|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
To może wam jakoś pomoże - Badanie losów absolwentów AGH
http://www.ck.agh.edu.pl/omkz/BLA2011II.pdf |
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Zależy co chcesz robić, infa na mechanicznym jest bardzo nastawiona na przemysł tj wizualizacja procesów, technologie informacyjne w przemyśle, nie wiem jak jest na UJ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Jest ktoś na budownictwie na Politechnice albo na AGH
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie płatności za studia na pk. Czy dostanę jakieś powiadomienie o tym czy wpłata doszła? I czy w niczym nie przeszkadza to, że zapłaciłem z konta bankowego innej osoby? (kazdy ma swoj indywidualny nr konta?)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
zaloguj się w panelu kandydata, po lewej stronie zakładka Płatności i tam jest status wpłaty. Ja płaciłem z czyjegoś konta i bez problemu doszło
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jak masz jakieś pytania to PW
![]() Ale licz się ze zmarnowaną młodością ![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Informatyka i ekonometria na AGH vs. Informatka Stosowana na UEK,
i mam dylemat, nie wiem co wybrać :/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ja podobnie jak kolega wyżej mam dylemat tyle że z innymi uczelniami, a mianowicie:
- AWF - Wychowanie fizyczne - Szkoła policealna pracowników służb medycznych i społecznych nr 3 - Ratownictwo Medyczne Może coś doradzicie ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Na czym polega druga rekrutacja na UEK'u i AGH? Help.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Zazwyczaj na tym samym co pierwsza, tylko że na wolne miejsca, które zostaną ogłoszone po całej procedurze składania papierów itd
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ktoś się wybiera na politykę społeczną na UJ ?
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Czy na kolejne nabory można się rejestrować czy już po ptokach? Interesuje mnie UJ.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
W zależności od kierunku. Gdzieniegdzie jeszcze będzie trwał pierwszy nabór, lecz jego kolejne tury - czasami jest tak, że pozwalają ludziom nie wpisać się na kierunek i wpisują następnych z listy rezerwowych aż do wypełnienia limitu, który często jest widzimisię komisji rekrutacyjnej danego, tam, instytutu czy innego wydziału. Masz co najmniej dwa dni luzu, bo pierwszy nabór (lub jego pierwsza tura) kończą się 16 lipca. Wtedy komisje poszczególnych instytutów decydują, czy przyjmują dalej z listy rezerwowej, czy zamykają kram na tę chwilę i ewentualnie później urządzą tak zwany drugi nabór.
Jest jeszcze druga opcja, wystarczy śledzić różne kierunki na stronie ERK, np. tu: https://www.erk.uj.edu.pl/studia/kat...s/widocznosc/t klikasz "Rejestracja na studia: możliwa w tej chwili" - Wyszukaj i ciach, jest lista kierunków na których już aktualnie jest drugi nabór. Póki co dużo jest studiów magisterskich albo zaocznych i wieczorowych, ale po 16 lipca na tej liście mogą pojawić się dzienne licencjackie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dostałem się na informatyke stosowaną na Uniwersytecie Ekonomicznym i na UJ na FAIS. Co polecacie bardziej?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
proszę o kontakt z kimś z Uniwersytety Rolniczego na priv
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Istnieje jeszcze jakakolwiek szansa na dostanie sie w krk na studia dzienne? Jesli tak to gdzie ?
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Na UJ mają być jeszcze jakieś dodatkowe nabory, ale na niewielu kierunkach zostały jeszcze miejsca. Tutaj masz listę https://www.erk.uj.edu.pl/studia/lista
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
... chyba że chodzi o legitymację ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
jest ktoś na gospodarce przestrzennej na rolniczym?
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Wiślacy! Nie słyszał ktoś z Was o tanim pokoju w Krakowie, blisko UP, UL. Podchorążych?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Od dawna planowalem pojsc na zaoczne, ale sprawy sie pokomplikowaly bo pilnie potrzebuje kilka tys, takze zaoczne odpadaja bo tyle hajsu nie wyczaruje i jestem w ciemnej dupie w tym momencie. Takze jesli nie znasz sytuacji to sobie na przyszlosc odpusc.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Cześć. Jak tam przygotowania do matury? Kto z was zdaje w tym roku? Co zdajecie? Na jaki temat spodziewacie się wypracowania maturalnego?
Może mamy jakiś kibiców z CKE, uchylą nam rąbka tajemnicy jak będzie wyglądał egzamin |
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Przecieki z polskiego - pisać priv.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
przypuszczam że dadzą nam Wesele, albo coś z Zdążyć przed Panem Bogiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Też mi "przecieki", dostaniecie wojenno-żydowską, bo rocznica likwidacji getta i powstania w gettcie warszawskim. Ale nowina.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Tradycyjnie zmanipulowani ludzie spinają przed polskim.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
no a przed czym sie spinać. matma i angol to banał
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A polski? Czytanka i pisanie. Wszystko do tekstu. A ustny to tylko mówisz to co sobie sam napisałeś i jedynie tam Ci mogę dodatkowe pytania zadać (ale to już kompletnie musisz być idiotą, żeby nie odpowiedzieć w ogóle) do tematu. Zawsze mnie zastanawiało co ludzie się tak tego polskiego boją i jakby najbardziej się jarają np. wynikiem z ustnego jak jest dobry, a już kupowanie prac gotowych i dawanie za nie tyle kasy (50 - 100 zł.) to już bezsens totalny, taką prezentację to idzie w 2-3h napisać od kopa mając internet do dyspozycji, sam gdzieś tyle pisałem. Albo też niektórzy uczyli się tego na pamięć. Zwłaszcza, że jak ktoś idzie na jakiś kierunek niehumanistyczny to polski w większości jest do niczego nieprzydatny. Tak więc nie wiem w czym tkwi ten fenomen polskiego.
Podstawowe matury są łatwe ogólnie. Ja pamiętam jak sam spinałem przed angolem (i tylko przed nim) bo nic tego języka nie umiałem, ani napisać, ani się wysłowić i zdałem elegancko (jak na mój poziom wiedzy który jest niski
Ostatnio edytowane przez R33 : 03.05.2013 o godz. 13:56.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja rok temu pisałem i też jak szedłem do liceum to nie umiałem nic z angielskiego (byłem pierwszym rocznikiem który miał test po gimnazjum z angielskiego i napisałem go na... 50 procent). Jednak tuż przed maturą faktycznie pouczyłem się trochę, jakieś czasy, zwroty itd i poszło praktycznei tak samo jak Tobie, R33. z pisania chyba 82%, z ustnej coś 56. a i rozszerzoną pisalem bo myslalem ze mi sie bedzie liczyło na studia, ale w koncu uczyłem sie do niej jakas godzine, zdecydowałem ze to bez sensu i sie skonczyło na 32%
polski troche tylko spinałem bo wszystko zależało od tego jaka będzie lektura i czy nie zrobie kardynalnego błedu Prace też praktycznei sam pisałem, wybrałem sobie strasznie proste książki i wiedziałem że niczym mnie nie zagnał. straciłem troche na jezyku i raz coś poplątałem ale i tak było 15 czy 16 pkt |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|