The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu?
Tak 398 51,42%
Nie 376 48,58%
Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.05.2013, 17:50
Smuda,Bednarz....a pogodził wszystkich Kapka..
Od lat wiadomo, że obecność tego człowieka w Wiśle nie ma żadnych racjonalnych podstaw, a jego ciągłe powroty to nic innego jak ciągnący się za Cupiałem "ogon" z starych, "dobrych" czasów.
Bednarz jest jaki jest, co napsuje to napsuje, ale przynajmniej nie dopatrywałem się w jego działaniach świadomego działania na szkodę klubu lub kręcenia wałków. A Kapka - szkoda pisać...
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 14.05.2013, 17:54
Kapka zawsze oznacza zmiany w Wiśle, czy to sportowe czy to organizacyjne ( właścicielskie). Oby tym razem na lepsze. Polityka zabija zawsze i wszędzie, a zwłaszcza w upolitycznionej na śmierć Polsce, dlatego Wisłę jako mój skarb największy, oddzielam od tej zarazy, na przekór sobie samemu nawet. Kiedyś Wisła była zbawieniem dla Reymana, zwłaszcza po powojennym zniewoleniu, to może i teraz będzie dla Kapki, po wyjściu ze zniewolenia. Wierzę w Wisłę i w ludzi z nią związanych, bo widać taki jej nieobliczalny urok.
Czekam na kolejne ruchy, oby zgodne z zapowiedziami NR 1 w naszym klubie i oczekuje sensu w każdym działaniu klubu, jak nigdy dotąd.
Ostatnio edytowane przez kot : 14.05.2013 o godz. 17:57.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 14.05.2013, 17:57
palikot napisał(a):Wyświetl post
na kredyt....

Ze Smudą przemawia to, że kumpluje sie z Cupiałem, a to może oznaczać transfery, bo nie sądzę, że przyjdzie tu sobie grać w środku tabeli.

Smuda jeśli w ogóle przyjdzie to TYLKO I WYŁĄCZNIE dla kasy, miejsce w tabeli gowno go obchodzi.

Smuda, Kapka, Bednarz, jeszcze faktycznie Rogala i uznam że ktoś sie jednak pomylił i to nie Żydzi ale My jesteśmy narodem wybranym
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 14.05.2013, 18:01
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Smuda, Kapka, Bednarz, jeszcze faktycznie Rogala i.......
....jeszcze Cupiał do tego.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 14.05.2013, 18:15
i.....Adam Musiał z walkie -talkie
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 14.05.2013, 18:53
Smuda niech się zajmie budowlanką. Kible niech stawia.
..
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 14.05.2013, 19:01
tofik napisał(a):Wyświetl post
Smuda niech się zajmie budowlanką. Kible niech stawia.
ta a Cupi pod pewex wróci ;-)
był taki suchar o ptaszysku, co zasiadło gdzie zasiadło, "bo wyżej nie może".
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 14.05.2013, 19:08
Smuda jeśli w ogóle przyjdzie to TYLKO I WYŁĄCZNIE dla kasy, miejsce w tabeli gowno go obchodzi.
Jestem tego samego zdania. Jak najdłuższy kontrakt, jak najwięcej sałaty, a sportowo niech się dzieje wola nieba.
Co zresztą każdy powinien był zauważyć już nie raz.
Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 14.05.2013, 19:10
Najbardziej przereklamowany i jednocześnie upadły trener na rynku i my go chcemy tzn. Pan Cupiał. Jak to wszystko .......nie to się obudzimy z palcem w nocniku w V lidze.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 14.05.2013, 19:19
Cupiał po prostu chce, żeby 1998 rok wrócił. Nie zauważył chyba drastycznych zmian jakie nastąpiły wokół niego. To jest szokujące.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 14.05.2013, 19:23
Arked napisał(a):Wyświetl post
Cupiał po prostu chce, żeby 1998 rok wrócił. Nie zauważył chyba drastycznych zmian jakie nastąpiły wokół niego. To jest szokujące.
Szokujące to jest to, że właśnie w 1998 tkwimy. A nawet z dekadę wcześniej.
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 14.05.2013, 19:25
Kmiecik jest, Kapka przyszedł- to kogo jeszcze brakuje ?

Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 14.05.2013, 19:27
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Dla niezorientowanych - przypomnijmy ostatnie sukcesy transferowe Zdzisława:
1) Jovanić - kilkaset (300) tysięcy euro za wykupienie, 150 tys. euro kontraktu
2) Bunoza - 400 tys. euro za wykupienie, nie chcę nawet myśleć ile zarabia.

Niestety, przy Cupiale wiecznie będzie burdel, a szans na zmiany właścicielskie nie widać.
Czy mógłbyś dla niezorientowanych przypomnieć sukcesy Boga tego forum z Holandii?
1) Jovanović - 700 tys. euro transfer, ponad 250 tys. euro kontraktu.
2) Genkow - 500 tys. euro transfer, 400 tys. euro kontraktu.
3) Iliev - ponad 300 tys. euro kontrakt.
4) Lamey - podobnie.
5) Jaliens - 400 tys. euro kontrakt.
6) Chavez - wykupienie po okresie wypożyczenia 500 tys. dolarów, kontrakt też wysoki.

Tak na szybko. O każdym z tych sześciu piłkarzy mogę napisać wiele bardzo negatywnych określeń (parodyści, ochłapy, pokraki, paralitycy, itp.) po tym co widziałem i widzę w dalszym ciągu od ponad półtora roku. Jeszcze zapomniałem o Nunezie. Siódmy do kolekcji.

Oczywiście, że Kapka powinien trzymać się z dala od Wisły z wielu powodów (przeszłość w SB, sprawa z Mandziarą), ale mimo wszystko za jego czasów sprowadzono piłkarzy, którzy w rzeczywistości pomogli Wiśle i stali się piłkarzami o których będziemy pamiętać za trzydzieści lat z prawdziwych sukcesów. Nie muszę pisać nazwisk, bo chyba każdy wie o kogo chodzi, tzn. o najlepsze transfery w erze Cupiała z pierwszych lat jego rządów.

Tylko jaka jest różnica? Otóż za pierwszych lat Wisła zdobywała seryjnie mistrzostwa Polski po wydaniu dużych pieniędzy. Kilku tych piłkarzy potem sprzedaliśmy za spore pieniądze. Ostatnio po wydaniu sporej gotówki (przed rundą wiosenną sezonu 2010/2011 i jesienną 2011/2012) będziemy mieli drugi sezon, który nie zakończymy w czołówce, a w konsekwencji nie zagramy w pucharach. Ci piłkarze sprowadzeni w tym okresie do tego doprowadzili swoją fatalną grą, brakiem ambicji i całą resztą. Finalnie, takiego Genkowa nikt nie kupił w styczniu, bo jest słabiutki, że szkoda gadać, mimo iż Wisła bardzo chciała go sprzedać. Teraz będzie ten sam problem. Podobnie jak z Jovanoviciem, czy z Chavezem. Na jedynym Meliksonie coś zarobiliśmy, ale wyraźnie mniej niż na dawnych transferach z klubu (np.: odejście Żurawskiego do Celticu, Kuby do Dortmundu, czy Marcelo do PSV).

Mówi się o zainteresowaniu Milą, czy Wszołkiem. Dla mnie takie transfery byłyby bardzo dobre. Wystarczy spojrzeć na statystyki Mili i porównać do takiego Ilieva. Niebo, a ziemia.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 14.05.2013 o godz. 19:30.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 14.05.2013, 19:39
Smuda niczym hools z Wysp rodem z lat 80-tych

Przyglądam się od czasu do czasu ruchom, które dokonuje Cupiał w Wiśle i śmiem twierdzić, że od momentu kiedy holenderski zaciąg nadużył jego zaufania położył lachę na wszystko zlecając Bednarzowi profesjonalne czyszczenie klubu. Powrót Kapki na dyrektorskie stanowisko to jawna kpina niczym Miklas - sprzedawca Polonezów z Żerania piastujący po raz kolejny stanowisko prezesa w Legii, bądź wariant drugi tak jak ktoś już wspomniał związane jest to z jakimiś kwitami z czasów rozkwitu lumpenkapitalizmu w Polsce i to bardziej śmierdzącymi niż kable z Ożarowa.
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 14.05.2013, 19:42
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Czy mógłbyś dla niezorientowanych przypomnieć sukcesy Boga tego forum z Holandii?
4) Lamey - podobnie.
6) Chavez - wykupienie po okresie wypożyczenia 500 tys. dolarów, kontrakt też wysoki.

Tak na szybko. O każdym z tych sześciu piłkarzy mogę napisać wiele bardzo negatywnych określeń (parodyści, ochłapy, pokraki, paralitycy, itp.) po tym co widziałem i widzę w dalszym ciągu od ponad półtora roku. Jeszcze zapomniałem o Nunezie. Siódmy do kolekcji.

Oczywiście, że Kapka powinien trzymać się z dala od Wisły z wielu powodów (przeszłość w SB, sprawa z Mandziarą), ale mimo wszystko za jego czasów sprowadzono piłkarzy, którzy w rzeczywistości pomogli Wiśle i stali się piłkarzami o których będziemy pamiętać za trzydzieści lat z prawdziwych sukcesów. Nie muszę pisać nazwisk, bo chyba każdy wie o kogo chodzi, tzn. o najlepsze transfery w erze Cupiała z pierwszych lat jego rządów.

Tylko jaka jest różnica? Otóż za pierwszych lat Wisła zdobywała seryjnie mistrzostwa Polski po wydaniu dużych pieniędzy. Kilku tych piłkarzy potem sprzedaliśmy za spore pieniądze. Ostatnio po wydaniu sporej gotówki (przed rundą wiosenną sezonu 2010/2011 i jesienną 2011/2012) będziemy mieli drugi sezon, który nie zakończymy w czołówce, a w konsekwencji nie zagramy w pucharach. Ci piłkarze sprowadzeni w tym okresie do tego doprowadzili swoją fatalną grą, brakiem ambicji i całą resztą. Finalnie, takiego Genkowa nikt nie kupił w styczniu, bo jest słabiutki, że szkoda gadać, mimo iż Wisła bardzo chciała go sprzedać. Teraz będzie ten sam problem. Podobnie jak z Jovanoviciem, czy z Chavezem. Na jedynym Meliksonie coś zarobiliśmy, ale wyraźnie mniej niż na dawnych transferach z klubu (np.: odejście Żurawskiego do Celticu, Kuby do Dortmundu, czy Marcelo do PSV).

Mówi się o zainteresowaniu Milą, czy Wszołkiem. Dla mnie takie transfery byłyby bardzo dobre. Wystarczy spojrzeć na statystyki Mili i porównać do takiego Ilieva. Niebo, a ziemia.
Zdaje sie że mówisz o tym sezonie który sie jeszcze nie skończył i w którym ciągle mamy matematyczne szanse na awans do europejskich pucharów
Odpowiedz cytując
Przybyszewski
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 14.05.2013, 20:16
Marcin_fan napisał(a):Wyświetl post
Zdaje sie że mówisz o tym sezonie który sie jeszcze nie skończył i w którym ciągle mamy matematyczne szanse na awans do europejskich pucharów
Tomek na trening a nie na forum siedzisz !!!!

Nie bierz tego osobiscie bo nie mam nic do Ciebie ale nie oszukujmy sie - ten sezon juz jest dawno stracony. Oczywiscie przy zalozeniu ze na powaznie bierzemy slowa Cupiala. Po sezonie i tak sie dowiemy ze Tomek zakladal zdobycie 40 punktow i w sumie jest zadowolony.
Ostatnio edytowane przez Przybyszewski : 14.05.2013 o godz. 20:22.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 14.05.2013, 20:49
Przybyszewski napisał(a):Wyświetl post
Tomek na trening a nie na forum siedzisz !!!!

Nie bierz tego osobiscie bo nie mam nic do Ciebie ale nie oszukujmy sie - ten sezon juz jest dawno stracony. Oczywiscie przy zalozeniu ze na powaznie bierzemy slowa Cupiala. Po sezonie i tak sie dowiemy ze Tomek zakladal zdobycie 40 punktow i w sumie jest zadowolony.
Trudno by tymi zawodnikami zakładać zdobycie mistrzostwa Jedyne co Tomek przegrał to puchar polski, przegrana ze Śląskiem to jednak porażka trenerska Kulawika.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 14.05.2013, 21:42

1) A nie czasem 400 tys. euro? Poza tym on był kupiony za 400, a jego wartość była wtedy na poziomie 1 mln euro.
2) i 6) nimi to akurat wszyscy się zachwycali wiosną 2011.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 14.05.2013, 22:08
4) Lamey - podobnie.
Masz na myśli piłkarzy, którzy prawie awansowali do LM i wyszli z grupy LE? A taki był cel - awans na już. Wiadomo było, że Iliev, Lamey czy Jaliens to nie inwestycja w przyszłość, oni mieli grać tu i teraz.
I grali - takie są fakty. Fakt, że się potem wszystko posypało przy braku awansu to już trochę inna historia.

O każdym z tych piłkarzy można jednak było wówczas napisać - solidny.

Nie wiem skąd wysokości ich kontraktów i kwoty wykupu. Jakieś źródło, bo widzę tu bardzo dużo "nowych" informacji?

Ale szczerze mówiąc - cały ten post jest bez sensu, bo co ma Valcxx do Kapki?

Niemniej - skoro Sikorski może mieć swoich psychofanów, to Kapka tym bardziej zasługuje na przynajmniej jednego. Źli Holendrzy jak nic pokazują jak wspaniałym skautem jest Kapka.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.05.2013 o godz. 22:11.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 17.05.2013, 13:57
Interia:

Cytat:
Jedni go lubią, inni nie cierpią i wypominają wpadki na Euro 2012, czy tę ostatnią z Jahn Ratyzbona. Pewne jest jedno - wobec Franz Smuda nikt nie pozostaje obojętny.

Były selekcjoner reprezentacji Polski pojutrze zakończy sezon w 2. Bundeslidze i wróci do Polski. Nie wiadomo jednak, czy po to, aby od razu przejąć stery przy Reymonta, czy poczekać na inną ofertę.
Dobrze poinformowani twierdzą, że Franz ma pełno energii, by odbudować mocną pozycję Wisły, jednak nie ma porozumienia co do jego kontraktu w Krakowie. Wedle nieoficjalnych doniesień wynika, że Smuda oczekuje kontraktu na poziomie 80 tys. zł miesięcznie. Podobne pobory miał przy Reymonta Henryk Kasperczak za pierwszej, pełnej sukcesów kadencji.

Franz oczekuje też wzmocnienia drużyny, by walczyć z nią o europejskie puchary. Jedno i drugie sporo kosztuje, a Wisła Kraków ostatnio nie dostała nawet licencji na grę w Lidze Europejskiej, a ubiegając się o nią zadeklarowała drastyczne cięcie kosztów. Szef komisji licencyjnej Krzysztof Sachs zapewniał jednak, że Wisła ma najbliżej do odzyskania licencji na grę w europejskich pucharach.

Dobrze że 80 tys tylko - bałem się że będzie chciał więcej ...
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 17.05.2013, 15:14
Masz na myśli piłkarzy, którzy prawie awansowali do LM i wyszli z grupy LE?
Nie, on miał na mysli piłkarzy którzy do Ligi Mistrzów nie awansowali czyli nie wykonali założonego planu. Tak samo jak Stolarczyk, Vidlicka, Ouadja i wielu innych. Łączy ich jedno, celu nie zrealizowali.

a co ma Valckx do Kapki ? Ktoś kto czytał książke Iwana powinien powiedziec ze współnego za wiele ze sobą nie mają....
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 17.05.2013, 16:14
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Nie, on miał na mysli piłkarzy którzy do Ligi Mistrzów nie awansowali czyli nie wykonali założonego planu.
Bo trafili na późniejszego ćwierćfinalistę Ligi Mistrzów? I pomimo tego przez kilkanaście minut to oni byli w fazie grupowej?

Nie zrozum mnie źle, nie wymagam od Ciebie uczciwości czy przyzwoitości w argumentacji. Po prostu prostuje to co napisałeś.

Ale gdyby tak jeszcze sprawdzić kiedy Wisła zaszła najwyżej w LE po jej reformie... Gdyby porównać wszystkie sezony pucharowe od wejścia TeleFoniki...

Ciekawe, co by wyszło?

Ja tu piszę o faktach, a Iwan - cóż, pamiętam jak to według niego Kapka wyskaucił nam prawdziwy skarb: Gordana Bunozę. Nie spał, nie jadł, ale znalazł na Bałkanach prawdziwe perły: bramkarza który nie umie bronić (za marne 300 tys. euro) i obrońce, który odwala dywersję w polu karnym (okazja - tylko 400 tys. euro). Tak więc opinie Iwana na temat Kapki mam równo w poważaniu, bo w tym kraju od zawsze ręka rękę myje. Napisałem to już kiedyś rav-owi, to mogę powtórzyć i teraz.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.05.2013 o godz. 16:21.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 17.05.2013, 20:15
Interia:
Dobrze że 80 tys tylko - bałem się że będzie chciał więcej ...
Ja myślałem, że zadowoli się 50/m-c (co i tak wg mnie byłoby o 50 tys.za dużo).
Jeśli ta kwota jest prawdziwa to mam nadzieję, że ostatecznie i skutecznie odwiedzie BC od pomysłu zatrudnienia tego...
Odpowiedz cytując
wwf
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 17.05.2013, 20:55
Ale co tu wspominać.
Przecież drużyna przegrała walkę o LM, w pucharach grała bardzo słabo i awansowała dzięki cudowi a nie własnej dobrej grze. Na Legię Skorży to aż się miło patrzyło, a to co nam zafundował Maaskant ( 2 ligowy Holenderski trener) spowodowało że do dziś nie potrafimy się pozbierać w ataku. Zero schematów, zero zespołowego grania a tylko i wyłącznie bazowanie na indywidualnościach.

W Wisle trzeba wszystko zaorać i grać od nowa. Można zostawić 5 zawodników z obecnego składu a resztę wywalić na zbity pysk. Olać całą tą licencję na europejskie puchary i grać o coś od przyszłego roku.
Michał Miśkiewicz - Zostaje
Sergei Pareiko - OUT
Gerard Bieszczad - OUT

Kew Jaliens - OUT
Gordan Bunoza - OUT
Osman Chavez - OUT
Arkadiusz Głowacki - OUT
Łukasz Burliga - Zostaje
Marko Jovanović - OUT
Michał Czekaj - OUT

Kamil Kosowski - OUT
Radosław Sobolewski - OUT
Łukasz Garguła - OUT
Damian Buras - OUT
Emmanuel Sarki - Zostaje
Michał Chrapek - Zostaje
Cezary Wilk - OUT
Alan Uryga - OUT
Paweł Stolarski - OUT
Daniel Brud - OUT
Ivica Iliev - OUT

Cwetan Genkow - OUT
Rafał Boguski - OUT
Patryk Małecki - Zostaje
Daniel Sikorski - OUT
Michał Szewczyk - OUT

Cupiał musi zaliczyć kolejne mocne wejście i sporo wydać inaczej zatrudnienie nawet najlepszego trenera nic nie da a my puchary zobaczymy za 5-6 lat.
Cupiał po prostu musi się określić, czy po prostu chce tylko sobie grać w lidze i w niej po prostu być, bez jakiś wielkich wyników, czy nadal chce Ligi Mistrzów i europy.
Wydaje mi się że Cupiał chce Europy ale może być już go na nią nie stać, a jemu nikt tego nie potrafi wytłumaczyć.
Ostatnio edytowane przez wwf : 17.05.2013 o godz. 21:08.
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując
bocian23
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 17.05.2013, 21:07
Obawiam się, że Cupiał już drugi raz nie rzuci na Wisłę dwóch łopat złota, bo miał nadzieję, że to w końcu Wisła zacznie przynosić zyski...
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 17.05.2013, 21:09
leyzer87 zapomniałeś o najważniejszym Kulawik OUT możliwe że już po meczu ze Śląskiem
Odpowiedz cytując
TRNKRN
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 17.05.2013, 23:23
wwf ja rozumiem, że jesteś zestresowany ale odstaw te dragi. Stolarskiego chcesz wyrzucać? 17-latka, który ledwo zagrał 5 meczów w Ekstraklapie i może być w przyszłości ostoją naszej obrony? Odpuść sobie...
29 MAJA 2012 - MECZ UNIA - WISŁA - WBIJAĆ!!!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 18.05.2013, 00:56
wwf - o żesz fak!

Burliga i Chrapek zostają, a Uryga i Stolarski out? Nazwiska wyłoniłeś drogą losowania?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 18.05.2013, 12:53
wwf - o żesz fak!

Burliga i Chrapek zostają, a Uryga i Stolarski out? Nazwiska wyłoniłeś drogą losowania?
Dobrze, że ktoś tu zachowuje trzeźwość.
Burliga? On by się nie mieścił nawet w II ligowcu.
Chrapek? Zdolny chłopak i myślący na boisku, ale w dawnej Wiśle, nawet w ME by nie zagrał.

Uryga i Stolarski mają papiery na granie i dobrze prowadzeni mogą z powodzeniem za jakiś czas grać w dobrych klubach europejskich.

Podejrzewam, że wwf proponuje OUT dla kogoś kogo jeszcze można dobrze sprzedać. Wwf troszczy się o finanse Wisły
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 18.05.2013, 21:43
Iwan Jovanovic odchodzi z APOEL-u , ale by sie przydal ..........
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów