The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu?
Tak 398 51,42%
Nie 376 48,58%
Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2013, 15:27
kane napisał(a):Wyświetl post
Fajnie, że 46% wg ankiety wierzy w Smudę Nie wiem jakie logiczne przesłanki ku takiej wierze skłaniają, ale może nie każdy rozsądkiem się kieruje, chciałbym tak czasem wyłączyć myślenie
Kibic jest jak żona alkoholika. Nieważne jak jest źle najważniejsza jest niczym nie poparta nadzieja, że będzie lepiej...
Odpowiedz cytując
kane
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 18.06.2013, 15:48
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Kibic jest jak żona alkoholika. Nieważne jak jest źle najważniejsza jest niczym nie poparta nadzieja, że będzie lepiej...
Aha czyli coś w stylu nieważne z kim gramy, nieważne jaki poziom prezentujemy, przed meczem zawsze 5-0 dla Wisły mnie to zawsze śmieszy ale może nie jestem kibicem Ciekawe czy jakby mieli swoją kasę postawić, to też nadzieja ponad rozsądkiem, czy tylko wtedy gdy to nic nie kosztuje.
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 18.06.2013, 16:06
kane napisał(a):Wyświetl post
Aha czyli coś w stylu nieważne z kim gramy, nieważne jaki poziom prezentujemy, przed meczem zawsze 5-0 dla Wisły mnie to zawsze śmieszy ale może nie jestem kibicem Ciekawe czy jakby mieli swoją kasę postawić, to też nadzieja ponad rozsądkiem, czy tylko wtedy gdy to nic nie kosztuje.
Nie do końca rozumiesz Przecież żona alkoholika też mu nie chce dawać swoich pieniędzy
Odpowiedz cytując
Sialalalala
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 18.06.2013, 16:28
Kulawika nikt przepraszac nie będzie bo nie ma za co zrobił swoje i jego czas w Wiśle minął ewidentnie pod każdym względem.

A co do (ewentualnego) transferu 21 letniego niemca nie ma co rozpaczać, nawet jak załatwiany po znajomościach (jak Błaszczykowski!) to z 4 ligi z Magdeburga ani drogi nie będzie ani duzego kontraktu nie będzie chciał tymbardziej pewnie nie ma zjebanego menadżera, więc same plusy.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 18.06.2013, 16:37
Pisałem już, ale powtórze jeszcze raz.

Dla Smudy to ostatni kontrakt życia. Nie ma żadnego bata, żadnej marchewki.

Choćby w trzy lata spuścił nas do trzeciej ligi to i tak nic to nie zmieni w jego życiu. Jak go BC wywali to kase i tak zgarnie. Z głodu nie umrze. Opinie ma najgorszą z możliwych.

To czym się bedzie przejmował. Co najwyżej powie, że kibice są złośliwi i go nie rozumieją.

Pozostaje nadzieja, że mu się uda.
Odpowiedz cytując
Sialalalala
Senior Member

Stary 18.06.2013, 16:45
Elefant napisał(a):Wyświetl post

Choćby w trzy lata spuścił nas do trzeciej ligi to i tak nic to nie zmieni w jego życiu. Jak go BC wywali to kase i tak zgarnie. Z głodu nie umrze. Opinie ma najgorszą z możliwych.

To czym się bedzie przejmował. Co najwyżej powie, że kibice są złośliwi i go nie rozumieją.

to nie kumam po co to powtarzasz skoro wiesz, że to są brednie ?
Odpowiedz cytując
Savik
Socios Wisła Kraków

Stary 18.06.2013, 16:58

To co napisał Elefant jest bardzo ważne!!
Smude wali to co będzie - a nas nie, niestety mamy (przynajmniej wiekszość) świadomość, że po Smudzie nie będzie już kolejnego zrywu Cupiała - tylko będzie wegetacja całkowita.
Dlatego teraz czy to się komuś podoba czy nie powinniśmy wykazać się naszym przywiązaniem do Wisły - bo wartość klubu to nie tylko piłkarze, ale przede wszystkim Kibice i atmosfera na stadionie. Jeżeli to będzie - to nawet pomimo słabych wyników, znajdzie się sponsor, a może i inwestor. Może znajdzie się chętny na nazwę Stadionu, tylko nie wtedy jak trybuny będą świecić pustkami....
Wisła to My, i teraz - w tym trudnym momencie najgorsze co możemy zrobić to się od niej odwrócić, akcje typu obrażę się i nie wydam ani złotówki - to jest dziecinada i szkodzi tylko klubowi. Bednarza i Smudę to wali czy chodzimy na mecze czy nie - oni i tak będę mieli zapłacone - jak nie po dobroci, to pod przymusem prawnym - na pewno ich prawnicy o to zadbali.
Więc teraz hasło wszyscy na Stadion - powinno być przewodnie, nie sztuką jest pokazywać się na trybunie jak idzie dobrze tylko jak idzie źle !!
Ostatnio edytowane przez Savik : 18.06.2013 o godz. 17:01.
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 18.06.2013, 18:31

Moim zdaniem raczej powie, że był skład leniwego drewna i nie było pieniędzy na nowych i nic się nie dało zrobić... Co niestety na jedno wychodzi.
@ Savik
BC & JB & FS i kto tam jeszcze będą grali w ch.ja i śmiali się ze mnie i mnie podobnych, a ja będę przychodził do nich z moją ciężko zarobioną kasą w zębach, a skutkiem będzie to że będą dalej rośli jak pączki w maśle...
Przyznam że mam coraz bardziej mieszane uczucia na ten temat.
Ale oczywiście okienko nawet się jeszcze nie zaczęło. Może jeszcze ściągną paru konkretnych gości do 11. Jest jeszcze czas pomarzyć.
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 18.06.2013, 18:58
Przed chwilą wróciłem z treningu Wisły. Poszedłem tam z braku laku, przerwy w sesji i zwyczajnego podku*wienia faktem, że w karygodny sposób pozbyto się z naszej drużyny, jednej z ostatnich osób trzymających poziom za pysk w szatni, czyli Radka Sobolewskiego. Przyszedłem na trening, patrzę. Kadra podzielona na dwa zespoły, w pierwszym żelazna jedenastka z ostatniego sezonu, a w drugim SAMA ME + JUNIORKI. Przeraził mnie ten fakt, a w głowie od razu miałem tekst Smudy, że on potrzebuje tylko 16 zawodników. Po kilkunastu minutach przyszedł Łysy z Ochalikiem, prześmiewcze dzień dobry państwu w naszą stronę, a mnie po prostu ślina na język cisnęła bardzo obraźliwe słowa, w kierunku pana pozbawionego owłosienia, ale kultura wymagała się powstrzymać.
Co dobrego zauważyłem. Smuda uczy chłopaków gry na 1-2 kontakty, po ziemi. Uczy ich wysokiego pressingu, co naprawdę fajnie wygląda, kładzie nacisk na podłączanie się bocznych obrońców do akcji.
Tak poza tym, to potrzebujemy NA GWAŁT napastnik, bo niestety ale Boguski nim nie był i nigdy nie będzie. Sarki zjada wszystkich na trening w przedbiegach. Sobol był tak wku*wiony, ze nawet nie został na odprawe po treningu, tylko od razu poleciał do szatni. Poza tym, muszę was uspokoić, Smuda umie mówić po angielsku i po polsku dosyć poprawnie, a osobą z którą rozmawiał najczęściej na treningu, poza asystentem był Patryk...
Nie było nowego ziomeczka po południu, tego z Niemiec. Co dalej ? Potrzebujemy 10 wzmocnień, albo to wszystko spalić i w piz*u zaorać i zacząć grać MESĄ. Amen...
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 18.06.2013, 19:07
DeadOrAlive
W pełni cię rozumiem (spalić zaorać) ale lepiej wrzucić na luz. Denerwować się zawsze będziemy mieć czas. Ja co najwyżej śmieje się z tej całej sytuacji bo szkoda psuć sobie teraz nerwów. A może za te kilka tygodni coś się poprawi? (tak jestem niepoprawnym optymistą). Może kogoś przyzwoitego pozyskamy? Teraz to tylko ciśnienie może skoczyć jak się czyta kolejne newsy.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Savik
Socios Wisła Kraków

Stary 18.06.2013, 19:10
arti napisał(a):Wyświetl post
....
@ Savik
BC & JB & FS i kto tam jeszcze będą grali w ch.ja i śmiali się ze mnie i mnie podobnych, a ja będę przychodził do nich z moją ciężko zarobioną kasą w zębach, a skutkiem będzie to że będą dalej rośli jak pączki w maśle...
Przyznam że mam coraz bardziej mieszane uczucia na ten temat.
Ale oczywiście okienko nawet się jeszcze nie zaczęło. Może jeszcze ściągną paru konkretnych gości do 11. Jest jeszcze czas pomarzyć.
@Arti, wiesz mnie wali co oni myślą o takich jak My - ja na mecze chodzę dla Wisły dla Klubu, który ma 107-mio letnią historię, który jest dumą Krakowa. I chcę, żeby ten klub przetrwał, żeby przetrwała jego historia - za nic nie chcę, żeby z moim ukochanym Klubem stało się to co się stało z Amicą - udającą teraz dawny Lech....
Dlatego chodziłem, chodzę i będę chodził na mecze - bo tylko Klub, który ma prawdziwych Kibiców - przetrwa każdą zawieruchę....
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Stary 18.06.2013, 19:21
Zatrudnianie Judasza do dziś było błędem merytorycznym. Trener, który zbudował autorytet na krzyku i szczęściu wykonawców jakich dostał oraz fuksowi, że drużyny jak Widzew czy pierwsza Wisła mające duży potencjał i brak klasowych przeciwników potrafiły tego nie zaprzepaścić. Później było już gorzej a od kilku lat bardzo źle. Apogeum to było Euro i wszystko co się od tego czasu wydarzyło.
Zacofanie metodologicznie, wstecznictwo umysłowe, tkwienie w minionej epoce to wszystko jednak nic w stosunku co dziś się wydarzyło. Tylko ślepiec, naiwniak lub skończony dureń może twierdzić, że odejście Sobola czy Kosy nie ma ze Smudą nic wspólnego. Gdy brak jest umiejętności każda jednostka mogąca się wyróżnić jest potencjalnym zagrożeniem. Dla Franza oznaczałoby to już zupełny brak autorytetu w drużynie.
Wszystko to mógłbym jakoś znieść ale wałek z Burdenskim to już jest na poziomie PRL.
Dno moralne, zero szacunku. Forsowanie na siłę gościa, którego nie trzeba oglądać w akcji żeby wiedzieć, że jest felerny jeśli wywodzi się z IV ligi niemieckiej, mającej rozbudowany system rozgrywek, szkoleń, skautów i menadżerów, gościa notującego 0 asyst i 0 bramek na pozycji ofensywnego pomocnika to jest sabotaż.
Nie wiem co kieruje Cupiałem. Unikaliśmy korupcji a pakujemy się w nepotyzm. Oficjalnie zmieniamy rynek transferowy odmawiając płacenia agentom a ściągamy synalka kumpla trenera.
Sądziliśmy się z Mandziarą przytulając ubeka Zdzicha. Wszystko stoi na głowie.
Jeśli Burdenski ma być następcą coraz słabszego ale walecznego i charyzmatycznego Sobola to kim zastąpimy Chrpaka, Urygę czy Bruda zawodników słabych ale znających realia?
Jesteśmy głównym kandydatem do spadku. Co gorsze jesteśmy głównym kandydatem to zupełnego upadku, którego wyznacznikiem nie jest tylko I liga.
Zacytowałbym taką piosenkę ze starej X: (Nazwisko pewnego trenera, lub prezesa, lub dyrektora sportowego) weź sznur i powieś się a od Wisły o***l się...
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 18.06.2013, 20:13
Wracając jeszcze do tego Niemca. Może i polska liga nie ma marki, może Wisła w Europie nie znaczy wiele, ale tak sobie dumam, że koleś wygrał los na loterii (abstrahując od powiązań i kolesiostwa tatusia) z 4 ligi do jednego z najbardziej znanych polskich klubów i to od razu do pierwszej drużyny. Może i dużo zarabiał nie będzie, zresztą kto go tam wie. Za 5 tys. zł miesięcznie kopał raczej nie będzie. Wujek Franz swoje załatwi...
What's new?

Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 18.06.2013, 21:41
Nikt kibicom nie powie tego otwarcie bo by sprzedaz karnetow spadla o polowe, niestety. Ten klub znalaz sie na krawedzi. Zatrudniamy ludzi po znajomosciach i byle byli tansi. A jak juz to przynajmniej swoj zarobi. Reka reke myje. Gdyby Cupial chcial odbudowac Wisle to zaczalby od trenera bo to jest podstawa, wizytowka klubu. Gdyby chcial to zatrudnilby kogos z zagranicy lub podpisalby umowe ze Skorza ktory z poprzednim klubem nie przedluzyl kontraktu. Niestety ja to widze w czarnych barwach...
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 18.06.2013, 21:55
Polecam przed snem, dla ludzi o mocnych nerwach:

http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...elce,id,t.html
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 18.06.2013, 21:56
opcja 1 : wraz z młodym niemcem przychodzi sponsor i pieniadze a co za tym idzie transfery zawodnikow. Smuda wychwalany

opcja 2:w kwietniu odchodzi Smuda a w lipcu Burdenski. Cudowne utrzymanie w lidze dzięki nowemu trenerowi Maciejowi Musiałowi.W kolejnym sezonie zaciąg z ligi Okręgowej nie daje rady i spada do 1 ligi - moze być problem z licencją gdyż stadion Dalinu jej nie otrzymał.

opcja 3:jeden z kibicow terroryzuje Smude i ten podaje sie do dymisji.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Karamazow
Senior Member

Stary 18.06.2013, 22:15
piter116 napisał(a):Wyświetl post
Polecam przed snem, dla ludzi o mocnych nerwach:

http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...elce,id,t.html
- Co się zmieni w szatni Wisły w najbliższym czasie? Będzie większa dyscyplina?
- U mnie jest tak, że piłkarz może popełnić jeden błąd, a w tej szatni jest już jeden taki zawodnik, który to wyleci z niej natychmiast, jak tylko dotknie szklankę piwa.

- Który to piłkarz?
- On już sam dobrze wie...

Franz kontra Patryk odcinek 1.
...And Justice For All
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 18.06.2013, 22:29
szkoda ze nie chodzi o paczkę gum do żucia...
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 18.06.2013, 22:38
Karamazow napisał(a):Wyświetl post
- Co się zmieni w szatni Wisły w najbliższym czasie? Będzie większa dyscyplina?
- U mnie jest tak, że piłkarz może popełnić jeden błąd, a w tej szatni jest już jeden taki zawodnik, który to wyleci z niej natychmiast, jak tylko dotknie szklankę piwa.

- Który to piłkarz?
- On już sam dobrze wie...

Franz kontra Patryk odcinek 1.
a może Guła? ;>

z reszta jeśli chodzi konflikt Małeckiego i Smudy to pewnie Mały zaraz da o tym znać w mediach
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 18.06.2013, 22:40
Przeciez to Burliga słynie z róznych opowiesci, w ktorych % odgrywają główną rolę. Może on się znalazł na cenzurowanym
Odpowiedz cytując
KoPer
I am what I am

Od: 09.2004

Stary 18.06.2013, 22:43
Chrapek też ponoć za kołnierz nie wylewa...
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 18.06.2013, 22:51
Wasiu napisał(a):Wyświetl post
Przeciez to Burliga słynie z róznych opowiesci, w ktorych % odgrywają główną rolę. Może on się znalazł na cenzurowanym
Wspinaczka po balkonach to jego hobby.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 18.06.2013, 23:09
marcin19876 napisał(a):Wyświetl post
Coś mi się wydaje ze w już Grudniu smudy już nie będzie jak będziemy na ostatnim miejscu w tabeli

a jakiez to mocarstwa w skladach maja pozostale zespoly

przestan juz jeczec jeden z drugim o tych spadkach i 1 ligach

zreszta okienko transferowe jeszcze trwa, a i bez dodatkowych pilkarzy personalnie mamy lepszy sklad od wiekszosci zespolow, ostatnich miesiecy nawet nie wliczam bo gralismy bez trenera.. Kulawik to swój chłop, ale z niego taki trener jak z koziek dupy trąba.. Smuda moze i nie potrafi się wysłowić i mylą mu się nazwy krajów ale warsztat trenerski ma 50krotnie lepszy od Kulawika

a lebkowi z Niemiec zycze powodzenia, weszlo nich .......i dalej o znajomosciach bo co to ma do rzeczy? jeszcze lepiej ze po znajomosciach bo wie na kogo stawia i ze w razie niewypalu dostanie klapsa od Cupiala.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 18.06.2013 o godz. 23:14.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 18.06.2013, 23:10
Ten piłkarz to E. Sarki.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 19.06.2013, 04:50
aNouc napisał(a):Wyświetl post
a jakiez to mocarstwa w skladach maja pozostale zespoly

przestan juz jeczec jeden z drugim o tych spadkach i 1 ligach

zreszta okienko transferowe jeszcze trwa, a i bez dodatkowych pilkarzy personalnie mamy lepszy sklad od wiekszosci zespolow, ostatnich miesiecy nawet nie wliczam bo gralismy bez trenera.. Kulawik to swój chłop, ale z niego taki trener jak z koziek dupy trąba.. Smuda moze i nie potrafi się wysłowić i mylą mu się nazwy krajów ale warsztat trenerski ma 50krotnie lepszy od Kulawika

a lebkowi z Niemiec zycze powodzenia, weszlo nich .......i dalej o znajomosciach bo co to ma do rzeczy? jeszcze lepiej ze po znajomosciach bo wie na kogo stawia i ze w razie niewypalu dostanie klapsa od Cupiala.

http://www.youtube.com/watch?v=8qDx2o2CCTk

Kadra Wisły obecna na pierwszych zajęciach:

Bramkarze: Gerard Bieszczad, Jan Kocoń, Michał Miśkiewicz
Obrońcy: Łukasz Burliga, Arkadiusz Głowacki, Marko Jovanović, Paweł Stolarski, Alan Uryga
Pomocnicy: Daniel Brud, Damian Buras, Michał Chrapek, Łukasz Garguła, Patryk Małecki, Emmanuel Sarki, Radosław Sobolewski, Cezary Wilk
Napastnik: Rafał Boguski

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 19.06.2013, 06:35
aNouc napisał(a):Wyświetl post
...
Przestudiuj sobie skład, który Ci kolega powyżej przedstawił. Odejmij sobie Sobola. Mamy jednego porządnego piłkarza, który powoli myśli o zakończeniu kariery, kilku przeciętniaków i kilku grajków, którzy z powodzeniem mogą kandydować do miana najgorszego piłkarza ekstraklasy na swojej pozycji... Jeśli do tej kadry nie dojdzie z 3-4 piłkarzy o odpowiedniej klasie plus kilka uzupełnień - jesteśmy w dupie.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 19.06.2013, 07:20
Wasiu napisał(a):Wyświetl post
smuda ma swoje wizje zakodowane z czasów kadry, jak przychylni dobrze mu o Patryku na ucho szeptali a że ten to łyka to dalej w to wierzy i chodzi i .......i do gazet o rzeczach szatni. Szeryf się znalazł...

Podpisuję się pod tym co Spartan na poprzedniej stronie pisał. Jesteśmy pierwsi do spadku. Tu naprawdę na dzisiaj potrzeba 5 piłkarzy. Piłkarzy a nie dobrze rokujących na kiedyś "młodych talentów", bo oni sami muszą grać, trenera do pomocy nie ma więc niestety samoorganizacja musi być na najwyższym poziomie.

Do końca sierpnia, czyli pewnie kulminacji naszych transferów będziemy po 6 kolejkach. Tacy rywale:

Wisła Kraków - Górnik Zabrze
Korona Kielce - Wisła Kraków
Śląsk Wrocław - Wisła Kraków

Po 3 kolejkach nawet punktu nie będziemy mieć.

szansa na przełamanie w 4 kolejce:

Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok

Wisła Kraków- Lech Poznań
Pogoń Szczecin - Wisła Kraków

Hura optymistycznie zakładam 6 punktów. Optymistycznie 4, realnie 2 a bez zdziwienia przyjmę 0.

Myślę że jak przejebią na Pogoni to smuda będzie bezrobotny. A w gruncie rzeczy nikt do nich pretensji mieć nie będzie mógł i może jeszcze ten sezon uda się uratować i obronić przed spadkiem.

Jeszcze po drodze jakaś wojenka smudy z Patrykiem czy np Głowackim i to dopełni zniszczenia.

Odkąd jest TFK nie byliśmy w takiej dupie.

No i jeszcze na podsumowanie tego wywodu kolejny smaczek naszego bajkopisarza

Bajkopisarz w wywiadzie dla GK napisał(a):
- Przejdźmy zatem do przyszłości. Już wiadomo, że z Wisłą pożegna się Cwetan Genkow. Został Panu zatem w kadrze praktycznie jeden nominalny napastnik, Rafał Boguski.

- Nie ma co wpadać w panikę. Będziemy budować tą drużynę cegiełka po cegiełce. Zresztą historia lubi się powtarzać. Gdy trafiłem do Wisły w 1998 roku, to miałem w kadrze dwa autobusy zawodników. Tylko, że takich, którzy nadawali się do gry w europejskich pucharach było ośmiu, no, góra dwunastu.
18 kwietnia 1998 roku Wisłą Kraków- dwa autobusy zawodników na sowim stadionie podejmuje Widzew Łódź- cegiełka po cegiełce drużyna smudy. Aplikuje 6 goli nie dając sobie strzelić żadnego, z czego 5 aplikuje już przed przerwą. Tutaj krótkie przypomnienie Franiu bo widzę że pamięć już lekko zawodzi. http://www.youtube.com/watch?v=ra-miijToOU

Tutaj jeszcze podsumowanie z 90minut.pl http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=69716. Jedno trzeba przyznać, dostać piątaka i pierwszą zmianę zrobić w 71 a drugą i trzecią odpowiednio w 87 i 90 minucie, szacun.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 19.06.2013 o godz. 07:24.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
amauri1990
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 19.06.2013, 08:19
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Tutaj jeszcze podsumowanie z 90minut.pl wis.la/pzrpp. Jedno trzeba przyznać, dostać piątaka i pierwszą zmianę zrobić w 71 a drugą i trzecią odpowiednio w 87 i 90 minucie, szacun.
Ten skład po przepracowaniu jednego okresu przygotowawczego ogoliłby obecną Wisłę jeszcze lepiej niż ówczesnego Widzewa...
Odpowiedz cytując
Karamazow
Senior Member

Stary 19.06.2013, 08:28
MatMario napisał(a):Wyświetl post
18 kwietnia 1998 roku Wisłą Kraków- dwa autobusy zawodników na sowim stadionie podejmuje Widzew Łódź- cegiełka po cegiełce drużyna smudy. Aplikuje 6 goli nie dając sobie strzelić żadnego, z czego 5 aplikuje już przed przerwą. Tutaj krótkie przypomnienie Franiu bo widzę że pamięć już lekko zawodzi. http://www.youtube.com/watch?v=ra-miijToOU

Tutaj jeszcze podsumowanie z 90minut.pl http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=69716. Jedno trzeba przyznać, dostać piątaka i pierwszą zmianę zrobić w 71 a drugą i trzecią odpowiednio w 87 i 90 minucie, szacun.
Wtedy Widzew miał epidemie w drużynie, czy coś takiego.
...And Justice For All
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 19.06.2013, 08:46
piter116 napisał(a):Wyświetl post
Możesz jaśniej? Nie jest skompromitowany? Czy może hierarchia Ci nie pasuje?

Poza tym, spasuj trochę. Nie jesteś na forum parchatych żeby obrażać co drugiego użytkownika. Widzę, że sprawia Ci to niesamowitą przyjemność, spełniasz się w tym w jakiś sposób?
Tak masz rację. Może to nie do końca rozsądne, jednak nie lubię owijać kota w bawełnę. Zawsze walę prosto z mostu i sprawia mi to przyjemność,bez względu na konsekwencje.

Dla mnie, to co napisałeś to zwykłe .......enie głupot. Już nie będę wspominał ze myśl zerżnięta z pewnego tandetnego portalu to na dodatek pełna bluzgów i wniosków nie popartych żadnymi faktami.

Cytat:
Zrozum, że dla niektórych trener powinien być również wizytówką klubu, osobą, której klub nie będzie się wstydził. Smuda jest człowiekiem skompromitowanym, obok Lato jest chyba najbardziej znienawidzoną osobą związaną z polską piłką. .
Coś ty ....a miał bilet na ćwierćfinałowy mecz z udziałem Polski? wtedy bym zrozumiał nienawiść i rozgoryczenie, ba nawet łzy...
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów