The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.04.2013, 17:59
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Może i za Moskala grali całkiem nieźle...w 4 ognie. Jednak w piłce nożnej trzeba zdobywać bramki a przynajmniej starać sie oddając jakieś strzały, jak to mówią " liczy się to co w sieci".
.
Ile czasu miał Moskal a ile Kulawik, obstawiam że przy tym pierwszym bylibyśmy najładniej grającą ekipą w Polsce co z biegiem czasu musiałoby się przenieść na wyniki, przypomnij sobie mecz ze Standardem tam gra wyglądała w sam raz, z Koroną przegraliśmy słusznie bo było za dużo posiadania a Kielczanie to pilkarze slynnący z ostrej gry. Ofensywnie a z polotem i grą na jeden kontakt, a z tyłu 4 dobrej postury obrońców i MP nasze.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 29.04.2013, 19:33
syryls napisał(a):Wyświetl post
Ile czasu miał Moskal a ile Kulawik, obstawiam że przy tym pierwszym bylibyśmy najładniej grającą ekipą w Polsce co z biegiem czasu musiałoby się przenieść na wyniki, przypomnij sobie mecz ze Standardem tam gra wyglądała w sam raz, z Koroną przegraliśmy słusznie bo było za dużo posiadania a Kielczanie to pilkarze slynnący z ostrej gry. Ofensywnie a z polotem i grą na jeden kontakt, a z tyłu 4 dobrej postury obrońców i MP nasze.

Idealne podsumowanie twojego postu:
http://www.youtube.com/watch?v=jGKZV...youtu.be&t=54s

Z grą za Moskala był jeden problem, czym bliżej do bramki tym było gorzej. Nie zapominaj też, że obecnie Kulawik nie posiada czwórki zawodników których miał do dyspozycji Moskal (Biton, Melikson, Kirm, Jirsak) jacy byli tacy byli, ale przydali by się w tym cyrku co mamy teraz.
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 29.04.2013, 20:33
To chodzi o styl nie o jakość piłkarzy, myślisz że w tej chwili Moskal nie dałby rady? Ten styl który miał również by wykorzystał, zrobił pewne schematy, piłkarze się ich nie nauczyli i tak to działało.
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 01.05.2013, 20:18
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Idealne podsumowanie twojego postu:
wis.la/lk4fm

Z grą za Moskala był jeden problem, czym bliżej do bramki tym było gorzej. Nie zapominaj też, że obecnie Kulawik nie posiada czwórki zawodników których miał do dyspozycji Moskal (Biton, Melikson, Kirm, Jirsak) jacy byli tacy byli, ale przydali by się w tym cyrku co mamy teraz.
Miał, czy nie miał - Moskal z Niecieczą jest na pierwszym miejscu w pierwszej lidze - jak się do tego ustosunkujesz? I z tego co wiem, tam nie ma Bitonów, Meliksonów, Kirmów i innych Jirsaków.
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 01.05.2013, 20:38
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Miał, czy nie miał - Moskal z Niecieczą jest na pierwszym miejscu w pierwszej lidze - jak się do tego ustosunkujesz? I z tego co wiem, tam nie ma Bitonów, Meliksonów, Kirmów i innych Jirsaków.
A Cracovia z ogórami w składzie wcale dużo gorsza nie jest! Dziś Nieciecza przegrała zaległy mecz w Legnicy i jej sytuacja wcale nie jest tak kolorowa.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 01.05.2013, 20:54
zobaczymy na którym będzie po 34 kolejkach.
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 01.05.2013, 20:55
Matejas_ napisał(a):Wyświetl post
A Cracovia z ogórami w składzie wcale dużo gorsza nie jest! Dziś Nieciecza przegrała zaległy mecz w Legnicy i jej sytuacja wcale nie jest tak kolorowa.
Nie rozumiem, o co Ci chodzi - mógłbyś sprecyzować?

Bo narazie traktuję tą wypowiedź, jako "koronny" argument do pozostawienia bardzo słabego Kulawika na ławce trenerskiej.

arti napisał(a):Wyświetl post
zobaczymy na którym będzie po 34 kolejkach.
Nieciecza nie awansuje, bo nie ma pieniędzy na Ekstraklasę. Znów będą przegrywać na zawołanie pod koniec, bo nie mają pieniędzy na grę w Ekstraklasie.
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 01.05.2013 o godz. 20:58.
Odpowiedz cytując
dulli78
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 01.05.2013, 22:47
Nieciecza nie awansuje, bo nie ma pieniędzy na Ekstraklasę. Znów będą przegrywać na zawołanie pod koniec, bo nie mają pieniędzy na grę w Ekstraklasie.
Nieciecza nie ma licznych kibiców, nie ma pokaźnego stadionu, nie ma tradycji piłkarskich. W tym klubie jednak trzech rzeczy nie brakuje: kostki brukowej, kukurydzy i pieniędzy. W zeszłym sezonie podobno piłkarze nie chcieli awansować ze względu na to, że po ewentualnym awansie do ekstraklasy dużej ich części podziękowano by za współpracę i zastąpiono lepszymi.
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 01.05.2013, 22:48
dulli78 napisał(a):Wyświetl post
Nieciecza nie ma licznych kibiców, nie ma pokaźnego stadionu, nie ma tradycji piłkarskich. W tym klubie jednak trzech rzeczy nie brakuje: kostki brukowej, kukurydzy i pieniędzy. W zeszłym sezonie podobno piłkarze nie chcieli awansować ze względu na to, że po ewentualnym awansie do ekstraklasy dużej ich części podziękowano by za współpracę i zastąpiono lepszymi.
Jest za to trener, który jest magnesem
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 01.05.2013, 23:19
dulli78 napisał(a):Wyświetl post
Chyba kpisz, gdyby BRUK-BET miała pieniądze, to by już dawno kupiła klub z dużo większą ilością potencjalnych kibiców. To, co napisałeś jest nierealne. A piłkarze, nawet jeśli tak mówili, to co - w tym sezonie też tak będą mówić, jak nie awansują? Poczekamy do 34. spotkania, jestem pewny, że Nieciecza nie awansuje, ale z powodów, które wskazałem powyżej, a nie z tego, co napisałeś.
Odpowiedz cytując
dulli78
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 01.05.2013, 23:30
Chyba kpisz, gdyby BRUK-BET miała pieniądze, to by już dawno kupiła klub z dużo większą ilością potencjalnych kibiców. To, co napisałeś jest nierealne. A piłkarze, nawet jeśli tak mówili, to co - w tym sezonie też tak będą mówić, jak nie awansują? Poczekamy do 34. spotkania, jestem pewny, że Nieciecza nie awansuje, ale z powodów, które wskazałem powyżej, a nie z tego, co napisałeś.
Jakby to powiedział towarzysz Jasiński: Drzymała i Rutkowski - mówi wam to coś? Kupa forsy a zainwestowali w takie małe klubiki, Rutkowski dopiero po latach przeniósł siedzibę swojego klubu do Poznania.
W Niecieczy chciałby grać co drugi kopacz z polskiej ekstraklasy właśnie ze względów finansowych.
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 02.05.2013, 08:50
Ale przeciez to juz bylo. Kostki brukowe chciały przeciez wejść w Unie ale tam nie chcieli mieć słonia w herbie. Została Nieciecza bo tam mogli nawet sobie by chuja w herbie umieścić, kto bogatemu zabroni na wsi.

I taka ciekawostka co do pieniedzy w BB. Jednemu z pilkarzy w zamian za to że tam poszedł własciciel prócz hajsu ...wybudował niedaleko dom, i to spory, oczywiscie obłożony wokoło kostka brukową.Wybudowali go bardzo szybko, to był taki gest ze strony wlasciciela bo dany pilkarz miał nazwisko niezle, bo oczywiscie wszystkim takich prezentow nie dają. Ale kasa sie zgadza.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 02.05.2013, 10:42
Nie rozumiem, o co Ci chodzi - mógłbyś sprecyzować?

Bo narazie traktuję tą wypowiedź, jako "koronny" argument do pozostawienia bardzo słabego Kulawika na ławce trenerskiej.

Nie awansuje bo to nie ma sensu.
Po co komu extra we wsi 700 głów. Wronki i Grodzisk to była jednak trochę inna historia, ponadto znacznie bogatszy region.
Odpowiedz cytując
donecki
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 02.05.2013, 13:13. Smuda ma czas do końca maja
Dostał ofertę od Regensburga na 3 lata i niestety od nas.Ma postanowic do maja.Może na Koronie wywieśmy coś że go nie chcemy.Swoją drogą będziemy wiedzieć wszystko za miesiąc
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 02.05.2013, 13:21
Skąd to info ?

Ja jestem bardzo ciekawy czy Cupial/Bednarz ma już jakis plan/listę na wypadek jakby Smuda wybrał Niemcy czy jak zwykle obudza sie bardzo zaskoczeni i bedzie szukanie na gwalt trenera.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 02.05.2013, 13:42
skoro to temat gdzie mozna troche puścić wodze wyobraźni to ja bym sprowadził Stokowca zamiast Dyzmy albo dał mimo wszytsko szanse na kolejny sezon Kulawikowi
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 02.05.2013, 16:35
Cytat:
dał mimo wszytsko szanse na kolejny sezon Kulawikowi
Od Kulawika i Franciszka Dyzmy, innych plag egipskich- wybaw nas Panie.

Jeżeli Franciszek "nosz qrwa mać nie wyszedłem z grupy śmiechu, bez zmian z Grecją bo byłem posrany, że stracimy prowadzenie (i straciliśmy), z Rosją piłkarze mnie nie słuchali więc zremisowali 1-1 i to był tzw. kunszt mojej myśli taktycznej niemiecko-polskiej i granie 2 defensywnymi pomocnikami z Pepickami gdy musieliśmy wygrać" Smuda obejmie w Wiśle jakiekolwiek stanowisko, to będzie tragedia, żenada, i pogorzelisko.

"Zbudował kadrę Kasperczakowi" - ekhm, jaką kasę wykładał wtedy boss? Gdzie była reszta drużyn? Jak grali wtedy w piłkę Polacy? Czy mieli jaja, czy może narzekali, że niedziela, 17, gorąco i pogoda ogólnie nie pozwala na grę?

Jak chcemy filozofii taktycznej i przygotowania w stylu Niemiec z okresu zjednoczenia, to dlaczego nie Orest Lenczyk? Przynajmniej jego bym strawił, tego biedronkowego nieudacznika nigdy.

PS- na pewno zapełni stadion. Buahahahahaha, chyba jak odświeży dawne kontakty i porozdaje 10 tys. biletów za free pracownikom wymienionej sieci. I tak nie gwarantuje, że przyjdą.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 02.05.2013, 18:09
donecki napisał(a):Wyświetl post
Dostał ofertę od Regensburga na 3 lata i niestety od nas.Ma postanowic do maja.Może na Koronie wywieśmy coś że go nie chcemy.Swoją drogą będziemy wiedzieć wszystko za miesiąc
też jestem ciekaw gdzie to było napisane/skąd to wiesz. czy to aby nie akcja zeby wyciagnac max kasy od Wisly.
Gosc spada z bilansem bodaj 1-3-8 a oni go chca na kolejne 3 lata. dziwne...
oczywiscie jak dla mnie to niech tam zostanie na wieki wiekow amen.
Odpowiedz cytując
donecki
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 02.05.2013, 19:38
Pilkanozna.pl
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 03.05.2013, 00:03
Jak wzmocnić drużynę? Należy wyjebać Genkova. Może niektórzy zapominają - Genkov jest najlepiej zarabiającym piłkarzem w lidze, a lepiej od niego gra każdy. No może nie każdy, jest jeszcze drugi taki patałach w Śląsku: Mouloungi.

Nawet jeśli nikt (poważny) nie przyjdzie do drużyny, to po pozbyciu się z niej Genkova, Pareiki, Jaliensa, Sobola i Kosowskiego. Z tej grupy warci przemyślenia są tylko Jaliens i Sobol, tylko na Jaliensa nas nie będzie stać, a Sobol w każdej chwili może się skończyć i nie można na nim opierać drużyny.

Bardzo cieszą mnie plotki sugerujące, że Łysy Wąż znalazł frajera, który od nas zabierze Genkowa.

Wzmocnienia są niezbędne na dwóch pozycjach: na lewej obronie i na lewym skrzydle. Na lewej obronie wiadomo: mamy tylko Bunozę i Burligę, moim zdaniem na tę ligę bardzo przyzwoitych zmienników, ale tylko zmienników.
Na pewno lewi obrońcy z Górnika Zabrze byliby dla nas wzmocnieniem, pytanie czy możliwym do wyciągnięcia. Gancarczykowi ponoć kończy się kontrakt.
Może Costa z Zagłębia? Drogi i podobno ma iść do Lecha, ale na pewno przyzwoity.

Na lewej pomocy w najlepszym wypadku są Małecki i Szewczyk, ale obaj prawonożni. Generalnie na skrzydłach liczę, że będziemy mieć Małeckiego, Szewczyka i Sarkiego.
Z potencjalnych wzmocnień - Małkowski. Myślałem o nim sporą część tej rundy i to chyba byłaby dobra opcja, ale jest zagrożenie, że po ostatnich występach wzrośnie nim zainteresowanie, a jednocześnie spadną nasze finansowe szanse. Aczkolwiek skoro mówi się o Podbeskidziu, to i my moglibyśmy powalczyć.
Przybecki, to zdecydowanie, ale i konkurencja spora.
Pepe Ćwielong też będzie wolny w lecie

W środku pola z chęcią zobaczyłbym Janka Gola, który ponoć jest na wylocie z Legii, moim zdaniem jest znacznie lepszy od młodych, zdolnych i ciotowatych pomocników Legii. Elsner? Czemu nie. Tak samo Kucharczyk do ataku.

I błagam - nie piszcie "Adam Pazio". Chłop jest wyjątkowo słaby i przegrałby rywalizację z Bunozą. I z Burligą. Na wózkach inwalidzkich.
.
Odpowiedz cytując
wislak2214
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 03.05.2013, 09:39
vote-for-mikey napisał(a):Wyświetl post
Jak wzmocnić drużynę? Należy wyjebać Genkova. Może niektórzy zapominają - Genkov jest najlepiej zarabiającym piłkarzem w lidze, a lepiej od niego gra każdy. No może nie każdy, jest jeszcze drugi taki patałach w Śląsku: Mouloungi.

Nawet jeśli nikt (poważny) nie przyjdzie do drużyny, to po pozbyciu się z niej Genkova, Pareiki, Jaliensa, Sobola i Kosowskiego. Z tej grupy warci przemyślenia są tylko Jaliens i Sobol, tylko na Jaliensa nas nie będzie stać, a Sobol w każdej chwili może się skończyć i nie można na nim opierać drużyny.

Bardzo cieszą mnie plotki sugerujące, że Łysy Wąż znalazł frajera, który od nas zabierze Genkowa.

Wzmocnienia są niezbędne na dwóch pozycjach: na lewej obronie i na lewym skrzydle. Na lewej obronie wiadomo: mamy tylko Bunozę i Burligę, moim zdaniem na tę ligę bardzo przyzwoitych zmienników, ale tylko zmienników.
Na pewno lewi obrońcy z Górnika Zabrze byliby dla nas wzmocnieniem, pytanie czy możliwym do wyciągnięcia. Gancarczykowi ponoć kończy się kontrakt.
Może Costa z Zagłębia? Drogi i podobno ma iść do Lecha, ale na pewno przyzwoity.

Na lewej pomocy w najlepszym wypadku są Małecki i Szewczyk, ale obaj prawonożni. Generalnie na skrzydłach liczę, że będziemy mieć Małeckiego, Szewczyka i Sarkiego.
Z potencjalnych wzmocnień - Małkowski. Myślałem o nim sporą część tej rundy i to chyba byłaby dobra opcja, ale jest zagrożenie, że po ostatnich występach wzrośnie nim zainteresowanie, a jednocześnie spadną nasze finansowe szanse. Aczkolwiek skoro mówi się o Podbeskidziu, to i my moglibyśmy powalczyć.
Przybecki, to zdecydowanie, ale i konkurencja spora.
Pepe Ćwielong też będzie wolny w lecie

W środku pola z chęcią zobaczyłbym Janka Gola, który ponoć jest na wylocie z Legii, moim zdaniem jest znacznie lepszy od młodych, zdolnych i ciotowatych pomocników Legii. Elsner? Czemu nie. Tak samo Kucharczyk do ataku.

I błagam - nie piszcie "Adam Pazio". Chłop jest wyjątkowo słaby i przegrałby rywalizację z Bunozą. I z Burligą. Na wózkach inwalidzkich.
Nie wiem co ty pijesz ale to musi być bardzo "dobre"
Zgadzam się co do Genkova, ale jak czytam , że przydałby się Gol, Kucharczyk!!!! Ooooo matko
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 03.05.2013, 10:37
Dariook napisał(a):Wyświetl post
bonawentura@

1) Szczerze, to nie rozumiem do konca takiego toku myślenia. Niby Wisła słaba to trzeba nazrywać ogórów ile wlezie ?
A kto tak naprawdę jest obecnie lepszy? Bo poza warszawką i wronkami resztę stawki możesz tasować i każdy do każdego miejsca będzie pasował. Więc bez paniki, proszę.
Nie wydaje mi się dobrym pomysłem "skup" każdego piłkarzopodobnego szrotu, który notabene poza koszulką niczego nowego do drużyny nie wniesie.

Podstawowe pytanie, jakie musimy sobie zadać brzmi: Jaki Cel?

2)- Miejsca 4-14.
Kula i spóła niech dalej ciągnie ten majdan. Obejdzie się bez gwiazd pokroju Demjana.

3)Ty naprawdę myślisz, że Nawałka udowadnia coś Cupiałowi?
ad 1) Ty nazywasz piłkarzy, których ja wskazałem - ogórami - moim zdaniem wspólnie stworzyliby dobrze zgrany zespół. My nie mamy od wielu lat środka pomocy, nie mamy wizji budowy drużyny, nie mamy zespołu!!! Także trzymajmy dalej Wilka, Sobola, a za rok będzie pierwsza liga - gwarantowana.

ad 2) Chyba w Twoich snach. Kulawik to nie jest trener, ani młodzieży ani pierwszej drużyny - potrzebujemy kogoś zupełnie innego. Dla mnie w przyszłym sezonie powinni trenować Wisłę albo Moskal albo Nawałka. Innych na rynku nie widzę.

ad 3) Swoimi czynami, działaniami na rynku transferowym pokazuje, że tak - udowadnia coś Cupiałowi od kilku lat w Górniku. I to nie jest kwestia myślenia. Tak po prostu jest. Górnik pokazuje, że jest dobrym ligowym średniakiem. Gdyby Wisła odważniej wprowadzała młodych, kiedy miała swoją złotą jedenastkę sezonu 2002/2003, wówczas to u nas grałby do dziś Magiera i paru innych. Może nie byliby wyśmienici - tego w stu procentach nigdy się nie dowiemy, ale jedno wiem na pewno - duża część ich potencjału została zmarnowana przez kiszenie ogóra w Wiśle.
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 03.05.2013 o godz. 12:36.
Odpowiedz cytując
kaco1985
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 03.05.2013, 13:22
Moją propozycją na transfery w tym momencie byli by np. Zubas, Michalski, Błąd, Piątek, Paweł Brożek-w tym momencie napastnik typu Brozia to przedewszystkim nam jest potrzebny bo u Nas nie ma kto strzelać bramek... A w takich mniej realnych to Olkowski, Pawłowski, Małkowski, Przybecki, Wszołek... Przy takich nazwiskach mielibysmy dosc dobrze skompletowaną kadre, a odejsc by mogli Pareiko, Jovanovic, Chavez, Sobol (osobiscie pozwolilbym mu pracowac jako asystent trenera) Kosa, Genkov, Jaliens, Iliev. Ich moznaby sie spokojnie pozbyc
Tylko Wisła Nasz T.S. !

Wierność
Odpowiedz cytując
qqq_b
Banita

Od: 07.2011

Stary 03.05.2013, 13:41
Jak ktoś sądzi, że Cupiał do pieniądze na transfery to niech się puknie w główkę...
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 03.05.2013, 14:10
qqq_b napisał(a):Wyświetl post
Jak ktoś sądzi, że Cupiał do pieniądze na transfery to niech się puknie w główkę...
Jak Cupiał nie da żadnych pieniędzy na nic, to za rok wyląduje w drugiej lidze z tym pięknym stadionem.
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 03.05.2013, 17:01
Jak Cupiał nie da żadnych pieniędzy na nic, to za rok wyląduje w drugiej lidze z tym pięknym stadionem.
gwoli ścisłości stadion jest miasta. Nie Cupiała czy Wisły.
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Stary 03.05.2013, 19:39
emjot napisał(a):Wyświetl post
gwoli ścisłości stadion jest miasta. Nie Cupiała czy Wisły.
A czy ja w jakikolwiek sposób zasugerowałem w swoim poście, że to stadion Cupiała? Cupiał i jego ferajna nie wykorzystuje potencjału tego stadionu i nie potrafi dogadać się z miastem w sprawie opłaty za użytkowanie wieczyste, bowiem bodaj tutaj taka opcja wchodzi w grę.

Nota bene robi to na własne życzenie, bo dobry marketing w porównaniu z pensyjkami tych kabareciarzy to śmieszne pieniądze.
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Stary 03.05.2013, 20:44
Po Legioniście można sie spodziewać zaciągu z Legii tylko w miejsce kogo KucharczykGol był łączony z Wisłą jeszcze chyba przed transferem Garguły .Warto mieć nadzieje że to przykrywka dla dwóch transferów z lokalnego rywala Legii któremu grozi I liga czyli z Polonii.A co do najlepiej zarabiających przed Genkovem to jest jeszcze Pareiko i i ostatni Holender .Na pocieszenie Smuda ma propozycje by zawitać na dłużej w Niemczech więc możliwe że na Reymonta zawita Nawałka albo Moskal
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 05.05.2013, 18:06
dziś Iwan zdradził ze "Wisła obserwuje Michała Masłowskiego" (Zawisza Bdg)
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 05.05.2013, 18:50
szprotson napisał(a):Wyświetl post
dziś Iwan zdradził ze "Wisła obserwuje Michała Masłowskiego" (Zawisza Bdg)
w ostatni meczu Zawiszy grał na środku pomocy, sądząc po tym: http://www.90minut.pl/kariera.php?id=18155
wielkolud to to nie jest
i młodzieniaszek też. Ciekawe co sobą reprezentuje...
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów