|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Witam.
Jesli ktoś pracuje (bądź ma brata, kumpla itd) w jakimś sklepie/hurtowni z butami piłkarskimi (Kraksport itp) proszę o priv. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jaki był kurs Mołdawia-Polska na 1X? chodzi mi o internetowych buków typu bwin albo expect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
zakładka "DC" |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
http://allegro.pl/sluchawki-logitech...271574434.html
ma ktoś takie? dobrze słychać? lub te (swoją drogą - nie za tanie http://allegro.pl/sluchawki-monster-...309786764.html
Ostatnio edytowane przez Al_29 : 08.06.2013 o godz. 16:53.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
poleci ktoś jakieś buty do biegania, najlepiej coś do biegania na twardym podłożu typu asfalt, rozsądna cena dla mnie to ok 150 zł
![]() ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
http://allegro.pl/adidas-running-dur...300850908.html Przejedź się gdzieś gdzie są one dostępne. Zmierz, sprawdź. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Podbijam.
2,5 '' USB 3.0 Wd My Passport ? Seagate Backup Plus ? Hitachi Touro Mobile ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
są w zakopcu strefy parkowania?
gdzie najlepiej parkować obok krupówek? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Parkowanie jest płatne w większej części miasta. Chodźą ludki i zbierają kasiorę, ja proponuję i przeważnie korzystam z parkingu za Krupówkami, jedziesz ul. Kościuszki, przebijasz się przez Krupówki jedziesz dalej i na prawo jest parking.
W google maps wpisz takie współrzędne 49.294425,19.950297
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Poszukuję osób do badania ankieterskiego które są samozatrudnione (jednoosobowa działalność gospodarcza) lub są właścicielami firmy od 2-5 osób. Badanie muszę wykonać do czwartku a już wśród znajomych wykorzystałem wszystkie kontakty. Na priv podam wszystkie szczegóły.
Do każdej ankiety jest drobny prezent. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zna ktoś jakiś sklep internetowy z ubraniami (bluzy, koszulki, dresy) w niedrogich cenach? Nic znanego, gdzie bluzy są za +150, najwyklejszy sklep z jakimiś rzeczami z fajnymi wzorami. Najlepiej "kibicowskimi" typu ultras itd
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Panowie szybkie pytanie. Jest jakas przegladarka internetowa gdzie mogę przewijać karty jednym przyciskiem ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Parking Kina Sokól- ul.Orkana 2
![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Obok Krupówek zawsze zostawiam auto na parkingu przed Biedronka . Na Krupówki rzut maczetą ....
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Jest na sali jakiś rekruter ? Chciałbym żeby ktoś popatrzył na moje CV bo wysłałem już chyba z 40 sztuk i zero odzewu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie można w normalnej cenie kupić jeansy (do 100 zł.)? Chodzi o to, żeby był w mairę duży wybór.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Adres: ul. Krzywda 1, 30-710 Kraków Czyli dawna Tandeta - mówię tu o hali ![]() stoisk od groma - zawsze tam kupuję i jak do tej pory jestem zadowolony (średnia cena 70-80zł) Pozdr. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
TK MAXX w M1 i Bonarce
![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Wiecie może gdzie kupię tanio w Krakowie tuje szmaragdowe ? Ew. czy był ktoś ostatnio na giełdzie kwiatowej i wie ile mniej więcej tam one kosztują ? Mam do giełdy spory kawałek drogi dlatego też wolałbym nie jechać na darmo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
parking pod Gubałówka. dość spory i blisko Krupówek ![]() ![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|