thechris napisał(a):

|
Ja jestem zawodowcem w swoim zawodzie a Wilk jest amatorem w swoim... a więc fakty są bardziej nieubłagane niż myślisz.
|
Auto teściowej jest czerwone.
Trzymajmy się jednej płaszczyzny - piłkarskiej. Na niej Wilk to Profesjonalista a Ty amator, co nie jest ujmą dla żadnej ze stron.
Co do reszty - zgoda. Wilk nie jest fenomenem w naszej lidze - ale żaden z naszych grajków nie jest. Notuje regres - cóż, tak jak wszyscy w naszym klubie. Tyle że na tle innych zawodników Wisły jest co najmniej solidny. Znajdź u nas takiego który gra lepiej na jego pozycji.
syryls napisał(a):

|
W pierwszym sezonie w Wiśle Wilk naprawdę być postacią wyróżniającą się później po APOELu nie potrafił kopnąć piłki prosto a szkoda bo gdyby dodać mu umiejętności to byłby na poziomie Sobola z dawnych lat, taktycznie też spisuje się coraz gorzej bo lata po całym boisku, też nie wchodzi w pole karne jak to robił na początku przy Reymonta co pokazują bramki z Litexem i Legią.
|
Racja. Jeszcze dodam że śmiem wątpić że to jest jedynie wina Czarka. Z resztą zobaczymy jak będzie dziś wyglądał środek bez niego.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA