The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.05.2013, 18:02
Wszyscy dobrze wiedzą kto to leming, oczywiście poza lemingami. Wiec twoje kombinacje są całkowicie zrozumiałe.

Ile ulotek zebrałeś, hihihi...
Hej Nasz TS !!
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 03.05.2013, 19:25

A tak lubiłem Trojkę...
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Karamazow
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 03.05.2013, 20:25
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Wole taki marsz , niż Pisowskie marsze oszołomów z pianą na ustach lub patriotów rzucających kostkami chodnikowymi .
Czasami też tak mam, że wolę sobie popatrzeć na małpy zamiast na nieuśmiechniętych ludzi.
...And Justice For All
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 03.05.2013, 20:57
Ośmieszyli się z tym dniem flagi i tyle, kolory idealnie nadają się na dzień nie flagi, ale mniejszości seksualnych

Sądząc po komentarzu AS82 nadawałby się chyba do tego towarzystwa jak tak lubi różowy

Ostatnio edytowane przez heoij : 03.05.2013 o godz. 21:01.
Drozd
Senior Member

Stary 04.05.2013, 08:57
Pytanie co za imbecyl wpadł na pomysł takiego ośmieszenia barw narodowych. Najlepsze ze ta kulawa akcja ma trwać miesiąc . Szmatławiec postanowił się chyba samo unicestwić, bo większą kompromitacje trudno sobie wyobrazić. No i ten ożeł bez korony, który wygląda jak spasiona sopocka mewa, bez wątpienia morze ...

Karamazow napisał(a):Wyświetl post
Czasami też tak mam, że wolę sobie popatrzeć na małpy zamiast na nieuśmiechniętych ludzi.
A skąd pomysł ze na marszach 3 V ludzie są nieuśmiechnięci? Taka jest komusza narracja, ale jak to z nią zwykle bywa z rzeczywistością ma niewiele wspólnego. Wczoraj na marszu w Krakowie było jak najbardziej wesoło mimo totalnego braku wspólnej organizacji. Szczelny szpaler turystów ze wszystkich stron świata stał po obu stronach ul. Grodzkiej z kamerami w dłoniach i opadniętymi szczękami. Kiedy kilka grup rekonstrukcyjnych w strojach z różnych epok prezentowało Polską kulturę.

Oczywiście miasto zadbało żeby wrażenie popsuć ile się da. Bo dorożka z turystami tuż za oddziałem kawalerii czy oddział kilkunastu MPOwców z łopatami i miotłami w obleśnych kombinezonach aby sprzątać po ośmiu koniach to lekka przesada. Mimo wszystko oby za rok POmatoły znów nie przykładali ręki do marszu bo sparszywieje ...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 04.05.2013 o godz. 09:15.
Hej Nasz TS !!
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 04.05.2013, 09:17
Bo ta akcja nie miała stricte celu czczenia święta Flagi .To był marsz a raczej happening.który miał na celu bez zadęcia i napinki promować optymizm ,brak malkontenctwa oraz by w sposób radosny obchodzić rocznice państwowe itd. No ale jak wy widzicie różowe baloniki to sie wam , jak w tym kawale, wszystko z jednym kojarzy. Widać bez zbędnego patosu ,agresji i piany na ustach ,każda tego typu akcja razi "prawdziwych Polaków".

Drozd najbardziej uśmiechnięci byli ci z 10 kwietnia wraz ze swoimi transparentami i ci z 11 listopada ,choć tutaj trudniej to stwierdzić bo byli w kominarkach
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 04.05.2013, 11:03
Chłopie a wyjdźże choć raz w życiu z domu i postaraj się zorientować najpierw na temat czegoś co próbujesz opisywać! Byłeś 10 kwietnia, bądź 11 listopada, że w ten sposób opisujesz Ludzi, którzy brali udział w tych Marszach Masz zdjęcia z tą blisko stutysięczną rzeszą Ludzi w kominiarkach z 11 listopada Z ciekawością je obejrzę, bo akurat w przeciwieństwie do ciebie byłem wówczas w Warszawie (bez kominiarki - jak większość uczestników - a w Wiślackich barwach) i w kominiarkach jedynie policjantów widziałem.
Powiedzonko o "prawdziwych Polakach" bierzesz z Gomułki, czy z Kolendy-Zaleskiej

O malkontenctwie najwięcej mogliby ci napisać i powiedzieć organizatorzy tej warszawskiej hucpy z 2 maja, gdyż to oni zazwyczaj mają najwięcej do zarzucenia Polsce i Polakom. To dla nich Polska jest ciemna i zacofana (zresztą najchętniej do tego by dążyli, vide upadająca polska edukacja), to wg nich "Polacy mordowali Zydów" (vide "film" Pasikowskiego i tfurczość Grossa), to oni wstydzą się biało-czerwonych barw (dzień Flagi, a jedyne barwy w tym żałosnym pochodzie to jakiś róż!) i białego Orła w koronie (czyż nie po to zrobili jego imitację z czekolady z jednej strony aby osłodzić sobie swoje smutne życie, a z drugie żeby zeżreć go na koniec i dać upust swojej nienawiści do symboli polskości?)
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 04.05.2013, 11:04
Do naszego Asa: Proponuje żebyś 4 lipca urządził w Nowym Jorku happening i niósł flagę Stanów Zjednoczonych w różowe gwiazdki.

Nie wiem od kogoś byś pierwszy wpierd.ol zaliczył, czy od kogoś na chodniku czy od policji.

Barwy kraju sie szanuje na każdym kroku, a happeningi to możesz urządzać z okazji święta kiełbaski z grilla.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Karamazow
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 04.05.2013, 11:32
Drozdzie ironia, kpina to jedyna metoda na gościa, który uważa, że sędziowie stalinowscy są porównywalnie poszkodowani przez system co bohaterzy którzy przez nich byli torturowani w ubeckich celach. Promowanie optymizmu? nie wiem co trzeba brać żeby coś takiego wymyślić i brać w tym udział.
...And Justice For All
Drozd
Senior Member

Stary 04.05.2013, 11:44
Bo ta akcja nie miała stricte celu czczenia święta Flagi .To był marsz a raczej happening.który miał na celu bez zadęcia i napinki promować optymizm ,brak malkontenctwa oraz by w sposób radosny obchodzić rocznice państwowe itd. No ale jak wy widzicie różowe baloniki to sie wam , jak w tym kawale, wszystko z jednym kojarzy. Widać bez zbędnego patosu ,agresji i piany na ustach ,każda tego typu akcja razi "prawdziwych Polaków".

Drozd najbardziej uśmiechnięci byli ci z 10 kwietnia wraz ze swoimi transparentami i ci z 11 listopada ,choć tutaj trudniej to stwierdzić bo byli w kominiarkach
W dniu święta flagi paradowanie z czymkolwiek innym niż biało czerwona to czysty debilizm do którego zdolne są wyłącznie odmóżdżone lemingi. Zresztą jak zwykle im większy debilizm tym bardziej ochoczo ten motłoch się w niego angażuje.

Mówisz o tych w milicyjnych kominiarkach? Oni właśnie ostatnio nieśli różowe pedalskie balony
Hej Nasz TS !!
AS82
Banita

Stary 04.05.2013, 14:42
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Do naszego Asa: Proponuje żebyś 4 lipca urządził w Nowym Jorku happening i niósł flagę Stanów Zjednoczonych w różowe gwiazdki.
Widziałeś flagę Polski biało-różową ? Jak byś widział to byś mógł robić te bezsensowne porównania do flagi amerykańskiej z różowymi gwiazdkami . To nie było stricte czczenie święta flagi o czym już pisałem , więc już nie siej tej demagogii
Karamazow napisał(a):Wyświetl post
Drozdzie ironia, kpina to jedyna metoda na gościa, który uważa, że sędziowie stalinowscy są porównywalnie poszkodowani przez system co bohaterzy którzy przez nich byli torturowani w ubeckich celach.
Jak tyle z tej wypowiedzi zrozumiałeś , to rzeczywiście szkoda było czasu na dyskusje z tobą
Drozd napisał(a):Wyświetl post
W dniu święta flagi paradowanie z czymkolwiek innym niż biało czerwona to czysty debilizm do którego zdolne są wyłącznie odmóżdżone lemingi. Zresztą jak zwykle im większy debilizm tym bardziej ochoczo ten motłoch się w niego angażuje.

Mówisz o tych w milicyjnych kominiarkach? Oni właśnie ostatnio nieśli różowe pedalskie balony
Spokojnych , nikomu nie robiących krzywdy ludzi nazywasz motłochem ? Gratuluje
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 04.05.2013, 21:30
Spokojnych , nikomu nie robiących krzywdy ludzi nazywasz motłochem ? Gratuluje
Przyganiał kocioł garnkowi

AS82 napisał(a):
Pisowskie marsze oszołomów z pianą na ustach
A tu zdjęcia z 8-tysięcznego "marszu oszołomów z pianą na ustach" na Litwie. Muszą to być straszni ponuracy, bo ani jednego czekoladowego orła nie widać i ledwie kilka różowych baloników. To na pewno nie są "pozytywni patrioci",tylko jacyś "pisowcy" .

http://wpolityce.pl/wydarzenia/52849...-ulicami-wilna

Cytat:
Około ośmiu tysięcy litewskich Polaków przeszło dziś centralnymi ulicami Wilna w biało-czerwonym pochodzie zorganizowanym z okazji Dnia Polonii i Polaków za Granicą.

Jest to nasza demonstracja polskości i jedności

- powiedział poseł Michał Mackiewicz, przewodniczący Związku Polaków na Litwie, organizatora pochodu.

Zaznaczył, że tysiące osób z biało-czerwonymi flagami, w polskich strojach ludowych, z polską pieśnią na ustach świadczą o tym, że jesteśmy dumni z bycia Polakami na Litwie.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
AS82
Banita

Stary 04.05.2013, 21:48
Pisząc o "pisowskich oszołomach z pianą na ustach" miałem na myśli tych co maszeruja 10 kwietnia ze swoimi transparentami i bezpodstawnymi słowami pogardy.Nie zasłaniaj sie kulturalnym i godnym obchodom święta flagi na Litwie czy tego typu podobnym manifestacjom ,bo nie je mam na myśli i nie je krytykuje
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 05.05.2013, 02:38
Naprawde Ty Jesteś prawdziwy?

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Stary 05.05.2013, 21:29
Pisząc o "pisowskich oszołomach z pianą na ustach" miałem na myśli tych co maszeruja 10 kwietnia ze swoimi transparentami i bezpodstawnymi słowami pogardy.
no a tu dla porównania mamy obraz młodych, wykształconych, stonowanych, słowem - elity kraju z większego Królewskiego Miasta, którzy mają przeciwne i dodajmy jedynie słuszne zdanie i nie chcieli np. pochówku Lecha na Wawelu.

http://m.onet.pl/_m/6a73c19598a3e37d...913,21,1,4.jpg
Ostatnio edytowane przez sambo : 05.05.2013 o godz. 21:31.
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 05.05.2013, 21:41
Też nie chciałem co nie znaczy, że wyglądam tak jak na powyższej fotografii
heoij
Senior Member

Stary 05.05.2013, 22:07
Gdzie jest orzeł ?

(chodzi mi o tego czekoladowego)
Ostatnio edytowane przez heoij : 05.05.2013 o godz. 22:10.
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 05.05.2013, 23:25
Tutaj:

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 06.05.2013, 10:31
Cytat:
A jakie publiczne funkcje pełni mama Madzi ?
Przecież mama Madzi w mediach znalazła się jako pokrzywdzona a nie oskarżona/podejrzana, a później to już poszło z falą(+ cyrki Rutkowskiego), więc porównanie nietrafne.

Sprawę Sawickiej da się krytykować, ale nie w taki sposób jak jest to przedstawione na tym obrazku i tyla.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 06.05.2013 o godz. 10:35.
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 06.05.2013, 11:22
Było. Jest: http://imageshack.us/f/515/90465655701763098784215.jpg/
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 06.05.2013, 13:02
Mareq napisał(a):Wyświetl post
-
Skąd wiadomo, że działania służb w przypadku Brunon ka. były legalne, skoro w przypadku Sawickiej zostało stwierdzone, że dowody zostały uzyskane w sposób nielegalny jakieś 6 lat po działaniach operacyjnych ?

Krytykować trzeba z głową.
Zostało to stwierdzone w uzasadnieniu sędziego Rysińskiego, natomiast wcześniejsze wszelkie postępowania w sprawie "nielegalności" działań CBA w stosunku do Sawickiej zostały zakończone prawomocnie negatywnie (czyli pozytywnie dla CBA).

Czyli CBA działało wobec Sawickiej legalnie, ale sędzia Rysiński uznał, że wg niego nie - czym podważył prawomocne orzeczenie sądu w tej sprawie. Tylko uchylając te dowody (odbiearjąc im legalność) sędzia Rysiński mógł uniewinnić Sawicką.

Skarga kasacyjna w normalnym kraju byłaby jak w banku dla pana sędziego pogromem, ale żyjemy w Polsce a tutaj wszystko jest możliwe - vide orzeczenie SN w sprawie Mariana Jurczyka, gdzie mimo podpisanego przez Jurczyka zobowiązania, raportów, uznano że nie współdziałał on z SB......

W normalnym kraju po uchyleniu wyroku następnym krokiem byłoby przeprowadzenie postępowania dyscyplinarnego wobec składu sędziowskiego orzekającego w II instancji. Podważenie przez sąd prawomocnego orzeczenia dot. legalności uzyskanych dowodów w tej sprawie dla mnie jest podstawą do wysłania całej sędziowskiej trójki na "zieloną trawkę" bez możliwości przejścia w stan spoczynku.....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
heoij
Senior Member

Stary 06.05.2013, 21:08
Dzisiaj ruszyła TV Republika:

http://www.satkurier.pl/news/85355/r...republika.html - gdzie ją znajdziemy.

Facebook:

https://pl-pl.facebook.com/RepublikaTV
Ostatnio edytowane przez heoij : 06.05.2013 o godz. 21:14.
EnigmaWP
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 07.05.2013, 07:35
Niestety Telewizja Republika jak dla mnie już zaliczyła totalny falstart. To po prostu telewizja partyjna PiSu.

Obejrzałem tylko dwie rozmowy:

Joanna Lichocka, Tomasz Sakiewicz i Wojciech Mucha
http://www.youtube.com/watch?v=tUu027B8liI

Krzysztof Bosak i Wojciech Mucha w TV Republika
http://www.youtube.com/watch?v=LSiDmSqm53M

by się upewnić, że to coś pomiędzy TVN-bis a Polsat-bis.

Jako bonus dodaje Wam duet Gazety Polskiej David Wildstein & Samuel Pereira vs. Robert Winnicki & Krzysztof Bosak:

http://www.youtube.com/watch?v=__Fp0fCg9zg

Jedną z głównych redaktorek TV Republika jest systemowa marionetka Joanna "Zmień Temat" Lichocka, którą większość z Was powinna kojarzyć np. z tego programu (400 tys. wyświetleń), w którym w 0:49 każą jej zmienić temat, a ona usłużnie się tego słucha. Już nieważne jakie mamy opinie na temat skompromitowanego Giertycha czy Korwina, ale z tego filmiku można wiedzieć jasno - ta telewizyjna prostytutka powinna być bojkotowana zawsze i wszędzie:

http://www.youtube.com/watch?v=Dh0ZaAqkQkQ

Bojkotuję!

BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 07.05.2013, 08:08
EnigmaWP napisał(a):Wyświetl post
To po prostu telewizja partyjna PiSu.
A inni się znowu żalą, że do rozmów w Republice zapraszani są np Jacek Żakowski i Krzysztof Pacewicz, a nawet twierdzą że to kolejny okrągły stół

Ja na dzień dzisiejszy oceniam tą telewizję pozytywnie - chociażby dlatego, że znaleźli w niej miejsce publicyści dla których brakło miejsca w "obiektywnych" salonowych mediach. Wykopuje się z tv dziennikarzy o profilu konserwatywno - prawicowym, to założyli wlasną telewizję

EnigmaWP napisał(a):
by się upewnić, że to coś pomiędzy TVN-bis a Polsat-bis
Musisz się na coś zdecydować, czy to telewizja partyjna PiS czy jednak TVN-bis.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
heoij
Senior Member

Stary 07.05.2013, 08:52
EnigmaWP- Według mnie jeden dzień z pewnością to zbyt krótki czas żeby wyrobić sobie opinię o jakiejkolwiek telewizji, dlatego z oceną TV Republika poczekałbym chociaż miesiąc od nadawania a nie od razu bojkot po oglądnięciu kilku programów

PS: Gdybym miał bojkotować każdą TV po oglądnięciu paru programów które mi się nie podobają to telewizor byłby mi nie potrzebny bo nie ma takiej stacji która każdemu dogodzi ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 07.05.2013 o godz. 08:57.
Drozd
Senior Member

Stary 07.05.2013, 09:11
Hehehe to już mamy dwie pisowskie telewizje. Trwam i Republikę. Lemingi mogą bluźnić raz na jedną raz na drugą żeby im się nie nudziło.
Hej Nasz TS !!
AS82
Banita

Stary 07.05.2013, 09:47
Trwam to chyba Pisowska tuba propagandy numer 1 ,gdzie za pomocą wiary i krzyża mówi się ludziom na kogo mają głosować a na kogo nie. Rydzyk powinien zrzucić sutanne ,ubrać garnitur i krawat i startować do Sejmu z list PISu.
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 07.05.2013, 10:00
TV republika - robiona nie dla potrzeby, a dla pieniędzy. Kolejny projekt wyciągający kase od omamionych ludzi. Urze, w sieci, sieci, lisicki, wildsteind jeden pies. Kaska leci, a pisowskle lemingi wykładają kasę. Już was cyckają, włączyli opłaty, a karty nie da się kupić lub zalogować ...
AS82
Banita

Stary 07.05.2013, 10:03
Szpen napisał(a):Wyświetl post
TV republika - robiona nie dla potrzeby, a dla pieniędzy. Kolejny projekt wyciągający kase od omamionych ludzi. Urze, w sieci, sieci, lisicki, wildsteind jeden pies. Kaska leci, a pisowskle lemingi wykładają kasę. Już was cyckają, włączyli opłaty, a karty nie da się kupić lub zalogować ...
warto dodać ze te wszystkie gazety i telewizje powstały na smoleńskim nawozie
Drozd
Senior Member

Stary 07.05.2013, 10:13
Każdy uczciwy Polak powinien wspierać PiS, reszta to komusze wykwity nastawione na spijanie dóbr wypracowanych przez Polaków. Dlatego nic dziwnego, że zdaniem wierzących należy wybierać PiS. I nie tylko zdaniem wierzących, przede wszystkim zdaniem myślących samodzielnie, potrafiących logicznie wnioskować jednym słowem ludzi świadomych rzeczywistości.

Reszta w dzień flagi paraduje z różowymi balonami, bo tak im ktoś kazał. Bezwolna tłuszcza.

Szpen napisał(a):Wyświetl post
Szpeniu prawda się obroni. Wystarczy dać jej szansę i to właśnie robi Republika. Bilet autobusowy w państwie tuskaszczenki kosztuje tyle co miesięczny abonament TV Republika. Więc lepiej byś sie nie ośmieszał. Teraz będzie jaskrawy kontrast między mentstreamową propagandą, a rzetelną informacją. Ludzie szybko się zorientują kto mydli oczy.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 07.05.2013 o godz. 10:22.
Hej Nasz TS !!

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów