokolokoełrokoko : 26.06.2013 o godz. 19:57.
Odpowiedz cytując
dizzy
Member

Od: 05.2013

Stary 26.06.2013, 19:52
Ale ten -> http://www.transfermarkt.de/de/ostoj...ler_54547.html całkiem fajnie i profesjonalnie wygląda. Jest na testach w klubie i do wzięcia za darmo.
Odpowiedz cytując
TYSIAC906
Member

Stary 26.06.2013, 19:57
pojawiło się jakieś swiatełko w tunelu :O http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=28047
Jest nadzieja na jedno WZMOCNIENIE . Chociaz w sumie nie rozumiem ,dlaczego jego się testuje ,a Burdenskiego bierze z miejsca. NA UKŁADY NIE MA RADY
Odpowiedz cytując
marcin_częstochowa
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 26.06.2013, 20:03
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Mistrzostwo.
Były agent, który dokonał zemsty tymi filmikami na Oproiescu natychiast po całym zamieszaniu medialnym postanawił usunąć materiał video - ustawić filmik jako prywatny. Cały czas jest wesoło, a ten dzień jeszcze się nie skończył.
W pi..u co za sezon - powiedział po jesieni Czarek Wilk.
A ja myślę, jak chyba większość tutaj zresztą, sezon w pi..u, to dopiero będzie.

Tssso tcho jest w ogóle?

Nie ma na sprzątaczki, nie ma na scouting ... ale na pensyje dla, nietanich przecież, kompletnie skompromitowanych 'fachowców', jest.

Najgorsze, że nie widać w klubie 1 menedżersko kompetentnej osoby.
Zamiast logicznych i zdecydowanych działań, są jakieś absurdalne ruchy, że aż pół Polski się śmieje; a do tego permanentna dezinformacja.

Szlag trafia
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 26.06.2013, 20:03
TYSIAC906 napisał(a):Wyświetl post
pojawiło się jakieś swiatełko w tunelu :O http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=28047
Jest nadzieja na jedno WZMOCNIENIE . Chociaz w sumie nie rozumiem ,dlaczego jego się testuje ,a Burdenskiego bierze z miejsca. NA UKŁADY NIE MA RADY
W porównaniu do tego co było wcześniej to jest super profesjonalista i gwiazda podpisać bez testów!!1
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 26.06.2013, 20:07
Ja pierniczę, może wysłać by tego Rumuna i naszych skautów na "dietykę" do tej laski http://deser.pl/deser/1,111858,14169...#BoxSlotII3img

Komedia elbląsko - rumuńska dnia dzisiejszego
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 26.06.2013, 20:16
Nasi juniorzy młodsi zostali mistrzami Polski - ciekawe czy którykolwiek w jakiejś tam przyszłości zostanie piłkarzem pierwszego zespołu Wisły?

Któryś z kolegów pisał że nie opłaca się Szachtarowi szkolenie młodzieży (co i tak robi) bo i tak żaden z nich nie może się przebić do składu i że podobnie nie warto szkolić w Wiśle.
http://www.eurofutbol.pl/news/713261...-w-Szachtarze/

Owszem, jak będziemy po 10 mln euro płacić za piłkarzy jak Ukraińcy

A na razie taki Przybecki i Piatek w Zagłębiu a my będziemy podniecać się czy Macedończyk podpisze z nami kontrakt. Kilka klubów polskich pozyskało piłkarzy z ligi macedońskiej (tak mi się wydaje) i jakoś nie kojarzę żeby któryś z nich zrobił karierę. Kojarzy ktoś? Jakoś tytuł najlepszego piłkarza ligi macedońskiej nie przemawia do mnie. To nie liga Serbska czy Chorwacka.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 26.06.2013, 20:18
Zachęcam do lektury!

http://www.igol.pl/article,63625.html
Z tego Rumuna jest niezły bajkopisarz, że niby agent zamieścił dla zemsty te kompilacje na Youtube...

Filmiki na Youtube zamieścił użytkownik o nazwie "sorinely007":
http://webcache.googleusercontent.co...%2Fsorinely007

jak widać zostały one dzisiaj usunięte, oczywiście przez złośliwego agenta, a nie przez Oproiescu:
http://www.youtube.com/user/sorinely007

Tylko zastanawia mnie jedna rzecz? Dlaczego niejaki Oproiescu Sorin używał w 2009 roku na forum Yahoo, nicka o nazwie "sorinely007"?
http://groups.yahoo.com/group/seria1...age/1005?var=1

Wchodzimy teraz na profil "sorinely007": profiles.yahoo.com/sorinely007, a tam zdjęcie człowieka testowanego przez Wisłę:
http://profiles.yahoo.com/sorinely007

Niezły agent z tego Sorina, nie ma co, agent 007.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 26.06.2013, 20:26
K4millo napisał(a):Wyświetl post
Z tego Rumuna jest niezły bajkopisarz, że niby agent zamieścił dla zemsty te kompilacje na Youtube...

wis.la/ro12o

jak widać zostały one dzisiaj usunięte, oczywiście przez złośliwego agenta, a nie przez Oproiescu:
wis.la/wx9k0

Tylko zastanawia mnie jedna rzecz? Dlaczego niejaki Oproiescu Sorin używał w 2009 roku na forum Yahoo, nicka o nazwie "sorinely007"?
wis.la/ipt4v

Wchodzimy teraz na profil "sorinely007": profiles.yahoo.com/sorinely007, a tam zdjęcie człowieka testowanego przez Wisłę:
wis.la/vjvtz

Heh chyba powinni Cię w klubie zatrudnić, a wypier...ć wreszcie raz na zawsze kapusia Kapkę.
Odpowiedz cytując
santiago_1986
Member

Od: 07.2009

Stary 26.06.2013, 20:28
Myślałem, że załatwienie transferu Niemca po znajomości było szczytem absurdu osiągniętego przez nasz klub. Jeszcze 2 dni temu jeśli ktoś opowiedziałby to co się dzisiaj dzieje to zostałby wyśmiany. Okazuje się, że granice absurdu można przesunąć do kosmicznego poziomu i zasponsorować studentowi z poczuciem humoru wakacje w Grodzisku. Mam tylko ogromną nadzieje, że sytuacja się nie powtórzy i za kilka dni nie zostaniemy uraczeni jeszcze większym kabaretem. Niedługo niejaki Vidliczka będzie uznawany za wirtuoza footballu w porównaniu do zawodników Wisły jak tak dalej pójdzie...
Odpowiedz cytując
santiago_1986
Member

Od: 07.2009

Stary 26.06.2013, 20:36
K4millo napisał(a):Wyświetl post

http://webcache.googleusercontent.co...%2Fsorinely007

http://www.youtube.com/user/sorinely007

http://groups.yahoo.com/group/seria1...age/1005?var=1

http://profiles.yahoo.com/sorinely007

On ma po prostu poczucie humoru - trochę specyficzne, ale jednak.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 26.06.2013, 20:52
On pewnie w tym wywiadzie powiedział 1 prawdziwe zdanie, ze musi zarabiać!
Każdy musi!

K4millo gratulacje!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 26.06.2013 o godz. 20:59.
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.06.2013, 20:56
oj, coś czuje że ten komedio dramat może nie miec happyendu i derby krakowa będą tylko w tym sezonie....
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 26.06.2013, 21:03
Ten kapitan Vardaru Skopje moze przekonac do siebie nasz sztab. Najlepszy pilkarz tamtejszej ekstraklasy. Kapitan swojego zespolu. Moze waleczny, nie jakas ciota za przeproszeniem.

Bo wlasnie u nas w klubie powinni wieksza wage przykladac do tego jaki charakter ma zawodnik...
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 26.06.2013, 21:22
Mnie oburza jedno, ze klub ma czarno na białym, ze ktoś ich dyma bez mydla, a nie podejmuje żadnych decyzji! Przecież te testy powinny natychmiast sie skończyć z dniem dzisiejszym. Bedzie zabawnie jak gość jutro zagra w sparingu.jeszcze te farmazony w wywiadzie i jestem w stanie uwierzyć, ze rzeczywiście mu dodają otuchy w Wisle, w Grodzisku. Facet ma pewnie zajebisty ubaw teraz w hotelu i opowiada znajomym na fb i skypie. Moze warto uderzyć pięścią w stół wreszcie na to co sie dzieje
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 26.06.2013, 21:32
K4millo świetna robota! Najpozytywniejsza wiadomość tego okienka transferowego. Być może uratowałeś Wisłę przed zakontraktowaniem jednego kulawca mniej! Gratuluję.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 26.06.2013, 21:34
Biorę wolne w robocie i jadę jutro do Grodziska na testy. Kończę własnie wrzucać z moim "menago" filmiki z orlików gości podobnych posturą do mojej.

tofik napisał(a):Wyświetl post
A czym się różni Oproiescu od Burdenskiego niby ? Obydwaj cieniasy i amatorzy , tyle, że ojca jednego Franek zna i się dostał bez testów, a drugi musi kombinować
Otoczką Panie, otoczką. W naszej sytuacji - kiedy nie mamy profesjonalnych piłkarzy - otoczka jest o tyle ważna, że można stwarzać pozory profesjonalizmu gdzie indziej. Teraz zesrało się również to.
Ostatnio edytowane przez thechris : 26.06.2013 o godz. 21:50.
Odpowiedz cytując
ikarsu
Junior Member

Od: 03.2013

Stary 26.06.2013, 21:53
Ja pierdylę. Polak kłamstwo czuje na odległość. Polak może być od razu policjantem ,prokuratorem ,sędzią i katem. Złapany-oskarżony-winny-powieszony. Dajmy szansę mylić się ludziom. Dopiero na końcu ich osądźmy (jeżeli musimy bo nas coś ciśnie). Ktoś ,kiedyś powiedział - "...jesteś bez winy - rzuć w winnego kamieniem..." A tak swoją drogą śmieszni Ci domorośli "Sherlockowie Holmesowie"...
Odpowiedz cytując
zibi7
Senior Member

Od: 01.2013

Stary 26.06.2013, 22:15
Patrzcie na to, rumun w 2010 roku pracował w nowojorskim parku rozrywki Six Flags:http://pl.wikipedia.org/wiki/Six_Flags

Odpowiedz cytując
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 26.06.2013, 22:17
ikarsu napisał(a):Wyświetl post
Ja pierdylę. Polak kłamstwo czuje na odległość. Polak może być od razu policjantem ,prokuratorem ,sędzią i katem. Złapany-oskarżony-winny-powieszony. Dajmy szansę mylić się ludziom. Dopiero na końcu ich osądźmy (jeżeli musimy bo nas coś ciśnie). Ktoś ,kiedyś powiedział - "...jesteś bez winy - rzuć w winnego kamieniem..." A tak swoją drogą śmieszni Ci domorośli "Sherlockowie Holmesowie"...
Mówisz to na poważnie? Szczerze mówiąc to gdybym był pewien, że za słowa jakie mi przyszły na myśl, kiedy przeczytałem to, co napisałeś, nie dostał bym bana, to ogarnął byś się natychmiastowo... Pomyśl junior użytkowniku, zanim napiszesz coś tak naiwnego raz jeszcze.
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 26.06.2013, 22:18
Jutro wielki dzień. Sorin pokaże się na boisku - mysle, ze gdyby byla transmisja live to biłaby rekordy popularnosci.
Az dziwne, ze zadna TV nie zdecydowala sie w ostatniej chwili na poakzywanie sparingu w Bydgoszczy.
Qrwa, jeszcze taka mysl mnie naszla, ze moze oni kręcą jakiś film - coś na wzór "Goal"-a
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Spokolokoełrokoko
Member

Stary 26.06.2013, 22:18
Oj tam oj tam. Chłopak po prostu naoglądał się tego filmu wis.la/y8jwl Zobaczycie, za jakiś czas nakręcą o nim film i będą pisali książki i wszyscy będą wyśmiewali Wisłę, że go skreśliła tak jak Łks Paulinho
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 26.06.2013, 22:20
ikarsu napisał(a):Wyświetl post
Zdzisek, weź się może w końcu do pracy a nie filozuj na forumce.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 26.06.2013, 22:23
Haha, z tego Sorina, to prawdziwy jajcarz. Zemsta agenta...tyle, ze filmik jest w sieci od 2011r. Pomijajac juz ten fakt, to gdzie on gral? gdzie mozna znalezc film z jego gra? jego statystyki, itd? Zdjecia ze spotkan czy cokolwiek innego potwierdzajacego, ze kiedys uprawial pilke nozna zawodowo? Pomijam juz fakt, ze w Rumunii nikt o nim nie slyszal. Odpowiedz jest prosta...facet w 2011 stworzyl siebie jako pilkarza, zalozyl profil na wikipedii i stworzyl kompilacje z cudzych zagran(rok pozniej ja poprawil). Od tamtej pory probuje nabrac kolejne kluby na swoje CV, ale jak widac w treningach wychodzi, ze to amator. Wystarczy wykonac kilka maili i telefonow, zeby zweryfikowac bzdury, ktore opowiada. Widac, ze facet przestraszyl sie konsekwencji prawnych(tyle, ze chyba nie zdaje sobie sprawy, ze slady w sieci - IP zostawia). Chce pogratulowac jeszcze raz Kapce, a takze Bednarzowi, bo zachowuja sie bardzo profesjonalnie...wierzac samemu pilkarzowi, a nie faktom, ktore sie im przedstawia. Brawo!
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 26.06.2013, 22:24
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Qrwa, jeszcze taka mysl mnie naszla, ze moze oni kręcą jakiś film - coś na wzór "Goal"-a

To bylo dobre.
Sorry za szczerosc ale w naszym klubie to pracuja niezle buce.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów