The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2013, 12:00
Ok na pierwszy ogień idzie syn funfla Oczywiście jest szansa, że to będzie dobra inwestycja na przyszłość taka sama jak to, że trafie może nie szóstkę a piątkę w lotku, więc jedyny sensowny komentarz jaki mi się nasuwa to taki:

"kacaraba o la la la, kacaraba o LA LA!"

Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 18.06.2013, 12:10
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=28001

Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 18.06.2013, 12:11
Nie ma kasy na prowizję do Piątka jest kasa na totalne dno piłkarskie.

Coś czuję, że zatęsknimy za wynikami jak w poprzednim sezonie i walką o 7 miejsce do końca...
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Od: 11.2002

Stary 18.06.2013, 12:12
No to z Chrapkiem kontraktu nie trzeba przedłużać.
Ta sama pozycja, ten sam wiek.. po co przepłacać!
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 18.06.2013, 12:12
JEST I PIERWSZY TRANSFER !!!

Sluchajcie cala WIsla od trampkarzy zawsze stala ukladami, kto ma grac itp wiec czemu na gorze ma byc inaczej ?

Okej przyjme wszystko, moze chlopak rzeczywiscie cos umie itp, ale Niemcy glupi nie sa i jakby mial byc taki super to juz dawno 3/2 bundesliga by go wziely tym bardziej, ze ma tak znanego ojca!
I pomyslcie co on musi prezentowac jesli nawet taki ojciec nigdzie go w Niemczech nie wcisnal, z takimi kontaktami. Paranoja

Kto wie czy to po prostu nie byl jeden z warunkow Smudy, na ktory Cupial musial przystac zeby ten sie zgodzil tu pracować. Okej przychodze ale zatrudniacie synalka mojego przyjaciela.

BTW, ciekawe czy Smuda chociaz widzial go raz na oczy w meczu
Ostatnio edytowane przez nesta : 18.06.2013 o godz. 12:17.
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 18.06.2013, 12:13
Nigdy starałem się nie biadolić, ale jak ściągamy takie piłkarskie tuzy, mając kadrę tak marną jak mamy, to ja nie wiem czy oni sobie jaja z nas robią czy co? Jak można tak dobijać najlepszy polski klub ;< (przynajmniej najlepszy jeśli chodzi o historię a nie o teraz)
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 18.06.2013, 12:18
Bednarz mówił na grillu o 2,3 wzmocnieniach, reszta to mają być uzupełnienia. Burdeński zalicza się do tej drugiej kategorii. Trzeba wziąć pod uwagę, że IV liga niemiecka to jak u nas II albo I. Poza tym ktoś w drużynie rezerw też musi grać. Martwi mnie tylko to, że Smuda i ojciec Fabiana "to som przyjacioły", ale z drugiej strony Kuba też by do nas nie trafił gdyby nie znajomości.

PS: http://www.wislakrakow.com/forum/sho...ostcount=15425

Więc wszystko wskazuje na to, że tymi "wzmocnieniami " będą Demjan i De Guzman, o ile nic się nie schrzaniło.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 18.06.2013, 12:19
Ten nasz nowy grajek nawet nie został sprawdzony, a już go podpisujemy? Myślę, że mamy nowego Szymkowiaka!
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 18.06.2013, 12:20
Co to ma ku*wa byc? Ja wiem, ze tniemy koszty, ze nie stac nas na "dobrego" kopacza. Ale branie 4-ligowca ktory nawet nie byl podstawowym zawodnikiem druzyny? Quo Vadis Wislo...?
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 18.06.2013, 12:21
1 liga na nas już czeka nie ukrywajmy, sami ośmieszamy ten klub, jego historie i tych którzy go tworzyli... ŻAL patrzeć już na ta Wisłę...
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 18.06.2013, 12:26
Rano o testach w południe już prawie piłkarzem Wisly jest...

Zaczelo się poważnie robic....
Honorowy Franek Smuda...Ty mi pomogles to ja pomoge Tobie....

I nigdy w to nie uwiere ze ten chłopak może być jakimkolwiek wzmocnienem zespołu...chyba ze rezerw...
Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 18.06.2013, 12:29
Legia TESTUJE byłego GRACZA ( nie statyste ) Realu Madryt, a my odrazu podpisujemy gnojka, który w 4 lidze niemieckiej, jako of. pomocnik nie zaliczył nawet jednej asysty...

skoro nie ma pieniędzy, to trzeba szukać oszczędności, lepiej sprowadzić 3 dobrych grajków niż 5 średnich ..
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 18.06.2013, 12:31
Smuda do dymisji, cały zarząd do dymisji i protest kibiców - dopóki Cupiał nie sprzeda Wisły. Przykro mi to pisać, ale za takie kolesiostwo nie zamierzam zapłacić ani złotówki i nie przyjdę na stadion nigdy, a przynajmniej dopóki na Wiśle będzie taki stan, jak obecnie. Jeżeli rzekomo jest skauting, a przychodzi synek kolegi Smudy, to ja dziękuję. Mam dość tego żałosnego widowiska i braku planów na przyszłość. Dobranoc.
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 18.06.2013, 12:43
sevenheaven napisał(a):Wyświetl post
Legia TESTUJE byłego GRACZA ( nie statyste ) Realu Madryt, a my odrazu podpisujemy gnojka, który w 4 lidze niemieckiej, jako of. pomocnik nie zaliczył nawet jednej asysty...
Sikorski też grał w Bayernie..

dobrze ze nadmieniłeś że byłego..

Pele też kiedyś strzelał bramki, może go zakontraktujemy?

Legia testuje gracza, ktory obecnie gra ogony, nic nie strzela i nie asystuje.. statystycznie zwykly ogóras, 20 lat temu, owszem, coś tam grał w Realu.

Z tym Fabianem się wstrzymam.. juz kilka razy tutaj najezdzano na tego typu graczy, a potem sie chowali bo im bylo wstyd za swoje posty.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 18.06.2013 o godz. 12:45.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 18.06.2013, 12:43
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Smuda do dymisji, cały zarząd do dymisji i protest kibiców - dopóki Cupiał nie sprzeda Wisły. Przykro mi to pisać, ale za takie kolesiostwo nie zamierzam zapłacić ani złotówki i nie przyjdę na stadion nigdy, a przynajmniej dopóki na Wiśle będzie taki stan, jak obecnie. Jeżeli rzekomo jest skauting, a przychodzi synek kolegi Smudy, to ja dziękuję. Mam dość tego żałosnego widowiska i braku planów na przyszłość. Dobranoc.
Spokojnie jeszcze znienawidzony przez ciebie Brożek przyjdzie i wreszcie będziemy mieli z tobą spokój na R22. Na Kałuży "wąs Stawowy" z "czerwonym profesórem" już czekają na ciebie.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Stary 18.06.2013, 12:48

skoro nie ma pieniędzy, to trzeba szukać oszczędności, lepiej sprowadzić 3 dobrych grajków niż 5 średnich ..
Ale co Ty w ogóle porównujesz? Legia gra o MP i LM, a my o utrzymanie. Nie ma takiej opcji żebyśmy ściągnęli 10 zawodników do I składu. Ważniejsze jest to, kto do nas trafi jako potencjalne wzmocnienie składu i czy przedłużą kontrakt z Sobolem. Jeszcze co do Burdeńskiego-nie zdziwię się jak chłopak wygryzie Chrapka ze składu, oczywiście o ile ten przedłuży kontrakt.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 18.06.2013 o godz. 12:53.
Odpowiedz cytując
Cisse99
Member

Od: 11.2011

Stary 18.06.2013, 12:48
Kon®ado napisał(a):Wyświetl post
Nigdy starałem się nie biadolić, ale jak ściągamy takie piłkarskie tuzy, mając kadrę tak marną jak mamy, to ja nie wiem czy oni sobie jaja z nas robią czy co? Jak można tak dobijać najlepszy polski klub ;< (przynajmniej najlepszy jeśli chodzi o historię a nie o teraz)
Ale kto tu kogo ściąga ? Testy to testy ! narzekacie, że nie sprawdzamy chłopaczków z niższych lig a jak już ktoś przychodzi na TRENING to płacz, że pierwsza liga...
Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Stary 18.06.2013, 12:55
Sobolewski odchodzi z Wisły!!

http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...ly_Krakow.html

ROBI SIĘ CORAZ CIEKAWIEJ...
Odpowiedz cytując
Wertian
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 18.06.2013, 13:00

Ale my potrzebujemy 5 albo i więcej a nie 3 zawodników. Kupujemy to na co nas stać a z Legią obecnie to konkurować możemy jedynie pojemnością stadionu. Wszelkie porównania w ostatnim czasie, obecnie i w najbliższej przyszłości będą w ogólności nietrafione.
Burdenski kosztować nas pewnie wiele nie będzie... jeśli w ogóle cokolwiek. Jeśli więc Smudzie ma być z nim raźniej to niech sobie go ma. Jak daj daj Bóg wypali to będzie świetnie, jak nie wypali i przez to ostatecznie skompromituje mityczny "nos" Smudy to to też płakać nie będę.
"Not to touch the earth not to see the sun"
Odpowiedz cytując
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 18.06.2013, 13:02
"Sobolewski z Wisłą był związany od ponad ośmiu lat. [...] przez trzy ostatnie sezony pełnił funkcję kapitana. [...] W jego miejsce do Wisły ma trafić 21-letni Niemiec Fabian Burdenski, który w poniedziałek przyleciał pod Wawel".

S....ysyny, bandyci, idioci i kolesie. To cały sztab Wisły od Bednarza do Smudy. Dziękuję za uwagę.
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 18.06.2013, 13:09
marcin19876 napisał(a):Wyświetl post
Sobolewski odchodzi z Wisły!!

http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...ly_Krakow.html

ROBI SIĘ CORAZ CIEKAWIEJ...

To było do przewidzenia, gdyż Smuda nie lubi piłkarzy charakternych. Założę się, że już kombinuje jak pozbyć się Małeckiego. Pewnie jak się nie uda Małemu klubu załatwić, to go zniszczy sadzając na ławce.
Odpowiedz cytując
kolarz90
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 18.06.2013, 13:17
21 lat, czwarta liga niemiecka: 80 meczów, 1 bramka, 2 asysty. Jeśli ktoś twierdzi że wypali w u nas to nie mam pytań. Franiu zaczął się odwdzięczać swoim kolegom, w tym przypadku ojcu no name który ponoć załatwił mu robote w Deustchlandzie. I jeszcze na dokładke ma być następcą Sobola. Jak można kogoś takiego jak Radek się pozbywać? Wiadomo że wiek już nie ten, ale to prawdziwy kapitan, ikona i legenda klubu. Gdyby jeszcze kończył karierę to ok, ale ktoś musi być w tej ,,drużynie" z doświadczeniem.
Mieliśmy wielce przebudować skład a zanosi się że będziemy mieć jeszcze gorszych piłkarzy niż w zeszłym sezonie: Piątek nie dla nas, Wszołek nie, Przybecki też nie, itd. w nieskończoność.

Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 18.06.2013, 13:19
Kapitalny poczatek ruchow transferowych

Nie wiem kto jest za do odpowiedzialny - Bednarz czy Smuda - ale powinien w trybie natychmiastowym wypie*dalac jak najdalej stad.
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 18.06.2013, 13:25
Kamson napisał(a):Wyświetl post
Ocenimy transfery po połowie nadchodzacego sezonu
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 18.06.2013, 13:27
Ja się pytam gdzie ten nasz spec od PR.
Takie wiadomości w takiej kolejności - niedopuszczalne.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Wertian
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 18.06.2013, 13:28
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Tego się właśnie boję.
"Not to touch the earth not to see the sun"
Odpowiedz cytując
alexx6
Senior Member

Od: 02.2012

Stary 18.06.2013, 13:29
Kamson napisał(a):Wyświetl post

Nie wiem kto jest za do odpowiedzialny - Bednarz czy Smuda - ale powinien w trybie natychmiastowym wypie*dalac jak najdalej stad.
Nie wiem dlaczego wszyscy mają pretensję do Bednarza. Chyba Cupiał na to pozwala to do kogo pretensje
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 18.06.2013, 13:30
Najlepsze podsumowanie:
PANDEMONIUM na SB napisał(a):
Dzisiaj omawiamy taktyka na LEcha a Burdenski usuwa grzyba z sufitu
Nie mam więcej pytań

A Smuda jest dla mnie zerem po tym co zrobił.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Stary 18.06.2013, 13:32
po połowie sezonu to my będziemy na ostatnim miejscu w tabeli i będziemy się zastanawiać jak ciąć koszta bo zawodnicy znów za dużo będą zarabiali w stosunku do tego co mieli prezentować..
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 18.06.2013, 13:32
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Jakie transfery ? Roczne wczasy w Krakowie dla syna jakiegoś znajomka z Niemiec ? Może mu w czasie pobytu w Ratyzbonie mieszkanie remontował albo okazyjnie samochód pomógł kupić ? A teraz spłaca dług pieniędzmi Wisły.

P.S. Jak się pewnego razu wywiesiło transparent "Smuda Judasz" czy śpiewało "Smuda pe..ł, Wisłę sprzedał" to trzeba być konsekwentnym. Niektórych jak widać amnezja dopadła. Zresztą ich Franiu też się wyraził o nas w swoim stylu " Pokazałem tym hu..m". A teraz co ? buzi?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów