The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.04.2013, 16:03
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Królu Złoty wytłumacz w takim razie dlaczego mecz z Grodziskiem był "reżyserowany" przeciwko nam. To było kolejkę temu. Ja rozumiem, że boli - bo sędzia zachował się chujowo, ale nie róbmy jaj. Rok temu sędziowie zagrali chyba trzy raz z rzędu dla Was - to wtedy też była "reżyseria"? Albo jak graliśmy u Was i kończyliśmy w dziewięciu?

No, nie - wtedy to pewnie były zwykłe pomyłki. Bo tak ten świat jest już ułożony, że jak komuś sędzia pomaga to jest pomyłka, a jak przeszkadza to jest ofiarą losu, ligi, polskiej piłki, oblężona twierdza, wielka krzywda. Chyba, że pomaga nam - wtedy wiadomka. Układ.

Jak już wielokrotnie mówiłem. Znacznie łatwiej tłumaczyć swoje porażki tym, że na układy nie ma rady niż tym, że ktoś nie potrafi grać w piłkę. Oczywiście, że sędzia wczoraj wypaczył wynik, tylko że na Konwiktorskiej też próbował. Ale trafiła kosa na kamień
Moim zdaniem tym razem dobrze przygotowaliście się sportowo (zakup paru niezłych jak na PL grajków zimą) jak i organizacyjnie do wiosny i ze sporą jak na Was determinacją idziecie po MP.
Złamanego grosza bym nie postawił na to, że wczorajsze pomyłki sędziów to przypadek.
Tj. po prostu nadal jedno wielkie bagno i k.restwo i kary dla kilku pionków za stare grzeszki niewiele zmieniły.
Ostatnio edytowane przez arti : 14.04.2013 o godz. 16:07.
Odpowiedz cytując
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 14.04.2013, 16:25
Ponawiam pytanie; co odroznia fatalna pomylke sedziowska od intrygi grubymi nicmi szytej?

Dlaczego dwa ulozone przez sedziow w krotkim odstepie czasu mecze Wisly z Jagielonia i Lks-em (pomylki na podobnym, absurdalnym, poziomie) to bylo poprostu fatalne sedziowanie, a dlaczego jeden mecz ulozony przez sedziow dla Legii to juz pilkarski poker?

Mozecie mi to wytlumaczyc? Mozecie wspiac sie choc na niziny obiektywnosci?
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 14.04.2013 o godz. 16:28.
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 14.04.2013, 16:45
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
Ponawiam pytanie; co odroznia fatalna pomylke sedziowska od intrygi grubymi nicmi szytej?

Dlaczego dwa ulozone przez sedziow w krotkim odstepie czasu mecze Wisly z Jagielonia i Lks-em (pomylki na podobnym, absurdalnym, poziomie) to bylo poprostu fatalne sedziowanie, a dlaczego jeden mecz ulozony przez sedziow dla Legii to juz pilkarski poker?

Mozecie mi to wytlumaczyc? Mozecie wspiac sie choc na niziny obiektywnosci?
- http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...09843111_n.jpg
- https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...20007074_n.jpg
- Jeden ewidentny karny
- Po zółtej kartce dla Vrdoljaka na początku spotkania Ivica popełnij takich fauli później 5 - tyle się doliczyłem
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 14.04.2013, 16:52
donecki napisał(a):Wyświetl post
Blady strach przez chwile mnie też obleciał ale popatrzmy źe Podbeskidzie uratowało Śląskowi trzecie miejsce i w środe odpuszczą na puchar.Przypominam źe my im mistrzostwo zalatwiliśmy bezstresowo
O czym ty pierdzielisz? Jakie trzecie miejsce, jakie odpuszczanie? Śląsk ma przed sobą kupę trudnych meczów, gdzie każdy o coś walczy. Lechia, Jagiellonia, Zagłębie, Piast - wciąż z szansami na miejsce 3., Pogoń - walczy o utrzymanie, Lech i Legia o mistrzostwo. Tylko my gramy w lidze z nimi właściwie o "czapkę gruszek". Tabela na miejscach 3-12 może się jeszcze obrócić do góry nogami, zwłaszcza że nikt nie prezentuje stabilnej formy.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 14.04.2013, 17:02
nie wiem o co chodzi z intrygą ? ale wg mnie pomyłke sędziowską od drukowania może odrózniać np. odległość sędziego od akcji, a co za tym idzie miarodajne i odpowiednie jej ocenienie.

W 1 sytuacji sędzia głowny jest przed 16 nastką wiec jedyne co widzi to tłok. Do oceny zostaje mu boczny który jest 30 metrów od akcji.
W 2 przypadku sędzia zostaje na połowie ŁKS i jedyną osoba która może ocenić sytuacje jest boczny (nie wiem czy nadążył z akcją czy nie)
W meczu z Legią sytuacje jak na patelni miało conajmniej 2 sędziów z czego jeden stał 20 centymetrów od piłki. Dwa razy i dwa razy jej nie widział. Boczny też jej nie widział. Główny nie widzieć jej miał prawo, Oni nie.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 14.04.2013, 17:12
Są pewne granice naiwności. "Podniesiona piłka" -
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Bobek90
Senior Member

Stary 14.04.2013, 18:49
syryls, przeciesz ja nie neguje tego ze wczoraj sedzia Legii pomogl.

szprotson
Cytat:
nie wiem o co chodzi z intrygą ? ale wg mnie pomyłke sędziowską od drukowania może odrózniać np. odległość sędziego od akcji, a co za tym idzie miarodajne i odpowiednie jej ocenienie.
Czyli wedlug Ciebie w meczu Borussia- Malaga doszlo do drukowania, tak?

I prosze raz jeszcze; podajcie wiecej przykladow z tego sezonu gdzie sedziowie pomagali Legii.
Przypominam ze Legia przed meczem z nami byla zespolem zajmujacym pierwsze miejsce z 4 punktowa przewaga nad druga druzyna (z ktora w listopadzie wygrali 3:1).

Albo drukuja dla Legii juz jakis czas, albo nie drukuja wcale. Drukarnia dla Legii only if Wisla nie ma zadnego sensu, jest glupia i zalatuje paranoja. Graja bez drukowania, robia sobie zaliczke... i pach, jada do Wielkiej Wisly (11 miejsce w tabeli!) i musza drukowac bo przewaga im moze stopniec!

Takze mowie, pokazcie przyklady innych meczow z tego sezonu gdzie sedziowie ciagneli Legie za uszy. Jedno spotkanie na 2/3 sezonu to troche malo by snuc teorie o mistrzostwie zdobytym poza boiskiem. Cholernie malo.
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 14.04.2013 o godz. 18:52.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 14.04.2013, 19:15
mi to wali czy w innych meczach drukowali Legii czy nie. W tym konkretnym drukowali.

a ty bobek udajesz zaskoczonego wogole drukowaniem w kraju w ktorym za korupcje siedzi ponad 300 ludzi? Bez jaj.
Biorąc pod uwage ostatnie wydarzenia (tzn.Arka-Zawisza) mnie nic nie zdziwi.
I na koniec, nie wiem czy wiesz ale drukuje sie nie tylko po to by zdobyć Mistrza. Przede wszystkim można nieźle zarobić.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 14.04.2013, 19:27
Bobuś jakie to uczucie kiedy przyjeżdża Twoja ukochana druzyna do Krakowa, naszpikowana gwiazdami po brzegi, modelowe szkolenie, świetlane perspektywy, jednym słowem WIELKA LEGIA WARSZAWA i nie wychodzi z połowy boiska przez 45 min? Pytam z ciekawości.

Swoją drogą za sarkastyczne stwierdzenie "Wielka Wisła" powinieneś dostać pernamentnego bana tępy prowokatorze.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 14.04.2013, 19:52
Warszawka pokazała jak się mistrza zdobywa. Z przytupem!
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 14.04.2013, 19:59
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Warszawka pokazała jak się mistrza zdobywa. Z przytupem!
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Bobek90
Senior Member

Stary 14.04.2013, 20:01
Okej, czyli tradycja tego forum (a raczej jego prawej czesci).

Rzuca sie mniej lub bardziej powaznym oskarzeniem (zamach Smolenski, drukowanie legijne, itd.) a jak dochodzi do dyskusji z kims kto ma watpliwosci z powodu braku dowodow to zaczyna sie zamykanie w swoim bunkrze (mi to wali czy w innych meczach..., mi to wali co mowi ktos kto nie twierdzi ze to byl zamach,...), bawienie sie w erystyke (osadzono 300 ludzi za korupcje... Legia wiec drukuje!), a czasami nawet (jak u kogos z kultura na bakier... no i intelekt nie pozwala na wiecej) przechodzi sie do gimnazjalnego argumentum ad personam (przyklad fialo). Pisze gimnazjalnego bo na takim (co najwyzej) poziomie jest rzucony ten argument.
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 14.04.2013, 20:18
Brawo Bobku za wciągnięcie w temat Smoleńska, masz tupet chłopie.

Czy jest na sali lekarz, vel moderator? Bobku, w swoim jakże bogatym dorobku trollowania masz już nagrodę największego pokemona forum w ramach głosowania White Star Awards 2012, zająłeś ex aequo 1 miejsce z pysiem-wyjazdowiczem, dostałeś specjalną dedykację "weźcie pod uwagę co piszecie bo wstyd", więc... naprawdę ci nie wstyd? Jesteś jedną z najbardziej negatywnych postaci na tym forum, zastanów się chłopie.

Przepraszam za offtop, ale co tu się wyprawia to przechodzi ludzkie pojęcie.
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 14.04.2013, 20:37
Rzuca sie mniej lub bardziej powaznym oskarzeniem (zamach Smolenski, drukowanie legijne, itd.) a jak dochodzi do dyskusji z kims kto ma watpliwosci z powodu braku dowodow
Mistrzu, jakby ktoś tutaj miał dowody, to już pewnie byłyby one u prokuratora.
Ten mecz był ewidentnie skręcony, takiego wału na tym poziomie rozgrywkowym dawno nie było. Mniej więcej od momentu, kiedy zaczęto delikwentów wywozić do Wrocławia.

Jak nie trafia do Ciebie zdjęcie pokazujące gdzie była piłka i gdzie stał (i patrzył się) Jarzębak, to znaczy że nic innego też nie dotrze. Wytłumacz mi więc, dlaczego ktokolwiek miałby tracić na Ciebie czas? Zwłaszcza, że masz tutaj status trolla...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 14.04.2013, 20:41
Okej, czyli tradycja tego forum (a raczej jego prawej czesci).

Rzuca sie mniej lub bardziej powaznym oskarzeniem (zamach Smolenski, drukowanie legijne, itd.) a jak dochodzi do dyskusji z kims kto ma watpliwosci z powodu braku dowodow to zaczyna sie zamykanie w swoim bunkrze (mi to wali czy w innych meczach..., mi to wali co mowi ktos kto nie twierdzi ze to byl zamach,...), bawienie sie w erystyke (osadzono 300 ludzi za korupcje... Legia wiec drukuje!), a czasami nawet (jak u kogos z kultura na bakier... no i intelekt nie pozwala na wiecej) przechodzi sie do gimnazjalnego argumentum ad personam (przyklad fialo). Pisze gimnazjalnego bo na takim (co najwyzej) poziomie jest rzucony ten argument.
Na Wisła-Legia 0-6 z 93 i setki innych meczów też brak dowodów i co z tego?
Chcesz być politycznie poprawny czy nie wiem jak to nazwac to sobie bądź.
Dla mnie z kolei wczorajsze popisy sędziów są bezczelnym przekrętem.
Może 10-20 kolejnych osób będzie miało jeszcze inne zdanie no i dobrze. Forum dyskusyjne.
A akurat ja nt. Smoleńska nie mam nic do napisania i nie pamiętam abym zrobił jakikolwiek wpis w tamtym temacie.
Ostatnio edytowane przez arti : 14.04.2013 o godz. 20:46.
Odpowiedz cytując
Bobek90
Senior Member

Stary 14.04.2013, 20:50
wolfy, nie udawaj glupka i bierz pod uwage kontekst tej dyskusji! Przeciesz wiadomo ze nie mialem na myli dowodow dowodow bo takie sa poza zasiegiem zwyklego kibica (no chyba ze sprawa wyszla juz na jaw). Chodzilo mi bardziej o wiarygodna czy raczje w miare sensowna, podparta czyms, argumentacje danych przekonan.

Kontekst, slowo klucz mistrzu.

P.S
Czy wedlug Ciebie w meczu Borussia- Malaga tez doszlo do drukarni? Odpowiedz.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 14.04.2013, 20:57
Mistrzu, jakby ktoś tutaj miał dowody, to już pewnie byłyby one u prokuratora.
Ten mecz był ewidentnie skręcony, takiego wału na tym poziomie rozgrywkowym dawno nie było. Mniej więcej od momentu, kiedy zaczęto delikwentów wywozić do Wrocławia.

Jak nie trafia do Ciebie zdjęcie pokazujące gdzie była piłka i gdzie stał (i patrzył się) Jarzębak, to znaczy że nic innego też nie dotrze. Wytłumacz mi więc, dlaczego ktokolwiek miałby tracić na Ciebie czas? Zwłaszcza, że masz tutaj status trolla...
Raptem dzień minął,a tu już legenda zaczyna przyjmować kosmiczne kształty.

Powiem wiecej Wolfy - nigdy nie było tak skręconego meczu w naszej lidze jak to co wczoraj! Nigdy! Nawet przenigdy! Nikt nigdy nie został oszukany tak jak Ty wczoraj!
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 14.04.2013, 21:07
Czy wedlug Ciebie w meczu Borussia- Malaga tez doszlo do drukarni? Odpowiedz.
Nie oglądałem, więc się nie wypowiadam.

Na pewno nie jest to jednak tak nierealne, jak sugerujesz. Ale ostatnie skandale z azjatyckimi mafiami bukmacherskimi jak widać niczego niektórych nie nauczyły... Ot, kilka artykułów, nagłówków. Było, minęło.

W tej sytuacji trudno mówić o pomyłce, bo to nie było kilka centymetrów, tylko kilkadziesiąt.

Nie jestem gościem który ma pretensje do sędziego o kilkucentymetrowy spalony, bo mam świadomość, że czasem po prostu nie ma możliwości tego wyłapać. Ale coś takiego?

Jestem przyzwyczajony do sędziowania pod Legię (jak kibice większości klubów w Polsce), ale teraz zgięli pałę.

0 22 napisał(a):Wyświetl post
Powiem wiecej Wolfy - nigdy nie było tak skręconego meczu w naszej lidze jak to co wczoraj!
Były gorsze. Tylko co z tego?
Nikt wam nie będzie bił braw po czymś takim. Bardzo dobrze że podniósł się krzyk, może przynajmniej żadnego z waszych rywali w najbliższym czasie tak ordynarnie nie zwałują.
Osobiście mam nadzieję, że tego mistrzostwa nie zdobędziecie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.04.2013 o godz. 21:12.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 14.04.2013, 21:13
Były gorsze. Tylko co z tego?
Niemożliwe.

Nikt wam nie będzie bił braw po czymś takim. Bardzo dobrze że podniósł się krzyk, może przynajmniej żadnego z waszych rywali tak ordynarnie nie zwałują.
No, tak bo jak do tej pory kręcą dla nas w co drugim meczu i każdym Pucharu Polski. Albo odwrotnie w każdym ligowym i co drugim Pucharu Polski. Już nie pamiętam wytycznych Saksa.

Postaramy się poradzić sobie bez braw Krakowa, Łodzi czy Poznania

Osobiście mam nadzieję, że tego mistrzostwa nie zdobędziecie.
Zdobędziemy. Kupiłem.

Od Lyczmanskiego.
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 14.04.2013, 21:14
Moim zdaniem nie było żadnego drukowania. Sędziowie popełnili kompromitujące błędy ale to nie znaczy, że mecz był kupiony/ustawiony lub cokolwiek w tym stylu.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Kaan
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 14.04.2013, 22:10
Niezaleznie czy był kupiony czy nie, czy raczej obrazem poziomu naszego sędziowania, pytanie do warszawiaków, czy czujecie satysfakcję po takim zwycięstwie?
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami

To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern
Odpowiedz cytując
Ivory1906
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 14.04.2013, 22:22
Wnioskujac z wypowiedzi z Ich forum to...tak. Jak to ladnie pisali :
Nie wazne jak wazne ze 3pkt i ze odczarowalismy R22...
moze nie wszyscy tak mysla ale 3/4 tak...
HONDA - THE WAY OF LIFE
Odpowiedz cytując
Bobek90
Senior Member

Stary 14.04.2013, 22:23
wolfy

Cytat:
Na pewno nie jest to jednak tak nierealne, jak sugerujesz.
Jedyne co ja sugeruje to to ze ze nie kazdy wielblad musi automatycznie oznaczac ustawiony mecz. Moze, nie musi. Wiele wielbladow na roznych szczeblach sie zdarza, wielbladow roznego typu (spalony, karny, itd). Nie zawsze za wielbladem stoi korupcja; czasami slaby dzien mial sedzia a czasami sedzia jest poprostu marny.
Zeby nie strzelac slepakami, gdyby nie wielblad sedziego to Porto nie wygraloby LM w 2004 (rewanz z ManU).
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 14.04.2013 o godz. 22:36.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 14.04.2013, 22:47
Bo sędziowie mylą się często i nie musi to być żaden spisek ani przekręt.

http://oi49.tinypic.com/34682va.jpg - tak dla rozluznienia
Ostatnio edytowane przez kreseq : 14.04.2013 o godz. 22:50.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 15.04.2013, 00:05
Błąd sedziowski ewidentny - ale bądźcie poważni, naprawdę myślicie że ktokolwiek z Legii oferowałby w dzisiejszych czasach pieniądze za ustawienie takie meczu?

Zresztą gol padł po efektownej akcji, w której obrona Wisły zawaliła. Nie róbcie z tego sytuacji w której sędzia z du&u daje karnego za szturnięcie przy wolnym. Nie tu była akcja, owszem piłka na aucie, ale wystarczyło przeciąć któreś podobanie i gola by nie było...

Zastanawia mnie też dlaczego niektórzy twierdzą, że Legia by nie wygrały gdyby nie błędy sędziowskie. Skąd to wiecie? Może gdyby sędzie zauważył aut, Legia dalej by nacierała? A tak to po szybkim 2-0 postanowiła dać nam trochę pograć? Nikt z nas tego nie wie.

Pytanie do legionistów odnośnie satysfakcji - ja czułbym na ich miejscu to samo. Wygrali ważny mecz, to że sędzia zrobił parę błędów - to nie ich wina. Życie.
Ddf
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 15.04.2013, 01:09
Kontrowersja jest pierwsza, nieslusznie uznana bramka. Co do karnego, to opinie sa podzielone i raczej wiekszosc sie przychyla do tego, ze nie powinno byc...natomiast sedzia swoim nieudolnym sedziowaniem uratowal nas, bo "akcja" pana Pareiko, to zenada i czerwona kartka od reki(na Polsacie nazwali, to kryminalem, a z tego co slyszalem na C+ bylo podobnie). Estonczyk ma cos slabo poukladane w glowie, bo zawala sytuacje, a potem wybucha. Kazdy wie, ze od lat mamy slabych sedziow(i nic sie w tym aspekcie nie zmieni) i raz my na tym korzystamy, raz przeciwnik...juz zreszta byly materialy o tym, jak mielismy "serie", kiedy w kolejnych meczach arbitrzy mylili sie na nasza korzysc.
Odpowiedz cytując
Kaan
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 15.04.2013, 12:18
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Kontrowersja jest pierwsza, nieslusznie uznana bramka. Co do karnego, to opinie sa podzielone i raczej wiekszosc sie przychyla do tego, ze nie powinno byc...natomiast sedzia swoim nieudolnym sedziowaniem uratowal nas, bo "akcja" pana Pareiko, to zenada i czerwona kartka od reki(na Polsacie nazwali, to kryminalem, a z tego co slyszalem na C+ bylo podobnie). Estonczyk ma cos slabo poukladane w glowie, bo zawala sytuacje, a potem wybucha. Kazdy wie, ze od lat mamy slabych sedziow(i nic sie w tym aspekcie nie zmieni) i raz my na tym korzystamy, raz przeciwnik...juz zreszta byly materialy o tym, jak mielismy "serie", kiedy w kolejnych meczach arbitrzy mylili sie na nasza korzysc.
Gwoli ścisłości należałoby napisać o wjeździe legionisty dwoma wyprostowanymi nogami w bark Sarkiego.
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami

To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 15.04.2013, 16:39
http://sport.interia.pl/klub-korona-...ere,nId,955605

Legionista, ale zawsze walczył. Będzie go brakować na polskich boiskach.
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
Odpowiedz cytując
_gucio_
Junior Member

Od: 01.2004

Stary 15.04.2013, 17:48
Do O 22
Nie wiem dlaczego tolerują cię na forum Wisły, bo za ten szmaciarski podpis powinieneś dostać automatycznie ban.
Jestem jednym z kilku tysięcy naocznych świadków tego kabaretu z 1993 roku.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 15.04.2013, 19:04
Ktoś miał rację pisząc scenariusze na najbliższe kolejki:

Po dzisiejszym zamknięciu kolejki faktycznie jestem pewien na 100% że wygramy z Lechem nawet jakby sędziowie mieli połowę składu Kuchenek wywalić za kartki - a w Wawce potem powiedzą że Wisła też korzysta z prezentów sędziowskich...
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów