The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.06.2013, 14:03
Taka ciekawa wypowiedź do tematu wyżej o łupkach:

Cytat:
Niemcow: Putin boi się Polski

„Putin widzi w Polsce i waszych potencjalnych złożach gazu łupkowego ogromne zagrożenie. Boi się tego” – mówi rosyjski polityk Borys Niemcow.

W wywiadzie dla „Super Expressu” Borys Niemcow mówi o polityce Władymira Putina wobec Polski. Według niego prezydent Federacji Rosyjskiej dyktuje nam warunki.

Zaznacza, że Putin widzi w Polsce ogromne zagrożenie. Dzieje się to za przyczyną naszych potencjalnych złóż gazu łupkowego. „Jeśli prognozy się potwierdzą, Polska stanie się gazową potęgą. Będzie to koniec Gazpromu, który jest finansowym i politycznym gwarantem utrzymania systemu” – dodaje.

„Putin traktuje bowiem Polskę jako część Europy Zachodniej, którą się zwyczajnie brzydzi. On po prostu nienawidzi demokracji i idącej za nią wolności słowa i pluralizmu politycznego. Wyznaje inne wartości - władzę i pieniądze” – powiedział gazecie.

„Uważa, że wszystkich można kupić, tak jak kupił Schrödera”- nadmienił. "Dlatego też śledztwo w sprawie katastrofy smoleńskiej Putin prowadzi sam. Oddał je w ręce wyłącznie swoich urzędników, którzy są mu podlegli" - dodał Niemcow.
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 11.06.2013, 14:07
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Dobra jest to tylko pierwsza weryfikacja raportu z 2011, która podaje obecnie wartość 4,2 bln m3 gazu.
Ile rocznie importujemy? 70 mld m3?

Przeprowadzisz wyliczenie na ile lat gazowej samowystarczalności starczy? Choćby połowa z tych 4,2 bln, ...żeby było łatwiej.

Oczywiście masz rację że i przez 100 lat nic nie zaczniemy wydobywać, jedynie jednak wtedy kiedy zamiast na odwierty kasa dalej będzie wydawana na dopłacanie madonnie.
Hej Nasz TS !!
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 11.06.2013, 14:09
Importujemy? Jakieś 10 mld m3.
Analizę robiłem kilka razy. Spójrz jakieś 100 stron wcześniej.

Co do odwiertów to nie tylko chodzi o pieniądze. Z tego co słyszałem wczoraj od ludzi z Jasła to kasa na odwierty dla krajowych firm pojawiła się ostatnio, ale jest problem z podwykonawcami, a także ze sprzętem, gdyż tak jak kiedyś mówiłem w całej Europie jest 25, z czego w Polsce 8 specjalistycznych zestawów do robienia odwiertów.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 11.06.2013 o godz. 14:14.
Kolumbus
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 11.06.2013, 14:46
co do importu to dokładnie: ,,,,Gaz ziemny do Polski trafia z Rosji, Azerbejdżanu i krajów Azji Środkowej (9 mld m3). W ramach umów rynku unijnego surowiec ten trafia do nas z Niemiec (1,7 mld m3) i Republiki Czeskiej (555,7 mln m3)." pgnig.gov
piekna zaba w podpisie

Drozd
Senior Member

Stary 11.06.2013, 15:03
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Importujemy? Jakieś 10 mld m3.
Analizę robiłem kilka razy. Spójrz jakieś 100 stron wcześniej.

Co do odwiertów to nie tylko chodzi o pieniądze. Z tego co słyszałem wczoraj od ludzi z Jasła to kasa na odwierty dla krajowych firm pojawiła się ostatnio, ale jest problem z podwykonawcami, a także ze sprzętem, gdyż tak jak kiedyś mówiłem w całej Europie jest 25, z czego w Polsce 8 specjalistycznych zestawów do robienia odwiertów.
A gdzie ja pisałem o analizie ? Miałeś gimnazjalne zadanie matematyczne z odpowiedzią która brzmi:

2,1 bln m3 gazu wystarczyłoby Polsce na 30 lat samowystarczalności.*

Gdyby 1000 m3 gazu kosztowało 100$ to rocznie zostaje 10 000 000 *100$= 1000 000 000 $. W ciągu 30 lat daje 30 mld $. A wiadomo przecież że 1000 m3 gazu z Rosji nie kosztuje 100 $ tylko więcej niż 4 razy tyle. Zatem nie 30 mld$, a więcej niż 120 mld $.

* przy imporcie 70 mld m3. Faktycznie połowa szacowanych zasobów starczy na 210 lat samowystarczalności gazowej. Przy dzisiejszym zapotrzebowaniu.

Rzeczywiście koniec marzeń...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 11.06.2013 o godz. 15:10.
Hej Nasz TS !!
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 12.06.2013, 08:27
Kolejne etaty dla swoich. Mnożenie stanowisk dla kumpli i POciotków trwa w najlepsze :

Cytat:
Tak kombinują ministrowie Tuska

Ministrowie finansów i gospodarki podwoili sobie liczbę sekretarzy stanu, choć prawo zezwala tylko na jednego – informuje "Rzeczpospolita".

Minister może mieć kilku podsekretarzy stanu, ale tylko jednego sekretarza stanu, który zastępuje ministra – ustawa o Radzie Ministrów jest w tym względzie jednoznaczna. Ale przepis można obejść, kiedy powoła się pełnomocnika rządu w randze sekretarza stanu.

Tak zrobili niespełna dwa miesiące temu minister finansów Jacek Rostowski (PO) i minister gospodarki Janusz Piechociński (PSL) – obaj mają w resorcie drugiego sekretarza stanu. Sekretarz stanu zarabia kilkaset złotych więcej niż podsekretarz stanu, co ważniejsze i nie traci mandatu poselskiego. Kancelaria Premiera zapewnia, że takie podwajanie sekretarzy jest prawnie dopuszczalne.

Okazuje się, że politycy naginają ustawę do własnych potrzeb dzięki ekspertyzie Rady Legislacyjnej sprzed kilku lat, która zezwala w wyjątkowych okolicznościach powołać pełnomocnika w randze sekretarza stanu. Prof. Zbigniew Ćwiąkalski, były minister sprawiedliwości, nie ma wątpliwości, że co nie jest wprost zabronione, jest dopuszczalne.
- A politycy to wykorzystują, choć pytanie, czy powinni – zastanawia się.
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 12.06.2013, 15:58
No i kolejna seks afera. Pod rządami PO to już jakaś epidemia. Kilka dni temu tenisista Fibak sławiący PO pod niebiosa okazał się alfonsem. Tym razem to ledwo co mianowany wynalazek tez ledwo co mianowanego Sienkiewicza :

Cytat:
UJAWNIAMY: szykuje się kolejna seks-afera w policji

Nie milkną echa seksualnego skandalu w opolskiej policji, a tymczasem pojawiają się informacje o kolejnym. Nowa seksafera sięgać ma samej Komendy Głównej Policji.

Portal niezalezna.pl dotarł do zawiadomienia do prokuratury ws. kolejnej seksafery w policji. Jak wynika z pozyskanych przez nas informacji osoba ze ścisłego kierownictwa Komendy Głównej policji o nazwisku S. ma romans z zatrudnianą w komendzie stołecznej policji Agnieszką W. O powołaniu jej na stanowisko miały decydować względy pozamerytoryczne.

Próbowaliśmy kontaktować się z S., niestety jest nieosiągalny. Jak poinformował rzecznik policji, Mariusz Sokołowski, nadinspektor obecnie nie chce się wypowiadać w tej sprawie. - Zawiadomienie do prokuratury złożyć może każdy, co nie przesądza o danym zdarzeniu. Jeśli prokuratura zwróci się do nas, pomożemy w wyjaśnianiu tej sprawy - mówi portalowi niezalezna.pl Sokołowski,

"Na kanwie wydarzeń związanych z nadinspektorem Leszkiem Marcem wszyscy zdajemy sobie sprawę z tego, iż przypadek ten nie jest jedynie epizodem. Takie skandaliczne zachowania występują w jednostkach policji w całym kraju i przybierają różne postacie, począwszy od nepotyzmu, skończywszy na układach korupcyjnych" - czytamy w anonimowym zgłoszeniu jakie otrzymał poseł Prawa i Sprawiedliwości, Tomasz Kaczmarek.

Mirosław S. w kwietniu 2013 r. został powołany przez ministra spraw wewnętrznych Bartłomieja Sienkiewicza na stanowisko zastępcę komendanta głównego policji. Szefem KGP jest Marek Działoszyński, który również mianował na stanowisko szefa opolskiej policji, generała Leszka Marca.

Seksafera w opolskim garnizonie była głównym tematem dzisiejszej konferencji prasowej ministra Sienkiewicza. Odnosząc się do sprawy, szef MSW poinformował o powołaniu stanowiska pełnomocnika ds. równego traktowania w służbach mundurowych.

Przeciwko powołaniu takiego pełnomocnika jeszcze niedawno był sam komendant Marek Działoszyński. 22 października 2012 roku Działoszyński uchylił decyzję w sprawie powołania Pełnomocnika do spraw równego statusu kobiet i mężczyzn w Policji i zalecił "uzupełnienie zadań Pełnomocnika Komendanta Głównego Policji ds. Ochrony Praw Człowieka" w tej sprawie.
http://niezalezna.pl/42295-ujawniamy...fera-w-policji
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 12.06.2013, 19:27

więcej informacji:

http://www.radiomaryja.pl/informacje...-w-krakowie-2/

Ostatnio edytowane przez heoij : 12.06.2013 o godz. 19:50.
heoij
Senior Member

Stary 12.06.2013, 19:40
W poprzednim roku było około 20 tys. demonstrantów:

Ostatnio edytowane przez heoij : 12.06.2013 o godz. 19:44.
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 12.06.2013, 19:43
A rok temu czemu Rydzyk ich wygonił na ulice ? Lepiej by pokazal niezbedne dokumenty czyli ile ma kasy ,a nie wysyłał swoich "wyznawców" na ulice
heoij
Senior Member

Stary 12.06.2013, 19:45
Liczę, że będziesz na Marszu 16 czerwca w niedzielę i wspomożesz nas swoją obecnością AS82

więcej informacji:

http://www.radiomaryja.pl/informacje...-w-krakowie-2/

(Wrzucam drugi raz na nową stronę- proszę o nie kasowanie. Z góry dziękuję.)
Ostatnio edytowane przez heoij : 12.06.2013 o godz. 19:54.
AS82
Banita

Stary 12.06.2013, 19:47
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Liczę, że będziesz na Marszu 16 czerwca w niedzielę i wspomożesz nas swoją obecnością AS82
z pewnością
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 12.06.2013, 19:52
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Dzień wcześniej ma inny marsz w Warszawie, raczej nie zdąży
AS82
Banita

Stary 12.06.2013, 20:20
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Dzień wcześniej ma inny marsz w Warszawie, raczej nie zdąży
Co by nie mówić o warszawskim marszu to tam ludzie przynajmniej demonstrują we swojej własnej sprawie , natomiast w Krakowie ci ludzie zostali wysłali przez Rydzyka na ulice po to ,żeby demonstrowali bo on chce mieć swoją telewizje na multiplexie. Wmówił ludziom ,że to jest w ich interesie , że jest dyskryminowany ,a geneza całej tej sprawy jest taka ,że nie pokazał właściwych dokumentów (bo to prawdopodobnie wiązało się z przyznaniem się ile tak naprawde ma kasy) przy procesie koncesyjnym. Pozatym szkoda ,że Rydzyk nie wyprowadził ludzi na ulice np. w intencji bezrobotnych tylko ,żeby ręczyli za jego partykularne interesy .
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 12.06.2013, 20:34
Raz jeszcze poczytaj, dlaczego TV Trwam nie dostała koncesji, bo nieco się z prawdą mijasz.
AS82
Banita

Stary 12.06.2013, 20:44
Raz jeszcze poczytaj, dlaczego TV Trwam nie dostała koncesji, bo nieco się z prawdą mijasz.
Oglądałem jakis czas temu program Pospieszalskiego w tej sprawie gdzie głownym gościem był Jan Dworak ,szef KRRIT , obecnie wróg numer 1 dla rozgłośni toruńskiej. Mimo napastliwych zarzutów Pospieszalskiego ,Dworak kilkukrotnie powtórzył ,że TV Trwam w procesie koncesyjnym nie przedłożyła wymaganych dokumentów dotyczących sposobów finansowania ,lub dostarczała inne zbędne w których rzekomo zapewniała o swojej wypłacalności.
I aż dziw bierze ,że jest jakaś instytucja państwowa w tym kraju ,która nie leży krzyżem przed klerem i to mi sie bardziej wydaje podejrzane w dzialalności KRRIT niż to ,że nie przyznali Rydzykowi na "krzywy ryj" tego czego chciał
Drozd
Senior Member

Stary 12.06.2013, 21:21
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Oglądałem jakis czas temu program Pospieszalskiego w tej sprawie gdzie głownym gościem był Jan Dworak ,szef KRRIT , obecnie wróg numer 1 dla rozgłośni toruńskiej. Mimo napastliwych zarzutów Pospieszalskiego ,Dworak kilkukrotnie powtórzył ,że TV Trwam w procesie koncesyjnym nie przedłożyła wymaganych dokumentów dotyczących sposobów finansowania ,lub dostarczała inne zbędne w których rzekomo zapewniała o swojej wypłacalności.
I aż dziw bierze ,że jest jakaś instytucja państwowa w tym kraju ,która nie leży krzyżem przed klerem i to mi sie bardziej wydaje podejrzane w dzialalności KRRIT niż to ,że nie przyznali Rydzykowi na "krzywy ryj" tego czego chciał
Za to innym przyznali mimo, że z ich dokumentów wynikało, że kasy nie mają. Więc nie opowiadaj bajek z szabatu lemingów bo się tylko ośmieszasz.

Komuchy boją sie Trwam bo mogłaby otrzeźwić lemingi. To przecież oczywiste. Dlatego każdy walczący o TV Trwam walczy o własną wolność. Tylko idiota tego nie rozumie.
Hej Nasz TS !!
hiszpan00
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 12.06.2013, 21:24
Pakt fiskalny nie został ratyfikowany !
http://niezalezna.pl/42312-sensacyjn...l-ratyfikowany
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 12.06.2013, 22:49
Nie da sie tego nie pominąc, Hoffman o koalicji z postkomuchami...
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.06.2013, 22:57
http://w832.wrzuta.pl/film/3198Gj6rH..._krol_szczawiu

Ilu z Was zachowałoby taką klasę jak młody rozmówca broniący dzieciaków i nie wyje*ałoby w zęby temu staruchowi od szczawiu?
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 12.06.2013, 23:12
Tym samym PiS ostatecznie zniechęcił mnie do siebie. Na pewno nie będę ryzykował swojego głosu, żeby sobie później machnęli koalicję z SLD.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 13.06.2013, 06:14
Również nie oddam głosu na PiS jeśli stanowczo wypowiedzi Hoffmana nie sprostują (a i wtedy nie wiem, czy zaryzykuję).
Drozd
Senior Member

Stary 13.06.2013, 08:02
A ja mam wrażenie, że to wypucha. No i stwierdzenie oczywistego faktu ze PO jest dziś dużo gorsze niż SLD, a przecież i ci i ci to od czasu nocnej zmiany komuchy.
Hej Nasz TS !!
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 13.06.2013, 08:50
Drozd napisał(a):Wyświetl post
A ja mam wrażenie, że to wypucha. No i stwierdzenie oczywistego faktu ze PO jest dziś dużo gorsze niż SLD, a przecież i ci i ci to od czasu nocnej zmiany komuchy.
Wybacz, ale to nie pierwszy raz kiedy Hoffman robi z siebie idiotę. Całe szczęście podkreślił, że jest to jego zdanie, bowiem koalicja z LSD byłaby także dla mnie nie do przyjęcia.
JEDREK76
konserwa

Stary 13.06.2013, 09:32
AYALA napisał(a):Wyświetl post
ale chociaż sld w wyborach oddała władze w 2005 roku po 4 latach a dziś Cudaq nie ma zamiaru...
Nie rozumiem za bardzo co masz na myśli Łaski w 2005 r. nie robili, wybory wówczas odbywały się w przewidzianym terminie, wyborcy zagłosowali na PiS i PO (Miller i jego hałastra mieli szczęście, że w ogóle się wówczas dostali do parlamentu, po takiej kadencji zbudowanej na korupcji, nepotyzmie i kontynuacji rozkradania majątku narodowego), gdzie tutaj jakakolwiek ich dobrowolność Wyborów przedterminowych wówczas nie było.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 13.06.2013, 09:42
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Nie rozumiem za bardzo co masz na myśli.
a no to mam na myśli http://fakty.interia.pl/polska/news-...kwy,nId,973069
http://wpolityce.pl/wydarzenia/38079...ej-w-warszawie
Ostatnio edytowane przez AYALA : 13.06.2013 o godz. 10:01.
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 13.06.2013, 10:08
Również nie oddam głosu na PiS jeśli stanowczo wypowiedzi Hoffmana nie sprostują (a i wtedy nie wiem, czy zaryzykuję).
Skoro nie sprostowali do tej pory to już raczej nie sprostują Wywiad jest z marca 2010, mało kto (nikt?) o nim wiedział. Wypowiedź jest jednak tak kompromitująca, że słysząc to byłem w szoku - to co mówi Hofman, jest po prostu obrzydliwe. Pytanie w tej sytuacji o JK - czy wie(dział) i toleruje takie poglądy w swojej partii czy i jemu ta wypowiedź umknęła. Osobiście do tej pory jakiekolwiek głosy o koalicji PiS-SLD traktowałem jako antypisowskie, wymierzone jako atak w tę partię, jednak tym razem Hofman przegiął. Jestem ostatnią osobą, która zgodzi się na jakiekolwiek układy z komunistami, sama dopuszczalność współpracy jest dla mnie dyskwalifikująca.
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 13.06.2013, 11:02
wreszcie do częsci dociera, że władzę zdobywa się dla władzy, a nie dla obywatela.
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 13.06.2013, 11:22
Wizard napisał(a):Wyświetl post
Skoro nie sprostowali do tej pory to już raczej nie sprostują Wywiad jest z marca 2010, mało kto (nikt?) o nim wiedział. Wypowiedź jest jednak tak kompromitująca, że słysząc to byłem w szoku - to co mówi Hofman, jest po prostu obrzydliwe. Pytanie w tej sytuacji o JK - czy wie(dział) i toleruje takie poglądy w swojej partii czy i jemu ta wypowiedź umknęła. Osobiście do tej pory jakiekolwiek głosy o koalicji PiS-SLD traktowałem jako antypisowskie, wymierzone jako atak w tę partię, jednak tym razem Hofman przegiął. Jestem ostatnią osobą, która zgodzi się na jakiekolwiek układy z komunistami, sama dopuszczalność współpracy jest dla mnie dyskwalifikująca.
Oj chłopaki na dajcie się wpuszczać w ubeckie prowokacje robione rękami "zwolenników" RN.
wis.la/cau3s
"Jarosław Kaczyński odcina się od wypowiedzi posła PiS Adama Hofmana, który stwierdził, że po wyborach możliwe jest zawiązanie koalicji PiS z SLD. - Dla ludzi mojego pokolenie to jest coś, co trudno sobie wyobrazić. Musiałbym zaprzeczyć wszystkiemu, co robiłem w życiu żeby się na tego rodzaju koalicję zgodzić - podkreśla Kaczyński. Prezes zapowiada, że spotka się z Hofmanem by porozmawiać z nim o jego wypowiedziach. "
Ubecja tonie i będzie się chwytać takich metod (nagłaśnianie wypowiedzi sprzed trzech lat, skrytykowanej już wówczas bardzo mocno przez cały PiS, w kontekście sugerującym że jest to wypowiedź dotycząca spraw bieżących) rękami i nogami. Nie dajcie się wpuszczać w "kanał". I to by było na tyle. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 13.06.2013 o godz. 11:37.
JEDREK76
konserwa

Stary 13.06.2013, 11:32
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Oj chłopaki na dajcie się wpuszczać w ubeckie prowokacje robione rękami chłopaków od Winnickiego.
wis.la/cau3s
"Jarosław Kaczyński odcina się od wypowiedzi posła PiS Adama Hofmana, który stwierdził, że po wyborach możliwe jest zawiązanie koalicji PiS z SLD. - Dla ludzi mojego pokolenie to jest coś, co trudno sobie wyobrazić. Musiałbym zaprzeczyć wszystkiemu, co robiłem w życiu żeby się na tego rodzaju koalicję zgodzić - podkreśla Kaczyński. Prezes zapowiada, że spotka się z Hofmanem by porozmawiać z nim o jego wypowiedziach. "
Ubecja tonie i będzie się chwytać takich metod rękami i nogami. Nie dajcie się wpuszczać w "kanał".
Over.
Heh cieszę się, że wróciłeś
To prawda brzydki chwyt ze strony narodowców tym bardziej jeśli na swój kongres zaprasza się komunistycznego reżysera Bohdana Porębę, członka PZPR (niczym Filipiak do samego jej końca), współtwórcę ZP "Grunwald", członka PRON i zwolennika wprowadzenia stanu wojennego (ale tutaj już Giertychowie wytyczyli chyba kurs sporej części narodowców -> nie piszę wszystkim, bo większość, których znam zawsze była i jest przeciwnikami Jaruzela i jego junty).

AYALA napisał(a):Wyświetl post
a no to mam na myśli wis.la/uttry
wis.la/qo3xk
Na zapobiegnięcie takim machlojkom, jakie sugerujesz są bardzo proste, a zarazem skuteczne sposoby, wystarczy tylko odpowiednia mobilizacja ludzi przed wyborami i dokładna obserwacja każdej komisji wyborczej. Tyle, że wymaga to poświęcenia kawałka swojego czasu i oderwania się od kompa na dzionek cały (i nie piję tutaj konkretnie do Ciebie, a po prostu do osób, które dużo piszą i sugerują, a jak przyjdzie konieczność zadziałania poświęcenia chwili swojego czasu to zazwyczaj ich nie ma -> podobna sytuacja miała miejsce u nas przy zbieraniu podpisów za powrotem BG na koszulki meczowe piłkarzy. Także cała masa ludzi się wypowiadała krytycznie wobec tego, że na sercach piłkarzy BG jest wtopiona w logo i niewidoczna, ale jak przyszło do zbierania podpisów to zaledwie garstka Ludzi się pojawiała).
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 13.06.2013 o godz. 11:41.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów