The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Krzysiek
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.04.2013, 20:07
DJ Hazel napisał(a):Wyświetl post
Każdy byle nie Kulawik.
Ciekawe czy Ty na miejscu Tomka Kulawika, mając okazję poprowadzić swój klub, nie spróbowałbyś? Nie chciałbyś spełnić swojego marzenia? Oczywiście, nie każdy ma predyspozycje do bycia wybitnym trenerem. Ale dla mnie w tym momencie Kulawik jest takim samym fachowcem jak Smuda. Jak zmieniać to na lepsze.
I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!

Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy!
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 17.04.2013, 20:28
Ale większość z nas wiedziała ,że Kula to słaby trener który nic nie osiągnał w ME a co dopiero tu. Zresztą na jego temat zostało powiedziane wszystko więc nie potrzebnie tu wprowadzać zamęt. Co innego,że większość piłkarzy nadaje się do wymiany... problem w tym kto w ich miejsce? I czy Cupiał będzie miał nadal cierpliwość by cokolwiek zbudować czy zupełnie stracił już wiarę...
"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru..."
Odpowiedz cytując
marek2a
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 17.04.2013, 20:32
tofik napisał(a):Wyświetl post
Boiska, jakieś dobre transfery, boiska zbudować.
Boiska ,może chociaż jakieś projekty się ukażą w przyszłym roku ,np gdzie planujemy je wybudować, ile i jaki przewidywany koszt-bo od czegoś trzeba zacząć. A odnośnie transferów to w okienku letnim będzie nim Michał Nalepa, no i pewenie jakiś królik z kapelusza Legionisty i oby nie był gorszy od Sarkiego
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 17.04.2013, 20:38
DJ Hazel napisał(a):Wyświetl post
Ale większość z nas wiedziała ,że Kula to słaby trener który nic nie osiągnał w ME a co dopiero tu. Zresztą na jego temat zostało powiedziane wszystko więc nie potrzebnie tu wprowadzać zamęt. Co innego,że większość piłkarzy nadaje się do wymiany... problem w tym kto w ich miejsce? I czy Cupiał będzie miał nadal cierpliwość by cokolwiek zbudować czy zupełnie stracił już wiarę...
Tutaj nie ma co tracić cierpliwości i wiary tylko trzeba wykładać kasę na stół, i kogoś mądrego kto ją sensownie wyda... Szkłem tyłka w następnym sezonie nie utrzecie Panowie X i Y...
Odpowiedz cytując
jackieboy
Member

Od: 09.2005

Stary 17.04.2013, 21:39
Myślę, że konieczny jest kubeł zimnej wody dla wszystkich myślących, iż Pan Cupiał po dzisiejszym meczu porządnie się zdenerwował i już przelewa denary.
Nie ma szans na to. Ktoś ostatnio wspominał o pewnych dobrych wiadomościach dotyczących Wisły. Co to za wiadomości? Bo na pewno nie żadne szalony kupiec ani też nawrót szalonego Cupiała. Chyba jeszcze Wisła pozazdrości Cracovii prezesa.

Myślę, że trzeba zacząć od podstaw, od zera, choćby spróbować postawić na nogi jakiekolwiek zalążki akademii dla młodych graczy. Do tego choćby mały sponsor na koszulkę, później już będzie łatwiej. Być może konieczny będzie zlot do I ligi. A co tam, ku lepszym czasom!
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 17.04.2013, 21:51
chyba największy plus że w czerwcu kończą sie kontrakty Jaliensa (350 tyś € ze sezon połykał) oraz drogim w utrzymaniu Ilievowi i Pareice.

Wtedy może Pan Cupiał znajdzie jakieś pieniądze na MĄDRE WZMOCNIENIA, ale nie kolejnymi 34-35 latkami tylko młodymi, utalentowanymi i głodymi sukcesu Polakami z niższych lig.

Szkoda że jeszcze rok trzeba płacić Gule te 350 tyś €, to chyba jedna z przyczyn dlaczego Pan Cupiał nie inwestuje w transfery
Ostatnio edytowane przez AYALA : 17.04.2013 o godz. 21:55.
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 17.04.2013, 22:20
AYALA napisał(a):Wyświetl post
chyba największy plus że w czerwcu kończą sie kontrakty Jaliensa (350 tyś € ze sezon połykał) oraz drogim w utrzymaniu Ilievowi i Pareice.

Wtedy może Pan Cupiał znajdzie jakieś pieniądze na MĄDRE WZMOCNIENIA, ale nie kolejnymi 34-35 latkami tylko młodymi, utalentowanymi i głodymi sukcesu Polakami z niższych lig.

Szkoda że jeszcze rok trzeba płacić Gule te 350 tyś €, to chyba jedna z przyczyn dlaczego Pan Cupiał nie inwestuje w transfery
To będzie najwiekszy plus dla łysego i Cupiała.

Wiadomo, że z Jaliensem kontrakt skończyć trzeba, lata lecą. Ale bedzie to taki sam koniec jak Paljiciem. Za obrońcę, który dawał rady przynajmniej w lidze przyjdzie boiskowe zero.

Młodzi zdolni Polacy, głodni sukcesów przyjdą do Wisły ? Sajensz fikszyn to pietro wyżej.
A cóż ich tu miało by ściagnąć. Ani pensje, ani szkolenie, ani możliwość rozwoju, ani opieka medyczna...
Przykład Lewandowskiego, Maków i kogo tam jeszcze jest mało wymowny ?

Przyjdą Sarkopodobne i Frederiksopodobne twory. Bez pracy, bez umiejetności ale za to jak to mówił łysy o Frederiksenie dwa razy lepsi bo dwa razy tańsi.
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 17.04.2013, 22:37
Bunoza i Burliga jest na lewą. Na stoperze będzie Wilk lub Chrapek grał jak wypadnie Chavez i/lub Czekaj. Względnie Jovanović w środku a na prawej Burliga o ile Bunoza będzie zdrowy i zagra na lewej. Generalnie za Jaliensa nikt nie przyjdzie tak jak nikt nie przyszedł za Frederiksena. Jeśli ktoś przyjdzie to będą to tradycyjne "wzmocnienia" ambasadorami typu Brożki.
Ostatnio edytowane przez thechris : 17.04.2013 o godz. 22:43.
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 18.04.2013, 00:54
Ostrzegam wszystkich ponownie, kibiców Wisły oraz pana Cupiala - konsekwencje akcji pana Cupiała pt. Bednarz i jego rewolucja jeszcze się nie dokonały. Podziwiam waszą wspólną naiwność i beztroskoć czy nawet bezpodstawną zarozumiałość. Do końca ligi Wisła prawdopodobnie może jeszcze zgubić nawet 24 punkty a przykładowe Podbeskidzie może je zyskać. Uwierzcie mi, Wisła naprawdę może zgubić te 24 punkty, co widać w każdym meczu i nie zasłoni tego zastępczy krzyk Bednarza na Bońka czy tłumaczenia bezradnego Kulawika. Ten duet firmowany przez pana Cupiała( wcześniej Bednarz z Probierzem ) dokonał już niemożliwego przy 3 budżecie ligii, a teraz prawdopodobnie dobije nawet ducha Wisły.

Liczę, że PAN CUPIAł ma świadomość wreszcie, że tu i teraz nie chodzi o nierealne puchary i zabawę ( kiedyś o ironio o LM) - że, tu chodzi o życie Wisły w ekstraklasie, jak nie teraz jeszcze to na 1906 % w przyszłym sezonie.W/g mnie natychmiast należy skończyć z tym dobijaniem Wisły Bednarzem i jego personami , bo zamiast mieć rekord 33 tys kibiców w abstrakcyjnym finale PP z Legią, możemy mieć ten rekord w ostatnim i realnym meczu tego sezonu - o być albo nie być dla Wisły w ogóle. Usunięcie od Wisły łysego pseudopotaniacza i paru jego zwolenników z RN TF to nakaz chwili, bo już teraz te złe rozwiązania kosztują pana Cupiała i Wisłę więcej niż Valckx z Petrescu i Maaskantem razem wzięci, a za chwilę mogą kosztować cały dług Wisły utopiony w 1 lidze. Bo aby tego uniknąć potrzeba 22 nowych piłkarzy z sensem i niezarażonych wirusem śmierci Wisły przez Bednarza, a to jest koszt XXXL razy większy od pseudo oszczędności Bednarza, oczywiście jeśli słowa pana Cupiała o pucharach nadal są aktualne i prawdziwe.

PS. Panowie Bednarz z Kulawikiem - gdzie wasze podanie się do dymisji w trybie natychmiastowym ?. Zwłaszcza panie Bednarz, bo do pana nie mam żadnego szacunku, choćby takiego jaki mam do pana Kulawika, zasłużonego dla Wisły pilkarsko bynajmniej.
Nawet Smuda dziś o pólnocy wydaje się tutaj zbawieniem, przy tym duecie śmierci dla Wisły. Dość nieudacznictwa Bednarza i tolerowania oraz firmowania jego dziadostwa przez pana Cupiała. Nikt nie da rady z Wisłą, Smuda czy nawet inny kompetentny trener, przy nieodpowiedzialnych rządach Bednarza w Wiśle, akceptowanych przez niestabilnego w działaniach, pana Cupiała.
Ostatnio edytowane przez kot : 18.04.2013 o godz. 01:55.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 18.04.2013, 07:28
Jeśli pan Cupiał faktycznie waha się czy sypnąć groszem, to umówmy się z Nim my kibice Wisły na taki układ.

Za każde wykupiony tysiąc karnetów powyżej pięciu tysięcy (tyle w tym sezonie wykupiliśmy) on daje dodatkowe dwa miliony do budżetu. Czyli
wykupujemy sześć tysięcy do budżetu wpływa dodatkowe dwa miliony,
wykupujemy dziesięć tysięcy do budżetu spływa dziesięć milionów,
wykupujemy cały stadion dostajemy ekstra 50 baniek.

Panie Bogusławie idzie pan z nami na taki układ?
Odpowiedz cytując
Vasil
Member

Od: 04.2013

Stary 18.04.2013, 07:38
Ja tylko chciałem zwrócić uwagę, że Pan Cupiał nie daje Wiśle pieniędzy. On je pożycza. Różnica powiediziałbym fundamentalna

Gdyby Pan Cupiał chciał coś dać Wiśle to by długi Wisły wobec Telefoniki przekonwertował na akcje Wisły.
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 18.04.2013, 07:39
Tradycyjnie przegrywamy mecz(dwumecz) "o wszystko". Od dawna Wisła zawodzi w spotkaniach duzego znaczenia.

Myślę też, że tym oto sposobem zafundowanych zostanie nam kolejne kilka lat w "południowych" rejonach ligi(oby tylko to). Na kolejny sezon druzyna zostanie zbudowana po taniości i z byle jakich zawodników.
Jeśli Nawałka to była wersja rozwojowa to bankowo mamy "taniego" Smude.

Kogo to wina? PIlkarzy? Trenerów? Bednarza? Tak po czesci, ale głownie Cupiała po wszystkie 3 grupy posrednio lub bezposrednio na Reymonta sprowadził. Gratulacje i wielkie dzieki za mistrzostwa ale ten sezon został przegrany z rozmysłem przez Właściciela. I teraz się okaże czy Pan Cupiał rzeczywiście ma jaja i ten sportowy upadek bedzie motywaja do przekucia go w sukces. Szczerze watpie. Nie wie jak to zrobic. Doradcy napelniaja wlasne kabzy a swiat(pilkarski) delikatnie mówiac uciekl mu.

Teraz pozostaje jeszcze walka o utrzymanie(co nie jest nadal oczywiste) i oby ta była skuteczna bo ten sezon to klęska i oby nie przerodził się w koszmar...

Ten moment to test dla Właściciela, pamietajmy, że prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie...
Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 18.04.2013, 08:14
Jeśli po wczorajszym meczu Cupiał nie zrobi porządku i nie wypieprzy kulawika to na 100% zostanie on do końca sezonu bo sam nie ma honoru by odejść.....
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 18.04.2013, 08:20
Kulawik po meczu z WKS napisał(a):
Do końca ligi pozostało osiem kolejek i myślę, że dzień po meczu ze Śląskiem zostaną w klubie podjęte decyzje
następny sezon bedzie śmieszny...
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 18.04.2013, 08:35
marcin19876 napisał(a):Wyświetl post
Jeśli po wczorajszym meczu Cupiał nie zrobi porządku i nie wypieprzy kulawika to na 100% zostanie on do końca sezonu bo sam nie ma honoru by odejść.....
A po co go wypiepszac? Niech sobie stoi pod tą wiatą i wyłapuje symptomy lepszej gry.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
ToBo11
Junior Member

Stary 18.04.2013, 08:52
pozostaje nam czekać na decyzje w dniu dzisiejszym. Też jestem za Smudą, Smuda nie będzie pod butem Bednarza, nie ma takiej opcji, i oczywiście wzmocnienia i jeszcze raz wzmocnienia. Jak dla mnie największy problem to atak. Przecież wczoraj w pierwszej połowie zawodowcy Garguła i Boguś nie trafili piłką z 6metrów w bramkę tak, żeby bramkarza ominąć. To są trampkarze, czy zawodnicy z doświadczeniem? Odchodząc trochę od tematu, ciekawe ile tych sytuacji w jesieni i teraz Frankowski-emeryt by wykorzystał. Przecież jak nie ma ataku co pomocnicy mają robić, wrzucają na pałę a nóż widelec gdzieś się odbije ktoś dobije itd. Jedna konkret akcja to Sarki-Sikorski z Legią. Szybko bez zbędnego pier....... strzał i brama! Tak powinna grac Wisła, kiedyś nasze kontry były zabójcze... teraz są śmieszne. Bunoza bierze piłkę biegnie pół boiska, i wtedy kiedy powinien podawać ładuje się między dwóch i traci. Czekamy na decyzje
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 18.04.2013, 08:58
o czym ty piszesz?

Trener nie bedzie pod butem prezesa? HAHAHA dobre

Odpowiedz cytując
ToBo11
Junior Member

Stary 18.04.2013, 09:01
szprotson napisał(a):Wyświetl post
o czym ty piszesz?

Trener nie bedzie pod butem prezesa? HAHAHA dobre

Jeśli będzie to Smuda, ma bankowo lepsze przełożenie u Cupiała. Smuda najwyżej powie kto zostaje i z kim JB ma negocjować kontrakt a kto out i kogo potrzebuje.

Odchodząc od tematu. Jak CI się podobał wczoraj Sarki od pierwszej minuty ?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 18.04.2013, 09:14
Smuda to człowiek który jesli bedzie miał odpowiedni dobry kontrakt zrobi wszystko czego oczekuje włąsciciel czyli np. nie kupi nikogo albo bedzie czyścił buty prezesowi.

@dalej jestem zdanie ze wiecej by zrobił jakby wszedł na podmeczonego przeciwnika, a tak to chwile był w pierwszej połowie a w drugiej to trzeba było lornetke by go odszukać. Wczoraj w meczu zrobił mniej niż Cwielong

Odpowiedz cytując
borys
Banita

Stary 18.04.2013, 09:51
Przede wszystkim trzeba sobie zdac sprawe z kilku spraw dobitnie.

1. Silna Wisla to HISTORIA. Dodatkowo 2 ostatnimi sezonami ta najlepsza historie a wraz z nią marke zniszczono.
2. Jestesmy druzyna walczaca o utrzymanie. Bez planu na przyszłość, od Polonii w tej chwili różnimy się tym, że właściciel utrzymuje minimalną kroplówke.
3. Klub może przestać istnieć z dnia na dzień, caly jego majatek to kilku pilkarzy o watpliwej/żadnej wartosci.
4. Wlasnie staramy się o licencje na przyszły rok, plotki niosa, że może łatwo nie być.

To jest ten moment kiedy dno to dla klubu sufit.
To jest też ten moment kiedy kiedy dowiemy się czy Cupiałowi na Wiśle zależy czy też zostawi ją w najcięższym od 15 lat. Już niedługo będzie można powiedzieć jednoznacznie czy jest z klubem na dobre i na złe.

Jesli zostawi nas bez pomocy lub z delikatna kroplówką, bedzie to oznaczac, że formuła współpracy się wyczerpała. Klub będzie musiał zacząć od nowa nawet jeśli mieliśmy zacząć w innej klasie rozgrywkowej i czekac lata na powrot, przez te lata powstałī by fundamenty normalności.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 18.04.2013, 10:16
Zostawić nie sądzę, żeby zostawił. Ale planu na Wisłę żadnego nie ma, czyli jak zwykle. I dlatego zatrudni kumpla Smudę, który mu to wszystko poukłada "za pół ceny".
..
Odpowiedz cytując
ToBo11
Junior Member

Stary 18.04.2013, 10:25
Dla mnie dalej nie do ogarnięcia jest to co udało się ugrać za Maskanta... co się z tą kasą stało? Basałaj powiedział, że budżet przygotowuje się w oparciu o wariant pesymistyczny. Pytanie jakim wariantem pesymistycznym się kierowano.
Coś jest mocno nie tak. Tak jak średnio wierzę w kontuzje Jaliensa czy Genkova.
Coś tu jest mocno nie halo. Opowiadanie Bednarza, że jest źle, skoro chłopy keszu nie dostają to widać kto "chce" a kto kładzie lagę. W Polonii wyjścia nie mają, grają po to, żeby się pokazać, dostać propozycję od lepszych klubów i out.
Odpowiedz cytując
frantic1984
Junior Member

Od: 08.2011

Stary 18.04.2013, 10:26
@borys - strasznie to dobijające co napisałeś, ale niestety sama prawda. Nie dość, że nie mamy pomysłu w ogóle na przyszłość klubu to wydaje mi się, że nie ma pomysłu nawet na przyszły sezon.

Nie ma pomysłu na zawodników, nie ma pomysłu na młodzież, nie ma pomysłu nawet kto mógłby objąć Wisłę na wiele długich lat budowania nowe (oby) potęgi.

Niestety nazwisko Smudy sugeruje mi tylko jedno: "weź zrób coś z tą zgrają, powiedz kto się nie nadaje, a reszta niech w końcu zacznie grać".

Niestety Smuda nie czyni cuda i nie tędy droga...
Odpowiedz cytując
jacekbum
Senior Member

Od: 06.2012

Stary 18.04.2013, 11:02
Skąd wy wiecie ,że Cupiał nie ma planu na przyszłość Wisły?! sugerujecie się obecnymi ruchami ? Ludzie zrozumcie,że skoro Cupiał publicznie zapowiedział zbudowanie nowej wielkiej Wisły to tak będzie.Cupiał ma wszystko przemyślane,chce mieć podpisaną długoletnią umowe na stadion i wtedy ruszy z przebudową klubu.W czerwcu kończy się większość kontraktów wtedy też przyjdzie nowy trener który wspólnie z Cupiałem zbuduje nowy zespól.Cupiała stać na ruch jakiego dokonał po przejęciu Wisły w 1997 r może spokojnie wymienić nawet cały podstawowy skład .
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 18.04.2013, 11:04
Cupiał publicznie zapowiedział zbudowanie czegokolwiek ?Gdzie, Kiedy , Jak ?

Cupiał nie miał planu na Wisłę od kiedy w nią wszedł...

Odpowiedz cytując
borys
Banita

Stary 18.04.2013, 11:09
frantic1984 napisał(a):Wyświetl post
@borys - strasznie to dobijające co napisałeś, ale niestety sama prawda. Nie dość, że nie mamy pomysłu w ogóle na przyszłość klubu to wydaje mi się, że nie ma pomysłu nawet na przyszły sezon.

Nie ma pomysłu na zawodników, nie ma pomysłu na młodzież, nie ma pomysłu nawet kto mógłby objąć Wisłę na wiele długich lat budowania nowe (oby) potęgi.

Niestety nazwisko Smudy sugeruje mi tylko jedno: "weź zrób coś z tą zgrają, powiedz kto się nie nadaje, a reszta niech w końcu zacznie grać".

Niestety Smuda nie czyni cuda i nie tędy droga...
Niestety ale innej drogi niz zdanie sobie sprawy z dramatycznej sytuacji w jakiej sie znajdujemy nie ma.

SKWK dziekowalo Cupialowi za tluste lata. Ok, mimo, ze mi sie to nie podobalo. Ale mam pytanie kiedy zapytaja o przyszlosc?
Obawiam sie, że tego nie zrobi. Przeciez protes zawieral postulaty odnosnie egzystencji klubu, ale nikt przynajmniej publicznie nie podzielił sie odpowiedzia w tej sprawie.

Wczorajszy protest na Weszło był kuriozum ale gdyby napisać takie pismo tylko już z konkretnymi zapytaniami i podeprzec to duża liczbą podpisów nawet w formie elektronicznej uzyskalibyśmy odpowiedz na pytanie co nas czeka. Moglibyśmy zareagować.

Jeszcze przed Krolem jak Polonia padała, wchodziłem na ich forum sprawdzic co tam z tranferami...
Powstał dział co możesz zrobić dla klubu i pełny był konkretnych wpisów od kwot pienieznych przez obsluge prawna, az do rak do szpadla.

Czy my chcemy byc zbieranina kibicow narzekajacych na rzeczywistosc czy moze zbierzemy sie i przynajmniej sprobujemy cos zrobic? Szanse chos najmniejsze ale są.
Czy przynajmniej nie mozemy dac sygnalu ze z niepokojem patrzymy na rozwoj spraw.
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 18.04.2013, 13:12
borys napisał(a):Wyświetl post
Ale mam pytanie kiedy zapytaja o przyszlosc?
Zadzwoń do Cupiała i się zapytaj.

Cytat:
Czy my chcemy byc zbieranina kibicow narzekajacych na rzeczywistosc czy moze zbierzemy sie i przynajmniej sprobujemy cos zrobic?

Nie chcemy. Nie chcemy być postrzegani jak banda lamusów płaczących bo po 14 latach przytrafił się słabszy sezon, podczas gdy w ciągu tych 14 lat takie sezony przechodziły pozostałe kluby rok w rok.
Nie chcemy, dlatego będa transparenty popierające Cupiała z podziękowaniem.
Było miło zbyt wiele lat, taki sezon dobrze zrobi wszystkim, przede wszystkim tym, którzy uwazali się za kibiców Wisły, a teraz o niej zapomnieli.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 18.04.2013, 13:24
element napisał(a):Wyświetl post

Nie chcemy. Nie chcemy być postrzegani jak banda lamusów płaczących bo po 14 latach przytrafił się słabszy sezon, podczas gdy w ciągu tych 14 lat takie sezony przechodziły pozostałe kluby rok w rok.
Było miło zbyt wiele lat, taki sezon dobrze zrobi wszystkim, przede wszystkim tym, którzy uwazali się za kibiców Wisły, a teraz o niej zapomnieli.
+1906 za ten post
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Stary 18.04.2013, 13:53
element napisał(a):Wyświetl post

Typowe.

Co daje wam prawo do mówienia w imieniu wszystkich kibiców: NIE CHCEMY? Już dawno nie wyrażacie opini ogółu a wyłącznie swoją.

Skoro odsyłasz mnie do Cupiała to po co jest SKWK?
Nazywasz ten sezon SŁABSZYM, 12 miejsce i walczymy o utrzymanie? Kto z czołówki to przechodził.

Było zbyt miło? Dobrze wiedziec, ze pasuje Tobie/Wam, że klub jest w tarapatach.

Odpowiedz mi co z waszymi poniższymi postulatami:

9.Utworzenia profesjonalnego programu i warunków szkolenia grup mlodzieżowych.
10.Zatrudnienia w klubie osób odpowiedzialnych, z doświadczeniem w zarządzaniu w sporcie.

Odpusciliście w negocjacjach? Bo nic sie nie chwalicie.

Dalej popierajcie Cupiała, który z rozmysłem doprowadił do obecnej sytuacji.
Odpowiedz cytując
pete29
Member

Od: 11.2005

Stary 18.04.2013, 14:00
Czy ktoś z przedmówców zna rzeczywistą kondycję finansową Telefoniki? Jeżeli tak czy może się podzielić informacją? Wtedy będzie wiadomo co B. Cupiał planuje z Wisłą. Bez tego cały wątek jest niczym innym jak biciem piany.
pozdrowienia z Wrocławia
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów