|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ma ktos dysk twardy 1 TB podlaczony do tv
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wydaje mi się że ten kto to pisał skracał sobie wyrazy. Obstawiam że pierwszy wyraz to "mierniczo" - jakiś tam.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
dzieki za radę... spróbuję tam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Cześć
Biorę udział w rekrutacji na pewien kurs. Dostałem kilka pytań na które musze odpowiedzieć. Między innymi: You are in a flight coming to BCN and you have a 'burro catala', 200 Justin Bieber CDs and a watermelon. How do you convince the whole aircraft to dance an epic Harlem Shake? Burro catala to osiołek Ma ktoś jakiś fajny pomysł na odpowiedz |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Pytałem już w temacie maturalnym, ale jednak tu zagląda więcej osób, więc pozwolę sobie zdublować pytanie:
Wybieram się na agh, ale trochę zawaliłem maturę i będę miał tam +/- 800 punktów. Myślałem nad inżynierią naftową i gazowniczą, ale tam był w zeszłym roku próg 820 i stąd pytanie jak się ma ten wynik do wyniku, który osiągnęła ostatnia osoba, która się dostała podczas wszystkich rekrutacji. Boję się, że jak tam się nie dostanę, a oznaczę to jako priorytet, to progi na innych kierunkach drugiego wyboru, na które złożę mi podskoczą i zostanę na lodzie. Bardzo proszę kogoś kumatego o odpowiedź. ![]()
,,Tylko najwięksi potrafią wyrzec się zemsty"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Pany potrzeba pomocy w wyjasnieniu sytuacji>
Kupiłem (jako firma) do dalszej odsprzeazy bieżnie która tego samego dnia sprzedałem. Klient nastepnego dnia zglasza reklamacje (rysa na pulpicie). I co teraz ? Na dzien dzisiejszy sytuacja byla taka ze odsyłałem tam gzie kupiłem i oni odsyłali do producenta etc. A teraz firma od ktorej kupiłem mi mówi ze nie uwzględni mi gwarancji bo nie zapłaciłem (termin 30 dni przelew póki co nie minął wiec nie wiem ocb.) Czy oni moga tak zrobic? co moge zrobic ja? need help ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Forumowicze mam prpośbe...otóż potrzebuje skład reprezentacji norwegii w piłce nożnej kobiet!
podeśle ktoś linka? i najlepiej obecny skład i sprzed ok 5 lat( moze byc 3 a moze być 7 ). bardzo prosze o pomoc ![]() ![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
wis.la/tl7ui 2013: Kadra na turniej: http://www.fotball.no/Landslag_og_to...l-Algarve-Cup/
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 13.05.2013 o godz. 15:45.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
dziękuje uprzejmie ![]() ![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Zostawiam lapka z otwartego i ekran jest ustawiony zeby zgasł i traci połączenie z netem. Kiedy wracam poruszam myszką on w może 2 sek łączy sie z netem. Co jest grane?
Edit: Szczególnie uciążliwe kiedy schodze na dół i włączam dośc głośno jakieś radio internetowe, bo po chwili nastaje cisza..
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 13.05.2013 o godz. 17:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Planuje uderzyć w taki desen i zrobić licencje na taxi.
Od czego zacząć ,gdzie i jak |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
ośrodki szkoleniowe - https://www.bip.krakow.pl/zalaczniki.../n/98822/karta regulamin egzaminowania - https://www.bip.krakow.pl/zalaczniki.../n/82862/karta i wiedza która musisz opanować to poniższe linki ![]() https://www.bip.krakow.pl/zalaczniki.../n/81960/karta https://www.bip.krakow.pl/zalaczniki.../n/92335/karta https://www.bip.krakow.pl/zalaczniki.../n/92520/karta https://www.bip.krakow.pl/zalaczniki.../n/79615/karta |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Zna ktoś jakiś sklep/serwis zajmujący się kosiarkami?
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Kupię konto na allegro z komentarzami zarejestrowane na osobę prywatną z minimum 300 komentarzami.
![]() W nas wiara siła i natchnienie! Szeregi rosną nasze wciąż! Niesiemy Polsce odrodzenie! My, nowe pokolenie!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Jaki to system? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
potrzebuję kupić smaczne słodkie musujące wino. Kiedyś piłem takie z 1,5litrowej butli i było przepyszne. Jakieś włoskie z tego co pamiętam.
i ewentualnie gdzie w Krakowie? w grę wchodzą okolice kleparzy AGH dworca. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Szukam osób z kontem na NK. I waszych 20 sekund.
Oddajcie głos na mojego bratanka, http://jupik.pl/team/349/bombowce, klikacie link, logujecie się przez NK i klikacie zagłosuj na team. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
ktoś się może orientuje gdzie w Krakowie kupię najtańszy tuner dvb-t do naziemnej tv ? Byleby działał, potrzebny na okres kilku miesięcy więc cudów mi nie potrzeba.
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wybieram sie na 2 dzien Orange Warsaw Festiwal, gdzie pod stadionem narodowym zaparkuje samochod? Z wyjazddem nie powinienem miec problemu, planuje wyjsc przed Fatboy Slimem, wiec parkingi obok stadionu moga byc, byleby nikt mnie nie zastawil.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
O co chodzi z z jakimś Patrykiem Franciszczokiem?
I kim jest jakiś idiota co cały czas wypisuje o tym gościu, pod różnymi artykułami w necie? ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Znacie może jakiegoś w miarę taniego optyka u którego będę mógł sobie zrobić okulary? Interesują mnie jakieś w miarę fajne bo chyba na dłużej u mnie zagoszczą. i tak się zastanawiam czy od razu sobie 2 par nie zrobić.
I pytanie do zorientowanych czy jeżeli mam swoje oprawki to czy jest możliwość aby mi tylko same szkła włożyli do nich jeżeli oprawki są od kogoś innego? ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jechał ktoś kiedyś rowerem z Krakowa do Jaworzna?
Którędy najlepiej - pasuje trasa w miarę możliwości prosta i bezpieczna ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
rower + autostrada = sredni pomysł
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Poszukuję jakiś dobrych materiałów dzięki którym będę mógł opanować obsługę Auto CADa. Oczywiście nie chodzi o projektowanie "łodzi podwodnej" tylko swobodne funkcjonowanie w tymże programie. Najlepiej w formie jakiś ćwiczeń czy samouczka. Poratuje ktoś?
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|