|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Rzuciłem na ruszt nastepnego chętnego http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...cy_na_testach/ Brazylijczyk lat 23.
Cytat:
Ale już na transfermarkt com http://www.transfermarkt.com/en/ales...09_878066.html podają iż jego 'wystep' trwał pól roku i był poprzedzony... rocznym bezrobociem - od 01.2012. Dobrze ze siedzę ![]() ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Heheh powoli zaczynam tęsknić za Frederiksenem i Sikorskim
![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Do dzisiejszego dnia komunikaty z klubu, które wychodziły od oficjalnej strony miałem za szczere i prawdziwe. Tak sytuacja sprawia, że również w innych aspektach klub przestaje być poważny. Jedna drobnostka jak ten komunikat sprawi, że trudno odzyskać potem zaufanie kibiców, a oficjalna strona traci prestiż. Nie sądzę żeby ktoś w to uwierzył na cholerę iść z zaparte ?
Nie dawno padały z ust poważnego człowieka słowa "nie pracują tu krętacze, oszuści". Akurat Jacka Bednarza o ten komunikat nie posądzam ale dziwnie to teraz wygląda.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 26.06.2013 o godz. 17:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
A czego sie spodziewcie jak dwóch kłamców tym wszystkim teraz zawiaduje.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Panowie!
Dotarłem do filmików które oglądał nasz szef skautów! Ten z Hongkongu. A tu Rumun. Sami przyznacie - wyglądają przekonująco.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.06.2013 o godz. 17:13.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W co uwierzył? Ze to amator?
Patrząc na CV wychodzi na to że WSZYCY testowani są na tym samym amatorskim poziomie więc nie ma się czego czepiać jednego z nich. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
A czym się różni Oproiescu od Burdenskiego niby ? Obydwaj cieniasy i amatorzy , tyle, że ojca jednego Franek zna i się dostał bez testów, a drugi musi kombinować
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Rumun i jego menager za fałszerstwo i oszustwo powinni dostac wezwanie do sądu i pokryc koszt całego tego cyrku... a ten pajac, który zaprosil na testy do Naszego klubu tego Rumuna juz dawno powinien u Nas nie pracowac... wstyd
![]() Tylko Wisła Nasz T.S. ! Wierność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Burdenski być może takim cieniasem wcale nie jest.
Wkurza to, ze przed tamtym sezonem wszystko wyglądało w miarę elegancko , przyszedł Frederisken |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Powód: lekko znaczy koło 31 miał
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 26.06.2013 o godz. 17:34.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sprawdzam sobie tego grajka z Brazylii, Alessandro Celin. Znalazłem filmik, zawiera wszystkie (trzy) bramki z tego roku + jego kilka asyst. Filmik ma 11 minut, klasycznie do 4:15 minuty widać nr 16.
Potem bohater i czas 'się rozmywa'.http://www.youtube.com/watch?v=YFPMzFJFCd0 Musimy być na skraju wypłacalności/ czy tam bliscy upadłości skoro odpuszczamy Sobolewskiego czy nawet Sikorskiego a interesujemy się takimi wynalazkami i nikt klubie nie jest zaskoczony (mówię np. o Bednarzu który wydaje się znać sprawę i przekierowuje dziennikarza do Kapki). Mocno nieciekawie się zapowiada.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 26.06.2013 o godz. 17:38.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
I Bednarz chce sądzić Przegląd Sportowy za prowizorkę? A ten Rumun to niby co? Nie prowizorka? Zdzisław Kapka, Jacek Bednarz i Franciszek Smuda powinni w trybie natychmiastowym podać się do dymisji!!! To jest skandal niebywały, żeby na testy zapraszać gościa, który sobie studiuje w Londynie. Jeśli to niektórym nie przeszkadza, to gratuluję im ślepoty na sprawy najważniejsze, a dotyczące przyszłości Wisły.
To jest kpiarstwo, kuglarstwo, ogromna buta i chamstwo. Tego zdzierżyć nie mogę - to tak jakby wieśniak został biznesmenem i zamiast dobrych butów założył cholewy od gnoju i ze słomą na podeszwie i tak wszedł sobie do korporacyjnego wieżowca... ![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
http://burlacita.a1.ro/concurent/726 |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kur.wa niech Brożka podpiszą, a nie będą się pier.dolić z jakimiś frajerami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?feature...L41x3QE#t=126s Wszystko w naszych rękach ! ![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
Okienko się jeszcze nie zaczęło... ![]() Koszmar k.urwa |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Subskrybuje, szuka, czuwa - Zdzislaw Kapka, KRUL YouTuba !
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
jak ktoś ma jakiekolwiek CV piłkarskie, filmiki ze swoja grą niech wysyła do klubu to jest ten moment
- wystarczy wyraxnie zaznaczyć brak menadżera !!! hahaha |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
I miej tu nadzieje człowieku,że przyjdzie jakiś poważny sponsor na nowe koszulki.
Cała Polska z nas się leje,bo co raz to nowsze kwiatki wychodzą. Za darmo to co najwyżej można w ryj dostać. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
dostać się na podstawie filmiku to jeszcze nic, ale uchować się przez 3 dni i nie odstawać za bardzo od reszty to sztuka.
Albo on na tle naszych asiorów nie jest taki tragiczny, albo Smudzie spodobało się jego chodzenie po schodach. Jeżeli faktycznie to przebieraniec, to najbardziej ze wszystkich skompromituje się sztab trenerski. ![]()
Czesław Michniewicz : Wszyscy ci, którzy dziś bez opamiętania - łącznie z niektórymi zawodnikami Wisły - krytykują Petrescu, po pewnym czasie zrozumieją, że właśnie mieli okazję przez dziewięć miesięcy dotknąć prawdziwego zawodowstwa bez konieczności wyjazdu z kraju.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
nie jest to ten moment wiec nie siej farmazonów
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ktos jest w stanie dojsc do tego jak sie nazywa znajomy Kapki a zarazem menago Rumuna
E: numer w sumie jest
Ostatnio edytowane przez szprotson : 26.06.2013 o godz. 19:08.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Próbowalem szukac poprzez google, znalazlem cos takiego: https://plus.google.com/105715183935914032287/posts Pierwsza osoba na Mauro Cavalli, manager http://www.fieldoo.com/maurocavalli ale nie wiem czy to dobry trop.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |