|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No to z Chrapkiem kontraktu nie trzeba przedłużać.
Ta sama pozycja, ten sam wiek.. po co przepłacać! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Bednarz mówił na grillu o 2,3 wzmocnieniach, reszta to mają być uzupełnienia. Burdeński zalicza się do tej drugiej kategorii. Trzeba wziąć pod uwagę, że IV liga niemiecka to jak u nas II albo I. Poza tym ktoś w drużynie rezerw też musi grać. Martwi mnie tylko to, że Smuda i ojciec Fabiana "to som przyjacioły", ale z drugiej strony Kuba też by do nas nie trafił gdyby nie znajomości.
PS: http://www.wislakrakow.com/forum/sho...ostcount=15425 Więc wszystko wskazuje na to, że tymi "wzmocnieniami " będą Demjan i De Guzman, o ile nic się nie schrzaniło. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ten nasz nowy grajek nawet nie został sprawdzony, a już go podpisujemy? Myślę, że mamy nowego Szymkowiaka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
1 liga na nas już czeka
nie ukrywajmy, sami ośmieszamy ten klub, jego historie i tych którzy go tworzyli... ŻAL patrzeć już na ta Wisłę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez piter116 : 18.06.2013 o godz. 12:53.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Ale kto tu kogo ściąga ? Testy to testy ! narzekacie, że nie sprawdzamy chłopaczków z niższych lig a jak już ktoś przychodzi na TRENING to płacz, że pierwsza liga...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sobolewski odchodzi z Wisły!!
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...ly_Krakow.html ROBI SIĘ CORAZ CIEKAWIEJ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Burdenski kosztować nas pewnie wiele nie będzie... jeśli w ogóle cokolwiek. Jeśli więc Smudzie ma być z nim raźniej to niech sobie go ma. Jak daj daj Bóg wypali to będzie świetnie, jak nie wypali i przez to ostatecznie skompromituje mityczny "nos" Smudy to to też płakać nie będę. ![]()
"Not to touch the earth not to see the sun"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
"Sobolewski z Wisłą był związany od ponad ośmiu lat. [...] przez trzy ostatnie sezony pełnił funkcję kapitana. [...] W jego miejsce do Wisły ma trafić 21-letni Niemiec Fabian Burdenski, który w poniedziałek przyleciał pod Wawel".
S....ysyny, bandyci, idioci i kolesie. To cały sztab Wisły od Bednarza do Smudy. Dziękuję za uwagę. ![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
To było do przewidzenia, gdyż Smuda nie lubi piłkarzy charakternych. Założę się, że już kombinuje jak pozbyć się Małeckiego. Pewnie jak się nie uda Małemu klubu załatwić, to go zniszczy sadzając na ławce. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
21 lat, czwarta liga niemiecka: 80 meczów, 1 bramka, 2 asysty. Jeśli ktoś twierdzi że wypali w u nas to nie mam pytań. Franiu zaczął się odwdzięczać swoim kolegom, w tym przypadku ojcu no name który ponoć załatwił mu robote w Deustchlandzie. I jeszcze na dokładke ma być następcą Sobola. Jak można kogoś takiego jak Radek się pozbywać? Wiadomo że wiek już nie ten, ale to prawdziwy kapitan, ikona i legenda klubu. Gdyby jeszcze kończył karierę to ok, ale ktoś musi być w tej ,,drużynie" z doświadczeniem.
Mieliśmy wielce przebudować skład a zanosi się że będziemy mieć jeszcze gorszych piłkarzy niż w zeszłym sezonie: Piątek nie dla nas, Wszołek nie, Przybecki też nie, itd. w nieskończoność. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Kapitalny poczatek ruchow transferowych
![]() Nie wiem kto jest za do odpowiedzialny - Bednarz czy Smuda - ale powinien w trybie natychmiastowym wypie*dalac jak najdalej stad. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja się pytam gdzie ten nasz spec od PR.
Takie wiadomości w takiej kolejności - niedopuszczalne. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]()
"Not to touch the earth not to see the sun"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Najlepsze podsumowanie:
PANDEMONIUM na SB napisał(a):
![]() A Smuda jest dla mnie zerem po tym co zrobił. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
po połowie sezonu to my będziemy na ostatnim miejscu w tabeli i będziemy się zastanawiać jak ciąć koszta bo zawodnicy znów za dużo będą zarabiali w stosunku do tego co mieli prezentować..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jakie transfery ? Roczne wczasy w Krakowie dla syna jakiegoś znajomka z Niemiec ? Może mu w czasie pobytu w Ratyzbonie mieszkanie remontował albo okazyjnie samochód pomógł kupić ? A teraz spłaca dług pieniędzmi Wisły.
P.S. Jak się pewnego razu wywiesiło transparent "Smuda Judasz" czy śpiewało "Smuda pe..ł, Wisłę sprzedał" to trzeba być konsekwentnym. Niektórych jak widać amnezja dopadła. Zresztą ich Franiu też się wyraził o nas w swoim stylu " Pokazałem tym hu..m". A teraz co ? buzi? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|