|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() A tak lubiłem Trojkę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Czasami też tak mam, że wolę sobie popatrzeć na małpy zamiast na nieuśmiechniętych ludzi.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Bo ta akcja nie miała stricte celu czczenia święta Flagi .To był marsz a raczej happening.który miał na celu bez zadęcia i napinki promować optymizm ,brak malkontenctwa oraz by w sposób radosny obchodzić rocznice państwowe itd. No ale jak wy widzicie różowe baloniki to sie wam , jak w tym kawale, wszystko z jednym kojarzy. Widać bez zbędnego patosu ,agresji i piany na ustach ,każda tego typu akcja razi "prawdziwych Polaków".
Drozd najbardziej uśmiechnięci byli ci z 10 kwietnia wraz ze swoimi transparentami i ci z 11 listopada ,choć tutaj trudniej to stwierdzić bo byli w kominarkach |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Chłopie a wyjdźże choć raz w życiu z domu i postaraj się zorientować najpierw na temat czegoś co próbujesz opisywać! Byłeś 10 kwietnia, bądź 11 listopada, że w ten sposób opisujesz Ludzi, którzy brali udział w tych Marszach
Powiedzonko o "prawdziwych Polakach" bierzesz z Gomułki, czy z Kolendy-Zaleskiej O malkontenctwie najwięcej mogliby ci napisać i powiedzieć organizatorzy tej warszawskiej hucpy z 2 maja, gdyż to oni zazwyczaj mają najwięcej do zarzucenia Polsce i Polakom. To dla nich Polska jest ciemna i zacofana (zresztą najchętniej do tego by dążyli, vide upadająca polska edukacja), to wg nich "Polacy mordowali Zydów" (vide "film" Pasikowskiego i tfurczość Grossa), to oni wstydzą się biało-czerwonych barw (dzień Flagi, a jedyne barwy w tym żałosnym pochodzie to jakiś róż!) i białego Orła w koronie (czyż nie po to zrobili jego imitację z czekolady z jednej strony aby osłodzić sobie swoje smutne życie, a z drugie żeby zeżreć go na koniec i dać upust swojej nienawiści do symboli polskości?) |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Do naszego Asa: Proponuje żebyś 4 lipca urządził w Nowym Jorku happening i niósł flagę Stanów Zjednoczonych w różowe gwiazdki.
Nie wiem od kogoś byś pierwszy wpierd.ol zaliczył, czy od kogoś na chodniku czy od policji. Barwy kraju sie szanuje na każdym kroku, a happeningi to możesz urządzać z okazji święta kiełbaski z grilla. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Drozdzie ironia, kpina to jedyna metoda na gościa, który uważa, że sędziowie stalinowscy są porównywalnie poszkodowani przez system co bohaterzy którzy przez nich byli torturowani w ubeckich celach. Promowanie optymizmu? nie wiem co trzeba brać żeby coś takiego wymyślić i brać w tym udział.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Mówisz o tych w milicyjnych kominiarkach? Oni właśnie ostatnio nieśli różowe pedalskie balony ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|||
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
||
|
Przyganiał kocioł garnkowi
AS82 napisał(a):
To na pewno nie są "pozytywni patrioci",tylko jacyś "pisowcy" .![]() http://wpolityce.pl/wydarzenia/52849...-ulicami-wilna Cytat:
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
||
|
|
Banita
Offline |
|
|
Pisząc o "pisowskich oszołomach z pianą na ustach" miałem na myśli tych co maszeruja 10 kwietnia ze swoimi transparentami i bezpodstawnymi słowami pogardy.Nie zasłaniaj sie kulturalnym i godnym obchodom święta flagi na Litwie czy tego typu podobnym manifestacjom ,bo nie je mam na myśli i nie je krytykuje
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Naprawde Ty Jesteś prawdziwy?
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() http://m.onet.pl/_m/6a73c19598a3e37d...913,21,1,4.jpg
Ostatnio edytowane przez sambo : 05.05.2013 o godz. 21:31.
![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Też nie chciałem co nie znaczy, że wyglądam tak jak na powyższej fotografii
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Gdzie jest orzeł ?
(chodzi mi o tego czekoladowego) ![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 05.05.2013 o godz. 22:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Tutaj:
![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Sprawę Sawickiej da się krytykować, ale nie w taki sposób jak jest to przedstawione na tym obrazku i tyla.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 06.05.2013 o godz. 10:35.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Czyli CBA działało wobec Sawickiej legalnie, ale sędzia Rysiński uznał, że wg niego nie - czym podważył prawomocne orzeczenie sądu w tej sprawie. Tylko uchylając te dowody (odbiearjąc im legalność) sędzia Rysiński mógł uniewinnić Sawicką. Skarga kasacyjna w normalnym kraju byłaby jak w banku dla pana sędziego pogromem, ale żyjemy w Polsce a tutaj wszystko jest możliwe - vide orzeczenie SN w sprawie Mariana Jurczyka, gdzie mimo podpisanego przez Jurczyka zobowiązania, raportów, uznano że nie współdziałał on z SB...... W normalnym kraju po uchyleniu wyroku następnym krokiem byłoby przeprowadzenie postępowania dyscyplinarnego wobec składu sędziowskiego orzekającego w II instancji. Podważenie przez sąd prawomocnego orzeczenia dot. legalności uzyskanych dowodów w tej sprawie dla mnie jest podstawą do wysłania całej sędziowskiej trójki na "zieloną trawkę" bez możliwości przejścia w stan spoczynku..... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzisiaj ruszyła TV Republika:
http://www.satkurier.pl/news/85355/r...republika.html - gdzie ją znajdziemy. Facebook: https://pl-pl.facebook.com/RepublikaTV
Ostatnio edytowane przez heoij : 06.05.2013 o godz. 21:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Niestety Telewizja Republika jak dla mnie już zaliczyła totalny falstart. To po prostu telewizja partyjna PiSu.
Obejrzałem tylko dwie rozmowy: Joanna Lichocka, Tomasz Sakiewicz i Wojciech Mucha http://www.youtube.com/watch?v=tUu027B8liI Krzysztof Bosak i Wojciech Mucha w TV Republika http://www.youtube.com/watch?v=LSiDmSqm53M by się upewnić, że to coś pomiędzy TVN-bis a Polsat-bis. Jako bonus dodaje Wam duet Gazety Polskiej David Wildstein & Samuel Pereira vs. Robert Winnicki & Krzysztof Bosak: http://www.youtube.com/watch?v=__Fp0fCg9zg Jedną z głównych redaktorek TV Republika jest systemowa marionetka Joanna "Zmień Temat" Lichocka, którą większość z Was powinna kojarzyć np. z tego programu (400 tys. wyświetleń), w którym w 0:49 każą jej zmienić temat, a ona usłużnie się tego słucha. Już nieważne jakie mamy opinie na temat skompromitowanego Giertycha czy Korwina, ale z tego filmiku można wiedzieć jasno - ta telewizyjna prostytutka powinna być bojkotowana zawsze i wszędzie: http://www.youtube.com/watch?v=Dh0ZaAqkQkQ Bojkotuję! ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A inni się znowu żalą, że do rozmów w Republice zapraszani są np Jacek Żakowski i Krzysztof Pacewicz, a nawet twierdzą że to kolejny okrągły stół
![]() Ja na dzień dzisiejszy oceniam tą telewizję pozytywnie - chociażby dlatego, że znaleźli w niej miejsce publicyści dla których brakło miejsca w "obiektywnych" salonowych mediach. Wykopuje się z tv dziennikarzy o profilu konserwatywno - prawicowym, to założyli wlasną telewizję ![]() EnigmaWP napisał(a):
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
EnigmaWP- Według mnie jeden dzień z pewnością to zbyt krótki czas żeby wyrobić sobie opinię o jakiejkolwiek telewizji, dlatego z oceną TV Republika poczekałbym chociaż miesiąc od nadawania a nie od razu bojkot po oglądnięciu kilku programów
PS: Gdybym miał bojkotować każdą TV po oglądnięciu paru programów które mi się nie podobają to telewizor byłby mi nie potrzebny bo nie ma takiej stacji która każdemu dogodzi ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 07.05.2013 o godz. 08:57.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hehehe to już mamy dwie pisowskie telewizje. Trwam i Republikę. Lemingi mogą bluźnić raz na jedną raz na drugą żeby im się nie nudziło.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Trwam to chyba Pisowska tuba propagandy numer 1 ,gdzie za pomocą wiary i krzyża mówi się ludziom na kogo mają głosować a na kogo nie. Rydzyk powinien zrzucić sutanne ,ubrać garnitur i krawat i startować do Sejmu z list PISu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
TV republika - robiona nie dla potrzeby, a dla pieniędzy. Kolejny projekt wyciągający kase od omamionych ludzi. Urze, w sieci, sieci, lisicki, wildsteind jeden pies. Kaska leci, a pisowskle lemingi wykładają kasę. Już was cyckają, włączyli opłaty, a karty nie da się kupić lub zalogować ...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Każdy uczciwy Polak powinien wspierać PiS, reszta to komusze wykwity nastawione na spijanie dóbr wypracowanych przez Polaków. Dlatego nic dziwnego, że zdaniem wierzących należy wybierać PiS. I nie tylko zdaniem wierzących, przede wszystkim zdaniem myślących samodzielnie, potrafiących logicznie wnioskować jednym słowem ludzi świadomych rzeczywistości.
Reszta w dzień flagi paraduje z różowymi balonami, bo tak im ktoś kazał. Bezwolna tłuszcza.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 07.05.2013 o godz. 10:22.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|