The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.04.2013, 12:25
Tasio1906 napisał(a):Wyświetl post
a ja bym Wilka zostawił i przedluzyl do 2018 roku. Wiadomo co reprezentuje sobą. Odbiór, walka. najlepszy defensywny pomocnik w Polsce po Sobolu. O Naszych staruszkach pisalem w innym poscie
Zgadzam się, Wilk to jeden z mocniejszych punktów w naszej kadrze, co tylko pokazuje jak słabą drużyną jesteśmy. W sumie to ja mu się nie dziwię , że chce wyjechać. Tu powoli zostaje spalona ziemia, a "budowniczy" Bednarz to koszmar każdego piłkarza.
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 20.04.2013, 13:24
Tasio1906 napisał(a):Wyświetl post
Defensywny pomocnik ma biegać, walczyć, odbierać, przerywać akcje na 30-40 metrze choćby faulem. I Wilk to robi. Problem jest inny...
Współczesny defensywny pomocnik ma rozgrywać piłkę , inicjować ataki drużyny , zmieniać tempo gry , przenosić ciężar gry z jednej strony na drugą, zagrywać prostopadłe piłki do napastników ,itp. a dodatkowo wywiązywać się ze swoich zadań w defensywie o których wspomniałeś. I Wilk tego "nie robi" . Wg mnie słaby punkt drużyny , na tle Sobola który jest już na ostatniej prostej swojej kariery wypada bardzo blado . W grze do przodu jest bardzo źle , w grze defensywnej też popełnia duże błędy i często gra bezmyślnie .CO z tego że tak biegał jak szalony w meczu ze Śląskiem jak później przy bramce Mili zachować się jak amator ?...
Ostatnio edytowane przez fanfan : 20.04.2013 o godz. 13:30.
Odpowiedz cytując
Tasio1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 20.04.2013, 13:45
Nie odrazu Rzym zbudowano. Nie da rady kupić 18 czy 25 zawodników odrazu. Trzeba zatrzymac Wilka bo mamy wystarczająco dużo wyrw w kadrze. Boki obrony, boki pomocy, rozgrywający, snajper a najlepiej dwóch potrzebni na wczoraj
Czy wygrywasz Czy nie ja i tak Kocham Cię w sercu moim WISŁA i na dobre i na złe!!!!!
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Nam potrzeba równowagi pomiędzy różnymi typami gracze, muszą być tacy od zapieprzania, tacy od grania, kilku młodych kilku doświadczonych. kilku z Polski kilku z zagranicy.

Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 20.04.2013, 13:49
fanfan zgoda. Ja w tej Wiśle nie widzę żadnego zawodnika z potencjałem!! No chyba że Michał Chrapek i Michał Nalepa się rozwiną. Ale Sobol, Wilk, Kosa, itp. dramat ... gorszej Wisły nie da się zbudować! Ostatnio było tak, że najlepsi Polscy piłkarze marzyli o tym, żeby zagrać w Wiśle, teraz to Wisła marzy o tych piłkarzach!
Trzeba mieć talent żeby taką słabą Wisłę zbudować!
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 20.04.2013, 13:57
I właśnie wracacie do punktu wyjścia, z tej mąki chleba nie będzie, więc trzeba wyciągnąć kilka ziaren, które dają jakąkolwiek szansę na to, że - przy wsparciu finansowym Cupiała i rozsądnych transferach ludzi, którzy umieją prosto kopnąć piłkę, czy wykorzystać chociaż jedną z okazji jakie miał ostatnio Boguski - upieczemy jakąś małą bułkę, a w dalszej perspektywie bochenek chleba.

Gdybym z tego, co obecnie mamy miał cokolwiek zostawiać, na perspektywę kolejnych 2-3 lat to byliby to właśnie Wilk, Małecki, Pareiko, Chavez, Chrapek, Stolarski, Szewczyk i Sarki. O reszcie albo niewiele wiadomo (cała zgraja naszych bramkarzy) albo wiek ich dyskwalifikuje (Głowa, Sobol, Kosa, Iliev, Jaliens), albo wiadomo już tyle, że po prostu trzeba ich wy.......ić.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 11.05.2013, 10:23
Dziwne, że ten temat już nikogo nie "bawi"
Po sezonie zwolni nam się sporo miejsca na kontrakty, bo odchodzą Jaliens, Iliev, prawdopodobnie Genkow, Pareiko, na oko to jakiś milion euro.
Na rynku też sporo piłkarzy z tzw. kartą w ręku, których można brać w ciemno, a do tego są młodzi, jak np. Stępiński i Pawłowski z Widzewa (z tym drugim gorzej, bo Widzew ma pierwszeństwo), Przybecki, Wszołek z Polonii, którzy będą mogli rozwiązać kontrakty niedługo...
Tymczasem są informację o tym, że interesujemy się Demjanem i Piątkiem.
Eh, ciekaw jestem jaka będzie polityka w tym okienku.
Ci dwaj ostatni mogliby być OK, gdyby byli uzupełnieniem. Czyli np Demjan za Sikora i Piątek za Sobola...
Odpowiedz cytując
donecki
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 11.05.2013, 11:23
Bawic będzie jak sezon skończy się bo teraz to gdybanie.Zresztą zobacz ile osób odpisalo.tylko ja.transfery będą ale nawet Bednarz nie wie jakie to co dopiero my.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 11.05.2013, 11:23
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
Eh, ciekaw jestem jaka będzie polityka w tym okienku.
Też jestem bardzo ciekaw. Na pewno będą duże zmiany. Brak pieniędzy i ambicji właściciela oraz pracowników wskazuje jednak, że w najbliższym oknie transferowym proces "prowincjonalizacji" Wisły ruszy pełną parą. Niestety...
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 11.05.2013, 12:21
Najlepsze jest to ,że bliski pomocnik Cupiała p.Krystian Rogala został wyrzucony z Ruchu bo spuścił klub kiedyś tam do drugiej ligi i zostawił ze sporym zadłużeniem(czy historia się powtórzy) , dostał zakaz na wchodzenie na stadion Ruchu i jest przeciwny budowaniu Akademii Piłkarskiej. Czyli problem leży w pomocnikach Cupiała. Nawet chyba Łysy nie jest tu winien tylko Zdzisław Kapka i Krystian Rogala. Jedyną szansą na uratowanie klubu jest ''kasa''. Musimy sprowadzić z 6-7 lub nawet 8 piłkarzy ! Na pewno do widzenia dla :
-Pareiki ( nie chce już grać w Wiśle i to już nie ten bramkarz)
-Genkov ( wolny,po prostu słaby , ale jest szansa że można dostać za niego kase od debili z Bułgarii
- Garguła ( bez komentarza)
-Brud(słaby, za drogi w utrzymaniu, nawet w Łks-ie nie grał )
-Bunoza ( stał się drewnem, choć wierzyłem że będzie dobry.Ew. można mu dać jeszcze szanse)
-Chavez ( tylko 1 sezon w Wiśle dobry)
-Głowacki ( niech skończy kariere ... ale szacunek dla niego)
-Jaliens(DROGI W UTRZYMANIU)
-Jovanowić ( albo nauczyć że na szybkość nic nie zrobi albo wyp.... . )
-Wilk(chce odejść)
-Kosowski(na stanowisko ambasadora)
-Bosguski(poziom okręgówki)
-Illiev(dobry,ale stary i tylko ciąży na budrzecie )

Czyli zostaliby : Miskiewicz ( 1 bramkarz),Bieszczad ( zmiennik),Kocoń( ? ), Bunoza ( ew. ), Czekaj ( młody i może coś jeszcze z niego będzie ), Uryga ( ? ) , Burliga ( trzeba wierzyć że forma wróci gdyż bodajże miał kontuzję ale nie wiem ) , Jovanović ( ew.) , Soboleswki ( koniec kariery lub jeszcze mógłby nauczyć wielu pokory ) Sarki ( Potencjał ma ) Stolarski ( wypożyczyć gdzieś do 1 ligi lub gdzieś do Czech lub gdziekolwiek by się ograł bo potencjał ma ) , Buras ( ja w nim widze wielkiego piłkarza,w Hutniku najlepszy, złapał kontuzję przez co nie ćwiczył podczas obozu przygotowawczego ME więc formy nie miał ) , Chrapek ( ? ) , Sikorski ( chłopak chce ale trzeba mu jakiegoś psychologa i może może ) , Małecki ( po Turcji pewny punkt zespołu i wierny Wiślak ) , Kamiński ( wypożyczyć)

To moje zdanie o transferach i klubie
TYLKO WISŁA
Powód: Poprawka :)
Ostatnio edytowane przez huberix : 11.05.2013 o godz. 12:26.
Odpowiedz cytując
Quorth
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 11.05.2013, 13:54
Niektórzy piszą, że Smuda na 100 proc w Wiśle-czy to potwierdzone? wie ktoś? czy dalej ploty?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 12.05.2013, 11:10
Cytat:
Dudu Dahan to jednak kur geniusz. Wiadomo, że kogoś takiego można było wepchnąć tylko JB jednak nawet jemu w tym przypadku mogło być trudno z tak żałosnym CV to duża sztuka. Sarki nawet na YT jest słaby. Dahan już umieścił trochę szrotu w Polsce jednak nam jeszcze nic nie wepchnął. Btw Dudu Biton jest na wylocie ze Standardu, ma iść na wypożyczenie bo nie dał rady. Nie poleciał nawet na zgrupowanie.

Ten nigeryjczyk nie poradził sobie nawet w 2 lidze belgijskiej,jak to ma być zastępca maora to śmieszne

Jak to następca Maora? To jest ofensywny pomocnik? Przecież on strzelił 2 (słownie dwie) bramki w karierze. Swoją drogą w ciekawy sposób staramy się rozwiązać nasz największy problem, czyli skuteczność poniżej wszelkiej krytyki. Najpierw sprowadzamy łowcę bramek Sikorskiego, teraz przymierzamy się do gościa z drugiej ligi belgijskiej, który ze strzelaniem goli ma niewiele wspólnego. Prawdopodobnie idziemy na rekord i chcemy przebić poprzednie okno transferowe w kategoriach absurdalności.

Nie dość że facet wygląda jak seler, ma przekręcony licznik to jeszcze 11 miesięcy nie kopał piłki. Żyć nie umierać.

Nie chcę być złym prorokiem, ale obstawiam, że gościu potrenuje te 3 tygodnie, zaliczy małe wakacje za friko, po czym Kulawik z Bednarzem stwierdzą, że jest on zupełnie zapuszczony pod względem fizycznym w związku z czym zostanie odesłany do domu. Pomyśleć ile kasy zmarnowano na te wszystkie testy zawodników, bo przecież hotele czy samoloty też kosztują. Potem łysy żali się do kamer, że w klubie nie było 10 gr na kontrakt Brożka.

Skąd ten Sarko?! z wyprzedaży w tesco?

Brak słów.. Już nawet człowiekowi się nie chce denerwować tylko ogarnia go pusty śmiech. No bo jakie są przesłanki, że facet, który od paru miesięcy nie grał w piłke, nikt go nie chciał w drugiej lidze belgijskiej nagle w Wiśle okaże się wartościowym zawodnikiem ?

Faktycznie, imponujące. Obstawiam że nawet ....a Boukhari grałby lepiej od niego.

Grał (chyba raczej przebywał) w Ajax Cape Town w latach 2004-2006.Tym niemniej pożytek z niego pewnie będzie zerowy.

Powiem tak: piję w .... i palę dwie ramy dziennie. Nie wysypiam się i jem byle co i w dalszym ciągu mam mniej styrany ryj niż pan Sraki. Nie uwierzę, że ma tyle lat ile mam ja. Nie dla Selera.

czesiu : Oglądałem tego Sarki i muszę przyznać, że wygląda całkiem dobrze. Stylem gry przypomina trochę Kalu Uche, czyli bardzo szybka prawa noga i zajebiste depnięcie na pierwszych kilku metrach. Przebadać dokładnie i podpisać kontrakt na rok z opcją + trzeba dać szansę kolesiowi! - Wiślak Myślenice:Ratować Cześka, Bednarius virus youtubus go zaatakował. Ratować Cześka, Bednarius virus youtubus go zaatakował.

Sarki to świetny wybór!!! Jak sie nie uda mu pokopac pilki to zawsze sie w Telefonice taki mudzin do zwijania kabli przyda A moze to o to w tych testach chodzi? Kto lepiej zwija kable ten ma szanse pograc a jak nie wyjdzie to Myslenice welcome to tani mudzin zawsze w cenie
Tak na szybko z kilkadziesiat stron wcześniej na temat Sarkiego. Biedny czesiu dał mu szanse to od razu dostał zjebe.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 12.05.2013, 11:53
Ale tak obiektywnie - co wskazywało na to, że z Sarkiego coś będzie? Chłodnym okiem to transfer był absurdalny i nie miał prawa wypalić. Jeśli dodamy do tego, że wszyscy mieli w pamięci osiągnięcia na polu transferów Łysego, to nic dziwnego, że ten transfer nie wzbudził większego entuzjazmu.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Stary 12.05.2013, 18:26
ja wierzyłem w Sarkiego od samego początku i jak widać rośnie na drugiego Meliksona ( jeszcze kiedy mu sie grać chciało ) Sarki był w Chelsea więc widać, że trenigni tam mu dużo dały ale on się boi , nie wiem czemu gra dobrze ale gra tak jakby bał się o swoje życie, a kibice na dopingu powinni go wspomóc to może będzie jeszcze lepszy
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 12.05.2013, 21:29
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Ale tak obiektywnie - co wskazywało na to, że z Sarkiego coś będzie? Chłodnym okiem to transfer był absurdalny i nie miał prawa wypalić. Jeśli dodamy do tego, że wszyscy mieli w pamięci osiągnięcia na polu transferów Łysego, to nic dziwnego, że ten transfer nie wzbudził większego entuzjazmu.
Nic.

Może jedynie statystyka - prawdopodobieństwo zakontraktowania szrotu nie możne być równe dokładnie jeden. Nawet powiem więcej - myślę że prezes Jacek jest zaskoczony nabytkiem równie mocno jak my.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 12.05.2013, 21:32
szprotson;1d312340 napisał(a):
Tak na szybko z kilkadziesiat stron wcześniej na temat Sarkiego. Biedny czesiu dał mu szanse to od razu dostał zjebe.
garść cytatów na poprawę humoru,dzięki
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 12.05.2013, 21:44
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Nic.

Może jedynie statystyka - prawdopodobieństwo zakontraktowania szrotu nie możne być równe dokładnie jeden. Nawet powiem więcej - myślę że prezes Jacek jest zaskoczony nabytkiem równie mocno jak my.
Znam taki kawał choć trochę adekwatny do Jacka i Jego sukcesu z Sarkim. Bo wielu z nas oskarża Go o celowe działania na szkodę Wisły...(ja jestem od tego daleki).

Pani pyta sie dzieci w klasie kim chciałyby być jak dorosną. Chłopcy mówią, że chcą zostać prawnikami, lekarzami, sportowcami, itp. Dziewczynki mówią, że nauczycielkami, lekarkami, aktorkami, itp. Natomiast Jasiu mówi, że chce zostać menelikiem. Nauczycielka zdziwiona pyta sie Jasia jak to?! Jak to menelikiem?!
Jasiu grzecznie odpowiada, że zwyczajnie menelikiem, bo mają fajne życie, niczym się nie przejmują, ciągle imprezują, nie przemęczają się i nie pracują...

Mija 20 lat... Jan wychodzi na taras apartamentu na 40 piętrze wieżowca w Dubaju, kończy rozmowę z prywatnym doradcą finansowym z Londynu....patrząc zamyślony na swój jacht w porcie po chwili mówi do siebie: GDZIE JA ....A POPEŁNILEM BŁĄD!!!!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 12.05.2013 o godz. 22:19.
Odpowiedz cytując
wislak2214
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 12.05.2013, 22:13
Ten kawał to opowiadał Strasburger u Wojewódzkiego
Odpowiedz cytując
fox mulder
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 12.05.2013, 22:14
Chyba niektórym majowe słońce zbyt dało się we znaki. Porównywanie Sarkiego do Meliksona czy Uche? Gość nie ma nic ponad szybkości i uderzenia ze stojącej piłki. Chociaż z tym ostatnim też bym nie szarżował. Oczywiście na naszą podwórkową lig ę jest jak znalazł. Ale jeżeli będziemy mieli ambicje większe niż gra z kontry w meczu z Piastem gdzie będzie 30 metrów wolnej przestrzeni to taki Sarki przepadnie. Na razie niestety mu to nie grozi.
Paulista był lepszy.
Ostatnio edytowane przez fox mulder : 12.05.2013 o godz. 22:17.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 12.05.2013, 22:16
wislak2214 napisał(a):Wyświetl post
Ten kawał to opowiadał Strasburger u Wojewódzkiego
Nie wiem, nie oglądam Wojewódzkiego. Ale pewnie masz racje, zreszta co to ma za znaczenie?
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 12.05.2013, 22:46
Przy naszym pseudo skautingu to każdy transfer to totolotek.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Stary 13.05.2013, 19:07
Słuchajcie, Sarki widać że coś potrafi tylko musi w sobie to wyzwolić, ma przebłyski że potrafi coś na boisku zrobić, a nie myślmy na razie o czymś więcej bo na razie trzeba Mistrzostwo odzyskać i ustabilizować sytuację w klubie, wtedy możemy myśleć o czymś więcej. Dla mnie jest to pierwszy dobry transfer Łysego. Dla tego proponuję go tam na dopingu wesprzeć !
Ostatnio pisało że nasi kibice kierowali w niego odgłosy małp, chłopak jest w tej chwili Wiślakiem ( przynajmniej piłkarzem BG) i żeby dobrze mu się grało musi czuć wsparcie , dod. to dla niego ważne gdyż jest troszke opalony ale niewiedzieć czemu dużo osób takich nie lubi, dlatego proszę was o pomoc dla niego i innych młodych Wiślaków. Pozdrawiam !
Odpowiedz cytując
panowie
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 15.05.2013, 21:19
Pierwszy transfer w okienku?
A
T
A
K
Odpowiedz cytując
KrzychooR
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 15.05.2013, 21:29
To oznacza że któryś ze środkowych pomocników odchodzi? Sobol jednak kończy karierę?
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 15.05.2013, 22:34
Kto to wyrocznia?
Odpowiedz cytując
tHooRSon
Junior Member

Od: 03.2008

Stary 15.05.2013, 22:41
Nic tylko brać!

http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...wiadomosc.html

Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 15.05.2013, 22:52
KrzychooR napisał(a):Wyświetl post
To oznacza że któryś ze środkowych pomocników odchodzi? Sobol jednak kończy karierę?
Na dzień dzisiejszy mamy dwóch defensywnych pomocników(nie liczę Urygi). To przynajmniej o jednego za mało.
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 16.05.2013, 05:42
piter116 napisał(a):Wyświetl post
Na dzień dzisiejszy mamy dwóch defensywnych pomocników(nie liczę Urygi). To przynajmniej o jednego za mało.
2 DP starczy spokojnie, jest jeszcze Uryga któremu jak się da szanse to może coś z niego być.
Mam nadzieje że jeśli już ma przyjść nowy trener to niech koniecznie wykorzysta ten zaciąg młodych Polaków
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 16.05.2013, 10:48
Jeśli chcemy w przyszłym sezonie strzelać przyzwoitą ilość bramek to Wilka trzeba po prostu wymienić i wysłać na ławkę lub pożegnać. Następcy pilnie potrzebuje również bardzo leciwy Sobolewski. Generalnie potrzebujemy 2 defensywnych pomocników umiejących grać w piłkę. Fatalna gra w środku pola to ewidentnie nasz największy problem w tym momencie (obok lewej obrony i ataku).
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 16.05.2013, 11:01
dlatego wg. mnie taki Łukasz Piątek by sie wpasował idealnie. Ma to czego nie potrafi Wilk (podanie) i coś co miał kiedyś Sobol (strzał). Do tego bardzo dobrze gra jak plaste (vide nasz mecz z Czarnymi gdzie tak przykrył Maora ze nie bylo go wogole widac). Biegałby za takim Chrapkiem i kasował wszystko co on straci.

E: Wszołek na 99% w Lubinie.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 16.05.2013 o godz. 11:27.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 16.05.2013, 11:49
Jeśli Piątek trafi do Wisły to się mocno zdziwię in plus.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów