The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.03.2013, 17:55
No to piekny prezent ludziom na swieta sprawili, nie ma co
Odpowiedz cytując
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 29.03.2013, 18:28
aNouc napisał(a):Wyświetl post
A co ma wspolnego sprzataczka czy gosc piszacy relacje tekstowa z meczu do budowania potęgi?

zwolnili kgoos z biura prasowego? no to skonczy sie relacja z meczow i dobrze, wszyscy na stadion
Bez przesady.

Strona klubowa jest wizytówką klubu i jej sprawne prowadzenie jest mocnym punktem marketingowym. Prawdę mówiąc to nie bardzo wiem o co chodzi w tym, że wywala się osoby z ekipy prowadzącej (moim zdaniem) najlepszą oficjalną stronę klubową obok strony Legii.

Najwyraźniej burdel trwa w najlepsze.
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 29.03.2013, 18:51
hunter napisał(a):Wyświetl post

Strona klubowa jest wizytówką klubu i jej sprawne prowadzenie jest mocnym punktem marketingowym. Prawdę mówiąc to nie bardzo wiem o co chodzi w tym, że wywala się osoby z ekipy prowadzącej (moim zdaniem) najlepszą oficjalną stronę klubową obok strony Legii.
Święte słowa hunter. Szacunek dla tych, którzy odchodzą, a wkładali swoje serducho, czas i pasję w jej tworzenie.
Powód: ek
Ostatnio edytowane przez Grisza1 : 29.03.2013 o godz. 18:53.
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 29.03.2013, 19:01
Wstrzymałbym się z neagtywnymi komentarzami na temat tego newsu między innymi dlatego, że za mało w nim konkretów. Nie jestem żadną wyrocznią, jednak spędzam przed monitem x czasu dziennie, ukończyłem szkołę związaną z reklamą, interesuje się w miarę tym kto co robi wśród klubów ekstraklasy ze szczególnym naciskiem na aspekty np video, przeglądam strony i widzę co i w jaki sposób jest zorganizowane. Nie żebym robi to jakoś regularnie ale mam orientacje w tym temacie i uważam, że jesteśmy delikatnie mówiąc w dupie. Kolega hunter mi wybaczy ale naprawdę porównanie naszej strony do strony Legii zarówno jeśli chodzi o aspekt wizualny oraz jeśli chodzi o prowadzenie jakiś dupereli jest nie na miejscu. Naprawdę nas wyprzedzają. Nie oceniam dlaczego i kto jest winny temu.

News na wisłaportal na pewno emocjonalny, robienie awantury z tego, że ktoś od relacji live został zwolniony ? Czy to nie śmieszne ? Czy ktoś w ogóle czyta taką relacje ? Wiem że zaraz ktoś mi wyskoczy z tekstem " Ja czytam" ...tylko ile jest takich osób i dla ilu się nią prowadzi ? Żyjemy w świecie gdzie każdy potrafi użyć google i znaleść sobie mecz na żywo. Forumowiczów, którzy nie kojarzą storn typu soccerlive czy meczyki.pl można policzyć na pałacach jednej ręki.

Uważam, że zmiany są potrzebne. Kwestia tylko w jakiej formie i czy wywracanie wszystkiego do góry nogami jest potrzebne.
Chyba większość zna mój skromy kanał na YT nie chcę żeby zabrzmiało to w ten sposób, że to upoważnia mnie do oceniania innych, teraz jest lepiej jeśli chodzi o jakieś nagrania ale np wcześniej gdy np szukałem jakiś ciekawych nagrań to podbierałem od Jaga TV, czy Legia TV z ich wizyt na R22 i patrzyłem z zazdrością na to. Nadal jesteśmy za nimi.

Z ręką na sercu co wam tak naprawdę podoba się w pracy biura prasowego ? Na pewno nie powiem złego słowa np na zdjęcia na stronie ale ciężko doszukać się czegoś więcej. Nie wiem w ile osób jest prowadzana taka strona ale chyba jedna "ogarnięta" w zupełności wystarczy.
Jeśli chodzi o promocje to zauważyłem, że jak większość fajnych akcji była zorganizowana to z pomocą SKWK.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 29.03.2013 o godz. 19:29.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 29.03.2013, 19:20
Wisła zwalnia i spłaca długi
PS:
http://wisla-krakow.przegladsportowy...780,1,727.html

Cytat:
Zostały już wypłacone wszystkie zaległe pensje za rok 2012. W kwietniu zostaną też zlikwidowane ostatnie tegoroczne zaległości.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 29.03.2013 o godz. 19:24.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
kha1
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 29.03.2013, 19:51
Ja akurat tego nie pojmuję i tak. Jak już ktoś napisał "niezły prezent na święta". Można się było z tym wstrzymać. Magazynier i sprzątaczki to znając polskie realia ŁĄCZNIE jakieś 3-7 tysięcy. Czy naprawdę warto mieć brudne korytarze albo kartony na środku sali? Czy nie można było poprosić 10 piłkarzy o obniżkę po kilkaset złotych? Nigdy nie pojmowałem takich decyzji i nic nie przekona mnie do tego, że mają one dobry wpływ na klub i pracę w nim.

A kanał Facebook ma ostatni wpis z 24 marca. Przecież to absolutnie żenujące...
Odpowiedz cytując
KoPer
I am what I am

Od: 09.2004

Stary 29.03.2013, 23:33
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Wstrzymałbym się z neagtywnymi komentarzami na temat tego newsu między innymi dlatego, że za mało w nim konkretów. Nie jestem żadną wyrocznią, jednak spędzam przed monitem x czasu dziennie, ukończyłem szkołę związaną z reklamą, interesuje się w miarę tym kto co robi wśród klubów ekstraklasy ze szczególnym naciskiem na aspekty np video, przeglądam strony i widzę co i w jaki sposób jest zorganizowane. Nie żebym robi to jakoś regularnie ale mam orientacje w tym temacie i uważam, że jesteśmy delikatnie mówiąc w dupie. Kolega hunter mi wybaczy ale naprawdę porównanie naszej strony do strony Legii zarówno jeśli chodzi o aspekt wizualny oraz jeśli chodzi o prowadzenie jakiś dupereli jest nie na miejscu. Naprawdę nas wyprzedzają. Nie oceniam dlaczego i kto jest winny temu.

News na wisłaportal na pewno emocjonalny, robienie awantury z tego, że ktoś od relacji live został zwolniony ? Czy to nie śmieszne ? Czy ktoś w ogóle czyta taką relacje ? Wiem że zaraz ktoś mi wyskoczy z tekstem " Ja czytam" ...tylko ile jest takich osób i dla ilu się nią prowadzi ? Żyjemy w świecie gdzie każdy potrafi użyć google i znaleść sobie mecz na żywo. Forumowiczów, którzy nie kojarzą storn typu soccerlive czy meczyki.pl można policzyć na pałacach jednej ręki.

Uważam, że zmiany są potrzebne. Kwestia tylko w jakiej formie i czy wywracanie wszystkiego do góry nogami jest potrzebne.
Chyba większość zna mój skromy kanał na YT nie chcę żeby zabrzmiało to w ten sposób, że to upoważnia mnie do oceniania innych, teraz jest lepiej jeśli chodzi o jakieś nagrania ale np wcześniej gdy np szukałem jakiś ciekawych nagrań to podbierałem od Jaga TV, czy Legia TV z ich wizyt na R22 i patrzyłem z zazdrością na to. Nadal jesteśmy za nimi.

Z ręką na sercu co wam tak naprawdę podoba się w pracy biura prasowego ? Na pewno nie powiem złego słowa np na zdjęcia na stronie ale ciężko doszukać się czegoś więcej. Nie wiem w ile osób jest prowadzana taka strona ale chyba jedna "ogarnięta" w zupełności wystarczy.
Jeśli chodzi o promocje to zauważyłem, że jak większość fajnych akcji była zorganizowana to z pomocą SKWK.

Poziom filmów, któŸe były robione to jedno. Chodzi o to, że teraz nawet tych średnich filmików nie będzie miał kto robić... Umówmy się, ale Biuro Prasowe, które ma się opierać na rzeczniku i fotoreporterze to kpina. Strona Legii jest świetna. Materiały też. Tylko jak tam wejdziesz do Biura Prasowego to masz kilkanaście osób w pomieszczeniu wyposażonym elektroniką po uszy. A u nas siedzą w tym okrąglaku, którego wszyscy najchętniej by się pozbyli... Wyobrażam sobie to teraz tak, że Ochalik będzie pisał newsy, fotograf zdjęcia a stażystki ogarną jakieś pomeczowe wywiady. I nic więcej nie będzie... Przykre trochę ale cóż... Jesli woli się zwolnić kilka osób Bogu ducha winne a ściągać 3 bramkarza w trakcie 6 miesięcy to sorry...
Odpowiedz cytując
danpe_
Senior Member

Stary 30.03.2013, 10:19
westersyl napisał(a):
News na wisłaportal na pewno emocjonalny, robienie awantury z tego, że ktoś od relacji live został zwolniony ? Czy to nie śmieszne ? Czy ktoś w ogóle czyta taką relacje ? Wiem że zaraz ktoś mi wyskoczy z tekstem " Ja czytam" ...tylko ile jest takich osób i dla ilu się nią prowadzi ? Żyjemy w świecie gdzie każdy potrafi użyć google i znaleść sobie mecz na żywo.
Znaleźć panie śmieszny znawco.

Nie każdy ma możliwość w momencie meczu być na stadionie np na wyjeździe, czy też u siebie - z różnych powodów.
Wielokrotnie korzystałem z takich relacji tekstowych, cieszą się one wbrew pozorom dużą popularnością.
Wystarczy będąc gdzieś poza Krakowem mieć ze sobą komórkę, albo laptopa i kartę sim.
Mało tego - znam osoby, które nawet w domu mając jakiś kiepski internet radiowy nie mogą sobie pozwolić na płynne oglądanie meczu na soccerlive.

Więc nie krytykuj tak kategorycznie, nie jesteś aninieomylny, ani wszechwiedzący!

Co do meritum - zwolnili osiem osób, może wzamian przyjmą kolejnych czterech prezesów i dyrektorów.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 30.03.2013, 11:13
KoPer napisał(a):Wyświetl post
Poziom filmów, któŸe były robione to jedno. Chodzi o to, że teraz nawet tych średnich filmików nie będzie miał kto robić... Umówmy się, ale Biuro Prasowe, które ma się opierać na rzeczniku i fotoreporterze to kpina. Strona Legii jest świetna. Materiały też. Tylko jak tam wejdziesz do Biura Prasowego to masz kilkanaście osób w pomieszczeniu wyposażonym elektroniką po uszy. A u nas siedzą w tym okrąglaku, którego wszyscy najchętniej by się pozbyli... Wyobrażam sobie to teraz tak, że Ochalik będzie pisał newsy, fotograf zdjęcia a stażystki ogarną jakieś pomeczowe wywiady. I nic więcej nie będzie... Przykre trochę ale cóż... Jesli woli się zwolnić kilka osób Bogu ducha winne a ściągać 3 bramkarza w trakcie 6 miesięcy to sorry...
Jeśli to jest tak zrobione jak napisałem i z tego co kolega wyżej napisał nie ma nawet kto FB obsługiwa to świadczy o tym że to jest kompletnie przeprowadzone bez głowy.

Cytat:
śmieszny znawco.
Cytat:
Więc nie krytykuj tak kategorycznie, nie jesteś aninieomylny, ani wszechwiedzący!
Nie musisz mnie atakować, te uszczypliwości są nie potrzebne, nie chodzi mi np o to, że osoba przeprowadzająca relacje jest nie potrzeba. Tylko o samą kategorię newsu gdzie przez chwilę poczułem się jakby to relacja live była czyms naprawdę istotnym. Trafia do mnie argument taki, że nie ma kto pochodzić z kamerą, czy nie ma kto obsłużyć facebooka, czy porozmawiać z piłkarzem.

Chciałbym aby wszystko było w Wiśle na absolutnym topie, a nie tylko było. Z drugiej strony jak ma nie być nic to przecież logiczne, że chciałbym aby było co kol wiek. Rozumiem że praca w Wiśle jest związana z wieloma trudnościami.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 30.03.2013 o godz. 11:37.
Odpowiedz cytując
KoPer
I am what I am

Od: 09.2004

Stary 30.03.2013, 12:02
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Jeśli to jest tak zrobione jak napisałem i z tego co kolega wyżej napisał nie ma nawet kto FB obsługiwa to świadczy o tym że to jest kompletnie przeprowadzone bez głowy.
Niestety tak jest... A tak naprawdę wystarczyłoby troche chęci no i oczywiśćie nakład finansowy aby fajnie to pracowało. Wiadomo, że kasa jest ważna ale najważniejszy jest kapitał ludzki czego jesteś najlepszym przykładem patrząc na Twoją robotę z filmikami...
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 30.03.2013, 12:08
Lepiej było zwolnić Bednarza, który nic nam nie daje niż ludzi z marketingu, biura prasowego czy magazynierow.

Finansowo wyszloby na to samo pewnie.
Odpowiedz cytując
4FunNow
Member

Od: 07.2011

Stary 11.04.2013, 15:55
Cytat:
W dniu 8 kwietnia 2013 roku Rada Nadzorcza Wisły Kraków SA podjęła decyzję o odwołaniu z Zarządu klubu wiceprezesów: Mirosława Pałygi, Rafała Smalcerza oraz Janusza Kozioła.

Jednocześnie powierzając Rafałowi Smalcerzowi funkcję dyrektora zarządzającego, a Januszowi Koziołowi powierzyła funkcję wiceprezesa klubu ds. marketingu i PR klubu.

Od tego momentu Zarząd Wisły Kraków jest jednoosobowy, a funkcję prezesa pełni Jacek Bednarz.

Władze spółki dziękują odwołanym członkom Zarządu za pracę i zaangażowanie w okresie pełnienia przez nich funkcji wiceprezesów.

Wisła Kraków SA

10 znakow...
Odpowiedz cytując
GrzegorzTS
Member

Od: 09.2012

Stary 11.04.2013, 16:27
Cupiał musiał zakochać się w Bednarzu innego wytłumaczenia nie ma,dobra niech wezmie sprzeda ten klub za symboliczną złotówkę komuś kto ma ambicje i pieniądze.Wiecie dlaczego nie ma chętnych na zakup Wisły? bo Cupiał chce kilkadziesiąt milionów a nikt mu takiej kasy nie da bo niby za co ? za mozliwość rządzenia klubem? gdyby była akademia to może może ale w obecnej chwili jedyna opcja niech odda klub za symboliczne 1zł i zrobi zapis ,że nie można przeniesienia licencji na inny klub.
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 11.04.2013, 16:52
patologia, nic więcej patologia
Odpowiedz cytując
tedyy
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 11.04.2013, 16:54
nie Łysy odkupił Wisłę
Odpowiedz cytując
damian755
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 11.04.2013, 17:03
GrzegorzTS napisał(a):Wyświetl post
Cupiał musiał zakochać się w Bednarzu innego wytłumaczenia nie ma,dobra niech wezmie sprzeda ten klub za symboliczną złotówkę komuś kto ma ambicje i pieniądze.Wiecie dlaczego nie ma chętnych na zakup Wisły? bo Cupiał chce kilkadziesiąt milionów a nikt mu takiej kasy nie da bo niby za co ? za mozliwość rządzenia klubem? gdyby była akademia to może może ale w obecnej chwili jedyna opcja niech odda klub za symboliczne 1zł i zrobi zapis ,że nie można przeniesienia licencji na inny klub.
Ciekawe komu ma oddać już widzę kolejkę chętnych identyczną jak po ŁKS ŁÓDZ.
DZISIAJ RECE KLASZCZĄ, JUTRO CIE UDUSZA. TAK WYGLĄDA KIBICOWANIE W POLSCE Z IDOLA DZISIAJ , JUTRO ROBI SIE DEBILA I NIEUDACZNIKA!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 11.04.2013, 19:10
Zastanawia mnie fakt, dlaczego my się nie pchamy drzwiami i oknami do tych firm, konsorcjów, wysyłać propozycje, oferty, do upadłego, tylko po to żeby zyskać jakiś sponsorów. Czy mamy w tym klubie kogoś odpowiedzialnego za marketing? Tak ciężko napisać jakiś plan hipotetyczny oczywiście, współpracy i naprawdę starać się o tych sponsorów!?
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 11.04.2013, 21:02
Mnie bardziej dziwi, że przy takich wynikach i takich skandalach u Was nie ma jeszcze otwartej wojny kiboli z tym co się wyrabia. Gdyby u nas wypalili z takimi wynikami i takimi jajami to prawdopodobnie spłonąłby Dom ITI na Wiertniczej, Walter miałby ochronę, cały zarząd wisiał, a piłkarze poruszali się jedynie kanałami, no i na każdym meczu mieliby tak jechane, że po prostu by płakali.

Przecież to jest ....a niepoważne, żeby Wisła Kraków nie była w pierwszej 10.

Ale nie mój cyrk nie moje małpy
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 11.04.2013, 21:17
Pomijając ironię to z tą różnicą że wy macie Waltera za śmiecia, mende, nieudacznka i konfidenta. Zresztą prawidłowo za tyle smrodu jaki narobił.

A Cupiał to półka wyżej, gośc, który nigdy nie zrobił krzywdy klubowi i jej kibicom. Powiedziec złe słowo na niego to jak zwyzywać własną matkę od szmat.

W tym sezonie oczywistym było że będą czystki i żadnych konkretnych decyzji. Trzeba dociągnąc do końca rundy, uporządkować burdel, a od nowego sezonu zapewne Cupiał ruszy z kopyta. Przecież nie będzie prowadził klub, który ma zajmować 3 czy 5 miejsce w lidze. To nie w jego stylu i każdy o tym wie.
Ostatnio edytowane przez element : 11.04.2013 o godz. 21:22.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 11.04.2013, 21:43
element napisał(a):Wyświetl post
Przecież nie będzie prowadził klub, który ma zajmować 3 czy 5 miejsce w lidze. To nie w jego stylu i każdy o tym wie.
Będzie prowadził klub który będzie zajmował max 3, czy 5 miejsce od końca.Każdy o tym wie i to nie jest ironia tylko nieuchronna przyszłość.
Jacuś jeden człowiek , dziesięć funkcji, teraz najpewniej połączy się z innymi 'krezusami' by uwalić reformę ligi
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
ooona
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 11.04.2013, 22:42
Zobaczycie to 3-5 miejsce jak świnia niebo....
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 11.04.2013, 23:07
Łysy h.uj obejmie jeszce funkcje sprzataczki,ciecia parkingowego no i na trenera.Bedzie mial wieksze rządy niz Kim Dzong Un

WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 11.04.2013, 23:14
Wojtas co w tym chyba jest. Bednarz chcąc udowodnić, że można mu ufać wskoczył na kilka etatów. Wcześniej przecież w ramach cięć, zwolnionych zostało kilka sprzątaczek i magazynier. Widać oprócz tych funkcji, wskoczył jeszcze na fotel prezesa. To jest dopiero oszczędność. Jeden człowiek od wszystkiego
What's new?

Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 12.04.2013, 09:07
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Łysy h.uj obejmie jeszce funkcje sprzataczki,ciecia parkingowego no i na trenera.Bedzie mial wieksze rządy niz Kim Dzong Un

Wiem, że to co napiszę jest obecnie bardzo niepopularne bo na Wiśle ostatnimi czasy modne jest bluzganie na wszystkich ale Bednarz jest prezesem Wisły i mówienie o nim ł ...ch.... będzie karane. Jeśli chcesz go zjechać za decyzje wypowiedzi Ok ale bez inwektyw
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 12.04.2013, 09:42
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Wiem, że to co napiszę jest obecnie bardzo niepopularne bo na Wiśle ostatnimi czasy modne jest bluzganie na wszystkich ale Bednarz jest prezesem Wisły i mówienie o nim ł ...ch.... będzie karane. Jeśli chcesz go zjechać za decyzje wypowiedzi Ok ale bez inwektyw
Ale przecież on jest łysy...
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 12.04.2013, 09:51
Panowie - są wyjątki - wiadomo że na prezesa czy piłkarzy się na forum nie bluzga ale łysa pała działa na szkodę naszego klubu i żadnej taryfy ulgowej być nie powinno
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 12.04.2013, 10:28
łysy jebany huj jacek wąż magik ....a bednarz, czekam na bana za obrażanie człowieka legionisty który rozpierdala ten klub
Powód: jak ładnie poprosisz mogę dać więcej
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 12.04.2013 o godz. 12:32.
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 12.04.2013, 10:29
Majchrowski miał jako zderzaka swego czasu Tajstera, teraz ma Okońską -Walkowicz
i wszystkie niepopularne i trudne decyzje załatwiali za niego oni
I wszystkie joby i bluzgi leciały i lecą na nich a nie na światłego mądrego i w ogóle profesura dwóch uczelni
w tym tej najstarszej

podobnie z Cupiałem
wszystkie joby na zderzaka Jacka Be...
a Cupi... 1906% poparcia itp. itd nikt złego słowa nie powie...bo to wszak nasz dobroczyńca, prawie że sam te x tytułów mistrzowskich zdobył...

a rzeczywistość skrzeczy

divide et impera mocium panowie...
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 12.04.2013, 10:33
ja wiem o tym od początku to wolfy,milosze i inni ciupali ze jestem z fan klubu Bednarza
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
GrzegorzTS
Member

Od: 09.2012

Stary 12.04.2013, 10:59
damian755 napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe komu ma oddać już widzę kolejkę chętnych identyczną jak po ŁKS ŁÓDZ.
Informacje z zeszłego roku o tym,że jest firma zainteresowana zakupem Wisły ,sprawdz sobie w wyszukiwarce.
Porównanie zakupu Wisły i ŁKS jest śmieszne,Wisła to nadal uznana marka z sukcesami z dużym stadionem i z kibicami .
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów