|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu? | |||
| Tak |
|
398 | 51,42% |
| Nie |
|
376 | 48,58% |
| Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
http://www.polskieradio.pl/43/265/Ar...szykuje-stolek Były selekcjoner reprezentacji Polski, Franciszek Smuda może zamienić dres na elegancki garnitur - informuje "Przegląd Sportowy". Aa to o tym tekscie mówicie. W sumie bębnią to wszędzie:http://wisla-krakow.przegladsportowy...987,1,727.html Edit: Jeszcze z ciekawych rzeczy: Powrót do Smudy do Wisły byłby sensacją. Cupiał do tej pory dawał ludziom maksymalnie dwie szanse - tak było z Henryskiem Kasperczakiem i Bogdanem Basałajem. Były selekcjoner reprezentacji Polski byłby pierwszą osobą z trzecią szansą od Cupiała.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 14.05.2013 o godz. 09:10.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Poprostu 3 rundka zacznie się od niego
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Smuda był kiedys dyrektorem sportowym? Nadaje sie w ogole na ta pozycje w klubie? Bo ja sobie tego nie przypominam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Boże miej nas w opiece, Smuda dyrektorem sportowym .... już sobie wyobrażam jego negocjacje z potencjalnymi piłkarzami ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Coraz glosniej w mediach o Smudzie jako dyrektorze sportowym. Tak narzekalismy na lysego... to nam wymienili.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
hah, to bardzo ciekawie będzie. Teraz trzeba się zastanowić, czy lepszy jest Legionista czy człowiek, który nie umie się poprawnie wysłowić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Czyli Bednarz: dyr sportowy > prezes > trener?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Nie chcę mi się w to wierzyć. Prędzej uwierzę, że jeden pismak puścił takiego bąka z nudów a reszta dała sie podpuścić i pisze za nim. Wolę nie wiedzieć nic, niż gdyby podobne historie miały być prawdą. Wciąż wierzę, że zostaniemy tak zaskoczeni jak wtedy gdy Maaskant zostawał trenerem, czego nikt się w owym czasie nie spodziewał.
![]()
"Not to touch the earth not to see the sun"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Już sobie wyobrażam jak będzie wybierał kandydatów do gry w Wiśle, zaprosi zobaczy jak wchodzi po schodach i wyrzuci
![]() ![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
To prawda, że media powielają jeden artykuł, ale już wolałbym, żeby powielały artykuł o tym, że prezesem Wisły ma zostać Jean-Michel Aulas, a trenerem jakiś w miarę doświadczony, złakniony sukcesu trener z którejś z mocnych lig europejskichg.
Nawiasem mowiąc o przejęciu Wisły przez Aulasa (jako właściciela a nie prezesa) czytałem jakiś czas temu na pewnym francuskim forum... Az dziwne, że nasza prasa nic na ten temat.... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jeżeli to prawda ze Smudą to Cupiał zaczyna coraz bardziej przypominać Króla z Polonii.
![]()
piknik jestem...pozdro dla kumatych... piknikow oczywiscie...
|
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
)- plany sprzedażowe i plany na liczbę kliknięć muszą być realizowane![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Juz widze jak Smuda sie dogaduje z przyszlym nowym trenerem, kimkolwiek by on nie byl.
Przeciez to beda ciagle konflikty, bo to mocny charakter. Kto bedzie decydowal o transferach, co bedzie jak X pilkarz spodoba sie jednemu, a drugiemu nie ? Chore. Dyrektorem sportowym powinien byc ktos z wizja calosciowa, ekonomiczno-sportową, który tylko opiniowalby trasnfery czy w tej wizji sie mieszcza. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Jeśli tak, to nie mam pytań... A artykuł o Smudzie jako DS sprawił, że nagle zacząłem kibicować Bednarzowi i życzyć mu pozostania na stanowisku. Może taki był cel artykułu - pokazać o wiele gorszą alternatywę?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.05.2013 o godz. 12:18.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Na razie to tylko jeden z wariantów. Niewykluczone, że odpadnie jeszcze w przedbiegach. W końcu nie od dziś wiadomo, że Smuda nie ma nosa do transferów. Gdyby to on odpowiadał za politykę kadrową, gdy był trenerem Lecha Poznań, Robert Lewandowski (25 l.) zapewne nigdy nie trafiłby do Kolejorza. Podobnych wpadek chciano by z pewnością uniknąć w krakowskim klubie.
To juz chyba ten Bednarz jest lepszy |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
oczywiście! Kapka Zdzisław czy Rogala Krystian
![]()
Panie, co wszystko wiedzą, w skrócie wszystkowiedźmy..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Stan Vaalckx się nazywa. Postrach części tego forum i dekonstruktor Wielkiej Wisły ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
To jest jak jakiś koszmar. Przerażają mnie te doniesienia prasowe :(
![]()
What's new?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dziewczyny sprzedające precle przy stadionie mają większą wiedze na temat zarządzania klubem niż pan Smuda
Nie wiem co dla Cupiała zrobił Smuda ale chyba za wszelką cene chcą go gdzieś ustawić na stanowisku 1906% Nie dla Franciszka Smudy,wystarczy już kompromitacji i Wiśle i temu panu. Tak samo dla pana Bednarza,który lada moment odwróci wszystko ogonem i zacznie gadać o jedynej dobrej rzecz,którą zrobił czyli zatrudnieniu Emanuela Sarkiego,a o najgorszym sezonie od niepamiętnych czasów i jakże dalekiej wizji ponownego zdobycia mistrzostwa Polski niewspominając Ostatnie lata pana Bednarza i spółki doprowadziły do tego gdzie teraz jest Wisła 7 miejsce,brak szans na Puchary,kłopoty finansowe, niespełna 1/3 zapełnienia stadionu na ostatnim meczu Panie Cupiał sezon za 4 kolejki dobiegnie końca,przegraliśmy wszystko,czas ruszyć od nowa,z nowymi ludźmi(bez Bednarza Smudy i reszty)
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 14.05.2013 o godz. 15:40.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/news/211/news2...wym-Wisly.html
Nie chceliście Smudy na DS to macie Kapke. Skończy się tak,że Franz będzie trenerem a Zdzisek dyrektorem |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
to jest jakiś żart?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jak Cupiał moze nam to robić?
Przeczuwam tercet egzotyczny: Bednarz-Kapka-Smuda. Jestesmy w dupie i zmierzamy bnajmniej w strone światła. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
|

|
||||||