|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Orientuje sie ktoś gdzie najbliżej Huty znajde sie sklep z gazówkami?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Czy istnieje możliwość zakupu vlepek poza Strefą Kiboli?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
potrzebuję pomocy. Muszę zrobić ankietę z mężczyzną w wieku 30-39lat który mieszka w mieście DO 20tys. w małopolsce.
Wszystkie szczegóły podam na priv. Sprawa bardzo pilna bo mi jeden respondent odpadł. Jak ktoś jest w tym przedziale wiekowym nich podbije na priva ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
mam problem z tel.
jakiś czas temu gdzies niepotrzebnie wpisałem swój nr. tel. i od tego momentu niemal codziennie dostaje jakieś głupie sms-y z grami do ściągnięcia... ale najgorsze jest to że za sam odbiór tego sms-a ściągają mi z konta 6 zł. Co zrobić żeby przestali? Szukałem na necie jak to naprawić, ale nie znalazłem nic z tym nr. tel. z którego mi wysyłają te sms, czyli 6000 |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ja tak miałem w orange. Na jakiś konkurs się zapisałem chyba... Przysyłali sms i brali jakieś 4-5zł... I na ich stronie to odszukałem i się wycofałem z tego.
Może poszukaj na stronie operatora ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
http://allegro.pl/slomki-do-sangria-...280988028.html dokładnie coś takiego potrzebuję tylko że w detalu, zna ktoś sklep w Krakowie ? ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
MAKRO!! dział gastronomia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Pogryzły mnie ostatnio te latajace szuje tak ze nie wiem gdzie mam sie drapać i znalazłem coś takiego:
http://allegro.pl/opaska-przeciw-kom...310413806.html Miał to ktos? wiem ze za 1zł to szału pewnie nie ma ale czy chociaż odrobinke to odstrasza? Dzięki z góry za opinie ![]()
95% idiotów czyta posty z reką na myszce ... Nie zdejmuj teraz ręki za późno
![]() Wisła Kraków! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Siema, ma ktoś dobrego linka na torrentach do Simsów 3 ze WSZYSTKIMI DODATKAMI? pozdrawiam.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
szukam kogos w miare ogarnietego zyciowo mieszkającego aktualnie we Wrocławiu.
dajcie priv. pozdro ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
spróbuj sobie zrobić coś takiego jak np. na polu siedzisz przy grillu: http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazk...jpg?1368457368 ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
może ktoś sie orientuje od której jest otwary "Car System" Firma. Zawodny Anna na katowickiej ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Mogę gdzieś nabyć wiślackie naszywki? Mam tu na myśli sprzedaż wysyłkową
![]()
Największym szczęściem jest mieć pasję...
|
|
|
|
Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Gdzie polecacie teraz robić prawko , pod względem zdawalności i ceny? .
*z opcją płatności ratalnej . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ile zazwyczaj jest za mandat "wyprzedzanie na przejściu dla pieszych"? kasa i ptk.?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Jestem po operacji i z północnych okolic Krakowa. Poleci ktoś miejsce gdzie za niedużą kasę udzielają lekcji pływania? Priv
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Poleci ktoś kumatego ortopedę (kolano)?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Dr Jarosław Feluś-robił mi kolano,m.in artroskopie
Jeden z lepszych specjalistów w Krakowie ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wytłumaczcie w jaki sposób zrobili te puszki
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...81252307_n.jpg co jest fake? Jest jakaś strona że mogę sam zaprojektować co chcę na danej ? ![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ostatnio przez jeden weekend, w Bonarce, stał automat do którego wkładałeś puszkę i który nadrukowywał laserowo dowolnie wybrany przez Ciebie tekst.
Ostatnio edytowane przez michu-k : 23.06.2013 o godz. 18:39.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://podzielsieradoscia.coca-cola.pl/Events
znalazłem że wczoraj była w GK czy moze ktoś wie ile tam będzie? ![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Patrząc na tą mapkę- 9 sierpnia od 17:00 będzie można z okazji Coke Live Music Festival, Muzeum Lotnictwa.
Ostatnio edytowane przez michu-k : 23.06.2013 o godz. 19:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Pytanie z ciekawości:
Czy Włoch dogada sie z Hiszpanem? Czy Portugalczyk dogada sie z Hiszpanem? czy Portugalczyk dogada sie z Włochem ? Oczywiście rozmawiając każdy w ojczystym języku Jakie języki panują tudzież jakimi można sie spokojnie dogadać w Chorwacji, Grecji, Egipcie, Portugalii,na Cyprze, na Malcie oraz Hiszpanii ? Powód: W sumie to oba pytania z ciekawości
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 25.06.2013 o godz. 14:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Lody włoskie w Krakowie, takie z posypkami, orzechy itd, ewentualnie z dobrą polewą czekoladową, gdzie?
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() ![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|