|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No to piekny prezent ludziom na swieta sprawili, nie ma co
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Strona klubowa jest wizytówką klubu i jej sprawne prowadzenie jest mocnym punktem marketingowym. Prawdę mówiąc to nie bardzo wiem o co chodzi w tym, że wywala się osoby z ekipy prowadzącej (moim zdaniem) najlepszą oficjalną stronę klubową obok strony Legii. Najwyraźniej burdel trwa w najlepsze. |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Święte słowa hunter. Szacunek dla tych, którzy odchodzą, a wkładali swoje serducho, czas i pasję w jej tworzenie.
Powód: ek
Ostatnio edytowane przez Grisza1 : 29.03.2013 o godz. 18:53.
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Wstrzymałbym się z neagtywnymi komentarzami na temat tego newsu między innymi dlatego, że za mało w nim konkretów. Nie jestem żadną wyrocznią, jednak spędzam przed monitem x czasu dziennie, ukończyłem szkołę związaną z reklamą, interesuje się w miarę tym kto co robi wśród klubów ekstraklasy ze szczególnym naciskiem na aspekty np video, przeglądam strony i widzę co i w jaki sposób jest zorganizowane. Nie żebym robi to jakoś regularnie ale mam orientacje w tym temacie i uważam, że jesteśmy delikatnie mówiąc w dupie. Kolega hunter mi wybaczy ale naprawdę porównanie naszej strony do strony Legii zarówno jeśli chodzi o aspekt wizualny oraz jeśli chodzi o prowadzenie jakiś dupereli jest nie na miejscu. Naprawdę nas wyprzedzają. Nie oceniam dlaczego i kto jest winny temu.
News na wisłaportal na pewno emocjonalny, robienie awantury z tego, że ktoś od relacji live został zwolniony ? Czy to nie śmieszne ? Czy ktoś w ogóle czyta taką relacje ? Wiem że zaraz ktoś mi wyskoczy z tekstem " Ja czytam" ...tylko ile jest takich osób i dla ilu się nią prowadzi ? Żyjemy w świecie gdzie każdy potrafi użyć google i znaleść sobie mecz na żywo. Forumowiczów, którzy nie kojarzą storn typu soccerlive czy meczyki.pl można policzyć na pałacach jednej ręki. Uważam, że zmiany są potrzebne. Kwestia tylko w jakiej formie i czy wywracanie wszystkiego do góry nogami jest potrzebne. Chyba większość zna mój skromy kanał na YT nie chcę żeby zabrzmiało to w ten sposób, że to upoważnia mnie do oceniania innych, teraz jest lepiej jeśli chodzi o jakieś nagrania ale np wcześniej gdy np szukałem jakiś ciekawych nagrań to podbierałem od Jaga TV, czy Legia TV z ich wizyt na R22 i patrzyłem z zazdrością na to. Nadal jesteśmy za nimi. Z ręką na sercu co wam tak naprawdę podoba się w pracy biura prasowego ? Na pewno nie powiem złego słowa np na zdjęcia na stronie ale ciężko doszukać się czegoś więcej. Nie wiem w ile osób jest prowadzana taka strona ale chyba jedna "ogarnięta" w zupełności wystarczy. Jeśli chodzi o promocje to zauważyłem, że jak większość fajnych akcji była zorganizowana to z pomocą SKWK.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 29.03.2013 o godz. 19:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Wisła zwalnia i spłaca długi
PS: http://wisla-krakow.przegladsportowy...780,1,727.html Cytat: Zostały już wypłacone wszystkie zaległe pensje za rok 2012. W kwietniu zostaną też zlikwidowane ostatnie tegoroczne zaległości.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 29.03.2013 o godz. 19:24.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja akurat tego nie pojmuję i tak. Jak już ktoś napisał "niezły prezent na święta". Można się było z tym wstrzymać. Magazynier i sprzątaczki to znając polskie realia ŁĄCZNIE jakieś 3-7 tysięcy. Czy naprawdę warto mieć brudne korytarze albo kartony na środku sali? Czy nie można było poprosić 10 piłkarzy o obniżkę po kilkaset złotych? Nigdy nie pojmowałem takich decyzji i nic nie przekona mnie do tego, że mają one dobry wpływ na klub i pracę w nim.
A kanał Facebook ma ostatni wpis z 24 marca. Przecież to absolutnie żenujące... |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
Poziom filmów, któe były robione to jedno. Chodzi o to, że teraz nawet tych średnich filmików nie będzie miał kto robić... Umówmy się, ale Biuro Prasowe, które ma się opierać na rzeczniku i fotoreporterze to kpina. Strona Legii jest świetna. Materiały też. Tylko jak tam wejdziesz do Biura Prasowego to masz kilkanaście osób w pomieszczeniu wyposażonym elektroniką po uszy. A u nas siedzą w tym okrąglaku, którego wszyscy najchętniej by się pozbyli... Wyobrażam sobie to teraz tak, że Ochalik będzie pisał newsy, fotograf zdjęcia a stażystki ogarną jakieś pomeczowe wywiady. I nic więcej nie będzie... Przykre trochę ale cóż... Jesli woli się zwolnić kilka osób Bogu ducha winne a ściągać 3 bramkarza w trakcie 6 miesięcy to sorry... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
westersyl napisał(a):
Nie każdy ma możliwość w momencie meczu być na stadionie np na wyjeździe, czy też u siebie - z różnych powodów. Wielokrotnie korzystałem z takich relacji tekstowych, cieszą się one wbrew pozorom dużą popularnością. Wystarczy będąc gdzieś poza Krakowem mieć ze sobą komórkę, albo laptopa i kartę sim. Mało tego - znam osoby, które nawet w domu mając jakiś kiepski internet radiowy nie mogą sobie pozwolić na płynne oglądanie meczu na soccerlive. Więc nie krytykuj tak kategorycznie, nie jesteś aninieomylny, ani wszechwiedzący! Co do meritum - zwolnili osiem osób, może wzamian przyjmą kolejnych czterech prezesów i dyrektorów. |
|
|
|
Guest
|
|
||
Cytat:
Cytat:
Chciałbym aby wszystko było w Wiśle na absolutnym topie, a nie tylko było. Z drugiej strony jak ma nie być nic to przecież logiczne, że chciałbym aby było co kol wiek. Rozumiem że praca w Wiśle jest związana z wieloma trudnościami.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 30.03.2013 o godz. 11:37.
|
|||
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Niestety tak jest... A tak naprawdę wystarczyłoby troche chęci no i oczywiśćie nakład finansowy aby fajnie to pracowało. Wiadomo, że kasa jest ważna ale najważniejszy jest kapitał ludzki czego jesteś najlepszym przykładem patrząc na Twoją robotę z filmikami...
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Lepiej było zwolnić Bednarza, który nic nam nie daje niż ludzi z marketingu, biura prasowego czy magazynierow.
Finansowo wyszloby na to samo pewnie. |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Cytat:
10 znakow... |
|
|
|
Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Cupiał musiał zakochać się w Bednarzu innego wytłumaczenia nie ma,dobra niech wezmie sprzeda ten klub za symboliczną złotówkę komuś kto ma ambicje i pieniądze.Wiecie dlaczego nie ma chętnych na zakup Wisły? bo Cupiał chce kilkadziesiąt milionów a nikt mu takiej kasy nie da bo niby za co ? za mozliwość rządzenia klubem? gdyby była akademia to może może ale w obecnej chwili jedyna opcja niech odda klub za symboliczne 1zł i zrobi zapis ,że nie można przeniesienia licencji na inny klub.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
patologia, nic więcej patologia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
nie Łysy odkupił Wisłę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
![]()
DZISIAJ RECE KLASZCZĄ, JUTRO CIE UDUSZA. TAK WYGLĄDA KIBICOWANIE W POLSCE Z IDOLA DZISIAJ , JUTRO ROBI SIE DEBILA I NIEUDACZNIKA!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Zastanawia mnie fakt, dlaczego my się nie pchamy drzwiami i oknami do tych firm, konsorcjów, wysyłać propozycje, oferty, do upadłego, tylko po to żeby zyskać jakiś sponsorów. Czy mamy w tym klubie kogoś odpowiedzialnego za marketing? Tak ciężko napisać jakiś plan hipotetyczny oczywiście, współpracy i naprawdę starać się o tych sponsorów!?
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mnie bardziej dziwi, że przy takich wynikach i takich skandalach u Was nie ma jeszcze otwartej wojny kiboli z tym co się wyrabia. Gdyby u nas wypalili z takimi wynikami i takimi jajami to prawdopodobnie spłonąłby Dom ITI na Wiertniczej, Walter miałby ochronę, cały zarząd wisiał, a piłkarze poruszali się jedynie kanałami, no i na każdym meczu mieliby tak jechane, że po prostu by płakali.
Przecież to jest ....a niepoważne, żeby Wisła Kraków nie była w pierwszej 10. Ale nie mój cyrk nie moje małpy ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pomijając ironię to z tą różnicą że wy macie Waltera za śmiecia, mende, nieudacznka i konfidenta. Zresztą prawidłowo za tyle smrodu jaki narobił.
A Cupiał to półka wyżej, gośc, który nigdy nie zrobił krzywdy klubowi i jej kibicom. Powiedziec złe słowo na niego to jak zwyzywać własną matkę od szmat. W tym sezonie oczywistym było że będą czystki i żadnych konkretnych decyzji. Trzeba dociągnąc do końca rundy, uporządkować burdel, a od nowego sezonu zapewne Cupiał ruszy z kopyta. Przecież nie będzie prowadził klub, który ma zajmować 3 czy 5 miejsce w lidze. To nie w jego stylu i każdy o tym wie.
Ostatnio edytowane przez element : 11.04.2013 o godz. 21:22.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Jacuś jeden człowiek , dziesięć funkcji, teraz najpewniej połączy się z innymi 'krezusami' by uwalić reformę ligi ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Zobaczycie to 3-5 miejsce jak świnia niebo....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Łysy h.uj obejmie jeszce funkcje sprzataczki,ciecia parkingowego no i na trenera.Bedzie mial wieksze rządy niz Kim Dzong Un
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wojtas co w tym chyba jest. Bednarz chcąc udowodnić, że można mu ufać wskoczył na kilka etatów. Wcześniej przecież w ramach cięć, zwolnionych zostało kilka sprzątaczek i magazynier. Widać oprócz tych funkcji, wskoczył jeszcze na fotel prezesa. To jest dopiero oszczędność. Jeden człowiek od wszystkiego
![]()
What's new?
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wiem, że to co napiszę jest obecnie bardzo niepopularne bo na Wiśle ostatnimi czasy modne jest bluzganie na wszystkich ale Bednarz jest prezesem Wisły i mówienie o nim ł ...ch.... będzie karane. Jeśli chcesz go zjechać za decyzje wypowiedzi Ok ale bez inwektyw
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ale przecież on jest łysy...
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Panowie - są wyjątki - wiadomo że na prezesa czy piłkarzy się na forum nie bluzga ale łysa pała działa na szkodę naszego klubu i żadnej taryfy ulgowej być nie powinno
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
łysy jebany huj jacek wąż magik ....a bednarz, czekam na bana za obrażanie człowieka legionisty który rozpierdala ten klub
Powód: jak ładnie poprosisz mogę dać więcej
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 12.04.2013 o godz. 12:32.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Majchrowski miał jako zderzaka swego czasu Tajstera, teraz ma Okońską -Walkowicz
i wszystkie niepopularne i trudne decyzje załatwiali za niego oni I wszystkie joby i bluzgi leciały i lecą na nich a nie na światłego mądrego i w ogóle profesura dwóch uczelni w tym tej najstarszej podobnie z Cupiałem wszystkie joby na zderzaka Jacka Be... a Cupi... 1906% poparcia itp. itd nikt złego słowa nie powie...bo to wszak nasz dobroczyńca, prawie że sam te x tytułów mistrzowskich zdobył... a rzeczywistość skrzeczy divide et impera mocium panowie... ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ja wiem o tym od początku to wolfy,milosze i inni ciupali ze jestem z fan klubu Bednarza
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Informacje z zeszłego roku o tym,że jest firma zainteresowana zakupem Wisły ,sprawdz sobie w wyszukiwarce.
Porównanie zakupu Wisły i ŁKS jest śmieszne,Wisła to nadal uznana marka z sukcesami z dużym stadionem i z kibicami . |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|