The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Co wydarzy się w sobotę na Reymonta?
Kibice z Kielce w końcu trafią do Krakowa! 26 28,57%
Passa Korony bez zwycięstwa na wyjeździe zostanie zakończona 12 13,19%
Wisła w końcu wygra przekonująco! 39 42,86%
Będzie piknik, typowe 0:0 i punkt bliżej utrzymania. 27 29,67%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 91. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.05.2013, 14:50
thechris napisał(a):Wyświetl post
Ja jestem zawodowcem w swoim zawodzie a Wilk jest amatorem w swoim... a więc fakty są bardziej nieubłagane niż myślisz.
Auto teściowej jest czerwone.
Trzymajmy się jednej płaszczyzny - piłkarskiej. Na niej Wilk to Profesjonalista a Ty amator, co nie jest ujmą dla żadnej ze stron.

Co do reszty - zgoda. Wilk nie jest fenomenem w naszej lidze - ale żaden z naszych grajków nie jest. Notuje regres - cóż, tak jak wszyscy w naszym klubie. Tyle że na tle innych zawodników Wisły jest co najmniej solidny. Znajdź u nas takiego który gra lepiej na jego pozycji.

syryls napisał(a):Wyświetl post
W pierwszym sezonie w Wiśle Wilk naprawdę być postacią wyróżniającą się później po APOELu nie potrafił kopnąć piłki prosto a szkoda bo gdyby dodać mu umiejętności to byłby na poziomie Sobola z dawnych lat, taktycznie też spisuje się coraz gorzej bo lata po całym boisku, też nie wchodzi w pole karne jak to robił na początku przy Reymonta co pokazują bramki z Litexem i Legią.
Racja. Jeszcze dodam że śmiem wątpić że to jest jedynie wina Czarka. Z resztą zobaczymy jak będzie dziś wyglądał środek bez niego.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów