The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.04.2013, 17:14
dulli78 napisał(a):Wyświetl post
Moja umowa kończy się 30 kwietnia, mam canal + kompakt w cyfrze, wypowiedzenie wysłane na początku marca. Nie dzwoniłem, nie chodziłem, nie wypełniałem formularza na stronie, trochę poczytałem tu i ówdzie i czekałem. Dzisiaj dostałem pierwszy telefon w sprawie przedłużenia umowy - efekt rozmowy to umowa na następujących warunkach:

Pakiet Universe i 6 kanałów Canal + na okres 12 m - cy, cena 49 złotych miesięcznie.

Jeszcze taka przydatna informacja, w nc+ jest możliwa cesja (przepisanie umowy na inną osobę) w trakcie trwania umowy.
A multiroom i dekoder w cenie?

Z tego miejsca pozdrawiamy wszystkich którzy połakomili się na super promocję za 99 zł bo takiej nie będzie.

Jechałeś prosto z mostu, chce to, to, to czy jakoś inaczej? Najwidoczniej dają dobre warunki w pierwszym tel. żeby mieć czas na wszystkich klientów.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 18.04.2013 o godz. 17:19.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
dulli78
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 18.04.2013, 17:33
MatMario napisał(a):Wyświetl post
A multiroom i dekoder w cenie?

Z tego miejsca pozdrawiamy wszystkich którzy połakomili się na super promocję za 99 zł bo takiej nie będzie.

Jechałeś prosto z mostu, chce to, to, to czy jakoś inaczej? Najwidoczniej dają dobre warunki w pierwszym tel. żeby mieć czas na wszystkich klientów.
O multiroom nie pytałem, bo nie jestem zainteresowany. Odnośnie dekodera to zastanawiałem się nad tym ale z tego co czytałem mają tam niezły burdel sprzętowy dlatego postanowiłem jeszcze przez rok przecierpieć na swoim rzęchu - natomiast nie wydaje mi się, żeby był z tym jakiś problem.

Co do rozmowy to oczywiście teatrzyk - pierwsza oferta do bani, konsultantka udaje, że to dobra oferta ja udaje wielkie oburzenie, później obowiązkowa rzecz czyli rozmowa z przełożonym i jest, ta jedyna i wyjątkowa.
Jak najbardziej odniosłem właśnie takie wrażenie, że szybko chcą się uwinąć z wypowiedzeniami i to nie tylko ze względu na ich ilość ale to, że odczytywanie tych wszystkich formułek trwało jakieś dobre 10 minut. Cała rozmowa trwała jakieś 30 minut
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 18.04.2013, 17:49
eol napisał(a):Wyświetl post
@mitmichael mylisz sie i to bardzo. Poczytaj to co ITI czyli N-ka wysylala do swoich abonentow na dekodery. I o czym pisali. Nie o migracji tylko o zmianie programowej i o tym, ze maja 14 dni na rezygnacje od dokonanych zmian. I z tego nikt sie nie wycofal!

wis.la/qgbwm

Jak ktos ma facebooka to niech sobie zagladnie tutaj wis.la/v3a12
No to sie ITI kompromituje bo w Cyfrze na wypowiedzenie jest 30 dni. Zreszta pytanie zostało zadane 14 kwietnia o 23:26 wiec 14 dni od 1 kwietnia i tak juz mineły wiec niemialby czasu wysłac wypowiedzenia przez usuniecie paru kanałow.
Odpowiedz cytując
maaarcin
Moderator

Od: 11.2002

Stary 18.04.2013, 18:12
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
No to sie ITI kompromituje bo w Cyfrze na wypowiedzenie jest 30 dni. Zreszta pytanie zostało zadane 14 kwietnia o 23:26 wiec 14 dni od 1 kwietnia i tak juz mineły wiec niemialby czasu wysłac wypowiedzenia przez usuniecie paru kanałow.
nie od 1, tylko od 5 kwietnia. do jutra ma czas
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 18.04.2013, 19:09
Dlaczego oni nazywają te promocyjne pakiety Universe+ wraz z sześcioma Canalami, jak takie coś to właśnie pakiet Platinum...?
Czegoś tam brakuje, czy o co chodzi...?
Odpowiedz cytując
focusik09
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 18.04.2013, 19:23
rav napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego oni nazywają te promocyjne pakiety Universe+ wraz z sześcioma Canalami, jak takie coś to właśnie pakiet Platinum...?
Burdel tam mają, lub wszystko bardzo dokładnie zaplanowane, nie mam pojęci co kręcą ale co konsultant to inna oferta. dulli78 jeśli to prawda co Ci dali to dobra oferta. Ja na razie czekam bo platyne z mr wciskają za 109 zł.
Powód: poprawka
Ostatnio edytowane przez focusik09 : 18.04.2013 o godz. 19:26.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 18.04.2013, 20:19
Do univers mogą dać c+ w rabacie i wychodzi taniej niż platyna, tyle.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Odpowiedz cytując
maaarcin
Moderator

Stary 18.04.2013, 21:23
rav napisał(a):Wyświetl post
nie ma vod itp. ale kanałami to się niczym nie różni. najśmieszniejsze jest to, że oni te Canale+ dodają do każdego pakietu (Universe, Silver, Gold), sprawiając, że nie różnią się ofertą programową, a jedynie ceną. Jakaś bzdura totalnie.
Ostatnio edytowane przez maaarcin : 18.04.2013 o godz. 21:36.
Odpowiedz cytując
focusik09
Senior Member

Stary 19.04.2013, 06:31
Tak MatMario, żeby mi to chcieli zejść ofertą niżej niż to jeb..... platinum to bym brał . Każdy konsultant twierdzi że tylko to mi mogą zaoferować , ręce opadaja
Wypowiedzenie wysłane i zarejestrowane
Powód: dopiska
Ostatnio edytowane przez focusik09 : 19.04.2013 o godz. 16:17.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 19.04.2013, 07:01
focusik09 napisał(a):Wyświetl post
Tak MatMario, żeby mi to chcieli zejść ofertą niżej niż to jeb..... platinum to bym brał . Każdy konsultant twierdzi że tylko to mi mogą zaoferować , ręce opadaja
Wysłałeś wypowiedzenie? Jak nie to wysyłaj, jeszcze jest chyba czas, a jak wysłane to czekaj, widocznie dzwoni do ciebie pierwsza infolinia i dlatego tak jest. Zadzwoni dział utrzymania i będzie dobrze.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 19.04.2013 o godz. 07:04.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 19.04.2013, 07:19
Maja juz strate 250mln PLN, wiec teraz kombinuja jak moga
Odpowiedz cytując
eol
Junior Member

Od: 11.2011

Stary 19.04.2013, 17:51
@Błaszczu_WIŚLAK owszem, kazdy moze zostac do konca swojej umowy na starych warunkach cenowych, ale i tak nie bedzie mial tych kanalow, ktore wylaczyli. A wylaczyli az 7 kanalow dla N-kowcow. I jak im sie skonczy umowa to nic nie ugraja bo beda mieli tylko nowe pakiety w ofercie migracyjnej.

Dla przykladu powiem, ze moj znajomy majac wczesniej full pakiet wywalczyl wypowiedzeniem full pakiet za 99zl.
Jak widac jest o co i z kim walczyc walczyc, a nie zachowywac sie jak bojaca dupa.

Ja mialem slabszy pakiet i nie zadowolila mnie ich oferta. Dlatego odchodze do Cyfrowego Polsatu. Za ta sama cene mam wiecej kanalow.

A tu podam info dla abonentow C+

"Fragment e-mail jaki dostali niektórzy abonenci C+, jeśli zniknęły niektóre kanały z wymienionych to można zrezygnować powołując się na regulamin i brak kanałów. Wysłać poleconym z potwierdzeniem odbioru. "Jednocześnie informujemy, że od 1. kwietnia br. kanały 13th Street Universal, Zone Romantica, religia.tv (dla użytkowników dekoderów SD), ESPN Classic oraz od 1. lipca br. kanały CNN, Cartoon Network, TCM
nie będą dostępne w ofercie CYFRY+.
Ponadto od 1. kwietnia br. kanały religia.tv (dla użytkowników dekoderów HD) oraz Trace będą udostępniane promocyjnie, w związku z czym
nie będą objęte ofertą gwarantowaną Regulaminem Umowy o Abonament.

W przypadku nie zaakceptowania zmiany, przysługuje Państwu prawo
do rozwiązania Umowy o Abonament zgodnie z art. 7 §1 Regulaminu Umowy o Abonament, w terminie jednego miesiąca od daty wprowadzenia tej zmiany.""
Odpowiedz cytując
focusik09
Senior Member

Stary 22.04.2013, 14:49
Dobra koniec walki, w końcu jakaś kumata babeczka.
Univers+ ( cała paka canali+ ) + multiroom ( 2 kameleony ) + dzierżawa Pace PVR za wszystko 59 zł
Więcej nie potrzebuję
Odpowiedz cytując
David.
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 22.04.2013, 15:04
Fajna oferta. Jaki pakiet do tej pory? Jakie opcje? Ile za multi, ile za dekoder? Do kiedy umowa? Wysłane wypowiedzenie? Jak możesz to napisz pomożesz innym. Ja dzisiaj negocjuję, chętnie się powołam na takie warunki.
Pozdrawiam.

Edit: To dokładnie tak jak ja.
Ostatnio edytowane przez David. : 22.04.2013 o godz. 15:13.
Odpowiedz cytując
focusik09
Senior Member

Stary 22.04.2013, 15:10
Do tej pory kompakt HD + paczka Canal+, do multi 2 kartę dobrałem tydzień temu ( chciałem na starych zasadach a nie te ich skrętki ), umowę miałem do końca kwietnia i wypowiedzenie wysłane, zarejestrowane. nowa umowa na 12 miesięcy, dekoder do odebrania w APS.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 22.04.2013, 19:04
ja mam do serpnia 2014 dawny Optimum hd - czyli calosc - tylko nsport do czerwca- za 70 zl ......dzis koles dzwoni i mowi ze mi oferuje platyne za 99 - wysmialem kolesia i poprosilem zeby nie dzwonili do mnie juz z takimi bzdurami ....na koncu facet pryznal mi racje
Odpowiedz cytując
Wiślak1989
Member

Od: 07.2011

Stary 23.04.2013, 06:56
Może i ja wyślę wypowiedzenie Mam Canal+ optimum MR i HBO promocyjnie przez 6 m. zostało może 3 za 88 zł. A później za 108 zł 7 miesięcy. Jak myślicie wysyłać wypowiedzenie i próbować walczyć

Pozdrawiam.
Odpowiedz cytując
donecki
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 23.04.2013, 10:04
A jak w końcu będzie z tymi dodatkami że wybieram program jaki chcę i osobno płacę za niego.To o czym mówił ten francuski przezesik nc+?
Odpowiedz cytując
David.
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 23.04.2013, 11:24
focusik09 napisał(a):Wyświetl post
Do tej pory kompakt HD + paczka Canal+, do multi 2 kartę dobrałem tydzień temu ( chciałem na starych zasadach a nie te ich skrętki ), umowę miałem do końca kwietnia i wypowiedzenie wysłane, zarejestrowane. nowa umowa na 12 miesięcy, dekoder do odebrania w APS.
Mam jeszcze pytanie, dużo ludzi ma taki problem: dostali Universe + z 6x C+ po czym okazuję się, że świecą wszystkie kanały poza 6x C+ . Jak jest u Ciebie? Działają Ci już kanały z nowej oferty, wraz z C + ? Ludzie opisują, że po takim 'myku' dzwonią na infolinię i są zmuszeni do składania reklamacji z odsłuchaniem rozmowy, na którą jest 30 dni więc teoretycznie masz 30 dni bez C+ ...
Odpowiedz cytując
focusik09
Senior Member

Stary 23.04.2013, 13:25
David. napisał(a):Wyświetl post
Mam jeszcze pytanie, dużo ludzi ma taki problem: dostali Universe + z 6x C+ po czym okazuję się, że świecą wszystkie kanały poza 6x C+ . Jak jest u Ciebie? Działają Ci już kanały z nowej oferty, wraz z C + ? Ludzie opisują, że po takim 'myku' dzwonią na infolinię i są zmuszeni do składania reklamacji z odsłuchaniem rozmowy, na którą jest 30 dni więc teoretycznie masz 30 dni bez C+ ...
U mnie wczoraj od włączenia univers czyli 13.30 nie było tych sześciu canal+ ale kobita uprzedziła mnie że może to potrwać nawet do trzech dni. Dziś rano wstaję patrzę sobie z ciekawości i już są czyli nie miałem dostępu około 10 godzin. Na ICA wszystko świeci tak jak mi obiecała i dekoder PACE PVR 500 dziś odebrałem jeszcze nawet z logo cyfra+
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 23.04.2013, 14:48
Na pewno czytaliście już ten list:

List do Abonentów

2013-04-12Drodzy Abonenci,
Tworząc nową platformę nc+ chcieliśmy dostarczyć Wam i Waszym bliskim rozrywkę na najwyższym poziomie. Zakładaliśmy, że nasza nowa oferta oraz możliwie szybki dostęp do poszerzonych pakietów nc+ najlepiej odpowiedzą na potrzeby naszych Klientów.
Reakcja wielu z Państwa uświadomiła nam, że nasze założenia były błędne i rozminęły się z Waszymi oczekiwaniami. Bardzo przepraszamy.
Chcemy jednocześnie zapewnić, że wzięliśmy sobie do serca Wasze sugestie. Ich bezpośrednim efektem jest szereg radykalnych zmian w naszej ofercie, które wchodzą w życie ze skutkiem natychmiastowym i nie wymagają podejmowania przez Was jakichkolwiek działań.
> Rezygnujemy z procesu automatycznego przejścia do nc+. Każdy Klient ma czas do końca trwania obecnej umowy na podjęcie decyzji o wyborze docelowego pakietu, odpowiadającego indywidualnym potrzebom. Oznacza to, że warunki Państwa umowy pozostają bez zmian, aż do końca jej trwania.
> Klienci, którzy dysponowali dostępem do starych kanałów CANAL+ i nPremium HD otrzymują dostęp do całej rodziny 6 nowych programów nc+: CANAL+ HD, CANAL+ Sport HD, CANAL+ Family HD, CANAL+ Family2 HD, CANAL+ Film HD i CANAL+ Film2 HD na warunkach obecnej umowy.
> Klienci platformy n otrzymują dostęp do kanałów MiniMini+ HD, ale kino+ HD, Kuchnia+ HD, DOMO+ HD, Planete+ HD, teleToon/Hyper+ HD na warunkach obecnej umowy (nie krócej niż do 30 czerwca 2013 r.).
> Klienci CYFRY+ otrzymują dostęp do kanału nSport HD, zawierającego transmisje m.in. z meczów Ligi Mistrzów UEFA,T-Mobile Ekstraklasy, a także żużlowej ENEA Ekstraligi na warunkach obecnej umowy (nie krócej niż do 30 czerwca 2013 r.)
Ponadto proponujemy Państwu:
> Dodatkowe opcje, takie jak HBO, Cinemax, Filmbox, Multiroom, nc+ GO oraz usługi VOD, każdy Abonent będzie mógł zamówić za dodatkową opłatą przy dowolnym pakiecie z nowej oferty nc+.
> Wszyscy dotychczasowi Abonenci nPremium oraz Canal+ pasjonujący się rozgrywkami T-Mobile Ekstraklasy będą mogli wybrać specjalny pakiet „Ekstraklasa” w momencie przedłużenia ich umowy. W ramach tego pakietu uzyskają dostęp do transmisji ze wszystkich meczów Ekstraklasy, a także 20 podstawowych kanałów tv, w cenie ich obecnego abonamentu.
Wszyscy Klienci, którzy podjęli decyzję o rezygnacji w marcu lub kwietniu 2013 r., mogą wycofać swoje wypowiedzenia do końca maja 2013 r. i skorzystać ze zmian w ofercie nc+. W tym celu prosimy o kontakt z nami.
Cenimy lojalność Abonentów, którzy są z nami od lat i dołożymy wszelkich starań, żeby oferty składane po zakończeniu obecnych umów możliwie najlepiej odpowiadały Państwa oczekiwaniom.
Wszystkie Wasze wypowiedzi i komentarze są dla nas niezmiernie ważne. Dzięki nim wiemy, że nasza platforma nie jest Wam obojętna. Głęboko wierzymy, że nasza oferta programowa usatysfakcjonuje Państwa i będą Państwo zadowoleni z decyzji o pozostaniu z nc+.
Julien Verley
Prezes Zarządu nc+

Christian Anting
Wiceprezes Zarządu nc+

Nicolas Dandoy
Wiceprezes Zarządu nc+

Artur Przybysz
Wiceprezes Zarządu nc+

---------------------------
Dzisiaj poszło wypowiedzenie, choć umowa ważna jeszcze przez dwa miesiące. Zobaczymy co z tego wyniknie. Na pewno nie będę płacił więcej niż do tej pory za Canal+Prestige HD czyli 149 zł
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 23.04.2013, 15:08
A czy komuś z was mających dotychczas umowy z Cyfrą + udało się wynegocjować coś korzystnego, bo niemal wszystkie wpisy z stylu 6xC+ za 60 złotych dotyczą byłych abonentów N, natomiast ja rozmawiając dwukrotnie z konsultantami uzyskałem standardowe 99 zł za obecny pakiet Platinum. Jeśli tak, to gdzie dzwoniliście?

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
donecki
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 23.04.2013, 15:18
> Wszyscy dotychczasowi Abonenci nPremium oraz Canal+ pasjonujący się rozgrywkami T-Mobile Ekstraklasy będą mogli wybrać specjalny pakiet „Ekstraklasa” w momencie przedłużenia ich umowy. W ramach tego pakietu uzyskają dostęp do transmisji ze wszystkich meczów Ekstraklasy, a także 20 podstawowych kanałów tv, w cenie ich obecnego abonamentu.

Czyli mając abonament teraz za 73 zł dostanę pakiet C+ i tylko 20 kanałów czy będzie to nowy pakiet abonamentowy 20 kanałów+ C+ za jakąś kwotę?
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 23.04.2013, 15:36
SZYMEK_TSW napisał(a):Wyświetl post
A czy komuś z was mających dotychczas umowy z Cyfrą + udało się wynegocjować coś korzystnego, bo niemal wszystkie wpisy z stylu 6xC+ za 60 złotych dotyczą byłych abonentów N, natomiast ja rozmawiając dwukrotnie z konsultantami uzyskałem standardowe 99 zł za obecny pakiet Platinum. Jeśli tak, to gdzie dzwoniliście?
Wypowiedziałem umowę C+ ( kończy mi się 30.04)- nigdzie nie dzwoniłem- Oni sami to robią srednio 2 razy na dzień

Po 3 turach targów ostatnia propozycja to: 54 zł za pakiet Platinum + dekoder PVR 0 zł- umowa na 12 msc.

Wcześniej miałem KOMPAKT HD-wszytkie C+ HD za 53 zł.( wychodzi NSport i TVP Sport za złotówkę)

ps. Ponieważ odebralem dzisiaj telefon, ze skończyły im sie dekodery- jest problem. Powiedziałem,że podpiszę umowę na 12 msc ( Platinium)-ale za 49 zł/msc ( bez dekodrea- zostanę przy swoim starym-bez nagrywarki).
Mają odzwonić
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 23.04.2013, 15:45
Taka rada ode mnie jeśli macie do wyboru dekodery to nie bierzcie PACE PVR 500gb. Totalny syf
Odpowiedz cytując
focusik09
Senior Member

Stary 23.04.2013, 16:17
Donki napisał(a):Wyświetl post
Taka rada ode mnie jeśli macie do wyboru dekodery to nie bierzcie PACE PVR 500gb. Totalny syf
Wiemy,ale tylko to im na magazynie zostało
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 23.04.2013, 16:21
Donki napisał(a):Wyświetl post
Potwierdzam.
Mam taki od prawie roku i już dwa razy go wymieniałem bo się bestia zawieszała.
W dodatku ma tak, że często reaguje na naciśniecie dowolnego przycisku (na przykład kolejny kanał, czy regulacja głośności) rozpoczęciem nagrywania programu, albo przewijaniem w tył, albo przekazywaniem programu z półminutowym opóźnieniem....
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 23.04.2013, 17:48
La Furia Dell' Est Po 3 turach targów ostatnia propozycja to: 54 zł za pakiet Platinum + dekoder PVR 0 zł- umowa na 12 msc. - sory ale nie uwierze w to - nie wierze ze daja ci platyne w cenie o ponad polowe mniejszej - albo walisz kit albo zle zrozumiales umowe , albo ktos cie wkreca , albo sie okaze ze masz platyne bez 6 x C+ - niewiem ...wybacz- ale w taki promocje nie wierze ...do mnie podbijalo chyba z 5 kolesi i kazdy oferowal platinum za 99 - zarzekajac sie ze nie ma mozliwosc taniej - jeden mi sie przyznal ze 119 zl to byla podpucha zeby zbic do 99 - i szukac jelenia ....a przy okazji - mam do odebrania za darmoche dekoder Sagem ...moglby ktos konkretnie jednym zdaniem okreslic czy brac go ? czy zostac przy ( niestety prywatnym i bez gwarancji juz ) Philipsie ktory sie samoczynnie wylancza co 1-1,5 godz na okolo 2 minutki ...... tylko bez napinki - albo tekstow : totalny syf- bo to zaden argument - chodzi mi o jakos obrazu, czy sie nie wiesza i czy nie zmienia programow tak mulnie i dlugo ....bo nagrywarki, przewijarki i inne trzepiekonki mnie nie isteresuja .... z gory dzieki
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 23.04.2013, 17:57
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
La Furia Dell' Est Po 3 turach targów ostatnia propozycja to: 54 zł za pakiet Platinum + dekoder PVR 0 zł- umowa na 12 msc. - sory ale nie uwierze w to - nie wierze ze daja ci platyne w cenie o ponad polowe mniejszej - albo walisz kit albo zle zrozumiales umowe , albo ktos cie wkreca , albo sie okaze ze masz platyne bez 6 x C+ - niewiem ...wybacz- ale w taki promocje nie wierze ...do mnie podbijalo chyba z 5 kolesi i kazdy oferowal platinum za 99 - zarzekajac sie ze nie ma mozliwosc taniej - jeden mi sie przyznal ze 119 zl to byla podpucha zeby zbic do 99 - i szukac jelenia ....a przy okazji - mam do odebrania za darmoche dekoder Sagem ...moglby ktos konkretnie jednym zdaniem okreslic czy brac go ? czy zostac przy ( niestety prywatnym i bez gwarancji juz ) Philipsie ktory sie samoczynnie wylancza co 1-1,5 godz na okolo 2 minutki ...... tylko bez napinki - albo tekstow : totalny syf- bo to zaden argument - chodzi mi o jakos obrazu, czy sie nie wiesza i czy nie zmienia programow tak mulnie i dlugo ....bo nagrywarki, przewijarki i inne trzepiekonki mnie nie isteresuja .... z gory dzieki

Oczywiście ze takei propozycje ludzie dostają a to wszystkiego dzięki temu ze zrezygnowano z przymusowje migracji i wkoncu zaczeli zatrzymywać ludzi i o nich walczyc...
Zreszta na forum laki można spokojnie o tym poczyctac...
Odpowiedz cytując
krzysiek85_TSW
Member

Od: 04.2008

Stary 23.04.2013, 18:36
Panowie , da się jakoś sprawdzić bez dzwonienia do BOK czy wizyty w punkcie sprzedaży do kiedy mam umowę w C+ ?. W ICA szukałem ale nie znalazłem , jest tam coś takiego?
Jazda Jazda Jazda - Biała Gwiazda
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów