|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Niektórzy piszą, że Smuda na 100 proc w Wiśle-czy to potwierdzone? wie ktoś? czy dalej ploty?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ale tak obiektywnie - co wskazywało na to, że z Sarkiego coś będzie? Chłodnym okiem to transfer był absurdalny i nie miał prawa wypalić. Jeśli dodamy do tego, że wszyscy mieli w pamięci osiągnięcia na polu transferów Łysego, to nic dziwnego, że ten transfer nie wzbudził większego entuzjazmu.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
ja wierzyłem w Sarkiego od samego początku i jak widać rośnie na drugiego Meliksona ( jeszcze kiedy mu sie grać chciało ) Sarki był w Chelsea więc widać, że trenigni tam mu dużo dały ale on się boi , nie wiem czemu gra dobrze ale gra tak jakby bał się o swoje życie, a kibice na dopingu powinni go wspomóc to może będzie jeszcze lepszy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Może jedynie statystyka - prawdopodobieństwo zakontraktowania szrotu nie możne być równe dokładnie jeden. Nawet powiem więcej - myślę że prezes Jacek jest zaskoczony nabytkiem równie mocno jak my. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Guest
|
|
|
szprotson;1d312340 napisał(a):
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Pani pyta sie dzieci w klasie kim chciałyby być jak dorosną. Chłopcy mówią, że chcą zostać prawnikami, lekarzami, sportowcami, itp. Dziewczynki mówią, że nauczycielkami, lekarkami, aktorkami, itp. Natomiast Jasiu mówi, że chce zostać menelikiem. Nauczycielka zdziwiona pyta sie Jasia jak to?! Jak to menelikiem?! Jasiu grzecznie odpowiada, że zwyczajnie menelikiem, bo mają fajne życie, niczym się nie przejmują, ciągle imprezują, nie przemęczają się i nie pracują... Mija 20 lat... Jan wychodzi na taras apartamentu na 40 piętrze wieżowca w Dubaju, kończy rozmowę z prywatnym doradcą finansowym z Londynu....patrząc zamyślony na swój jacht w porcie po chwili mówi do siebie: GDZIE JA ....A POPEŁNILEM BŁĄD
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 12.05.2013 o godz. 22:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Ten kawał to opowiadał Strasburger u Wojewódzkiego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Chyba niektórym majowe słońce zbyt dało się we znaki. Porównywanie Sarkiego do Meliksona czy Uche? Gość nie ma nic ponad szybkości i uderzenia ze stojącej piłki. Chociaż z tym ostatnim też bym nie szarżował. Oczywiście na naszą podwórkową lig ę jest jak znalazł. Ale jeżeli będziemy mieli ambicje większe niż gra z kontry w meczu z Piastem gdzie będzie 30 metrów wolnej przestrzeni to taki Sarki przepadnie. Na razie niestety mu to nie grozi.
Paulista był lepszy.
Ostatnio edytowane przez fox mulder : 12.05.2013 o godz. 22:17.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie wiem, nie oglądam Wojewódzkiego. Ale pewnie masz racje, zreszta co to ma za znaczenie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Przy naszym pseudo skautingu to każdy transfer to totolotek.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Słuchajcie, Sarki widać że coś potrafi tylko musi w sobie to wyzwolić, ma przebłyski że potrafi coś na boisku zrobić, a nie myślmy na razie o czymś więcej bo na razie trzeba Mistrzostwo odzyskać i ustabilizować sytuację w klubie, wtedy możemy myśleć o czymś więcej. Dla mnie jest to pierwszy dobry transfer Łysego. Dla tego proponuję go tam na dopingu wesprzeć !
Ostatnio pisało że nasi kibice kierowali w niego odgłosy małp, chłopak jest w tej chwili Wiślakiem ( przynajmniej piłkarzem BG) i żeby dobrze mu się grało musi czuć wsparcie , dod. to dla niego ważne gdyż jest troszke opalony ale niewiedzieć czemu dużo osób takich nie lubi, dlatego proszę was o pomoc dla niego i innych młodych Wiślaków. Pozdrawiam ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Pierwszy transfer w okienku?
![]() ![]()
A
T A K |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
To oznacza że któryś ze środkowych pomocników odchodzi? Sobol jednak kończy karierę?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Kto to wyrocznia?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Na dzień dzisiejszy mamy dwóch defensywnych pomocników(nie liczę Urygi). To przynajmniej o jednego za mało.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
Mam nadzieje że jeśli już ma przyjść nowy trener to niech koniecznie wykorzysta ten zaciąg młodych Polaków |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Jeśli chcemy w przyszłym sezonie strzelać przyzwoitą ilość bramek to Wilka trzeba po prostu wymienić i wysłać na ławkę lub pożegnać. Następcy pilnie potrzebuje również bardzo leciwy Sobolewski. Generalnie potrzebujemy 2 defensywnych pomocników umiejących grać w piłkę. Fatalna gra w środku pola to ewidentnie nasz największy problem w tym momencie (obok lewej obrony i ataku).
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
dlatego wg. mnie taki Łukasz Piątek by sie wpasował idealnie. Ma to czego nie potrafi Wilk (podanie) i coś co miał kiedyś Sobol (strzał). Do tego bardzo dobrze gra jak plaste (vide nasz mecz z Czarnymi gdzie tak przykrył Maora ze nie bylo go wogole widac). Biegałby za takim Chrapkiem i kasował wszystko co on straci.
E: Wszołek na 99% w Lubinie.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 16.05.2013 o godz. 11:27.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Jeśli Piątek trafi do Wisły to się mocno zdziwię in plus.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|