The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.04.2013, 19:22
Hehe "mistrz prowokacji" (jak to się sam przedstawiał) pokonany własną bronią, czyli spotkanie Palikota z Obywatelami w Gdańsku. Sądzę, że znacznie sensowniejsza inicjatywa, aniżeli skakanie w małpich maskach.

Edyta -> już chodzi. Tak Paweł o to mi chodziło
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 24.04.2013 o godz. 19:57.
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 24.04.2013, 19:33
Twój link Andrzeju nie wchodzi, więc wkleję swój. Mam nadzieję, że o niego Ci chodziło:
http://www.wykop.pl/link/1488419/eur...any-w-gdansku/

Nie tęgie mieli miny ). Czekamy na spotkanie w Krakowie

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 24.04.2013, 19:53
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Twój link Andrzeju nie wchodzi, więc wkleję swój. Mam nadzieję, że o niego Ci chodziło:
http://www.wykop.pl/link/1488419/eur...any-w-gdansku/

Nie tęgie mieli miny ). Czekamy na spotkanie w Krakowie
A już wiadomo kiedy Palikot ma nas "zaszczycić" swą obecnością?

PS. "Tylko idiota głosuje na Palikota"
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 25.04.2013, 23:10
I znowu ... Nazywanie czarnego a właściwie czerwonego białym. Skrajna lewica to skrajna prawica
Socjalizm wyżera Polakom mózgi:

http://www.rp.pl/artykul/28,1003788-...alizacji-.html
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 26.04.2013, 00:00
Mózgi nawet więcej niż wyżarte, a dokładniej mówiąc spaczone mają gimnazjaliści.
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=TiaP_v28wQU
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=wNBc8xIht-U

Strach się bać jeśli takie pokolenie dojdzie za lat kilka do władzy. Palikot będzie mieć doborowy narybek w kolejnych wyborach.
JEDREK76
konserwa

Stary 26.04.2013, 13:33
Zblatowanie wymiaru sprawiedliwości ze skorumpowanymi urzędasami trwa w najlepsze. Sawicka ponoć uniewinniona, a cała Polska widziała jak pieniądze brała i o wyprzedaży służby zdrowia snuła szerokie plany. Coś nieprawdopodobnego, kpią z nas sobie w żywe oczy, już bez żadnych skrupułów. Wkrótce się okaże, że i dr G. jest niewiniątkiem, a jedynym winowajcą jest Mariusz Kamiński i Jego "stalinowskie" metody. Paranoja. A korupcja i układziki kwitną i rozwijają się w najlepsze.

P.S. Widzę, że forumowe trolle czekają na instrukcje, jak opisywać i cieszyć się z tego sukcesu swojej koleżanki.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 26.04.2013 o godz. 14:04.
ZawszeSztywny
Senior Member

Od: 03.2013

Stary 26.04.2013, 14:12
Wczoraj na wolność po wpłaceniu kaucji, wyszedł wojewoda podkarpacki (z PSL-u), który ma poważne zarzuty korupcyjne. W areszcie tymczasowym przesiedział ...24h.

Dla porównania "Staruch", który został pomówiony (nie ma żadnych dowodów potwierdzających zeznania konfidenta) przesiedział 8 miesięcy. Dodatkowo "zaproponowano" mu sporo wyższą kaucję niż skorumpowanemu wojewodzie.

Polska.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.04.2013, 15:44
"Układ zamkniety" live.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 26.04.2013 o godz. 16:55.
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 26.04.2013, 16:24
Tylko spokojnie, bo Was Szpenio wyśle do .... prokuratury . Sawicka było podobno ...zakochana, a to czynnik wyjatkowo łagodzący. No chyba, że uniewinniono ja dlatego, że jest ...niewinna . Kolejny magik to wojewoda Miller (tuskowo-anodinowy spec smoleński), który zamknął na Wiśle sektor dla kibiców Widzewa bo .......kibice Legii odpalili race . Tuskoland.
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 26.04.2013, 16:42
Nie dziwie się ,że Sawicka sie zakochała , w końcu przyszedł do niej z walizką (państwowych ) pieniedzy sam Agent Tomek Bond
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 26.04.2013, 17:08
Szkoda, że kręcenie lodów nie poszło dalej do samego machera Schetyny np. Ciekawe czy tez by płakał do kamer, że Tomek go uwiódł Biedroniowe byłyby wzięte w niebo .. hehe
[][][][]> T S W <[][][][]
JEDREK76
konserwa

Stary 26.04.2013, 22:34
Okazuje się, że sędzia Paweł Rysiński, który dzisiaj uniewinnił skorumpowaną Sawicką powołując się zresztą na rzekomą nielegalność pozyskania dowodów (wbrew trzem wcześniej badającym tą sprawę instytucjom), orzekał w 2000 r. w sprawie lustracyjnej tw "Bolka", którego oświadczenie lustracyjne wbrew faktom i wbrew przepisom prawa uznał za zgodne z prawdą. Po czym po kilku latach przyznał komentując książkę Cenckiewicza & Gontarczyka, że Wałęsa rzeczywiście był zarejestrowany, ale nie ma (według niego) dowodów, że podjął współpracę.
Chciałbym jeszcze wiedzieć kto tego "rozgrzanego sędziego" do tej sprawy wyznaczył.

Edyta -> jak się okazuje cały składzik niczego sobie wybrany. O Rysińskim już było (choć można jeszcze wspomnieć o podobnym orzeczeniu jak w sprawie Wałęsy, w sprawie lustracyjnej Jerzego jaskierni oraz uniewinnił jednego z przywódców gangu pruszkowskiego), sędzia Mirosława Strzelecka wypuściła przedterminowo z więzienia Grzegorza Żemka skazanego w aferze FOZZ, sędzia Marta Mrozik-Sztykiel zasiadała w składzie, który wsparł sędziego z Bielska-Białej oskarżonego o korupcję, pomagając mu wymigać się od odpowiedzialności nie uchylając mu immunitetu.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 26.04.2013 o godz. 23:08.
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 27.04.2013, 11:33
Już macie odpowiedź Rysia Kalisza:

Sawicka zmuszona przez państwo PiS-owskie do korupcji

Myślę, że podobne instrukcje co do komentowania tej sprawy otrzymają yorki i inne Szpeny

http://fakty.interia.pl/wywiady/news...cji,nId,961337
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 27.04.2013, 11:57
szkoda komentować ten wyrok.
Poczucie przyzwoitości nakazałoby mi (gdybym popierał PO) zapaść się ze wstydu pod ziemię.
Zwykłe manipulowanie paragrafami.
Cała Polska widziała (hehe), jak Sawicka opowiada o "kręceniu lodów" więc prowokacja była wymierzona w osobę, (polityka) zainteresowaną nielegalnymi wpływami na swoje konto. Prowokacja wobec takiej osoby była jak najbardziej zasadna.
Sądziłem, że prawnicy nie dadzą rady tego odkręcić, ale myliłem się.
Gdybym ja, albo ktokolwiek ze zwykłych obywateli pracując w jakimś urzędzie, sprowokowany wziął łapówkę na kwotę niewspółmiernie niższą, już dawno bym siedział a cały mój majątek juz cieszyłby jakiegoś partyjnego kacyka.
Ja rozumiem, ewentualnie skazać w zawieszeniu, czy oddalić oskarżenie z powodów nawet formalnych, ale uniewinnić chytrą babę?

Czekam na memy w internecie o Sawickiej i o polskim sądownictwie
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

AS82
Banita

Stary 27.04.2013, 16:10
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Już macie odpowiedź Rysia Kalisza:

Sawicka zmuszona przez państwo PiS-owskie do korupcji

Myślę, że podobne instrukcje co do komentowania tej sprawy otrzymają yorki i inne Szpeny

http://fakty.interia.pl/wywiady/news...cji,nId,961337
A jakie sa PISowskie instrukcje do komentowania tej sprawy ? "Walczylismy z układem i korupcją" a prawda jest taka ,że CBA za czasów PISu miało za cel : aresztowanie przed kamerami jakiegoś sławnego lekarza , albo "zajmowanie się" wtedy partią opozycyjną .Były to cele czysto polityczne ,robione pod publiczkę i na zamówienie jednej partii. Teraz bohaterowie z CBA jak Kamiński czy Kaczmarek są w PISie. Sawicka nie jest świeta ,ale prawda jest taka ,że to CBA samo wymysliło ta sprawę i potem ją w nią wkręciło. I to jest zasadnicza różnica między prowokacją ,gdy ktoś łamie prawo i wtedy sie stosuje prowokacje by mu to lamanie prawa udowodnić ,a czym innym jest stworzenie prowokacji i koptowanie później ludzi ,którzy się mogą na nią nabrać. Tak jak ktoś wczoraj mówił prowokacje CBA wyglądały tak ,że przychodzi policjant z narkotykami i sie pyta czlowieka czy mu bedzie ten towar dilował , on sie zgadza i za 2 tygodnie go ten policjant zamyka do wiezienia. Sąd już w kilku przypadkach umorzył procesy i do tego jeszcze wypłaca odszkodowania za działalność CBA . Od razu nasuwa się porównanie do działalności Macierewicza z likwidacji WSI , gdzie w swoim raporcie pomówił znaczną rzesze ludzi , którzy dziś żądają zadośćuczynienia od Skarbu Państwa. Także wyłania się obraz totalnej nieudolności , propagandy rządów PISu ,ale oczywiście PISowcy mają swoją wersje wydarzeń ,że oni walczyli z korupcją ,Macierewicz wybitnie tropił agentów , teraz jest też nieomylny w sprawie Smoleńska
ZawszeSztywny
Senior Member

Od: 03.2013

Stary 27.04.2013, 16:33
Skoro w takiej opozycji byli łapówkarze to się nimi zajmowali - proste. Zresztą CBA w czasach rządów PiS-u zatrzymało także ich ministra sportu Lipca. A za rządów PO przez 6 lat nie zatrzymało na tak wysokich pozycjach nikogo, a jestem pewny, że przy takich inwestycjach przed EURO nie jeden wałek poszedł.

Co do Macierewicza to prawda, że przypadkiem pomówił bodajże 4 osoby, ale zrobił sporo więcej likwidując WSI, przez co zapewne do dziś się za to na nim mszczą (głównie poprzez media robiąc z niego oszołoma)
http://tupolew.blog.onet.pl/2010/04/...ybrane-punkty/
Ostatnio edytowane przez ZawszeSztywny : 27.04.2013 o godz. 16:36.
JEDREK76
konserwa

Stary 27.04.2013, 16:44
AS82 napisał(a):
[...]
Chłopie ty czytasz sam siebie jakie bzdury wypisujesz To CBA kazało tej babie przechwalać się jakie to ma możliwości do załatwienia czegokolwiek Chcesz żyć w takim państwie gdzie, aby cokolwiek osiągnąć konieczne są układy, znajomości i lewizny Wiesz na którym była Polska miejscu po rządach SLD 2001-2005 w statystykach korupcyjnych

Urzędnicy państwowi, posłowie, radni etc. zarabiają taką kasę, że ....a ręce im się powinno ucinać za próby sięgnięcia po lewiznę i bardzo dobrze, że powstało coś takiego jak CBA, które miało możliwości zorganizowania prowokacji. Jak to mówi staropolskie przysłowie "na złodzieju czapka gore", uczciwi urzędnicy/biznesmeni/ludzie nie mieli się czego obawiać. Szkoda, że po wyroku tego żałosnego sądu możliwości działania CBA zostaną poważnie ograniczone.
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 27.04.2013, 16:50
AS82 napisał(a):Wyświetl post
bla bla bla
Tak AS-ie - PiS robił to wszystko w celach politycznych! Na szczęście Ty zagłosujesz na Palikota i Rysia Kalisza - wtedy będzie wspaniale! A jak Was jeszcze zasili Olek Kwąśniewski to klękajcie narody! Myślę, że swobodnie w Wasze szeregi może być przygarnięta ta biedna, skołowana Sawicka. Jako synonim zwycięzcy z reżimem IV RP podniesie Wam sondaże...

Poważniej pisząc - szkoda mi klawiatury na dyskutowanie z Tobą. Często tu piszesz o fobiach - jedyną osobą udzielającą się w tym temacie, mającą jakąkolwiek fobię jesteś Ty "PiSofobie". Prawda jest taka - PiS cwaniaków puszkował, PO i Palikociarnia z komuchami chce ich wypuszczać. Tyle ode mnie.
AS82
Banita

Stary 27.04.2013, 17:08
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Tak AS-ie - PiS robił to wszystko w celach politycznych!

Prawda jest taka - PiS cwaniaków puszkował
Pewnie ,że robili w celach politycznych , czego podsumowaniem były słowa Kamińskiego,jako szefa CBA, dzien przed wyborami,żeby sie zastanowić na kogo głosować.
Prawda jest taka ,że PIS nikogo nie zapuszkował , specjalizował się jedynie w spektakulrnym zakładaniu kajdanek przed światłami kamer. Tak jak pisalem ,wiekszosc tych wielkich akcji i zatrzyman CBA zakonczyla sie brakiem wyroków skazujących ,jeszcze teraz państwo musi płacić odszkodowania
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 27.04.2013, 17:13
Nie bronię Sawickiej, ale nikt, kto ma jakiekolwiek pojęcie o prawie, nie może czuć się zaskoczony takim wyrokiem.
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 27.04.2013, 17:19
Paweł napisał(a):Wyświetl post
Nie bronię Sawickiej, ale nikt, kto ma jakiekolwiek pojęcie o prawie, nie może czuć się zaskoczony takim wyrokiem.
To bardzo ciekawe bo znam kilku zaskoczonych prawników
emj10
Senior Member

Stary 27.04.2013, 17:26
Dokładnie. Również wśród znanych mi prawników po sprawie Marczuk i prezesa WTN, a także po innej sprawie litewskiego prokuratora w ETS panowało przekonanie, że tak to się skończy. Gdyby precedensy były uwzględniane w naszym systemie prawnym to ten wyrok zapisałby się w annałach.

PS. Nie wiem czemu, ale generalnie urzędnicy państwowi, a także radni dostający kilkaset złotych diety miesięcznie nie wyglądają mi na takich co robią skręty z banknotów 500 euro.
JEDREK76
konserwa

Stary 27.04.2013, 17:54
Najwidoczniej (wg Twojej wykładni) mec. Kruszyński kompletnie nie ma pojęcia o prawie.
wis.la/xzjki
emj10
Senior Member

Stary 27.04.2013, 17:59
Wspomina właśnie o przepisie o "owocach zatrutego drzewa", którego do tej pory nie było w kodeksie, ale przy okazji kilku głośnych spraw w ostatnim czasie na niego powoływano się, a dodatkowo wyroki UE również idą od jakiegoś czasu w tym kierunku, aby patrzeć na sprawę od samego początku do samego końca na co zwraca uwagę Helsińska Fundacja Praw Człowieka.

Jakby nie było Sawicka jest spalona po tej wyborczej prowokacji, a późniejsze płacze na niewiele się zdały. Natomiast działalność CBA w wielu sprawach (wszystkich Agenta Tomka jeśli dobrze liczę) została bezwzględnie podsumowana przez sądy.
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 27.04.2013, 18:15
Mec. Kruszyński mówi, że powinna zostać złożona skarga kasacyjna, z czym się jak najbardziej zgadzam. Nie mniej jednak nie spodziewam się innego rozstrzygnięcia tej sprawy przez Sąd Najwyższy niż utrzymanie wyroku w mocy.

Chociaż każdy, komu zdarza się czytać orzeczenia SN, szczególnie w sprawach cywilnych, wie, do czego on jest zdolny i jak często zdarza się wydawać kilka sprzecznych ze sobą rozstrzygnięć.

PS. Polecałbym raczej jakieś bardzie wiarygodne portale niż Gazeta Polska, czy Wyborcza. http://www.lex.pl/czytaj/-/artykul/c...ie-zaskoczyl-1
JEDREK76
konserwa

Stary 27.04.2013, 18:15
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Wspomina właśnie o przepisie o "owocach zatrutego drzewa", którego do tej pory nie było w kodeksie, ale przy okazji kilku głośnych spraw w ostatnim czasie na niego powoływano się, a dodatkowo wyroki UE również idą od jakiegoś czasu w tym kierunku, aby patrzeć na sprawę od samego początku do samego końca na co zwraca uwagę Helsińska Fundacja Praw Człowieka. [...]
Skoro nie ma do tej pory w kodeksie, to wytłumacz mi jak się sędzia może na niego powoływać

Z tego co wiemy postępowanie CBA w tej sprawie było kontrolowane od samego początku do samego jej zakończenia i to nie tylko przez prokuraturę, ale w przypadku wymagających tego operacji także przez sąd, więc nie rozumiem o co ci tutaj chodzi Jakie prawa człowieka tutaj zostały naruszone? Prawo do bezstresowego wzięcia na lewo paru tysięcy złociszy
[...] Jakby nie było Sawicka jest spalona po tej wyborczej prowokacji, a późniejsze płacze na niewiele się zdały. Natomiast działalność CBA w wielu sprawach (wszystkich Agenta Tomka jeśli dobrze liczę) została bezwzględnie podsumowana przez sądy.
Niestety, ale taki mamy wymiar "sprawiedliwości". Dla ciebie być może to pozytywna sytuacja, że urzędas może sobie wałki kręcić nie obawiając się, iż za chwilę zobaczy legitymację CBA. Niestety ale dla państwa to droga do upadku. "Wyborcza prowokacja" dobre sobie. Najlepiej żeby żadna instytucja państwa rok przed jakimikolwiek wyborami nie podejmowała jakichkolwiek działań, bo inaczej będzie to Stasi, Securitate razem wzięte.

Mec. Kruszyński mówi, że powinna zostać złożona skarga kasacyjna, z czym się jak najbardziej zgadzam. Nie mniej jednak nie spodziewam się innego rozstrzygnięcia tej sprawy przez Sąd Najwyższy niż utrzymanie wyroku w mocy.

Chociaż każdy, komu zdarza się czytać orzeczenia SN, szczególnie w sprawach cywilnych, wie, do czego on jest zdolny i jak często zdarza się wydawać kilka sprzecznych ze sobą rozstrzygnięć. [...]
Mecenas Kruszyński mówi tam znacznie więcej "[...] Mam bardzo poważne wątpliwości co do zasadności tego wyroku. Ja nie wiem, czy CBA przekraczała swoje kompetencje. Załóżmy, że rzeczywiście zostały naruszone granice prowokacji policyjnej. Nawet jeśli tak było, to nie ma w Polsce teorii "owoców zatrutego drzewa"- wyjaśnia adwokat, współautor projektów zmian Kodeksie Postępowania Karnego (KPK) .

- To jest teoria przyjęta na gruncie amerykańskim i oznacza, że jeżeli dowód został uzyskany nielegalnie, to w prawie amerykańskim podlega on dyskwalifikacji dowodowej, ale w prawie polskim nie - mówi mec. Kruszyński.

- W KPK, który ma być znowelizowany, ma pojawić się taki przepis o "owocach zatrutego drzewa", ale teraz jeszcze go nie ma - dodaje wybitny karnista. [...]"

A nie jest to prawnik, którego można określić jako zbyt przychylnego CBA w okresie rządów PiS.

[...] PS. Polecałbym raczej jakieś bardzie wiarygodne portale niż Gazeta Polska, czy Wyborcza. wis.la/bumrn
Masz jakieś wątpliwości co do cytatów Sugerujesz, że słowa mec. Kruszyńskiego zostały zmanipulowane
W zamian rzecz jasna polecasz cytat z byłego ministra "sprawiedliwości" w rządzie PO. Jasne ostoja obiektywizmu.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 27.04.2013 o godz. 18:24.
St@chu
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 27.04.2013, 18:16
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Chłopie ty czytasz sam siebie jakie bzdury wypisujesz To CBA kazało tej babie przechwalać się jakie to ma możliwości do załatwienia czegokolwiek
Ja osobiście chciałbym żyć w takim państwie, w którym postępowanie prowadzi się wobec osób, które popełniły czyn zabroniony, a nie wyłącznie "przechwalały się" że mogą go popełnić...

Podejście CBA zastosowane przy Sawickiej nakazywałoby ścigać każdego kto w nerwach formułuje stwierdzenia typu "zabije Cię" itd.

Wydaje mi się, że nikt Sawickiej nie broni w tym sensie, że ona wystawiona na pokusę uległa jej i to kompletnie skreśla ją jako urzędnika publicznego. Problemem i istotą sprawy jest natomiast fakt, że nie zrobiła absolutnie nic zabronionego zanim wystawiono ją na ową pokusę i to jest totalny absurd.

Dość ponury byłby to kraj, gdzie służby masowo zaczynają dawać pokusy przestępstw zwykłym obywatelom. Tak żeby ich sprawdzić... A nóż się skuszą i okażą niegodni życia na wolności...
emj10
Senior Member

Stary 27.04.2013, 18:42
Kwestie związane sensus stricte z łapownictwem na linii sfera publiczna-sfera prywatna wydaje mi się, że dla większości wypowiadających się w tym temacie są klarowne i nie ma większych różnic między nami jeśli chodzi o potępianie tego typu występków oraz odpowiednie "nagradzanie" ich przez wymiar sprawiedliwości.

Podobnie wydaje mi się wygląda podejście do wymiaru sprawiedliwości, który wciąż czasem żyje w realiach PRL-owskich, gdyż nie dość, że trzecia władza nie jest sektorem inkluzywnym to często występują w nim konotacje rodzinne, a wielopokoleniowe rodziny adwokatów to chleb powszedni.

W żaden sposób jeden oraz drugi pogląd nie może jednak zamykać nam oczu na to co działo się w czasie, gdy CBA prowadziło szeroko pojętą akcję dekomunizacji, gdzie działało na rozkaz polityczny (willa Kwaśniewskiego w Kazimierzu Dolnym, kasjer lewicy, sprawa Blidy i kilka innych to nie były przypadki), a ludzie, którzy często nie byli kryształowi i mogli mieć sporo na sumieniu byli jednak traktowani niczym podludzie, gdy byli zamykani na oczach swoich pracowników, czy robiono wjazd do mieszkania Latkowskiego o 6 rano, aby w spektakularny sposób pojmać Kaczmarka, który nomen omen jest wciąż jednym z częstszych gości u Ojelnikowej
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 27.04.2013, 18:44
Czego to Wy jeszcze nie wymyślicie, by wybronić swoich wybrańców...

Tak samo jak musicie się gimnastykować, aby każdą sytuację z lat 2005-2007 wybielać Perwollem
Dokładnie co masz na myśli?
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 27.04.2013 o godz. 18:48.
emj10
Senior Member

Stary 27.04.2013, 18:46
Tak samo jak musicie się gimnastykować, aby każdą sytuację z lat 2005-2007 wybielać Perwollem

Dokładnie o to, że każdy kto ma odmienne opinie nt. funkcjonowania CBA, pamięta o tym, że w żadnym z dotychczasowych rządów nie było aż tylu skorumpowanych ministrów (Lepper, Lipiec i Kaczmarek), potępia działalność szeryfa Ziobry w więcej niż kilku sprawach, a także delikatnie mówiąc doszukuje się drugiego dna w koalicji PiS-LPR-SO i uważa, że ta koalicja była szkodliwa dla Polski od razu trafiał tutaj do szuflady z platfusami, lemingami i podobnymi żyjątkami, a możliwość racjonalnej dyskusja była ograniczana do minimum co widać na załączonym obrazku na tej stronie.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 27.04.2013 o godz. 18:58.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów