|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Według mnie to wrzutka, donalda i jego kompanów, żeby z "sekty" zrobić idiotów, już kila takich było
, także na wesoło. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ten dziennikarz Polsatu który rankiem 10 Kwietnia relacjonował ze Smoleńska dziwnie potem zniknął nagle z wizji
http://www.youtube.com/watch?v=_96X6s2eRvI
Ostatnio edytowane przez AYALA : 05.06.2013 o godz. 08:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
A jak ten fakt ma ośmieszyć dążących o prawdy to chyba tylko Ty wiesz, bo "sekta" jest tylko jedna... pancernych brzozowców, kto inny wbrew empirycznym wyliczeniom wierzy że urwanie skrzydła jest możliwe? ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Tak jak napisałeś jest już sekta pancernej brzozy, więc nie tworzmy na siłę sekty pancernego wehikułu czasu ![]() edit: Drozd, ja nie piszę o odgłosach wystrzałów (bo te chyba każdy słyszał), tylko o rzekomych odgłosach dobijanych rannych typu "Nie strzelajcie" "Panie prezydencie" itp, które miały nagrać się na filmie Koli, a szczęśliwie ktoś z polonii australijskiej je odszyfrował ![]() Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 05.06.2013 o godz. 13:40.
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale ja ten filmik widziałem ze dwa lata temu. Sieć z tego co mi się wydaje to baza danych w której rejestruje się automatycznie stworzenie kolejnego rekordu. Moment jego pojawienia się jest kodowany automatycznie, a czas i data sczytywane z zegara, może się mylę ale chyba nie da się ich zmienić. Trzeba by usunąć źródło i wgrać ponownie w innym terminie to samo.
A kto miał zwrócić uwagę? Pamiętaj, że przez miesiąc katastrofa nastąpiła o 8.56, mimo że niejaki Bater z Polsatu od początku twierdził, że cynk o katastrofie dostał o 8.40. Nikt przez miesiąc tego nie zauważył? Jak to wytłumaczysz? A o tym że niektórzy wręcz czekali na lot Kaczyńskiego do Smoleńska, a chwilę po tragedii byli gotowi przejmować władzę wszyscy przecież wiedzą. ps. pisząc o lipnych odgłosach, masz na myśli te odgłosy wystrzałów których tylko głusi nie słyszą? Może nikt rannych nie dobijał tylko strzelał na vivat. Kto się tak cieszył? A dlaczego nikt z prokuratury czy od cudaka nie zajął się obiektywną analizą owego filmu? Dlaczego musi to robić ktoś z Australii? No i skąd masz pewność że to co odczytali w Australii to nie prawda? Bo zbyt szokująca? A co opowiadała w sejmie Kopacz? Czy nie sfałszowano stenogramu żeby ją wybielić? Skoro potrafią w żywe oczy kłamać to pytam kolejny raz, dlaczego mieliby nie kłamać w dokumentach, analizach (TAWS38) czy relacjach? A zakładając że posunęli się do najgorszego, jakie kłamstwo byłoby zbyt wielkie? Istnieje takie?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 05.06.2013 o godz. 14:07.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Żeby nie ciągnąć tego tematu: żona Czesława Kiszczaka pisze wiersze o Smoleńsku(!): "Uwaga nadeszła Tragiczna rocznica Smoleńsk - Katyń Potrząsanie sumieniami Mózgami, Umarłym nie daje się spokoju Brzózkę obmierza się Po raz czterdziesty" "Trumny wykopiemy Z krzyżami wyjdziemy... Cisza pod tymi krzyżami Cisza nad tymi grobami Nienawiść to wielkie zło" Żona faceta, który szefował w latach 80-tych bezpiece i ma na sumieniu kilkadziesiąt trupów i ileś tam więcej ludzi więzionych i torturowanych, faceta któremu nie spadł za to włos z głowy, śmie potępiać "nienawiść" ludzi domagających się porządnego śledztwa ws Smoleńska. Kwintesencja III RP. http://wpolityce.pl/wydarzenia/55194...to-wielkie-zlo ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale ja się nie upieram że kangurza wersja jest prawdziwa. Zwracam tylko uwagę na fakt że rządowe organa powołane do badania katastrofy, żadnego jej aspektu porządnie nie zbadały. Czy tylko ze względu na własna indolencję?
Nie sądzę, dlatego prędzej uwierzę w to że komuś się popieprzyło i wrzucił tekst przemówienia za wcześnie niż w to że to metoda na zrobienie z dociekających prawdy wariatów. Oczywiście nie można na podstawie tego stawiać kategorycznych wniosków ale traktować jako kolejny puzzel w układance. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ostatnia debata w Telewizji Republika na temat czarnych skrzynek
http://www.youtube.com/watch?v=dJF7H6pTGnI
Ostatnio edytowane przez AYALA : 07.06.2013 o godz. 22:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
http://smolenskcrash.eu/news-77-mili...-smolensk.html
http://niezalezna.pl/41015-prokuratu...iamy-dokumenty ----- Pawlicki do NYT: http://wpolityce.pl/artykuly/55571-t...new-york-times
Ostatnio edytowane przez yarow : 12.06.2013 o godz. 01:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
O fałszowaniu czarnych skrzynek (nie wiem czy było) ale podane jest jako news:
Cytat:
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dzieki ja się w to nie bawię . Sensacje Macierewicza czy pisowskich gadzinówek ,które się regularnie pojawiają już od 3 lat ,już się nieco powiedzmy przejadły...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ależ nie, Maciarewicza ani pis-owskich gazet, to są fakty z sowieckich dokumentów. Skany tych dokumentów są na niezależna.pl.
Przecież wierzysz we wspaniałą współpracę z Rosjanami , o której tak ciepło wyrażał się Tusk. ![]() Czekam na odpowiedź waszej grupy forumowych speców na pytania zawarte w artykule ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Z wami nie ma sensu rozmawiać ,bo wy tej rozmowy nie chcecie , macie swoją wersję choc nie wiadomo ile zespołów do wyjaśnienia tej sprawy by powstało , jakie dowody i argumenty by się pojawiły:
- Zespół pana Laska to nawet nie jest zespół, który ma przekonywać polskie społeczeństwo. To jest zespół, który w moim przekonaniu ma realizować żądania z Moskwy, bo najwyraźniej sprawy nie poszły wedle tego moskiewskiego scenariusza - powiedział Kaczyński odnosząc się do działań zespół ds. wyjaśniania przyczyn katastrofy smoleńskiej, któremu przewodniczy Maciej Lasek. Po prostu to jest religia smoleńska ,którą w mniejszym lub wiekszym stopniu wyznajecie i z nią się nie polemizuje. Ktoś kto próbuje ją podważyć , jest tak jak w tym wypadku "agentem z Moskwy". Dlatego dziekuje i już na temat Smoleńska z fanatykami nie rozmawiam, bo to strata czasu. Kaczyński i Macierewicz mają już swoich wyznawców tak ukształtowanych i wyszkolonych ,że nie muszą się niczego bać , nawet prawdy , bo zawsze to im uwierzą choćby nawet nie wiadomo jakie pletli bzdury. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
RMF nagle się obudził, że szczątki TU-154 od 3 lat są przechowywane jak kupa śmieci i złomu, a nie jak materiał dowodowy i własność innego państwa:
Cytat:
![]() http://fakty.interia.pl/raport-lech-...h-r,nId,983562
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 18.06.2013 o godz. 10:04.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Putin zaczyna już nagradzać swoich siepaczy za udaną operację "Smoleńsk":
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Kilka słów Biniendy odnośnie katastrofy TWA 800:
Pokazują obie strony, nie uciszają tego, nie krytykują, nie wyśmiewają, tylko poważnie do tego podchodzą. Jak to jest inne, jak odświeżające - że tak powiem - w porównaniu z tym, co się dzieje w Polsce... http://fakty.interia.pl/swiat/news-p...sci,nId,984465 Może myśliciele typu AS chociaż chwilkę się zastanowią? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 04.2013
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jedyna "merytoryczna wypowiedź" na ktorą Cię stać w kwestii czarnych skrzynek TU-154? Kiepsko z tym PO, skoro jej "najwartościowszy" elektorat to takie ekscesy natury jak "bąki trzeba puszczać" Szpen, "klata" Pysio i pisofob "jedyna słuszna walka to jest walka z PiS-em" york9.
PS. Tak nawiasem mówiąc, to jak to w końcu jest z tym ponoć największym bezrobociem na wschodzie - tam gdzie wygrywa PiS? Wytknąłem Ci perfidne kłamstwo i manipulację w temacie politycznym, bez żadnej reakcji z Twojej strony. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- I notka Kano pokazująca pełny profesjonalizm komisji Millera. Nie tylko skorzystano z amatorskich zdjęć Amielina z 13.04, to jeszcze rysunek z raportu mający potwierdzać smoleńską beczkę Tu154 i kąty wyliczone przez komisję został ordynarnie spaprany (sfałszowany?). Cytat:
![]() http://naszeblogi.pl/39314-komisja-millera-do-kata
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 26.06.2013 o godz. 10:19.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
rysunek jak to rysunek - służy to zobrazowania sytuacji. jak ktoś myśli, że te wyliczenia robione są na podstawie tego zdjęcia to gratuluje ynteligencji.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A na podstawie czego szpeniu? Bardzo wszyscy są ciekawi. I jakie wyliczenia? Przecież komisja propagandy niczego nie liczyła, bo po co, jak walnęło to urwało ...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 26.06.2013 o godz. 11:08.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlaczego spalono dowód i obrączke jeden z ofiar ?
http://wpolityce.pl/wydarzenia/56691...raczke-i-dowod
Ostatnio edytowane przez AYALA : 26.06.2013 o godz. 11:27.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
Banita
Offline |
|
|
Zrobili zdjęcie, pokreślili je liniami niczym Jacek Gmoch , użyli technicznego języka tak żeby przeciętny człowiek nic z tego nie zrozumiał i już gotowa sensacja dla PISowców
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja bym się na Twoim miejscu tak tym nie chwalił. PS. Czego dokładnie nie rozumiesz z notki Nowaczyka i z linkowanego fragmentu raportu, może postaram Ci się wytłumaczyć... ![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie bawisz się bo nie masz nic do powiedzenia. Nie wiesz co odpowiedzieć na argumenty logiczne nie mówiąc już o naukowych dowodach.
Ale nie martw się "spece" z komisji Laska tez nie są w stanie na nic odpowiedzieć. Pętla dowodów zaciska im gardła. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A co mam miec do powiedzenia ? Lasek wystapił i powiedział ,że Macierewicz zrobił podstawowe błędy w obliczeniach , to zamiast z nim polemizować wyszedł Kaczyński i nazwał Laska "moskiewskim agentem". Szkoda czasu i nerwów ,żeby sie do tych bzdur odnosić ,to jest przekaz skierowany do ściśle określonego elektoratu który jest w stanie uwierzyć Kaczyńskiemu we wszystko ,nawet jakby im przyniósł gówno na talerzu i powiedział że to pizza ,to ci by uwierzyli.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||||||
AS82 napisał(a):
AS82 napisał(a):
AS82 napisał(a):
AS82 napisał(a):
AS82 napisał(a):
AS82 napisał(a):
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 26.06.2013 o godz. 13:33.
![]()
|
|||||||
|
|
Banita
Offline |
|
Co do reszty to spuszczam zasłone milczenia, "wyjaśniajcie" sobie dalej
Ostatnio edytowane przez AS82 : 26.06.2013 o godz. 15:57.
|
|
|