The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
christof20
Senior Member

Od: 10.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.04.2013, 18:32
To ma być Wisła To jedenastu przypadkowych ludzi w koszulkach Wisły. Zero pomysłu na grę, zero ambicji...
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 10.04.2013, 18:34
Boguski wchodzi! Moze tym razem Rafał nie odstawi nogi... Żenada i wstyd.

Moze i dobrze, ze stadion nie podpisany, bo w I lidze taki duży nie bedzie potrzebny
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 10.04.2013, 18:35
Rozgonić to w ....u,stadion zaorać i wynajać na dozynki.

oni sobie z nas kpią i hanbią ten klub.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
DEBO
Member

Od: 10.2012

Stary 10.04.2013, 18:36
cały sezon wierzyłem że będziemy świętować Puchar Polski... Jest mi przykro choć to dopiero pierwsza połowa.
Wielu ludzi ma marzenia i ja też należe do nich
Chociaż różnią się od innych to ich zawsze będę bronił
Bo są tylko moje i to ja jestem ich autorem
Kreatorem wszystkich marzeń, które są tylko moje
Zawsze będą, to wiem na pewno, że nie zniknął
Że te myśli nigdy nie zamilknął
Będą żywe w nas, będą lśnić przez cały czas
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 10.04.2013, 18:36
Przestancie kur.... hańbić Wisłe....
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 10.04.2013, 18:37
DEBO napisał(a):Wyświetl post
cały sezon wierzyłem że będziemy świętować Puchar Polski... Jest mi przykro choć to dopiero pierwsza połowa.
Spoko maroko. Cupiał też wierzył. Kulawik pewnie przyjdzie jutro do klubu pozbierać rzeczy i pożegnać się z magazynierem sprzątaczką tym całym burdelem. I znowu od nowa.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 10.04.2013, 18:50
Zaczęli cos grać! Ale czemu znów przespali jedna z połów.
Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 10.04.2013, 19:04
Zagramy w L.E w sezonie 2013/2014. Pytanie- ilu zostanie z tej Wisły po sezonie? Jeżeli max 5-ciu- to jest szansa...
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 10.04.2013, 19:13
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Zaczęli cos grać! Ale czemu znów przespali jedna z połów.

Bo Slask odpuscil widzac ta zenade z 1 polowy ... i dostal pstryczka w nos przypadkowym golem
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 10.04.2013, 19:16
Furia co tam pijesz, podziel się.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 10.04.2013, 19:25
Z całym szacunkiem dla zasluzonych pilkarzy ale ich koniec powinien po tym sezonie nastapic. Sobolewski gra coraz gorzej (2 akcje spierniczył), Głowacki sie gubi, Iliev gra jakby mu sie juz nie chcialo tylko Kosowski jako tako sie jeszcze prezentuje. A do tych zawodnikow zaliczyłbym jeszcze Wilka - juz mnie te jego strzały denerwuja. Najpierw niech sie nauczy a potem probuje. Dobrze, ze ta bramka dla Nas padła bo jeszcze jest szansa na awans a przy 0-2 byloby pozamiatane.
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 10.04.2013, 19:48
e no juz nie placzmy, pierwsza polowa katastrofa, druga walczyli - na tyle ile ich stac
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 10.04.2013, 19:58
To co widziałem w pierwszej połowie trudno jakoś skomentować bez emocji. Po prostu żal było patrzeć ....
Kulawik zareagował w przerwie odpowiednio i dokonał 2 dobre zmiany.
Tą wiosnę na razie ratuje nam Małecki ....
Genkov, Iliev .... na drugim biegunie (przynajmniej w tym meczu ..)
Szacunek dla Kosy przynajmniej widać że mu się chce ..
Wstawianie do pomocy Wilka i Sobola razem krytykuje od Maskanta poprzez Probierza a teraz Kulawika ...
Szanse są ale w rewanżu trzeba zagrać dwie połowy ...
Ostatnio edytowane przez Grantar : 10.04.2013 o godz. 21:32.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 10.04.2013, 20:10
Cała obrona gra "katastrofę" i tylko nieudolność przeciwników pozwala w miarę mało tracić bramek.
Drużyna jest żle przygotowana ,nie zgrana , słaba szybkościowo ,nie potrafi zagrać poprawnie ataku pozycyjnego ,gra na "stojąco" ,ale ma szanse ograć Śląsk i zagrać w finale ,bo oni są też kiepscy.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
comek
Senior Member

Od: 03.2012

Stary 10.04.2013, 20:16
tak szczerze, to może Sikorski nie jest ideałem, ale wybiegał chyba więcej niż Genkow. Wiem, wiem, że prawie już dwa lata nie zdobył bramki, ale dałbym mu szansę z Legią, bo na pewno gorszy nie będzie np. od Boguskiego, czy Kosowskiego...
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 10.04.2013, 20:23
wis.la/s8x7q Zgodzicie się z tym tekstem, bo ja się pod nim podpisuję! Ja nie widzę sensu, żeby Wisła startowała w LE. Bo wpierdzieli nam jeszcze jakaś drużyna pastuchów z Kazachstanu (oczywiście szanuje Kazachów, tak mi się napisało). Chciałbym aby Wisła zdobyła PP ale z drugiej strony po co nam taka kompromitacja? Trzeba dodać że eliminacje LE generują dodatkowe koszty. Na eliminacjach LE raczej się nie zarabia, a na pewno nie na wstępnych fazach. Chyba że nasze gwiazdeczki w ramach oszczędności zostały by zmuszone do pójścia... pieszo. Wtedy jestem za LE, może w końcu zbudowali by kondycję. JJJBG!

P.S. Oczywiście jest jakiś cień szansy że LE będzie impulsem do budowania kolejnej wielkiej Wisły, ale jak w to nie wierzę.
Powód: P.S
Ostatnio edytowane przez WislaOnly : 10.04.2013 o godz. 20:27.
Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz cytując
Mati_
Senior Member

Od: 03.2012

Stary 10.04.2013, 20:28
WislaOnly napisał(a):Wyświetl post
wis.la/s8x7q Zgodzicie się z tym tekstem, bo ja się pod nim podpisuję! Ja nie widzę sensu, żeby Wisła startowała w LE. Bo wpierdzieli nam jeszcze jakaś drużyna pastuchów z Kazachstanu (oczywiście szanuje Kazachów, tak mi się napisało). Chciałbym aby Wisła zdobyła PP ale z drugiej strony po co nam taka kompromitacja? Trzeba dodać że eliminacje LE generują dodatkowe koszty. Na eliminacjach LE raczej się nie zarabia, a na pewno nie na wstępnych fazach. Chyba że nasze gwiazdeczki w ramach oszczędności zostały by zmuszone do pójścia... pieszo. Wtedy jestem za LE, może w końcu zbudowali by kondycję. JJJBG!
Nie wiem czym się z tym zgadzać.

Skład będzie inny, trener najprawdopodobniej tez wiec pisanie, że Wisła zrobi wstyd jest po prostu "pisaniem, by wiecej osob sie wkurzyło i kliknęlo"

Oczywiście, że to co zagrali pilkarze w I połowie to kpina. Ale nie przesadzajmy. Połowa drużyn w lidze gra taką kiszkę i młuckę. Slask to wykorzystał, bo ma graczy szybkich, którzy dobrze sie czuja w kontrach. Ot, cała filozofia.
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 10.04.2013, 20:30
Jako kibic mam w dupie opinię innych, zwłaszcza malkontentów z Weszło i chcę żeby drużyna zaszła najdalej jak może.

Ale nie ma co się oszukiwać, że puchary to tylko i wyłącznie fantazja Cupiała. Nawet, jeżeli zagralibyśmy w LE, wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że latem właściciel zafundowałby nam albo brak wzmocnień, albo klecone bardzo naprędce, łącznie z nowym szkoleniowcem. Wystawienie tak szybko pozszywanej kadry skończyłoby się fiaskiem, kolejnymi frustracjami Cupiała, czystkami, ponownym zaoraniem wszystkiego. Po co nam to?
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 10.04.2013, 20:32
Za w....... od pastuchów z Kazachstanu punktów w rankingach nie odejmują.
Odpowiedz cytując
Szlachta
Junior Member

Od: 09.2007

Stary 10.04.2013, 21:52
Zdjęcia z meczu Śląsk Wrocław - Wisła Kraków

http://wks.pl/fotoreportaz/640,PP-Sl...ow-Kibice.html
Odpowiedz cytując
PlayLikeAPro
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 10.04.2013, 22:17
@comek z tym Danielem to chyba żartujesz. On nawet ze spalonego dobrze bitej piłki od Sarkiego nie potrafił dotknąć żeby skierować w stronę bramki. Napastnik ma strzelać! Niestety nie mamy takiego.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 10.04.2013, 22:52
Wynik nie jest jakiś tragiczny - po porostu trzeba wygrać i nie dać sobie wrypać bramki.
Jak nie umieją tego zrobić to nie maja czego szukać w rozgrywkach europejskich. Czyli jest/bedzie fair - nie można mówić ze sędziowie Wisłę krzywdzą albo ma pecha. Takie moje zdanie.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 10.04.2013, 22:54
Czy razem z tą administracją wywieżli też sztab trenerski do Katowic ?
Bo wygląda na to, że oni nie maja kontaktu z zawodnikami.
Czy ktoś rozpracowuje przeciwnika u nas ?

Przecież średnio ogarnięty kibic wie, że Sobota dobrze strzela z dystansu. Oni tego nie wiedzą ? Nie powiedzieli obrońcom ? Czy może obrońcy żyją przeświadczeniem, że jak u nas nie ma zawodnika, który potrafi strzelić (co tam strzelić, trafić) w bramkę z szesnastu metrów, to tak jest wszędzie ?
Siedząc pod dachem wrocławskiego stadionu wiedziałem, przed wykonaniem rzutu wolnego gdzie Mila strzeli. Oni tego nie wiedzieli ? Nie pokazywali Pareice wolnych Mili ?

O grze nie ma co pisać.
Ducha nie ma w tym zespole. Niezrozumienie w grze, jakieś kłótnie na boisku, na końcu krokiem marszowym schodzą do szatni nie podchodząc do kibiców.

A najlepsze a właściwie najgorsze w tym wszystkim jest to, że wciąż mamy duże szanse na awans.
Odpowiedz cytując
www.wroclawianie.info
Member

Od: 03.2006

Stary 10.04.2013, 22:55
Zdjęcia z meczu Śląsk vs Wisła
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 11.04.2013, 04:48
Po co nam LE? Z taka gra w pucharach odprawia nas w pierwszej rundzie. Nic nie zarobimy, a tylko bardziej pod....imy Cupiała.
Cała nadzieja w Ślasku, że nie dadzą się ograć
.
..
Odpowiedz cytując
Daja`n
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 11.04.2013, 05:51
I jak tu nie lubić naszych kopaczy kabaret dalej trwa.Pan Kulawik to taki Bałtroczyk trawiastej sceny!
Odpowiedz cytując
Kaan
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 11.04.2013, 06:40
Wiedziałem, że Boguski jest drewniany ale nie przypuszczałem, że aż tak. Oglądałem wczoraj stosunkowo na luzie mecz i obserwowałem Boguskiego odkąd wszedł na murawę. Nie miał ani jednego przejęcia, był uprzedzany albo przepychany, miał tylko jedno celne podanie - podanie na skrzydło do Sarkiego ale prawdopodobnie udało mu się dlatego, że podczas zagrywania wy.......ił się.
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami

To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern
Odpowiedz cytując
fidello
Senior Member

Od: 11.2003

Stary 11.04.2013, 06:56
tofik napisał(a):Wyświetl post
Po co nam LE? Z taka gra w pucharach odprawia nas w pierwszej rundzie. Nic nie zarobimy, a tylko bardziej pod....imy Cupiała.
Cała nadzieja w Ślasku, że nie dadzą się ograć
.
Logika miażdżąca - idźmy nawet dalej - po co nam ekstraklasa, skoro nas leją Piasty, Podbeskidzia i inne wynalazki. Rozwiążmy drużynę, przestańmy przychodzić i nie będzie powodów do frustracji i narzekań.
"Przed losowaniem półfinału PP powiedział pan, że zagracie z Ruchem, i rzeczywiście tak się stało...
- Tak już w życiu bywa. Losowanie było sprawiedliwe. Uczestniczyła w nim pogodynka i ciągnęła losy bardzo dobrze"
Michał Probierz
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 11.04.2013, 08:26
Kaan napisał(a):Wyświetl post
Wiedziałem, że Boguski jest drewniany ale nie przypuszczałem, że aż tak. Oglądałem wczoraj stosunkowo na luzie mecz i obserwowałem Boguskiego odkąd wszedł na murawę. Nie miał ani jednego przejęcia, był uprzedzany albo przepychany, miał tylko jedno celne podanie - podanie na skrzydło do Sarkiego ale prawdopodobnie udało mu się dlatego, że podczas zagrywania wy.......ił się.

To chyba inny mecz oglądałeś, bo ja widziałem, że podał Sarkiemu idealnie mimo że sie poślizgnął, a wcześniej dwa razy wyprowadził Sobola na przewagę. To Boguski jest od przejmowania? Może jeszcze powinien łapać na spalone.

Widziałem ostatnie 15 min meczu i Boguski był najlepszy, Małecki robił najwięcej szumu, a Sobol spieprzył dwie okazje bramkowe. I całe szczęście bo przy 2:2 pewnie byśmy odpadli, a tak jest szansa całkiem duża.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
eloelo
Member

Od: 04.2013

Stary 11.04.2013, 08:35
Pierwsza połowa bardzo, ale to bardzo słaba. Kulawik w szatki chyba dał im do zrozumienia, że w końcu reprezentują solidny klub i jako tako dało się ich oglądać w drugiej połowie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów