|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Angela z Ryszardą moglłyby jakąś wspólną sesje pstryknąć
Tu Angel chyba tuż po zmianie płci ![]() http://www.ahistoria.pl/index.php/20.../merkel-nackt/ ![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
taka wrzutka, bo strona prawa jak zawsze milczy, gdy "swoi" coś robią: u Was tak zawsze, czy tylko Wipler i jego FR piszą na zamówienie? fajeczki palicie i dyskutujecie o prawie i sprawiedliwości oraz solidarności społecznej?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ale o co chodzi?
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
poszukaj haseł: wipler, fundacja republikańska, fajeczki, British American Tobacco, Philips Morris. w mediach prawicowych nie ma - bo i po co być obiektywnym
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
http://wpolityce.pl/wydarzenia/50035...ostane-strzala |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
A teraz przebudził się Antoś Macierewicz ze swoim zamachem. I znowu słupki przez głupka pójdą Kaczyńskiemu w dół. A myślałem że Antosiowi już przeszło, a on był tylko uśpiony.
No ale zbliża się rocznica śmierci 96+1 ofiary tego "nikczemnego zamachu Putina i Tuska." PIS się już rozgrzewa na 10 IV. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Szpen znowu puścił bąka... A wtóruje mu - jak zwykle od jakiegoś czasu - opłacany przygłup.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Takie indywidua jak ty tego nie zrozumieją ... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie ośmieszaj sie kolejny raz porównując mord i kaźń niewinnych ludzi z 1940 roku , z głupotą,nieodpowiedzialnością i burdelem jaki panował w 2010 roku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Uważaj, bo Cię namierzą i o 6 rano wyprowadzą skutego z mieszkanka... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czyli mówisz, że wszystkie jest ok. Gość pisze raport opłacony przez firmę tytosniową z główna konkluzja, że starci na tym nie tylko Państwo (bo dużo pojdzie w szarą strefę), z czym się oczywiscie zgadzam, ale w dalszej konkluzji jest także opisana strata firm, która obsługuje rynek tanich papierosków, którego liderem jest zlecająca firma. W raporcie jest, że lider rynku zyska (ich konkurencja), a oni stracą. To jest fair? Wiplera lubie, bo do czasu pewnej wypowiedzi był z kibicami. Raport byłby też super, gdyby nie był na zlecenie, a jedyna pobudka była ochrona finansów publicznych. bąki trzeba puszczać, bo trzymanie jest nie zdrowe. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W towarzystwie to Ci Szpenio radzę "trzymać" - inaczej wezmą Cię za chama i prostaka. No ale przecież Tobie wszystko jedno...
|
|
|
|
konserwa
Offline |
|
I tak z rzekomej "wielkiej afery" masz wielkie nic... a teraz chciałbym cię zapytać dlaczego nie jesteś równie dociekliwy w sprawie afery hazardowej, dlaczego nie zniesmaczają cię rozmowy na temat ustawy prowadzone na cmentarzu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dla kogo wielkia afera? ja coś takiego napisałem, czy sobie dopowiedziałeś? ja afery nie robią, tylko pokazałem, że mentalność kalego wystepuje również po stronie prawej.
i kolejny absurd. Kiedy była hazardówka, mamy ją co rok omawiać? gdzie są Rychu i Zbychu? |
|
|
|
konserwa
Offline |
||
Szpeniu świąteczny czas minął, ale ja nieustannie będę ci życzył zdrowego rozsądku i znalezienia lepszej pracy, aniżeli dotychczasowa rządowego propagandzisty. Tak żebyś mógł rano wstając bez wstrętu w swoje odbicie w lustrze spojrzeć. |
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Szpeniu albo Ty naprawde malo gromotny jestes albo takiego tylko udajesz. odnosnie "afery" z Przemkiem Wiplerem: http://www.radiownet.pl/#/publikacje...ntownosc-mafii
zycze wszystkim spokojnego tygodnia ziuk_NYC ![]()
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami elektorat "Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci" |
|
|
|
Banita
Od: 04.2013
Offline |
|
|
SmutnyRomantyk -- może zgadzasz się ze mną w 100%. fajnie!
Ale bardzo dziwnie to wygląda. Przytaczasz dokładnie moje wypowiedzi z innego forum . Nawet nie poprawiasz błędów które robię. Możesz się sugerować moimi wypowiedziami ale musisz mieć własne zdanie o polityce. Bardzo dziwnie się czuję wchodząc na forum i czytam "własne" posty których nie pisałem. Pozdrowienia dla Drozda tak samo odpowiada jak na tym innym forum. ![]() Proszę o jedno. Nie kojarzcie SmutnyegoRomantyka z Yorkiem09 BBudowniczy po przeczytaniu kilku wątków na tym forum to już sam nie wiem kim jestem . ![]()
Ostatnio edytowane przez york09 : 03.04.2013 o godz. 10:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Czy ja śnię ...Takich jaj jeszcze nie widziałem, czy ty chłopie myślisz że skoro sam nie odpalasz swojego cerebri to nikt tego nie robi? Jak dotarła do ciebie straszna wiadomość że romek zgadza się z tobą do tego stopnia, że nawet z błędami ? Ciekawa próba ale strasznie naiwna. Myślę że zdajesz sobie z tego sprawę bo próbujesz przy okazji mnie ubrać w swoje propagandowe klakierowanie. Tak was uczyli ? . Chyba słabo uważałeś bo tylko sie ośmieszasz. Na jakim to niby tym innym forum piszę?Tylko błagam nie twórz kont na innych forach żeby tylko udowodnić swoje insynuacje, bo znów wyjdziesz na osła.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 03.04.2013 o godz. 10:47.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Największa emigracja w historii powojennej Europy:
http://wpolityce.pl/artykuly/50490-c...y-po-ii-wojnie --------------------------- ... Już wiemy na co posłusznie pracuje? http://fakty.interia.pl/news-tusk-je...ski,nId,951403
Ostatnio edytowane przez yarow : 03.04.2013 o godz. 21:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Tow. Putin zadecydował o budowie drugiej nitki gazociągu Jamał przez Polskę , a ryży udaje , że nic nie wie :
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Dobra informacja. Wydawało się, że Jamał może być dla nas problemem już za niespełna dekadę, a tak widać, że nie dość, że pierwsza nitka może się utrzymać to dodatkowo dojdzie druga nitka skierowana na południe. Oczywiście zagrywka Putina to typowa prowokacja antyukraińska, ale mając na uwadze to jak Ukraina postawiła w ostatnich latach na łupki to nie można patrzeć się na innych i trzeba korzystać z każdej okazji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
W sieci już żartują z Donalda "Nic nie wiem" Tuska
![]() http://niezalezna.pl/40090-ja-nic-ni...witterze-wideo ![]() ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pierwszy raz od wyborów (ceny warzyw) widzę taką serdeczną i wzajemną współpracę na ćwierkaczu dziennikarzy z obu stron barykady, tym razem w wyśmiewaniu Donka. Co prawda wypowiedzi nie widziałem, ale faktycznie musiał podpaść skoro przykryto tą wypowiedzią całe sedno sprawy.
Sedno sprawy jest natomiast bardzo istotne, gdyż pamiętając sytuacje dotyczące budowy Nord Stream, negocjacji cen gazu w 2006 i 2011, eksportu naszej żywności, czy również kwestii bardziej drażliwych, czyli historyczno-smoleńskich to machanie szabelką, bądź odwracanie się plecami nie przynosiło żadnych rezultatów, a jedynie pogarszało naszą sytuację w stosunkach bilateralnych z Rosją. Niemcy mają swoje interesy z Rosją i inwestują tam ogromne pieniądze oraz ściśle współpracują przy Nord Stream. Słowacja chce przejąć tranzyt kolejowy przez Białoruś i Polskę inwestując w szerokie tory do Wiednia. Węgry (Orbana, żeby nie było) nie wahały się wyjść na europejskiego lidera przy okazji budowy South Stream podpisując jako pierwsi umowę z Gazpromem. Podobnie wygląda sytuacja Serbii, Bułgarii, czy Włoch, które przede wszystkim patrzą na swój narodowy i ekonomiczny interes, a dopiero później wyciągają księgę wzajemnych żali. Dlaczego my nie możemy mieć swoich? Na szczęście my też powoli uczymy się na błędach o czym świadczy sukces wprowadzenia małego ruchu granicznego z Rosją, gdzie na weekend do Trójmiasta ruszają autokary dla "bezwizowych turystów" Kaliningradu. Niektórzy handlarze i hotelarze swój biznes nakierowali właśnie na tą niszę. Kolejną kwestią jest przekopanie Mierzei Wiślanej, które obecnie znajduje się w fazie koncepcyjnej i sporządzania prognoz oddziaływania inwestycji na środowisko. Niby małe kroki, ale zawsze do przodu.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 05.04.2013 o godz. 21:03.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Należy dodać, że turystów bezwizowych
Ale to taka drobnostka ![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oczywiście, że tak, ale to działa obopólnie. Korzystają z tego mieszkańcy Obwodu Kaliningradzkiego, a także mieszkańcy części powiatów w województwach pomorskim i warmińsko-mazurskim.
Dopisałem, że tyczy się to bezwizowych turystów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
No tak myslałem...to musiało byc pociagniete z mediów niezależnych inaczej...Wydzwiek tego czegos watpliwosci nie pozostawia, do zadumy nie zmusza, do głebszego zastanowienia równiez...wszystko podane na tacy tak jak trzeba...w wiadomym celu...
Ostatnio edytowane przez kuba.j.g. : 05.04.2013 o godz. 23:46.
![]()
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Czujesz Kubuś, jakby zamiast Tuska w taki sposób wypowiedział się premier Kaczyński? Zamień ich sobie miejscami i powiedz mi jak myślisz, jakie komentarze pobrzmiewałyby w polskich "niezależnych" mediach?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Nie geniuszu...nie czuje...moze dlatego, że w ogóle nie mam zamiaru sie wczuwac w role Kaczyńskiego (nie premiear). Poza tym nie zrozumiałes. wypowiedx Tuska to dla was smarki npozywka a sedno sprawy tkwi znacznie głebiej i nie dotyczy w ogóle jakichś nawet nie przedwstepnych umów ale zwykłych, jak by to w jezyku dyplomacji ujeto "checi do podjecia dalszych rozmów" wiec tygrysie bankowosci odpusc sobie... PS. dałes rade juz poznac te jakze skomplikowane zaleznosci miedzy wzrostem popytu krajowego a wzrostem zatrudnienia? Wiesz jak nie to ja ci moge przysłac scany z moich notatek z I-go roku ekonomii...nie zeby były jakies wybitne ale jak bedziesz chciał, to co trzeba tam wyczytasz...wszak dla chcacego nic trudnego... ![]()
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
|
|
|