|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Z tego miejsca pozdrawiamy wszystkich którzy połakomili się na super promocję za 99 zł bo takiej nie będzie. Jechałeś prosto z mostu, chce to, to, to czy jakoś inaczej? Najwidoczniej dają dobre warunki w pierwszym tel. żeby mieć czas na wszystkich klientów.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 18.04.2013 o godz. 17:19.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Co do rozmowy to oczywiście teatrzyk - pierwsza oferta do bani, konsultantka udaje, że to dobra oferta ja udaje wielkie oburzenie, później obowiązkowa rzecz czyli rozmowa z przełożonym i jest, ta jedyna i wyjątkowa . Jak najbardziej odniosłem właśnie takie wrażenie, że szybko chcą się uwinąć z wypowiedzeniami i to nie tylko ze względu na ich ilość ale to, że odczytywanie tych wszystkich formułek trwało jakieś dobre 10 minut. Cała rozmowa trwała jakieś 30 minut ![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Moderator
Od: 11.2002
Offline |
|
|
nie od 1, tylko od 5 kwietnia. do jutra ma czas
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dlaczego oni nazywają te promocyjne pakiety Universe+ wraz z sześcioma Canalami, jak takie coś to właśnie pakiet Platinum...?
![]() Czegoś tam brakuje, czy o co chodzi...? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Powód: poprawka
Ostatnio edytowane przez focusik09 : 18.04.2013 o godz. 19:26.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do univers mogą dać c+ w rabacie i wychodzi taniej niż platyna, tyle.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Moderator
Offline |
|
|
nie ma vod itp. ale kanałami to się niczym nie różni. najśmieszniejsze jest to, że oni te Canale+ dodają do każdego pakietu (Universe, Silver, Gold), sprawiając, że nie różnią się ofertą programową, a jedynie ceną. Jakaś bzdura totalnie.
Ostatnio edytowane przez maaarcin : 18.04.2013 o godz. 21:36.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak MatMario, żeby mi to chcieli zejść ofertą niżej niż to jeb..... platinum to bym brał . Każdy konsultant twierdzi że tylko to mi mogą zaoferować , ręce opadaja
Wypowiedzenie wysłane i zarejestrowane Powód: dopiska
Ostatnio edytowane przez focusik09 : 19.04.2013 o godz. 16:17.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wysłałeś wypowiedzenie? Jak nie to wysyłaj, jeszcze jest chyba czas, a jak wysłane to czekaj, widocznie dzwoni do ciebie pierwsza infolinia i dlatego tak jest. Zadzwoni dział utrzymania i będzie dobrze.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 19.04.2013 o godz. 07:04.
![]()
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Maja juz strate 250mln PLN, wiec teraz kombinuja jak moga
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
@Błaszczu_WIŚLAK owszem, kazdy moze zostac do konca swojej umowy na starych warunkach cenowych, ale i tak nie bedzie mial tych kanalow, ktore wylaczyli. A wylaczyli az 7 kanalow dla N-kowcow. I jak im sie skonczy umowa to nic nie ugraja bo beda mieli tylko nowe pakiety w ofercie migracyjnej.
Dla przykladu powiem, ze moj znajomy majac wczesniej full pakiet wywalczyl wypowiedzeniem full pakiet za 99zl. Jak widac jest o co i z kim walczyc walczyc, a nie zachowywac sie jak bojaca dupa. Ja mialem slabszy pakiet i nie zadowolila mnie ich oferta. Dlatego odchodze do Cyfrowego Polsatu. Za ta sama cene mam wiecej kanalow. A tu podam info dla abonentow C+ "Fragment e-mail jaki dostali niektórzy abonenci C+, jeśli zniknęły niektóre kanały z wymienionych to można zrezygnować powołując się na regulamin i brak kanałów. Wysłać poleconym z potwierdzeniem odbioru. "Jednocześnie informujemy, że od 1. kwietnia br. kanały 13th Street Universal, Zone Romantica, religia.tv (dla użytkowników dekoderów SD), ESPN Classic oraz od 1. lipca br. kanały CNN, Cartoon Network, TCM nie będą dostępne w ofercie CYFRY+. Ponadto od 1. kwietnia br. kanały religia.tv (dla użytkowników dekoderów HD) oraz Trace będą udostępniane promocyjnie, w związku z czym nie będą objęte ofertą gwarantowaną Regulaminem Umowy o Abonament. W przypadku nie zaakceptowania zmiany, przysługuje Państwu prawo do rozwiązania Umowy o Abonament zgodnie z art. 7 §1 Regulaminu Umowy o Abonament, w terminie jednego miesiąca od daty wprowadzenia tej zmiany."" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobra koniec walki, w końcu jakaś kumata babeczka.
Univers+ ( cała paka canali+ ) + multiroom ( 2 kameleony ) + dzierżawa Pace PVR za wszystko 59 zł Więcej nie potrzebuję |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Fajna oferta. Jaki pakiet do tej pory? Jakie opcje? Ile za multi, ile za dekoder? Do kiedy umowa? Wysłane wypowiedzenie? Jak możesz to napisz pomożesz innym. Ja dzisiaj negocjuję, chętnie się powołam na takie warunki.
Pozdrawiam. Edit: To dokładnie tak jak ja.
Ostatnio edytowane przez David. : 22.04.2013 o godz. 15:13.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do tej pory kompakt HD + paczka Canal+, do multi 2 kartę dobrałem tydzień temu ( chciałem na starych zasadach a nie te ich skrętki ), umowę miałem do końca kwietnia i wypowiedzenie wysłane, zarejestrowane. nowa umowa na 12 miesięcy, dekoder do odebrania w APS.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
ja mam do serpnia 2014 dawny Optimum hd - czyli calosc - tylko nsport do czerwca- za 70 zl ......dzis koles dzwoni i mowi ze mi oferuje platyne za 99 - wysmialem kolesia i poprosilem zeby nie dzwonili do mnie juz z takimi bzdurami ....na koncu facet pryznal mi racje
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Może i ja wyślę wypowiedzenie
Pozdrawiam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
A jak w końcu będzie z tymi dodatkami że wybieram program jaki chcę i osobno płacę za niego.To o czym mówił ten francuski przezesik nc+?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Mam jeszcze pytanie, dużo ludzi ma taki problem: dostali Universe + z 6x C+ po czym okazuję się, że świecą wszystkie kanały poza 6x C+ . Jak jest u Ciebie? Działają Ci już kanały z nowej oferty, wraz z C + ? Ludzie opisują, że po takim 'myku' dzwonią na infolinię i są zmuszeni do składania reklamacji z odsłuchaniem rozmowy, na którą jest 30 dni więc teoretycznie masz 30 dni bez C+ ...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
czyli nie miałem dostępu około 10 godzin. Na ICA wszystko świeci tak jak mi obiecała i dekoder PACE PVR 500 dziś odebrałem jeszcze nawet z logo cyfra+ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Na pewno czytaliście już ten list:
List do Abonentów 2013-04-12Drodzy Abonenci, Tworząc nową platformę nc+ chcieliśmy dostarczyć Wam i Waszym bliskim rozrywkę na najwyższym poziomie. Zakładaliśmy, że nasza nowa oferta oraz możliwie szybki dostęp do poszerzonych pakietów nc+ najlepiej odpowiedzą na potrzeby naszych Klientów. Reakcja wielu z Państwa uświadomiła nam, że nasze założenia były błędne i rozminęły się z Waszymi oczekiwaniami. Bardzo przepraszamy. Chcemy jednocześnie zapewnić, że wzięliśmy sobie do serca Wasze sugestie. Ich bezpośrednim efektem jest szereg radykalnych zmian w naszej ofercie, które wchodzą w życie ze skutkiem natychmiastowym i nie wymagają podejmowania przez Was jakichkolwiek działań. > Rezygnujemy z procesu automatycznego przejścia do nc+. Każdy Klient ma czas do końca trwania obecnej umowy na podjęcie decyzji o wyborze docelowego pakietu, odpowiadającego indywidualnym potrzebom. Oznacza to, że warunki Państwa umowy pozostają bez zmian, aż do końca jej trwania. > Klienci, którzy dysponowali dostępem do starych kanałów CANAL+ i nPremium HD otrzymują dostęp do całej rodziny 6 nowych programów nc+: CANAL+ HD, CANAL+ Sport HD, CANAL+ Family HD, CANAL+ Family2 HD, CANAL+ Film HD i CANAL+ Film2 HD na warunkach obecnej umowy. > Klienci platformy n otrzymują dostęp do kanałów MiniMini+ HD, ale kino+ HD, Kuchnia+ HD, DOMO+ HD, Planete+ HD, teleToon/Hyper+ HD na warunkach obecnej umowy (nie krócej niż do 30 czerwca 2013 r.). > Klienci CYFRY+ otrzymują dostęp do kanału nSport HD, zawierającego transmisje m.in. z meczów Ligi Mistrzów UEFA,T-Mobile Ekstraklasy, a także żużlowej ENEA Ekstraligi na warunkach obecnej umowy (nie krócej niż do 30 czerwca 2013 r.) Ponadto proponujemy Państwu: > Dodatkowe opcje, takie jak HBO, Cinemax, Filmbox, Multiroom, nc+ GO oraz usługi VOD, każdy Abonent będzie mógł zamówić za dodatkową opłatą przy dowolnym pakiecie z nowej oferty nc+. > Wszyscy dotychczasowi Abonenci nPremium oraz Canal+ pasjonujący się rozgrywkami T-Mobile Ekstraklasy będą mogli wybrać specjalny pakiet „Ekstraklasa” w momencie przedłużenia ich umowy. W ramach tego pakietu uzyskają dostęp do transmisji ze wszystkich meczów Ekstraklasy, a także 20 podstawowych kanałów tv, w cenie ich obecnego abonamentu. Wszyscy Klienci, którzy podjęli decyzję o rezygnacji w marcu lub kwietniu 2013 r., mogą wycofać swoje wypowiedzenia do końca maja 2013 r. i skorzystać ze zmian w ofercie nc+. W tym celu prosimy o kontakt z nami. Cenimy lojalność Abonentów, którzy są z nami od lat i dołożymy wszelkich starań, żeby oferty składane po zakończeniu obecnych umów możliwie najlepiej odpowiadały Państwa oczekiwaniom. Wszystkie Wasze wypowiedzi i komentarze są dla nas niezmiernie ważne. Dzięki nim wiemy, że nasza platforma nie jest Wam obojętna. Głęboko wierzymy, że nasza oferta programowa usatysfakcjonuje Państwa i będą Państwo zadowoleni z decyzji o pozostaniu z nc+. Julien Verley Prezes Zarządu nc+ Christian Anting Wiceprezes Zarządu nc+ Nicolas Dandoy Wiceprezes Zarządu nc+ Artur Przybysz Wiceprezes Zarządu nc+ --------------------------- Dzisiaj poszło wypowiedzenie, choć umowa ważna jeszcze przez dwa miesiące. Zobaczymy co z tego wyniknie. Na pewno nie będę płacił więcej niż do tej pory za Canal+Prestige HD czyli 149 zł |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A czy komuś z was mających dotychczas umowy z Cyfrą + udało się wynegocjować coś korzystnego, bo niemal wszystkie wpisy z stylu 6xC+ za 60 złotych dotyczą byłych abonentów N, natomiast ja rozmawiając dwukrotnie z konsultantami uzyskałem standardowe 99 zł za obecny pakiet Platinum. Jeśli tak, to gdzie dzwoniliście?
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
> Wszyscy dotychczasowi Abonenci nPremium oraz Canal+ pasjonujący się rozgrywkami T-Mobile Ekstraklasy będą mogli wybrać specjalny pakiet „Ekstraklasa” w momencie przedłużenia ich umowy. W ramach tego pakietu uzyskają dostęp do transmisji ze wszystkich meczów Ekstraklasy, a także 20 podstawowych kanałów tv, w cenie ich obecnego abonamentu.
Czyli mając abonament teraz za 73 zł dostanę pakiet C+ i tylko 20 kanałów czy będzie to nowy pakiet abonamentowy 20 kanałów+ C+ za jakąś kwotę? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() Po 3 turach targów ostatnia propozycja to: 54 zł za pakiet Platinum + dekoder PVR 0 zł- umowa na 12 msc. Wcześniej miałem KOMPAKT HD-wszytkie C+ HD za 53 zł.( wychodzi NSport i TVP Sport za złotówkę) ps. Ponieważ odebralem dzisiaj telefon, ze skończyły im sie dekodery- jest problem. Powiedziałem,że podpiszę umowę na 12 msc ( Platinium)-ale za 49 zł/msc ( bez dekodrea- zostanę przy swoim starym-bez nagrywarki). Mają odzwonić ![]() ![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Taka rada ode mnie jeśli macie do wyboru dekodery to nie bierzcie PACE PVR 500gb. Totalny syf
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
Mam taki od prawie roku i już dwa razy go wymieniałem bo się bestia zawieszała. W dodatku ma tak, że często reaguje na naciśniecie dowolnego przycisku (na przykład kolejny kanał, czy regulacja głośności) rozpoczęciem nagrywania programu, albo przewijaniem w tył, albo przekazywaniem programu z półminutowym opóźnieniem.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
La Furia Dell' Est Po 3 turach targów ostatnia propozycja to: 54 zł za pakiet Platinum + dekoder PVR 0 zł- umowa na 12 msc. - sory ale nie uwierze w to - nie wierze ze daja ci platyne w cenie o ponad polowe mniejszej - albo walisz kit albo zle zrozumiales umowe , albo ktos cie wkreca , albo sie okaze ze masz platyne bez 6 x C+ - niewiem ...wybacz- ale w taki promocje nie wierze ...do mnie podbijalo chyba z 5 kolesi i kazdy oferowal platinum za 99 - zarzekajac sie ze nie ma mozliwosc taniej - jeden mi sie przyznal ze 119 zl to byla podpucha zeby zbic do 99 - i szukac jelenia ....a przy okazji - mam do odebrania za darmoche dekoder Sagem ...moglby ktos konkretnie jednym zdaniem okreslic czy brac go ? czy zostac przy ( niestety prywatnym i bez gwarancji juz ) Philipsie ktory sie samoczynnie wylancza co 1-1,5 godz na okolo 2 minutki ......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Oczywiście ze takei propozycje ludzie dostają a to wszystkiego dzięki temu ze zrezygnowano z przymusowje migracji i wkoncu zaczeli zatrzymywać ludzi i o nich walczyc... Zreszta na forum laki można spokojnie o tym poczyctac... |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Panowie , da się jakoś sprawdzić bez dzwonienia do BOK czy wizyty w punkcie sprzedaży do kiedy mam umowę w C+ ?. W ICA szukałem ale nie znalazłem , jest tam coś takiego?
![]()
Jazda Jazda Jazda - Biała Gwiazda
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|