|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Adenalix, zrozumiałem że w przyszłym sezonie mamy grać ME + to co zostanie. gratuluje.. Jeśli myślisz że Cupiał zacznie sypać kasą na wielkie transfery to po raz drugi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez fanfan : 31.05.2013 o godz. 20:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Paweł w mediach zapewnił że kwestia finansowa w przypadku Wisły jest dla niego na ostatnim miejscu, jestem przekonany że doszli by do porozumienia 2 Liga Hiszpańska jest napewno lepsza niż nasza liga, a jego doświadczenie z gry czy nawet z treningów napewno jest spore PS: Transfer napewno nie przyszłościowy bo ma 30 lat ale na ten moment nie mamy nikogo dobrego
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 31.05.2013 o godz. 20:22.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
paweł Brozek za 100 tyś to tutaj grać nie przyjdzie, to jest pewne w hiszpanie zarabia pewnie 600-700 tyś. no chyba ze ze tonący chwyci się brzytwy i nikt inny go nie bedzie chciał.
jak dla mnie jeden i drugi Brozek nie są juz wcale potrzebni, obydwoje zblazowani i wygrani, do tego wiecznie im coś nie pasowało ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Litości... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Pietia miał katastrofalną końcówkę sezonu w wyniku czego został zesłany do ME. Jeżeli na lewej obronie dalej ma nas męczyć swoją grą Burliga, to oczywiście jestem za sprowadzeniem Piotrka na R22.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tanszy napewno,a co do reszty to Brozek jakoś specjalnie się nie wyrożniał w Lechi.
gdzie napisalem że jest burliga jest lepszy
ja caly czas mówie o rocznych zarobkach ![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Znając Smudę to pewnie każe sobie ściągnąć Pawła co jeśli Paweł jest zdrowy i może jeszcze dość szybko biegać wydaje mi się niezłym pomysłem. Z kolei Pietia dla mnie bez sensu - wiek, po ciężkiej kontuzji (w Turcji) i przeciętny poziom bez nadziei na jakikolwiek progres.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nawet po 40-ce, trzech zawałach i chemioterapii , Brożek będzie głównym pretendentem do korony króla strzelców.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
- albo na lewej stronie będzie grał Piotrek Brożek, albo Łukasz Burliga. Wybór wydaje mi się oczywisty. W wynalazki Bednarza nie wierzę... ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Co do wieku, faktycznie masz chłopie rację. Paweł to jeszcze przejdzie, ale Pietia to za stary zdecydowanie, szkoda, że nie ma kilka lat mniej tak jak Paweł.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Myślę ,że w takim przypadku wybór jest oczywisty ale jednak każdy liczy na coś więcej jednak gdyby rzeczywiście transfer jakiegoś młodego ambitnego lewego obrońcy był niemożliwy to wolę już ściągnięcia Pietii niż pozostawania na kolejny sezon bez nominalnego lewego obrońcy . Zawsze jest szansa ,że Smuda przekona go do większego wysiłku na boisku jednak od razu tworzy się kolejne pytanie : przecież Smuda nigdy nie był przekonany do Piotrka na lewej obronie i wielokrotnie mówił że to nie jest pozycja dla Niego więc czy Franek zechce Brożka na lewą obronę ? Szczerze wątpię .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Warto odnotować, że Michał Wróbel, notoryczny rezerwowy dream teamu Kasperczaka, mało, że zepsuł nam wszystkim humor wczoraj to strzelił drugiego (!) gola w sezonie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ten Michał Wróbel a`ka "mam białą renówke a skrzeku nie ma nogi" ?
nie dziwi nikogo ze w meczu O NIC dla Olimpii Grudziądz bramkarz idzie na rożnego? Dla mnie to dośc niespotykana sytuacja.... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Popatrz jak obcowanie z Polska piłka odbija sie na kibicach. Normalnosc jest nienormalnoscia i na odwrót.
|
|
|
|
Guest
|
|
30-letni napastnik strzelający 10 goli+kilka asyst (zakładam, że zdrowy Paweł spokojnie to zrobi), a 30-letni przeciętny nawet na nasze warunki LO to dla mnie różnica i stąd moja opinia. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
serio ?
czyli jak mniemam, właczajac kazdy mecz czołowej ligi europejskiej w ktorym bedzie roznica jednej bramki, ja zobacze w końcówce meczu bramkarza który wchodzi na stały fragment gry. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wielkie mi mecyje, poszedł chłop bo mu sie zachciało strzelił bramke bo mu sie udało a wy już spisek weszycie...., jak juz to predzej gks by dał dupy cracovi..
![]()
|
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Kosa - klasa. Mimo w....ienia na Kulawika, to potrafił się z klasą pożegnać. Brawa. Podarował koszulkę Kulawikowi na zgodę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Uwierz mi - nie każdy. Niektórzy wyciągają wnioski z tego co się dzieje w i wokół klubu.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Tak bym to ujął
![]() Z całym szacunkiem dla Pawła/Piotra, na pożegnalny sezon w Wiśle mają jeszcze czas. Jeśli słowa Smudy o budowie nowej, młodej Wisły miałyby się ziścić, to budowa drużyny nie może być opierana na zawodnikach branych na zasadzie sentymentów (patrz Żurawski). |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Kilka dni temu pisaliście na stronie że Mariusz Jop jest w stanie ciężkim:
wis.la/s7qqc Ale to gówno prawda: wis.la/xm9tg
Ostatnio edytowane przez grosz : 04.06.2013 o godz. 20:50.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Probierz chce stworzyc w Lechii gdańskie piekło:
http://lechia.przegladsportowy.pl/Pi...150,1,787.html |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Śląsk się wzmacnia przed pucharami ;]
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jak informują angielskie media, były trener Wisły Kraków - Dan Petrescu zostanie nowym trenerem dubajskiego zespołu Al Nasr.
Petrescu poprowadził Wisłę Kraków w 23 oficjalnych meczach. W Krakowie spekuluje się, że do dziś właściciel klubu Bogusław Cupiał żałuje zwolnienia charyzmatycznego trenera |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|