The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Mocny
Senior Member

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.03.2013, 21:39
korea nie ma , ale np iran wystrzelil niedawno satelite na orbite , chyba wiecie co to oznacza , prawde mowiac wystarczy ze nadejdzie jakis sprawny polityk i dogada sie korea pln z iranem indiami + kilkoma potegami z ameryki pld i tzw cywilizacja zachodu moze miec nieciekawie , nie mowiac juz o tym ze do tej ekipy moze dolaczyc rosja, chiny to juz wogle
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 30.03.2013, 21:52
Mocny napisał(a):Wyświetl post
korea nie ma , ale np iran wystrzelil niedawno satelite na orbite , chyba wiecie co to oznacza , prawde mowiac wystarczy ze nadejdzie jakis sprawny polityk i dogada sie korea pln z iranem indiami + kilkoma potegami z ameryki pld i tzw cywilizacja zachodu moze miec nieciekawie , nie mowiac juz o tym ze do tej ekipy moze dolaczyc rosja, chiny to juz wogle
Żeby wywoływać wojne trzeba mieć jakiś powód , myslisz ,że to na tym polega ,że kraj A łączy się z krajem B i C ,żeby napaść kraje D,E i F ? Takie kraje jak Białoruś , Kuba czy Korea Północna są nieprzewidywalne ,ale wszystko co robią jest na ich własny użytek i na użytek wewnętrznej propagandy. Nie sądze ,że Korea Północna zaatakuje Południe , bo to by był koniec istnienia Kim Dzong Una i tamtego systemu , a im chyba zależy na tym ,żeby dalej tam rządzić.
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 01.04.2013, 12:13
Angela z Ryszardą moglłyby jakąś wspólną sesje pstryknąć Tu Angel chyba tuż po zmianie płci

http://www.ahistoria.pl/index.php/20.../merkel-nackt/
[][][][]> T S W <[][][][]
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 02.04.2013, 08:53
taka wrzutka, bo strona prawa jak zawsze milczy, gdy "swoi" coś robią: u Was tak zawsze, czy tylko Wipler i jego FR piszą na zamówienie? fajeczki palicie i dyskutujecie o prawie i sprawiedliwości oraz solidarności społecznej?
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 02.04.2013, 08:54
Ale o co chodzi?

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Szpen
Senior Member

Stary 02.04.2013, 09:37
poszukaj haseł: wipler, fundacja republikańska, fajeczki, British American Tobacco, Philips Morris. w mediach prawicowych nie ma - bo i po co być obiektywnym
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 02.04.2013, 09:48
Szpen napisał(a):Wyświetl post
poszukaj haseł: wipler, fundacja republikańska, fajeczki, British American Tobacco, Philips Morris. w mediach prawicowych nie ma - bo i po co być obiektywnym
I widzisz jak g...o wiesz, nie wspominając już o tym jak mocno opóźniony jesteś

http://wpolityce.pl/wydarzenia/50035...ostane-strzala
SmutnyRomantyk
Junior Member

Od: 03.2013

Stary 02.04.2013, 10:02
A teraz przebudził się Antoś Macierewicz ze swoim zamachem. I znowu słupki przez głupka pójdą Kaczyńskiemu w dół. A myślałem że Antosiowi już przeszło, a on był tylko uśpiony.
No ale zbliża się rocznica śmierci 96+1 ofiary tego "nikczemnego zamachu Putina i Tuska." PIS się już rozgrzewa na 10 IV.
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 02.04.2013, 10:04
Szpen znowu puścił bąka... A wtóruje mu - jak zwykle od jakiegoś czasu - opłacany przygłup.
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 02.04.2013, 10:39
SmutnyRomantyk napisał(a):Wyświetl post
A teraz przebudził się Antoś Macierewicz ze swoim zamachem. I znowu słupki przez głupka pójdą Kaczyńskiemu w dół. A myślałem że Antosiowi już przeszło, a on był tylko uśpiony.
No ale zbliża się rocznica śmierci 96+1 ofiary tego "nikczemnego zamachu Putina i Tuska." PIS się już rozgrzewa na 10 IV.
Nie pis smutnyromku tylko wszyscy porządni Polacy, rozumiejący że 10 IV 2010 to data dla narodu polskiego równie istotna jak 10 IV 1940.

Takie indywidua jak ty tego nie zrozumieją ...
Hej Nasz TS !!
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 02.04.2013, 10:48
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Nie pis smutnyromku tylko wszyscy porządni Polacy, rozumiejący że 10 IV 2010 to data dla narodu polskiego równie istotna jak 10 IV 1940.

Takie indywidua jak ty tego nie zrozumieją ...
Nie ośmieszaj sie kolejny raz porównując mord i kaźń niewinnych ludzi z 1940 roku , z głupotą,nieodpowiedzialnością i burdelem jaki panował w 2010 roku
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 02.04.2013, 11:15
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Nie ośmieszaj sie kolejny raz porównując mord i kaźń niewinnych ludzi z 1940 roku , z głupotą,nieodpowiedzialnością i burdelem jaki panował w 2010 roku
Za rządów PO i Tuska panowała głupota, nieodpowiedzialność i burdel?
Uważaj, bo Cię namierzą i o 6 rano wyprowadzą skutego z mieszkanka...
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Szpen
Senior Member

Stary 02.04.2013, 11:22
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
I widzisz jak g...o wiesz, nie wspominając już o tym jak mocno opóźniony jesteś

http://wpolityce.pl/wydarzenia/50035...ostane-strzala
to że stara to ja wiem, ale jak to zwykle u Was bywa, została przemilaczana.

Czyli mówisz, że wszystkie jest ok. Gość pisze raport opłacony przez firmę tytosniową z główna konkluzja, że starci na tym nie tylko Państwo (bo dużo pojdzie w szarą strefę), z czym się oczywiscie zgadzam, ale w dalszej konkluzji jest także opisana strata firm, która obsługuje rynek tanich papierosków, którego liderem jest zlecająca firma. W raporcie jest, że lider rynku zyska (ich konkurencja), a oni stracą. To jest fair?
Wiplera lubie, bo do czasu pewnej wypowiedzi był z kibicami. Raport byłby też super, gdyby nie był na zlecenie, a jedyna pobudka była ochrona finansów publicznych.

serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Szpen znowu puścił bąka... A wtóruje mu - jak zwykle od jakiegoś czasu - opłacany przygłup.
bąki trzeba puszczać, bo trzymanie jest nie zdrowe.
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 02.04.2013, 11:35
W towarzystwie to Ci Szpenio radzę "trzymać" - inaczej wezmą Cię za chama i prostaka. No ale przecież Tobie wszystko jedno...
JEDREK76
konserwa

Stary 02.04.2013, 12:41
to że stara to ja wiem, ale jak to zwykle u Was bywa, została przemilaczana.

Czyli mówisz, że wszystkie jest ok. Gość pisze raport opłacony przez firmę tytosniową z główna konkluzja, że starci na tym nie tylko Państwo (bo dużo pojdzie w szarą strefę), z czym się oczywiscie zgadzam, ale w dalszej konkluzji jest także opisana strata firm, która obsługuje rynek tanich papierosków, którego liderem jest zlecająca firma. W raporcie jest, że lider rynku zyska (ich konkurencja), a oni stracą. To jest fair?
Wiplera lubie, bo do czasu pewnej wypowiedzi był z kibicami. Raport byłby też super, gdyby nie był na zlecenie, a jedyna pobudka była ochrona finansów publicznych.[...]
Wbrew temu co próbowałeś sugerować pokazałem ci załączając linka, że sprawa nie została przemilczana. Czy wyjaśniona to już pozostawiam do sumienia każdego czytelnika. Z większością zawartych w raporcie tez zgodziły się osoby procedujące nad projektem -> wycofując go. Oskarżasz je, że zostały skorumpowane i ugięły się pod lobbingiem firmy tytoniowej Dziennikarze "Rzepy" nie wyważali tym artykułem "zamkniętych drzwi", FR sama odpowiedziała, że British Tobacco zapłacił za sporządzenie tego raportu, co zresztą sami dziennikarze znaleźli na stronie internetowej FR.
I tak z rzekomej "wielkiej afery" masz wielkie nic... a teraz chciałbym cię zapytać dlaczego nie jesteś równie dociekliwy w sprawie afery hazardowej, dlaczego nie zniesmaczają cię rozmowy na temat ustawy prowadzone na cmentarzu
Szpen
Senior Member

Stary 02.04.2013, 12:59
dla kogo wielkia afera? ja coś takiego napisałem, czy sobie dopowiedziałeś? ja afery nie robią, tylko pokazałem, że mentalność kalego wystepuje również po stronie prawej.

i kolejny absurd. Kiedy była hazardówka, mamy ją co rok omawiać? gdzie są Rychu i Zbychu?
JEDREK76
konserwa

Stary 02.04.2013, 13:50
dla kogo wielkia afera? ja coś takiego napisałem, czy sobie dopowiedziałeś? ja afery nie robią, tylko pokazałem, że mentalność kalego wystepuje również po stronie prawej.

i kolejny absurd. Kiedy była hazardówka, mamy ją co rok omawiać? gdzie są Rychu i Zbychu?
taka wrzutka, bo strona prawa jak zawsze milczy, gdy "swoi" coś robią: u Was tak zawsze, czy tylko Wipler i jego FR piszą na zamówienie? fajeczki palicie i dyskutujecie o prawie i sprawiedliwości oraz solidarności społecznej?
Czytasz sam siebie czasami? Ja rozumiem cię, że ciężko, jak się pisze bez sensu chcąc zasugerować coś czego nie ma, ale czasami warto zanim klikniesz "wyślij odpowiedź" przeczytać swój tekst kilka razy i zadać sobie pytanie, co chcę w treści przekazać? czy to ma sens? a przede wszystkim czy jest zgodne z rzeczywistością?

Szpeniu świąteczny czas minął, ale ja nieustannie będę ci życzył zdrowego rozsądku i znalezienia lepszej pracy, aniżeli dotychczasowa rządowego propagandzisty. Tak żebyś mógł rano wstając bez wstrętu w swoje odbicie w lustrze spojrzeć.
ziuk_NYC
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 02.04.2013, 22:49
Szpeniu albo Ty naprawde malo gromotny jestes albo takiego tylko udajesz. odnosnie "afery" z Przemkiem Wiplerem: http://www.radiownet.pl/#/publikacje...ntownosc-mafii
zycze wszystkim spokojnego tygodnia
ziuk_NYC
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami
elektorat
"Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci"
york09
Banita

Od: 04.2013

Stary 03.04.2013, 10:21. Do SmutnyRomantyk
SmutnyRomantyk -- może zgadzasz się ze mną w 100%. fajnie!
Ale bardzo dziwnie to wygląda. Przytaczasz dokładnie moje wypowiedzi z innego forum .
Nawet nie poprawiasz błędów które robię. Możesz się sugerować moimi wypowiedziami ale musisz mieć własne zdanie o polityce. Bardzo dziwnie się czuję wchodząc na forum i czytam "własne" posty których nie pisałem.
Pozdrowienia dla Drozda tak samo odpowiada jak na tym innym forum.

Proszę o jedno. Nie kojarzcie SmutnyegoRomantyka z Yorkiem09

BBudowniczy po przeczytaniu kilku wątków na tym forum to już sam nie wiem kim jestem .

Ostatnio edytowane przez york09 : 03.04.2013 o godz. 10:43.
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 03.04.2013, 10:43
york09 napisał(a):Wyświetl post
SmutnyRomantyk -- może zgadzasz się ze mną w 100%. fajnie!
Ale bardzo dziwnie to wygląda. Przytaczasz dokładnie moje wypowiedzi z innego forum .
Nawet nie poprawiasz błędów które robię. Możesz się sugerować moimi wypowiedziami ale musisz mieć własne zdanie o polityce. Bardzo dziwnie się czuję wchodząc na forum i czytam "własne" posty których nie pisałem.
Pozdrowienia dla Drozda tak samo odpowiada jak na tym innym forum.

Proszę o jedno. Nie kojarzcie SmutnyegoRomantyka z Yorkiem09
Czy ja śnię ...

Takich jaj jeszcze nie widziałem, czy ty chłopie myślisz że skoro sam nie odpalasz swojego cerebri to nikt tego nie robi? Jak dotarła do ciebie straszna wiadomość że romek zgadza się z tobą do tego stopnia, że nawet z błędami ? Ciekawa próba ale strasznie naiwna.

Myślę że zdajesz sobie z tego sprawę bo próbujesz przy okazji mnie ubrać w swoje propagandowe klakierowanie. Tak was uczyli ? . Chyba słabo uważałeś bo tylko sie ośmieszasz. Na jakim to niby tym innym forum piszę?

Tylko błagam nie twórz kont na innych forach żeby tylko udowodnić swoje insynuacje, bo znów wyjdziesz na osła.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 03.04.2013 o godz. 10:47.
Hej Nasz TS !!
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 03.04.2013, 20:57
Największa emigracja w historii powojennej Europy:

http://wpolityce.pl/artykuly/50490-c...y-po-ii-wojnie

---------------------------

... Już wiemy na co posłusznie pracuje? http://fakty.interia.pl/news-tusk-je...ski,nId,951403
Ostatnio edytowane przez yarow : 03.04.2013 o godz. 21:45.
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 05.04.2013, 13:04
Tow. Putin zadecydował o budowie drugiej nitki gazociągu Jamał przez Polskę , a ryży udaje , że nic nie wie :

Cytat:
Gazprom buduje gazociąg przez Polskę? Tusk nic nie wie. „Strategicznie rzecz biorąc nie chcemy zwiększać puli gazu rosyjskiego"

Strategicznie rzecz biorąc nie chcemy zwiększać puli gazu rosyjskiego - oświadczył premier Donald Tusk. Krótko po tej deklaracji pojawiły się agencyjne informacje, że Gazprom i EuRoPol Gaz podpisały memorandum w sprawie budowy drugiej nitki gazociągu Jamał-Europa przez terytorium Polski.
Na pytanie dziennikarzy o te doniesienia szef rządu odparł:
Muszę sprawdzić te informacje.
I dodał:
Ja nic nie wiem, nie komentuję czegoś, o czym mało wiem.
Dopytywany powiedział:
Decyzje, jakie podejmuje Gazprom, nie są konsultowane z polskim rządem i Bogu dzięki.
Wcześniej podczas tego briefingu Donald Tusk - odnosząc się do nieskonkretyzowanych jeszcze informacji napływających z Rosji o tym, że Gazprom rozważa powrót do budowy drugiej nitki gazociągu jamalskiego - podkreślił, że minister skarbu Mikołaj Budzanowski "zaprezentował bardzo precyzyjnie stanowisko polskiego rządu w sprawie szeroko pojętych kwestii gazociągowych w relacjach polsko-rosyjskich".
Premier zaznaczył, że to stanowisko zostało wypracowane wiele miesięcy temu i dotyczy m.in. "oczekiwań, czy rosyjskiego wyobrażenia, że jest do ustalenia z Polską przeprowadzenie gazociągu, który omijałby Ukrainę".
Polska nie będzie uczestniczyła w takich politycznych kontekstach, dla nas gaz nie jest narzędziem uprawiania polityki i bardzo chcemy, zgodnie z przepisami unijnymi, aby kwestie gazowe były wolne od polityki
- oświadczył.
Dlatego, jego zdaniem, dobrze się stało, że minister Budzanowski szybko przeciął wszystkie spekulacje na ten temat.
Strategicznie rzecz biorąc nie chcemy zwiększać puli gazu rosyjskiego
- stwierdził Tusk.
Zaznaczył, że Polska pracuje od kilku lat nad dywersyfikacją dostaw i źródeł gazu, dlatego nie jesteśmy zainteresowani "jakimś radykalnym zwiększeniem puli gazu, którą kupowalibyśmy z Gazpromu".
Agencja ITAR-TASS, powołując się na Gazprom, podała, że szef koncernu Gazprom Aleksiej Miller i prezes spółki EuRoPol Gaz Mirosław Dobrut podpisali w Petersburgu memorandum w sprawie budowy drugiej nitki gazociągu Jamał-Europa. Dokument przewiduje realizację projektu Jamał-Europa II przez terytorium Polski w kierunku Słowacji i Węgier, o przepustowości nie mniejszej niż 15 miliardów metrów sześciennych gazu rocznie.
Projekt Jamał-Europa II przewiduje budowę dodatkowych mocy dla transportu gazu w celu zapewnienia gwarantowanego zaopatrzenia europejskich odbiorców w rosyjski gaz
- mówił Miller.
W Petersburgu odbywa się szczyt państw bałtyckich, w którym uczestniczy wicepremier i minister gospodarki Janusz Piechociński.
CZYTAJ TAKŻE: "Kommiersant": wkrótce memorandum o budowie gazociągu Jamał-Europa II. Naimski: Propozycja Putina sprzeczna z interesem Polski
http://wpolityce.pl/wydarzenia/50675...zu-rosyjskiego
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 05.04.2013, 13:34
Dobra informacja. Wydawało się, że Jamał może być dla nas problemem już za niespełna dekadę, a tak widać, że nie dość, że pierwsza nitka może się utrzymać to dodatkowo dojdzie druga nitka skierowana na południe. Oczywiście zagrywka Putina to typowa prowokacja antyukraińska, ale mając na uwadze to jak Ukraina postawiła w ostatnich latach na łupki to nie można patrzeć się na innych i trzeba korzystać z każdej okazji.
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 05.04.2013, 17:59
W sieci już żartują z Donalda "Nic nie wiem" Tuska

http://niezalezna.pl/40090-ja-nic-ni...witterze-wideo

"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
emj10
Senior Member

Stary 05.04.2013, 20:36
Pierwszy raz od wyborów (ceny warzyw) widzę taką serdeczną i wzajemną współpracę na ćwierkaczu dziennikarzy z obu stron barykady, tym razem w wyśmiewaniu Donka. Co prawda wypowiedzi nie widziałem, ale faktycznie musiał podpaść skoro przykryto tą wypowiedzią całe sedno sprawy.

Sedno sprawy jest natomiast bardzo istotne, gdyż pamiętając sytuacje dotyczące budowy Nord Stream, negocjacji cen gazu w 2006 i 2011, eksportu naszej żywności, czy również kwestii bardziej drażliwych, czyli historyczno-smoleńskich to machanie szabelką, bądź odwracanie się plecami nie przynosiło żadnych rezultatów, a jedynie pogarszało naszą sytuację w stosunkach bilateralnych z Rosją.

Niemcy mają swoje interesy z Rosją i inwestują tam ogromne pieniądze oraz ściśle współpracują przy Nord Stream.
Słowacja chce przejąć tranzyt kolejowy przez Białoruś i Polskę inwestując w szerokie tory do Wiednia.
Węgry (Orbana, żeby nie było) nie wahały się wyjść na europejskiego lidera przy okazji budowy South Stream podpisując jako pierwsi umowę z Gazpromem.
Podobnie wygląda sytuacja Serbii, Bułgarii, czy Włoch, które przede wszystkim patrzą na swój narodowy i ekonomiczny interes, a dopiero później wyciągają księgę wzajemnych żali.

Dlaczego my nie możemy mieć swoich?

Na szczęście my też powoli uczymy się na błędach o czym świadczy sukces wprowadzenia małego ruchu granicznego z Rosją, gdzie na weekend do Trójmiasta ruszają autokary dla "bezwizowych turystów" Kaliningradu. Niektórzy handlarze i hotelarze swój biznes nakierowali właśnie na tą niszę. Kolejną kwestią jest przekopanie Mierzei Wiślanej, które obecnie znajduje się w fazie koncepcyjnej i sporządzania prognoz oddziaływania inwestycji na środowisko. Niby małe kroki, ale zawsze do przodu.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 05.04.2013 o godz. 21:03.
Pablo84
Senior Member

Stary 05.04.2013, 20:41
Należy dodać, że turystów bezwizowych Ale to taka drobnostka

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
emj10
Senior Member

Stary 05.04.2013, 21:02
Oczywiście, że tak, ale to działa obopólnie. Korzystają z tego mieszkańcy Obwodu Kaliningradzkiego, a także mieszkańcy części powiatów w województwach pomorskim i warmińsko-mazurskim.

Dopisałem, że tyczy się to bezwizowych turystów.
kuba.j.g.
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 05.04.2013, 23:38
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Tow. Putin zadecydował o budowie drugiej nitki gazociągu Jamał przez Polskę , a ryży udaje , że nic nie wie :

wis.la/mwf2l

No tak myslałem...to musiało byc pociagniete z mediów niezależnych inaczej...Wydzwiek tego czegos watpliwosci nie pozostawia, do zadumy nie zmusza, do głebszego zastanowienia równiez...wszystko podane na tacy tak jak trzeba...w wiadomym celu...
Ostatnio edytowane przez kuba.j.g. : 05.04.2013 o godz. 23:46.
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 05.04.2013, 23:57
Czujesz Kubuś, jakby zamiast Tuska w taki sposób wypowiedział się premier Kaczyński? Zamień ich sobie miejscami i powiedz mi jak myślisz, jakie komentarze pobrzmiewałyby w polskich "niezależnych" mediach?
kuba.j.g.
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 06.04.2013, 00:24
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Czujesz Kubuś, jakby zamiast Tuska w taki sposób wypowiedział się premier Kaczyński? Zamień ich sobie miejscami i powiedz mi jak myślisz, jakie komentarze pobrzmiewałyby w polskich "niezależnych" mediach?

Nie geniuszu...nie czuje...moze dlatego, że w ogóle nie mam zamiaru sie wczuwac w role Kaczyńskiego (nie premiear). Poza tym nie zrozumiałes. wypowiedx Tuska to dla was smarki npozywka a sedno sprawy tkwi znacznie głebiej i nie dotyczy w ogóle jakichś nawet nie przedwstepnych umów ale zwykłych, jak by to w jezyku dyplomacji ujeto "checi do podjecia dalszych rozmów" wiec tygrysie bankowosci odpusc sobie...
PS. dałes rade juz poznac te jakze skomplikowane zaleznosci miedzy wzrostem popytu krajowego a wzrostem zatrudnienia? Wiesz jak nie to ja ci moge przysłac scany z moich notatek z I-go roku ekonomii...nie zeby były jakies wybitne ale jak bedziesz chciał, to co trzeba tam wyczytasz...wszak dla chcacego nic trudnego...
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów