|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Na temat Masłowskiego tak wypowiadał się Michniewicz przed rundą wiosenną: Cytat:
Masłowski "zasłynął" też jesienią bombą w meczu z Termalicą: http://www.itv24.com.pl/film/10941/z...rmalica-bramki Oceny piłkarza na podstawie w/w opisów się nie podejmuję, ale może ktoś miał okazję lepiej się mu przyjrzeć? ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
http://www.transfermarkt.at/pl/micha...er_204035.html
Jeśli Wisła obserwuje Małowskiego, ba - sprowadzi Masłowskiego, będzie to kretynizm wszechczasów. ![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Kolejnym? Nigdy w Wiśle nie było takiego zaciągu.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Był za Valxcsa licząc razem z kontraktami.
Gruba kasa to pojęcie względne - w normalnie funkcjonującej Wiśle ten poziom kontraktów jaki mają/miały nasze stranierosy (Genkov, Iliev czy Jaliens), powinniśmy móc utrzymać. Ale jak widać Wisła nie funkcjonuje normalnie. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak na drużynę, która miała za cel awans do Ligi Mistrzów to była taniocha. Tym bardziej żałosne, że wykończyło nas to finansowo. Niestety, tak jak napisałeś, Wisła nie funkcjonuje normalnie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Wisłę nie wykończył żaden zagraniczny zacisk , a tym bardziej Holendrzy . Pomysł był bardzo dobry ściągamy młodych zdolnych promujemy i sprzedajemy .ALE CUPIAŁ MIAŁ NAGŁY ATAK GŁUPOTY I ZMIENIŁ PLANY .Jak to wyglądało wszyscy widzieli .Jeszcze jeden istotny szczegół Wisa zarobiła mimo głupoty Cupiała i to grube miliony .
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
Ps. Zapamietaj ten wpis, przypomne ci go za rok...o ile dozyjemy. Ja rozumiem że coś do udowodnienia Cupiałowi mógł mieć np. Petrescu, ale Nawałka? Przecież to jakiś absurd, żeby Wisła miała się bić w pierś z powodu tego,że ktoś się nie przebił do jej drużyny. Jeśli ktoś ma trochę oleju w głowie a przy tym twardo stąpa po ziemi wie, że to co było kiedyś, za nic niema się do tego co jest obecnie. Wiem że jak człowiek głodny to i szczura wperdoli ale na litość boską, nie popadajmy w chorobę umysłową. Trzymajmy fason i wstrzymajmy się od podobnych, wynikających pewnie z depresji niż logicznego myślenia opini. Bednarza jeszcze zrozumiem, od początku wali co mu ślina na język przyniesie ale gdy takie analizy padają z ust kibiców to klękajcie narody. Popadać w zachwyt nad grą Kwieka czy Mączyńskiego to wypada, co zrozumiałe Kazkowi "podoba mi się" Węgrzynowi, Lidze+(nadawcy), żabolom (kibice) czy gimbusom dla których mecz Lech-Legia to wielki klasyk... a nie kibicom Wisły. Paradoks polega na tym że obecnie ogóry górują nad szrotem . Niestety nie każdy to dostrzega, ba...niektórzy nawet dają się na taką patologie nabierać, co utwierdza mnie w przekonaniu że Stanislav Levy nie jest jedyną ofiarą degustacji metylu Co do Nawalki...heh , gdyby nie Milikowo-Prezesowa jesien to Nawalka juz dawno za taką gre dostal by poprostu kopa w dupe. Niestety mozesz sie z tym nie zgadzac lecz takie sa bolesne fakty. Wystrzałowa jesień czy wiosenna padlina?
Ostatnio edytowane przez Dariook : 08.05.2013 o godz. 05:25.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra..._Moze_byc.html
Ktoś z Was oglądał Piątka w akcji. Warty on coś? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez AYALA : 08.05.2013 o godz. 16:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Zdecydowanie lepszy na tej pozycji od Wilka. Wirtuozem może nie jest, ale piłkarz mu w grze nie przeszkadza. Nie ma co liczyć, że przy przebudowie drużyny sprowadzimy 10 piłkarzy za gotówkę, więc, jeśli Łukasz Piątek jest do pozyskania za darmo, to nie zastanawiać się 5 minut, tylko podpisywać z nim kontrakt.
Powód: Pomyłka, oczywiście, że Łukasz.
Ostatnio edytowane przez Paweł : 08.05.2013 o godz. 17:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
Czesław Michniewicz : Wszyscy ci, którzy dziś bez opamiętania - łącznie z niektórymi zawodnikami Wisły - krytykują Petrescu, po pewnym czasie zrozumieją, że właśnie mieli okazję przez dziewięć miesięcy dotknąć prawdziwego zawodowstwa bez konieczności wyjazdu z kraju.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najlepsze co było do wzięcia z Polonii zostało już wybrane. Oni wyglądają w tej rundzie gorzej od nas. Piątek może jest lepszy od Wilka w grze do przodu, ale różnica jest niewielka. Oczywiście w obliczu końca kariery Sobolewskiego potrzebujemy defensywnego pomocnika ale jeśli komuś marzy się poprawa naszej gry to Piątek nam w tym nie pomoże.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Jaki Piątek lepszy jak on chce ze swojego klubu tak uciec.
To jest kapitan?Szanujmy się. Jeśli ma przyjśc to niech przyjdzie normalnie a nie po brazylijskiej telenoweli. To żaden dobry piłkarz. W przyszłości w pucharach to on nas nie zbawi |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Zresztą puki co gra w pucharach nam nie grozi więc nie ma co się tym stresować, trzeba niestety budować od nowa ...
Ostatnio edytowane przez cfa : 08.05.2013 o godz. 20:15.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Propozycja na wypozyczenie ofensywnego pomocnika ,
http://www.transfermarkt.de/de/migue...ler_58944.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dobry, lewy obronca:
Hyung-Jin Park Szybki, swietnie wyszkolony technicznie, kapitalne wrzutki, niezly drybling i nie powinien byc za drogi. Mozecie go zobaczyc tutaj w akcji, caly mecz AFC Champions League Sanfrecce Hiroshima vs. Beijing Guoan (Sanfrecce gra troche dziwnym systemem z trzema obroncami, Park z numerem 17): wis.la/megbd |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jak tak bedziemy gadac, ze to zaden dobry pilkarz to nikt do Nas nie przyjdzie a wszyscy dokładnie wiedza, ze kogos musimy pozyskac skoro wielu zawodnikow odejdzie. My w tym momencie nie mozemy narzeac na takiego czy innego pilkarza. Nie moga wiecznie pilkarze odchodzic do Legii czy Lecha. Ja jestem za Piatkiem i nie obchodzi mnie w jakiej sytuacji przyjdzie
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
||
A wracając do Masłowskiego: "Andrzej Iwan twierdzi, że Masłowskiemu przygląda się Wisła, a my zastanawiamy się, czy rozgrywający Zawiszy nie powinien przyjrzeć się czasem jakiemuś klubowi o wyższych aspiracjach." - weszlo.com
Ostatnio edytowane przez JJJBG : 09.05.2013 o godz. 09:30.
|
||
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Błagam Was, cena zaporowa za Przybeckiego? Jego wartość na transfermarkt to 150 tys euro. Tyle to Cupiał chyba jest w stanie zapłacić?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Ostatnie półtora sezonu daje jednoznaczną odpowiedź: nie jest w stanie zapłacić
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jest. Poprostu nie ma na to ochoty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
hahaha
Przybecki... najlepszy piłkarz w Polsce... jako jedyny z naszej ligi potrafi kopnąć piłkę prosto a później ją dogonić... problemy z takim zadaniem mają takie tuzy światowego futbolu jak Ljuboja, Mila, Tonev... istna perełka. żarty żartami... ale wg. mnie !! powtórzę... wg. mnie przyjdą oba Brożki, wróci Nalepa i tyle będzie transferów. Wszyscy bardzo dobrze wiedzą jak wygląda pozycja lewego obrońcy przez kilka ostatnich lat... nie było kim grać... dla działaczy to nie był problem, dlatego już za kilka miesięcy zobaczymy Sikorskiego na defensywnym, Burligę na rozgrywającym, a Miśkiewicza... hm... w ataku? ale w ME. pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Edit: Nie doczytałem że to Twoje domysły.. Pozdro Powód: dopiska
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 09.05.2013 o godz. 16:01.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
Toz to ku'rw'a nie jest juz kabaret. To jest panie tragedia w aktach pisana. Bednarz przynajmniej nie wyda 1000zł , bo go poprostu nie ma dzięki Bogu. Ale jak czytam kibiców Wisły, ze Hołotę za 1000 , Maka za połowe, czy Masłowskiego za, a z resztą huj wie nawet dlaczego on wypłynoł, niewazne...To powoli zaczynam rozumieć dlaczego Bednarza sciagamy z Warszawy. Ja mam kolege z bloku co kopie gałe i naprawde jest dobry. O.......e go za 400zł....Gorszy od wymienionych napewno nie jest, a tanszy o polowe, ba nawet wiecej... zejde z ceny ze względu na sentyment do Krakowskiego klubu. Wymagania minimalne jak na polskie warunki. A ja robię to prawie charytatywnie.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 09.05.2013 o godz. 17:03.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|

|
||||||
![]() |
|
|