|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Koszulki piękne! To jest to!
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Gratulacje dla Wisły SA za decyzję. Mam nadzieję że kibice , tak jak zapowiedzieli wspomogą kase klubu i kupią koszulki co pozwoli na zatrudnienie np pełnego sztabu trenerskiego.
Pozostaje tylko wybór modelu koszulki, Adidas musi wykonać koszulkę prostą, bez niepotrzebnych bajerów tak aby pasowała wszystkim grupom wiekowym kibiców. Marketing zrobi się samą Biała Gwiazdą. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
na bank model koszulki jest juz dawno wybrany.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Też tak uważam
Byle cena była w miare rozsądna i git A co do modelu jeśli rzeczywiście będzie to ten taki do szpica to piękne nie będą ... Ale zobaczymy, mam nadzieję że jednak bardziej się postarają i dostaniemy coś naprawdę ładnego ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Obawiam sie ze moze to byc kwota zaporowa dla niektorych wiec koszulka bedzie musiala byc udana.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
wydaje mi sie, że cena 250-300 zł za "meczówke"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oto moje małe "wizualizację":
1) ![]() 2) ![]() 3) ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
2 CUD! Nad WISŁĄ!
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Pierwsza i druga propozycja swietne ale ostatecznie widziałbym ta drugą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Gwiazdka nad Białą Gwiazdą ma być złota - bo złota gwiazdka jest dla klubów mających 10 i więcej tytułów MP.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Druga koszulka wygląda trochę jak stroje treningowe z logo Herbalife (które de facto podobały mi się o wiele bardziej niż meczowe z kołnierzykiem. Wiadomo, kwestia gustu.)
Trzeci project jest moim zdaniem najciekawszy, bo nie jest przekombinowany. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
O ile dobrze pamiętam to ma być nowy sponsor na koszulkach. 3 projekt ładny ale osobiście wolę koszulki bez udziwnien.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moim zdaniem fajny był model w którym grała drużyna Wisły Krakbet czyli Tabela 11. No ale niestety model jest już dość stary więc napewno go nie będzie.
![]() I ciekawe czy adidas zrobiłby dla nas takie stroje jako drugie ![]() ![]() Tylko zamiast niebieskich wstawek oczywiście czerwone Może ktoś z was zrobi przeróbkę na nasz strój?
Ostatnio edytowane przez bellic88 : 11.06.2013 o godz. 20:35.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Czyli teraz zagadka czy ten trzeci strój, który był tutaj prezentowany też będzie miał BG czy zostanie z logiem Wisły. Druga rzecz na wyjazdowej pewnie będzie BG w czerwonym okręgu jak za czasów Nike'a. Swoją drogą mówicie żeby podbijać do Campeona to wymodziłem takie coś:
![]() PS: Belic88, mój poprzedni projekt opierał się właśnie na tym designie, który ma Chelsea w wyjazdowych.
Ostatnio edytowane przez Alonso19 : 11.06.2013 o godz. 20:48.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
koszulkahome.jpg
pobawiłem się trochu i pewnie domowa koszulka będzie wyglądać mniej więcej tak. jak dla mnie ładna, w ostatecznej wersji i na żywo powinna się super prezentować. przy okazji wrzucam też wersję ogólną, bez loga T-Mobile oraz opcję z drugą wersją loga T-Mobile i to pokazuje jak dużo może zmienić to małe logo, myślę że można byłoby się dogadać jakoś z Ekstraklasą, żeby używać tego z fioletowymi literami tylko. edit: Alonso mnie trochę uprzedził, ale zostawię ze względu na te inne wersje. zrobiłbym też wyjazdówkę, ale brakuje białej templaty. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli który bo nie znalazłem. Swoją drogą w oficjalnym sklepie wyjazdówki z kołnierzykiem już są przecenione a na stronie sklepu R22 widziałem domowe meczówki za 179zł. Jakby tak zamienić herb Wisły na Białą Gwiazdę wyglądałoby to nieźle
Ktoś wie czy herb na tych koszulkach jest wyszywany czy przyszyty tak, że dałoby się go odpruć? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Takie tam na szybko:
![]() Powód: poprawiony link
Ostatnio edytowane przez Voin : 11.06.2013 o godz. 21:19.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Voin, nic nie widać. Bellic88 wróć do strony 110.
Gucio25, jest jeszcze opcja, że adidas weźmie katalogowego Campeona czyli takiego jak u ciebie i po prostu aby zrobić dedyka to przemaluje kołnierz na czerwono jak u Suwon Samsung (ci dostali jeszcze swój wzorek zamiast tych katalogowych V).
Ostatnio edytowane przez Alonso19 : 11.06.2013 o godz. 21:18.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
MAcie trzecią w lepszej jakości:
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Zrób koszulkę ze złotą gwiazdką, bo jak się nie mylę zespoły mające powyżej 10 MP mają właśnie złote gwiazdki. Wtedy lepiej się będzie prezentowało.
Ogólnie jestem szczęśliwy, że Biała Gwiazda wraca na koszulki. Już zarezerwowałem środki na ten cel ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na życzenie moi drodzy:
![]() @mario NH: ![]() @piter to już jutro postaram się ![]()
Ostatnio edytowane przez Kon®ado : 11.06.2013 o godz. 22:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jakbys mogl wrzucic ze zlota gwiazda i zlotym "1906" pod spodem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mistrzu, te koszulki są śliczne !
Mógłbyś na 3 koszulce dołożyć niebiesko-biało-czerwony pasek na końcu rękawa? Wiem, że taki motyw nie przejdzie, ale ciekaw jestem jakby to wyglądało.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 11.06.2013 o godz. 21:51.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
I małego rekinka na kołnierzyku, jeśli to nie problem.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
------------------------------ Nawiązując do tematu głównego, czyli przywrócenia Białej Gwiazdy ... Od teraz, "stare" koszulki [z logo Spółki] przechodzą do historii i tym samym przynależą do kategorii "kolekcjonerstwo" . Własciwie to tylko półżartem a nie całym, mówiąc ...... aż w końcu staną się unikatowymi, a na samym końcu, poszukiwanymi "białymi krukami" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Ja takie coś wymęczyłem Pierwsze kroki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Gucio25 : 11.06.2013 o godz. 22:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |