|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Może ktoś z Legii wyjaśnić czemu Radović został w składzie a Ljuboja jest odsunięty od drużyny?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jak dla mnie to kop w dupe dla jednego serba a pogrożenie drugiemu może tylko Legii wyjśc na plus, Ljuboja już cieniował ostatnio, pozatym teraz morale powinny skoczyć w góre i pospinają dupki bo widzą że z Lesniodorskim nie ma przelewek. na chwile obecna Dwaliszwili >>>>>>>> Ljuboja więc strata w sumie żadna
chciałbym żeby u nas z kilkoma postapiono w podobny sposób, niestety nas na to niestać/ bednarz nie ma jaj
Ostatnio edytowane przez wiertar : 10.05.2013 o godz. 16:06.
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Wy tak na serio o tej LM ? Myślicie , że w tym roku Polski klub tam wejdzie ? Bez przesady.... Wg mnie czy to będzie Legia czy Lech nie ma na , to najmniejszych szans. Nasza liga nie jest dziwna , tylko przerazliwie słaba i trzeba nazywać rzeczy po imieniu. Zresztą od kilku lat poziom wciąż spada i choć w tym roku Legia i Lech grają najrówniej , to i tak poziom w Europie jest dużo wyższy. Polecam obejrzeć kilka spotkań
" Europejskich średniaków" , by była jasność na co się porywamy. O ile Lech czy Legia przy dużym zbiegu okoliczności mogą awansować do LE , to jestem przerażony jak pomyślę z kim przyjdzie odpaść trzeciej ekipie naszej słabej ligi. Myślę , że to może być rywal z Łotwy czy Macedonii. I żeby była jasność jeśli MP zostanie Lech , to bardzo się ucieszę , bo jednak prym w swojej lidze cieszy , to jednak w Europie nic to niestety nie znaczy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
. W kazdym klubie na swiecie zdarza sie pijanstwo(a nawet gorsze rzeczy) i w kazdym klubie sa odpowiednie srodki, zeby temu zaradzic. Jezeli wasz smieszny prezes tego nie potrafi, to powinien podac sie do dymisji. Pierwsze co zrobil Lesnodorski, to zaczal podwazac Serba(od pierwszego dnia w klubie)...a to najlepszy pilkarz Legii w ostatnich 2 sezonach. Gdzie bylby ten zespol dzisiaj, gdyby nie jego gole(ale nie tylko, bo caly wklad w gre zespolu jest przeolbrzymi)? Mozna w ciemno obstawiac, ze gdzies za Slaskiem. W normalnym klubie, w profesjonalnej lidze daliby mu potezna kare finansowa, a potem godnie sie z nim pozegnali(mial chyba niewatpliwy wklad w wyniki). Na 99% Amika zdobedzie Mistrzostwo Polski, bo Legia zostala wlasnie rozbita(jak slyszmy szatnia murem stanela za pilkarzami). Poza tym Urban tez stracil na prestizu, bo na gwiazde tego klubu lansuje sie Lesnodorski...to nie pilkarze czy trener zdobeda MP, ale genialny prezes(ten facet tak sie zachowuje) . Kto bedzie tworzyl gre? Fundamentem byl Radovic i Ljuboja, teraz Legia jest zupelnie bezzebna. Mozna sobie pisac cos Dwaliszwilim, ale ten tez pokazal swoja klase w finale PP. I absolutnie, trzeba wymagac profesjonalizmu, ale wszystko z glowa. Ciekawe, jakie kary finansowe dostal taki Furman za mecz ze Slaskiem? Facet zarabia, a nawet mu sie po boisku nie chcialo biegac, o umiejetnosciach nie wspominajac. Lepszy, skacowany Serb, niz takie "genialne" dzieci akademii pilkarskiej...ktorej sa tak profesjonalne i maja tyle honoru, ze symuluja kontuzje, a potem turlaja sie na boisko zza lini bocznej |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
Tekst o Furmanie mnie zniszczył Idąc tym tropem u Was kilku piłkarzy powinno wręcz dopłacać za możliwość gry. Furman ma kontuzję jakbyś chciał wiedzieć ( lekka bo lekka ale bolesna ) i to nie jego wymysł a diagnoza lekarzy. To że się przeturlał? Cwany chłop co nie zmienia faktu że odczuł to boleśnie i ślad został. Szkoda że u Was genialnych dzieciaków brak, a jak już jakiś się w promieniu 300 km pokazuje to go bierze inny klub.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 10.05.2013 o godz. 17:11.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. Mam Ci wytlumaczyc, co stoi, jak byk? Tak, w kazdym klubie na swiecie pilkarze pija/pala, sa na tym lapani i nikt nie przymyka oka, tylko ich karze(z glowa). Dokladnie tak to nalezy rozumiec...nastepnym razem zaprezentuje Ci to w formie graficznej . Nikt nie wypierd.. pilkarza z klubu, bo sie napil po meczu(w ktorym zreszta nie gral), dlatego nie pojmuje takiej reakcji. Zwlaszcza, kiedy kazdy zna Serba i jego wybryki(albo sie przymyka na to oko, albo sie go nie kontraktuje). Ale co i tak podkreslilem, skacowany 35-letni emeryt zjada wszystkich smiesznych kopaczy waszego klubu. Ze Slaskiem znowu zaprezentowali sie tragicznie, a teraz bez indywidualnych akcji Ljuboji i Radovica bedzie wielka kup*.Absolutnie sie zgadzam, ze niektorzy powinni doplacac do mozliwosci gry . A jesli w akademii uczy sie Furmana takiego "cwianactwa", to gratuluje. Gosc nie dosc, ze w pilke grac nie potrafi, to jeszcze zachowuje sie, jak ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
For Fun, pieprzysz i to ostro.
Ty sobie mozesz nawet 50 stron grafik zrobic, ale jak kuzwa nie orientujesz sie jakie sa okolicznosci to te grafiki tylko na podtarcie dupy beda. Pierwsze z brzegu: Cytat:
A po drugie, Ljuboja wciagal ta smieszne lige tylko w pierwszej rundzie (poprzedni sezon, jesien). Kolejna runda to dramat (gdyby nie Wolski ciagnacy ich za uszy to na srodku tabeli by sie skonczylo), przedostatnia solidna choc juz bez takiego blysku jak na poczatku, obecna znowu dramatyczna. 700 tys. euro rocznie za goscia ktoremu sie chce grac tylko przez 4 miesiace i ktoremu wydaje sie ze jest ponad klub... No ale ty swoje wiesz ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
For Fun no oczywiście nigdzie tak nie ma tak na zachodzie
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
![]()
, a nie o niewiadomo jakich przyczynach, o ktorych nic nie piszesz.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 10.05.2013 o godz. 19:11.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|||
|
For Fun
A podczas wnikliwego ogladania tych 90% spotkan ligowych Legii zauwazyl kolega ze Ljuboja konczy sezon w grudniu, czy nie zauwazyl? --------------------------- Zarzucasz komus brak czytania ze zrozumieniem, a sam najwyrazniej nie posiadasz tej jakze cennej umiejetnosci. Tematem dyskusji nie jest ani Kosecki ani Zyro (ktory swoja droga jest kontuzjowany). --------------------------- Cytat:
Cytat:
-------------------------- Cytat:
-------------------------- Na koniec; rok temu sytuacja byla rownie delikatna, wybrano bezczynnosc i... co to dalo? Gowno dalo, bo mistrzem zostal Slask. No ale pilkarze Legii (podobno) dali z siebie wszystko! |
|||
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
For Fun przeczytaj sam ze zrozumieniem co piszesz a później ucz innych. Później szukaj rozmówców na twoim poziomie bo chyba wielu takich nie będzie
![]()
Ostatnio edytowane przez krwawy : 10.05.2013 o godz. 21:31.
![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Zmieniając temat - Bielsko przegrało wczoraj kluczowy mecz w walce o 14 miejsce. Jjeśli Pogoń dziś zremisuje/wygra to będą mieli 4/6pkt straty na 4 kolejki przed końcem.
Amica zrobiła swoje. Jaka będzie odp. L? |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Nie będzie odpowiedzi
Będzie frajerskie przegranie MP w stylu zeszłorocznego ![]() Pierw to trzeba zobaczyć jak się reszta zachowa na boisku bo akcja budzi reakcje i mam nadzieje że tak właśnie będzie. Wyjdzie czy zawodnicy, czy ....y grają w piłkę.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 11.05.2013 o godz. 07:14.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wg mnie akcja z Serbami wyjdzie Legii na bardzo duży plus i bardzo Legii pomoże się skonsolidować. Swoją drogą zastanawia mnie ten pesymizm warszawiaków, z jakimkolwiek nie rozmawiam, to wszyscy mówią, że przegrają ten sezon. Niby dlaczego? Ani Lech nie gra galaktycznego futbolu, ani jeszcze nie wygrał na Ł3, poza tym ma trudniejszy terminarz. To nadal Legia jest faworytem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jak sie pompuje balonik przez 3/4 sezonu to teraz zaczyna uchodzic z niego powietrze. Tak jak wiekszosc byla pewna w przerwie sezonu ze to Legia bedzie mistrzem, tak im blizej konca sezonu tym wieksza nerwowka z obu stron. Pytanie ktora druzyna wytrzyma coraz wieksze cisnienie.
A przy okazji... juz dawno nie bylo takiego sezonu gdzie czlowiek z utesknieniem czeka na weekendowe mecze ![]() Szkoda ze Podbeskdzie nie dowiozlo wygranej wczoraj, myslalem ze Polonia to juz kompletnie mysli o kasie i nie chce im sie grac, ale chyba zaczyna byc walka pilkarzy o konktrakty, ale w nowych klubach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Dzisiaj Tomasz Frankowski rozegra swój mecz nr. 300 w Ekstraklasie!
A, że lubi strzelać warszawskim drużynom to... W każdym razie trzymam za niego kciuki! Na dodatek będzie to również mecz nr. 300 Jagiellonii w Ekstraklasie; piękna historia... Mam nadzieję, że te 2 jubileusze zostaną odpowiednio uczczone. ![]()
Największym szczęściem jest mieć pasję...
|
|
|
|
Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Nam też 3pkt by sie przydały |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Terminarz ma Lech gorszy? Kogo oni tam mają pomijając Legie i Śląsk
? Fakty są takie, że na dzień dzisiejszy gramy chujnie która już dzisiaj może nam odebrać punkty ( odpukać ale coś czuje w kościach... ) wiec pesymizm jak najbardziej słuszny. Lech gra lepiej i jest skuteczniejszy. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jak dla mnie to mistrzostwo już niestety rozstrzygnięte, a u nas tradycyjnie jedna wielka awantura na koniec. Będziemy mieli problem żeby wygrać choć 1 mecz do końca sezonu.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|