|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Witam. Mam pytanko. Był ktoś z Was ostatnio na szkoleniu do wojska. Trwa ono bodajże 4 miechy. Jak to wygląda? Co sie tam robi? Jak jest przydzielane miejsce odbywanie tej służby bo wiem że w Krakowie nie ma tych szkoleń..? Wszelkie informacje prosze na priv
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czy może ktoś polecić dobrego, taniego blacharza-lakiernika w Krakowie, ewentualnie w okolicy Krakowa ?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Witam, mam pewien problem zainstalowałem program ABP do blokowania reklam m.in na youtube, przedtem nie było żadnych problemów i można było oglądać filmy/ słuchać muzyki bez tych idiotycznych 20 sekundowych reklam. Od kilku dni mimo tego, że mam ten program reklamy pojawią się dosłownie wszędzie. Nie wiem czy aktualna wersja nie blokuje tych filmików na youtube?
Pomoże ktoś rozwiązać problem z tymi reklamami? ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Panowie w którym kantorze w Krakowie najkorzystniej kupić obcą walutę (funt)?
![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
jeśli chce podpiąć lapka do wieży hi-fi
to kabel Jack-Cinch czy Jack-Jack ? ktoś poratuje linkiem do allegro, bo nie wiem czy to któryś z tych mam kupić http://allegro.pl/listing.php/search...ring=kabel+aux dzięki!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A jakie masz wejścia w wieży?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
jak cos to priv,pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Rozwiązanie jest w praktyce banalne. Wywal ABP i zainstaluj najzwyklejszego AB. Ten pierwszy to po prostu beznadziejne rozszerzenie i korzystanie z niego nie przynosi żadnych korzyści - oczywiście wbrew samej nazwie, wg której ABP wydaje się być niby lepszym wyborem...
Ostatnio edytowane przez enzo : 11.04.2013 o godz. 01:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Znacie jakies wywiady rozmówki z angielskiego czy wywiady gdzie można sie osłuchać języka i są też polskie napisy. Oczywiście wiem że przydaje się oglądanie filmów z oryginalnym dźwiękiem i napisami polskimi. Za wszelkie sugestie bede wdzięczny. Marcin |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
witam ,potrzebuje mapę LIBERTOWA I MOGILAN ,dosyć dokładną najlepiej z nazwami ulic i numeracją ,nie wiecie gdzie coś takiego zdobyć? może ktoś ma ? może ktoś mógłby załatwić w gminie? może sam moge coś takiego zdobyć? proszę o pomoc!
Szukałem w internecie ale nie znalazłem z numeracją, żeby można było wydrukować ,może ktoś ma lub znalazł? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
gdzie w krk żabiniec, krowodrza znajdę otwarty dzisiaj sklep z odżywkami
proszę o szybką odp. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co to za mężczyzna na prawo od Bogusia siedzi?
![]() http://galeria.wislakrakow.com/20130...r/DSC_5663.jpg |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Kapka?
Albo Slobodan Miloszević, ale on już nie żyje ![]()
Ostatnio edytowane przez Watts : 14.04.2013 o godz. 21:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Leśnodorski, Łysy,Walter,Boss,Niezatapialny
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Górny rząd cały kojarzę, z wyjątkiem ostatniego.
Ale jak to Kapka, to dzięki za odpowiedź. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Znacie jakiegoś rzeczoznawcę od obuwia na krowodrzy/żabińcu ew. okolicach? znalazłem na necie gdzieś na prokocimiu, ruczaju itp. ale to za daleko...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ma ktoś z was konto w BZWBK?
Jakie opinie? ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Mam konto w WBK od kliku lat to ze zwrotem 1% zakupów darmowymi bankomatami o kontem za 0 pln.
Jestem mocno zadowolony. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
napewno ten po prawej to Kapka
Szukam kogoś kto ma ubezpieczenie AMPLICO TBJ(priv) ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Witam, potrzebuję pomocy kogoś, znającego się na 3d w tv. Otóż zakupiłem Panasonic TX-L42ET60E z 3d pasywnym i chciałbym dowiedzieć się, czy na nim można oglądać takie same filmy jak przy 3d aktywnym? Kumpel ma aktywne i film który u niego działa w 3 d , u mnie nie działa, tzn są dwa obrazy.. (używałem tego samego programu do odtwarzania z laptopa, co on). Dodam, że włączyłem oczywiście 3d na pilocie. Dzięki z góry za odpowiedź.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy znajdę gdzieś w krk sklep stacjonarny z ubraniami firmy Denley
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?feature...ardQU9Y#t=119s
http://www.youtube.com/watch?feature...ardQU9Y#t=192s Zna ktoś tytuł piosenki lecącej w wyżej wymienionych fragmentach? ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jeżeli zdawałem na starych zasadach na motocykl kat. A1 i teraz jakbym chcial zrobic na A2 to musze robic znowu teorie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Panowie kończy mi się przegląd w aucie, mam instalację LPG, czy przy robieniu przeglądu wymagają jakichś potwierdzeń legalizacji butli czy to tylko bajka wypisywana w internecie? Ewentualnie proszę o namiary jakiejś fajnej stacji diagnostycznej w Krakowie lub okolicach. Dzieki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ile kosztuje wydanie dowodu osobistego
i czy jest różnica czy wyrabiam nowy bo nowy, czy dlatego że stary mi skradziono, albo stracił datę ważności? no i czy te nowe, mają te chipy elektroniczne, są różowe i mają zielonego orła -ale to taki szczegół mało istotny ![]() jaki koszt, to mnie interere |
|
|