|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Guest
|
|
Były agent, który dokonał zemsty tymi filmikami na Oproiescu natychiast po całym zamieszaniu medialnym postanawił usunąć materiał video - ustawić filmik jako prywatny. Ma jednak dobre serce. wis.la/wjwv3 Cały czas jest wesoło, a ten dzień jeszcze się nie skończył. Przykrywanie kłamstwa kłamstwami sprawia, że jest co raz śmieszniej.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 26.06.2013 o godz. 19:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|||
Cytat:
wis.la/jc2cl |
|||
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
Gość .......i, że to " filmy umieszczone na YouTubie stanowią w rzeczywistości zemstę mojego byłego agenta. On chce pieniędzy za to, że polecił go Wiśle " Coś mi tu jednak ....a nie pasuje... Jakim cudem ma to być zemsta menago, który podobno polecał go Wiśle skoro te filmiki wylądowały w sieci na początku 2012? Halo, mamy połowę 2013!!! Menago już półtora roku temu wiedział, że będzie go polecał Wiśle A sam filmik został zrobiony w 2010. Przynajmniej na początku jest napisane, że ma 23 lata i urodził się w 1987... Ja .......ę! Panowie, to jest kabaret!
Ostatnio edytowane przez Spokolokoełrokoko : 26.06.2013 o godz. 19:57.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Ale ten -> http://www.transfermarkt.de/de/ostoj...ler_54547.html całkiem fajnie i profesjonalnie wygląda. Jest na testach w klubie i do wzięcia za darmo.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
pojawiło się jakieś swiatełko w tunelu :O http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=28047
Jest nadzieja na jedno WZMOCNIENIE . Chociaz w sumie nie rozumiem ,dlaczego jego się testuje ,a Burdenskiego bierze z miejsca. NA UKŁADY NIE MA RADY |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ja pierniczę, może wysłać by tego Rumuna i naszych skautów na "dietykę" do tej laski http://deser.pl/deser/1,111858,14169...#BoxSlotII3img
Komedia elbląsko - rumuńska dnia dzisiejszego ![]() ![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Nasi juniorzy młodsi zostali mistrzami Polski - ciekawe czy którykolwiek w jakiejś tam przyszłości zostanie piłkarzem pierwszego zespołu Wisły?
Któryś z kolegów pisał że nie opłaca się Szachtarowi szkolenie młodzieży (co i tak robi) bo i tak żaden z nich nie może się przebić do składu i że podobnie nie warto szkolić w Wiśle. http://www.eurofutbol.pl/news/713261...-w-Szachtarze/ Owszem, jak będziemy po 10 mln euro płacić za piłkarzy jak Ukraińcy ![]() A na razie taki Przybecki i Piatek w Zagłębiu a my będziemy podniecać się czy Macedończyk podpisze z nami kontrakt. Kilka klubów polskich pozyskało piłkarzy z ligi macedońskiej (tak mi się wydaje) i jakoś nie kojarzę żeby któryś z nich zrobił karierę. Kojarzy ktoś? Jakoś tytuł najlepszego piłkarza ligi macedońskiej nie przemawia do mnie. To nie liga Serbska czy Chorwacka. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
Filmiki na Youtube zamieścił użytkownik o nazwie "sorinely007": http://webcache.googleusercontent.co...%2Fsorinely007 jak widać zostały one dzisiaj usunięte, oczywiście przez złośliwego agenta, a nie przez Oproiescu: http://www.youtube.com/user/sorinely007 Tylko zastanawia mnie jedna rzecz? Dlaczego niejaki Oproiescu Sorin używał w 2009 roku na forum Yahoo, nicka o nazwie "sorinely007"? http://groups.yahoo.com/group/seria1...age/1005?var=1 Wchodzimy teraz na profil "sorinely007": profiles.yahoo.com/sorinely007, a tam zdjęcie człowieka testowanego przez Wisłę: http://profiles.yahoo.com/sorinely007 Niezły agent z tego Sorina, nie ma co, agent 007. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Myślałem, że załatwienie transferu Niemca po znajomości było szczytem absurdu osiągniętego przez nasz klub. Jeszcze 2 dni temu jeśli ktoś opowiedziałby to co się dzisiaj dzieje to zostałby wyśmiany. Okazuje się, że granice absurdu można przesunąć do kosmicznego poziomu i zasponsorować studentowi z poczuciem humoru wakacje w Grodzisku. Mam tylko ogromną nadzieje, że sytuacja się nie powtórzy i za kilka dni nie zostaniemy uraczeni jeszcze większym kabaretem. Niedługo niejaki Vidliczka będzie uznawany za wirtuoza footballu w porównaniu do zawodników Wisły jak tak dalej pójdzie...
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
On pewnie w tym wywiadzie powiedział 1 prawdziwe zdanie, ze musi zarabiać!
Każdy musi! K4millo gratulacje!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 26.06.2013 o godz. 20:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
oj, coś czuje że ten komedio dramat może nie miec happyendu i derby krakowa będą tylko w tym sezonie....
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ten kapitan Vardaru Skopje moze przekonac do siebie nasz sztab. Najlepszy pilkarz tamtejszej ekstraklasy. Kapitan swojego zespolu. Moze waleczny, nie jakas ciota za przeproszeniem.
Bo wlasnie u nas w klubie powinni wieksza wage przykladac do tego jaki charakter ma zawodnik... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mnie oburza jedno, ze klub ma czarno na białym, ze ktoś ich dyma bez mydla, a nie podejmuje żadnych decyzji! Przecież te testy powinny natychmiast sie skończyć z dniem dzisiejszym. Bedzie zabawnie jak gość jutro zagra w sparingu.jeszcze te farmazony w wywiadzie i jestem w stanie uwierzyć, ze rzeczywiście mu dodają otuchy w Wisle, w Grodzisku. Facet ma pewnie zajebisty ubaw teraz w hotelu i opowiada znajomym na fb i skypie. Moze warto uderzyć pięścią w stół wreszcie na to co sie dzieje
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
K4millo świetna robota! Najpozytywniejsza wiadomość tego okienka transferowego. Być może uratowałeś Wisłę przed zakontraktowaniem jednego kulawca mniej! Gratuluję.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Biorę wolne w robocie i jadę jutro do Grodziska na testy. Kończę własnie wrzucać z moim "menago" filmiki z orlików gości podobnych posturą do mojej.
Otoczką Panie, otoczką. W naszej sytuacji - kiedy nie mamy profesjonalnych piłkarzy - otoczka jest o tyle ważna, że można stwarzać pozory profesjonalizmu gdzie indziej. Teraz zesrało się również to.
Ostatnio edytowane przez thechris : 26.06.2013 o godz. 21:50.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
Ja pierdylę. Polak kłamstwo czuje na odległość. Polak może być od razu policjantem ,prokuratorem ,sędzią i katem. Złapany-oskarżony-winny-powieszony. Dajmy szansę mylić się ludziom. Dopiero na końcu ich osądźmy (jeżeli musimy bo nas coś ciśnie). Ktoś ,kiedyś powiedział - "...jesteś bez winy - rzuć w winnego kamieniem..." A tak swoją drogą śmieszni Ci domorośli "Sherlockowie Holmesowie"...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2013
Offline |
|
|
Patrzcie na to, rumun w 2010 roku pracował w nowojorskim parku rozrywki Six Flags:http://pl.wikipedia.org/wiki/Six_Flags
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jutro wielki dzień. Sorin pokaże się na boisku - mysle, ze gdyby byla transmisja live to biłaby rekordy popularnosci.
Az dziwne, ze zadna TV nie zdecydowala sie w ostatniej chwili na poakzywanie sparingu w Bydgoszczy. Qrwa, jeszcze taka mysl mnie naszla, ze moze oni kręcą jakiś film - coś na wzór "Goal"-a ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Oj tam oj tam. Chłopak po prostu naoglądał się tego filmu wis.la/y8jwl Zobaczycie, za jakiś czas nakręcą o nim film i będą pisali książki i wszyscy będą wyśmiewali Wisłę, że go skreśliła tak jak Łks Paulinho
![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Haha, z tego Sorina, to prawdziwy jajcarz. Zemsta agenta...tyle, ze filmik jest w sieci od 2011r. Pomijajac juz ten fakt, to gdzie on gral? gdzie mozna znalezc film z jego gra? jego statystyki, itd? Zdjecia ze spotkan czy cokolwiek innego potwierdzajacego, ze kiedys uprawial pilke nozna zawodowo? Pomijam juz fakt, ze w Rumunii nikt o nim nie slyszal. Odpowiedz jest prosta...facet w 2011 stworzyl siebie jako pilkarza, zalozyl profil na wikipedii i stworzyl kompilacje z cudzych zagran(rok pozniej ja poprawil). Od tamtej pory probuje nabrac kolejne kluby na swoje CV, ale jak widac w treningach wychodzi, ze to amator. Wystarczy wykonac kilka maili i telefonow, zeby zweryfikowac bzdury, ktore opowiada. Widac, ze facet przestraszyl sie konsekwencji prawnych(tyle, ze chyba nie zdaje sobie sprawy, ze slady w sieci - IP zostawia). Chce pogratulowac jeszcze raz Kapce, a takze Bednarzowi, bo zachowuja sie bardzo profesjonalnie...wierzac samemu pilkarzowi, a nie faktom, ktore sie im przedstawia. Brawo!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |