|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
sorki, ale mi się ta złota gwiazdka nie podoba :(
bez urazy! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Zauważ, że to jest, jak ktoś to wcześniej napisał, sposób oznaczania ilości zdobytych Mistrzostw Polski w historii. To nie jest ani nasz wymysł, ani klubu, tylko Ekstraklasy. Wszystkie zespoły, które zdobyły co najmniej jedno Mistrzostwo Polski mają prawo umieszczać gwiazdkę w odpowiednim kolorze na koszulce, więc to czynią. ;]
Także tutaj nie ma nic do niepodobania się. Cytat:
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Mi się zajebiście podoba. Nawet bym sobie życzył, aby w możliwie najkrótszym czasie druga złota się obok pojawiła.
Bez urazy ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No ale pisze , ze złota 10 i więcej... nie wspominają o tym źe 20 i wiecej tytulów to 2 złote. Albo się mylę.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak niewiele potrzeba, aby dac ludziom radosc. I tyle czasu im to zajelo.. I jak odrazu taka gwiazda nadaje charakter druzynie i koszulce. Patrzysz teraz na nia jak na trykot wielkiego europejskiego klubu, ze swoim symbolem, od ktorego stroju bije historia i wielkość.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Powyżej 20 mistrzostw są chyba 2 gwiazdki
![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
PS: Sorki za OT, ale słowa warte podkreślenia. |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
CHŁOPAKI SKORO MAMY ŚWIETNE PROJEKTY, MOŻE COŚ W TYM CELU ZADZIAŁAMY?!
NAPISZMY DO ADIDSA I POKAŻMY IM NASZE PROJEKTY!!! WSZEDŁEM NA STRONĘ ADIDASA I MYŚLĘ, ŻE MOŻNA ICH ZAPYTAĆ CZY MOŻNA ADIDASOWI WYSŁAĆ WŁASNY PROJEKT KOSZULKI SWOJEGO KLUBU. MOŻE SIĘ ZGODZĄ? KTO WIE NIGDY NIE SZKODZI ZAPYTAĆ. !! ![]() Nr telefonu: 0800-1214201 - NA TEN NUMER MOŻNA ZADZWONIĆ I SIĘ ZAPYTAĆ! DZWONIMY CHŁOPAKI? ![]() Czy naprawdę trzeba wielkich liter by powiadomić świat o swoim pomyśle
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 12.06.2013 o godz. 11:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Koszulki już na pewno są gotowe, tylko teraz czekają na oficjalną prezentację.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ok Dzwon!
10 znakow |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
na pewno do poniedziałku zobaczymy oficjalną prezentację, bo wtedy też mają nadejść nowe stroje i wtedy spotykają się piłkarze. Czyli obstawiam, że prezentacja nastąpi w poniedziałek, pewnie Wilk albo Głowacki wyjdą i zaprezentują się w nowych strojach.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jakbyśmy mieli wsparcie adidasa na poziomie NIKE Cracovii to mozna by sobie wejsc na stronie adidasa
i tam samemu stworzyć koszulke na podstawie nowych modeli. o tutaj dokładnie : http://www.miteam.adidas.com/mi-Fort...,en_US,pd.html E: czy ja napisalem ze cracovie ubiera nike ? nie. tylko o poziomie wsparcia ehh... niemniej jednak cracovia ubierana jest w komplety Nike.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 12.06.2013 o godz. 12:37.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
^^ Cracovii nie ubiera Najek, tylko Krak-Sport
![]() .
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
W ramach ciekawostki. Rok 1927
![]() ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tam jest Smuda, czy mi się wydaje?
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
MAcie jeszcze takie ode mnie:
![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Kon®ado : 12.06.2013 o godz. 13:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Zacytowałem cały artykuł regulaminu Ekstraklasy dotyczący koloru i ilości gwiazdek na koszulkach. NIE ma tam mowy o tym, czy powyżej 20 MP umieszcza się drugą gwiazdkę - sugerujecie się Serie A, czy Bundesligą. W tym momencie najwięcej mistrzostw mają Ruch Chorzów i Górnik Zabrze - po 14. Przypuszczam, że dopóki któryś z klubów (TYLKO WISŁA!) nie zbliży się do 20 MP to ta kwestia pozostanie nieuregulowana.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Jest to świetny ruch by Wspomóc Wisłe przez kibiców zakup koszulek bo kazdy prawie bedzie chciał miec logo Białej gwiazdy na koszulce poprawa nastrojów wśród kibiców wiec wiecej kibiców na mecz jedyne co pozostalo to jeszcze dobra gra
Ostatnio edytowane przez kkzzxx : 12.06.2013 o godz. 14:45.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
WISŁĘ Poza tym przestań k.wa mać pisać co 5 sekund w każdym temacie !!! ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
wśrud
w śrut moze miało być? Kocur daj mu czas, chłop był rok za granicą teraz chce sie zintegrować z kibicami ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
błedy poprawiłem mam uszkodzoną klawiature i nie zawsze pisze to co chce bo klawisze źle odbijają
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
Cracovia gra w zwykłym katalogowym stroju (model Inter Stripe III), taki sam teraz dostało Athletic Bilbao także nie wiem o jakim poziomie wsparcia piszesz. miTeam jest ciekawy (choć ma tylko dwa wzory + gk), ale to zależy od klubu jak się dogadał z adidasem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Coś czuję, że kupię wszystkie komplety (dom, wyjazd, 'trójka'). Ta Biała Gwiazda wygląda przepięknie na tych koszulkach! Łezka w oku się kręci.
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Białe koszulki z niebiesko czerwonymi elementami (a przede wszystkim pasek niebiesko biało czerwony) strasznie kojarzy mi się z koszulkami reprezentacji Francji, myślę że na koszulce nie powinno być więcej kolorów niż 2. Ostatnio Francja mi się bardzo źle kojarzy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Trzeba będzie doliczyć do karnetu +-250zł
![]() Zajebiste koszulki wrzucacie.Byleby Adaś stanął na wysokości zadanie i szmiry nam nie wcisnął ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze takie
![]() ![]() Postaram się usegregować wszystkie wrzucone przeze mnie projekty: wis.la/vlw7l wis.la/v6spb wis.la/nwrmo wis.la/ff1me wis.la/y5l6t wis.la/qso3z wis.la/tlz0y wis.la/qg270 wis.la/k9nwb wis.la/hwm2l wis.la/pneun wis.la/t0meh wis.la/xbvod wis.la/puitx
Ostatnio edytowane przez Kon®ado : 12.06.2013 o godz. 17:15.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wrzućcie ten model z białym trójkątnym kołnierzykiem, ale z dodanym numerem z przodu koszulki (vel.Hiszpania)
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobra ostatnie ode mnie, bo spam się robi za duży
MAcie tą viva espania :d Wydaje mi się że wyszła najfajniej ![]() ![]() i bez "1906" http://img268.imageshack.us/img268/3...ehekonrado.png
Ostatnio edytowane przez Kon®ado : 12.06.2013 o godz. 18:09.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|