|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Brać obu Brożków, byle nie Burliga na lewej obronie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Piotrek w obecnej formie z Lechii to coś ala Burliga. Niestety.
![]()
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Sprzedajemy Genkova? Jak, Kiedy, gdzie?
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Sory musze wymienić klawiature bo mi nie zawsze klawisze chodzą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie. Piszemy o obecnym Brożku. Brożek sprzed kilku lat (kiedy go sprzedawaliśmy) warty był około dwóch milionów euro - zupełnie poza zasięgiem nie tylko naszym, ale każdego polskiego klubu.
Sikorski zarabiał tyle ile zarabiał, bo to ofiara losu. Nigdy i nigdzie się nie wyróżnił (i nie piszcie proszę o sześciu golach w Górniku, bo to jest sam w sobie wynik-żenada). Nikt kto do nas przyjdzie i nie będzie miał za sobą podobnej "kariery" na śmieszny kontrakt się nie zgodzi. Mając do wyboru Brożków, albo jakieś sieroty wyselekcjonowane przez ludzi odpowiedzialnych za Bunozę, Jovanicia i Frederiksena... Tak, wolę Brożków. Mimo związanego z tym ryzyka. Nie liczę na dwadzieścia goli Pawła, ale myślę że dziesięć w sezonie jest realne. Będę szczery - powyżej uszu mam już podziwiania gry pomysłów Bednarza i Kapki.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.06.2013 o godz. 13:50.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Na 4 dni przed obozem przygotwawczym a na 17 przed wygasnieciem kontraktów nic nie wiadomo co z Urygą, Sobolewskim, Chrapkiem.
I to już personlanie pokazuje zarzadzanie by Bednarz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Brać Pawła Brożka nie marnować okazji na klasowego napastnika!!! Paweł w Krakowie na pewno odzyska skuteczność idę o zakład,że jeżeli przyjdzie i nie złapie kontuzji to sezon zakończy z minimum 10 bramkami.
30 lat to nie jest dużo jak na napastnika spokojnie może pograć jeszcze 2-3 lata na wysokim poziomie (a kto wie czy nie pogra tyle ile Franek czy Sagan) Brożek +Genkov który może przy Smudzie odzyskać forme i mamy dwóch klasowych napastników. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
1) zjazd z forma przy naszych trenerach, mysle ze Bunoza nie zostal odpowiednio poprowadzony/trenowany 2) nie gral na swojej nominalnej pozycji srodkowego (nie wiem jak mozna takiego wieżowca ustawiac na boku - .. sytuacja kadrowa - patrz brak - LO) 3) kontuzje 4) problemy rodzinne (mama) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
5) Brak umiejętności piłkarskich.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
6) Jakto sam okreslil "mozg mu czasem nie reaguje"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
I nie 4 dni przed obozem, tylko 4 dni przed pierwszym treningiem (to jednak mimo wszystko różnica). Wyjazd na obóz jest w piątek. Sprawa kontraktów zostanie podana do publicznej wiadomości właśnie między pierwszym treningiem a wyjazdem na obóz. Teraz chłopaki są na krótkich wakacjach. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
To bylo na konferencji, bo w zadnej relacji mi sie nie rzucilo?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Panowie. Jeszcze raz powtarzam - Brożek nie jest gwarantem niczego. Owszem, grał w silniejszych ligach, ale w zespole 2 ligi hiszpańskiej strzelić 2 gole na 18 meczy? To śmiech. Żuraw grał w lepszych klubach, lub przynajmniej porównywalnych co Paweł, tam walił więcej bramek, przyszedł - i jak się to skończyło? Teraz będzie tak samo. Jesteście w niego zapatrzeni, a nie pamiętacie jak seryjnie marnował setki. Teraz chłop nawet nie będzie miał czego marnować, bo nasi pomocnicy po prostu nie stwarzają sytuacji do zdobycia bramki - vide Genkow, przy czym jego 4 bramy to i tak niemalże z niczego... Brożek w swej obecnej formie nie jest gwarantem niczego. On musi mieć dużo sytuacji, bo nie wierzę, żeby na starość "się wyrobił" w tej kwestii. A już przykłady jego poprzednich klubów i skuteczności w nich są tego dowodem. Owszem, można mu dać kontrakt typu Sikorski za drobne i jeśli wypali, przedłużyć na ciut lepszych. Ale absolutnie nie traktujcie go jako "strzelca wyborowego". Nie te lata. Co do Pietii... Połamany po Trabzonie, wyrzucony z Lechii. Na prawdę wierzycie, że pomoże? W słabiutkiej drużynie z Gdańska nikt go nie widział, to u nas 30-letni emeryt nie będzie wiele lepszy od Burligi. A chyba nie o to nam chodzi? Lepiej już wziąć jakiegoś młodego z 1 ligi. W tym wieku Pietia już się niczego nie nauczy...
![]()
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
podbijam kolege w 100% sentymenty na bok. jak jeszcze co do kosy byłem przekonany ze cos wniesie do druzyny bo chociaz jest duzo starszy od Brozkow to porównanie ich cech wolicjonalnych to niebo a ziemia. widocznie nie pamietacie juz machania rekami Pawła albo komentarzy w stylu " sam sobie graj" Piotrka.
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Też uważam, że trzeba się rozwijać. Te wszystkie "powroty" w większości przypadków, które miały być wzmocnieniami, stają się tylko i wyłącznie jedną z przyczyn postępującej stagnacji. Jak iść to tylko do przodu, potrzeba czasem nawet i zaryzykować z jakimś zawodnikiem. To daje jednak większe możliwości. Prawdopodobieństwo wpadki oczywiście jest duże. Ale jak to mówią: kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana
![]() Powód: szampan :P
Ostatnio edytowane przez marian paździoch : 13.06.2013 o godz. 17:41.
![]()
Od kołyski ,aż po grób w sercu tylko jeden klub WISŁA
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Pierwsza kwestia jak ze zdrowiem Pawła? Czy może jeszcze biegać czy coś przez cały czas skrzypi?
Zakładając że jest ok to jeśli mamy wybór - jakiś kanonier lat 25 albo 22 albo Paweł to oczywiście bierzmy kanoniera. Jeśli jednak jest kwestia Paweł albo Zahorski albo Nowak do odbudowy to wolę Pawła. Jeśli Paweł albo Demjan to nie wiem... chyba jestem lekko za Pawłem. Piotrka nie chcę. Pewnie jednak wrócą obaj bo to dosyć proste do zrobienia (w porównaniu do ściągnięcia np. Wszołka czy innego Przybeckiego) a i u kibiców można coś tym ugrać. Albo wróci sam Piotrek bo tańszy w utrzymaniu (i co z tego). |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
nosz ja cie ... my nie chcemy zawodnika ktory gwarantuje 10 bramek rocznie
![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|