|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Mam umowę z Cyfra+ od sierpnia na 12 miesięcy czyli do sierpnia 2013.
Mam Canal+ Optimum(53zł za 10 miechów i 2 miechy za 107) z multiroomem(0 zł). Może mi ktoś tak na szybko powiedzieć co mam teraz zrobić z nimi? Póki co sie nie odezwali do mnie o połączaniu w nc+. Moge im z marszu wypowiedzieć umowę teraz? Na jakiej podstawie? Czy muszę podpisywać z nimi teraz jakiś aneks, czy jeśli się nie odezwę to oni sami mi z marszu przeniosą do nc+ i podniosą abonament? O co chodzi z tymi migracjami? Ja mam migrować z c+ do nc+ czy że jak to jest? Samo to migruje? Oni za moją zgodą migrują mój abo, czy że jak? Dzięki za wszelkie rady, od 25min czekam na połączenie z centrum abonenta.
Ostatnio edytowane przez SV_ : 02.04.2013 o godz. 17:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
38minut czekania.
Ogólnie NIC nie widzą, dla abonentów cyfry+ NIC się nei zmienia PÓKI co. Listy dopiero będą wysylać. JAK to będzie wyglądać NIE WIEDZĄ. Jakie kanały będą - NIE WIEDZĄ. Jakie ceny będą - NIE WIEDZĄ. Wszystkim tak mówią, czy tylko ja trafiłem na jakiegoś orła w ich callcenter? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Tylko nalezy dodac, ze z całym Canal+ ale do konca kwietnia a nie przez 12 miesiecy.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 02.04.2013 o godz. 18:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
On pisał o tym co przyjąć. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To studio w nsporcie ma mnie przekonać do płacenia 30% więcej niż dotychczas?
![]() Czułbym się jak GKS po cvelovi gdybym kupił nc+ i chciał zobaczyć PSG z Barceloną... Wszystkie mecze LM tylko u nas ![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ludzie ...
odpalacie: meczyki.pl i właśnie leci w świetnej jakości PSG - Barca ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja oglądam nową jakość rozrywki w wykonaniu nsport. Prowadzący się jajajajaaaaka. Zorientowany jest niesamowicie. Komentarz tresciwy. Chyba zapłacę nawet 200 żeby mieć to na stałe.
![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Aha czyli placisz za komentatorow a nie za tresc kanałow - bardzo ciekawe
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Płacę za treść, ale treść się jajajajajaka. Czym jak nie treścią są komentatorzy?
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Zawsze można wyłączyć dźwięk bo w końcu komentatorów opłacają Reptilianie a nie widzowie.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Co się czepiacie. Potem był wywiad z Robbenem prowadzony przez dziennikarza nsportu. Pelna profeska
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Robben się dowiedział gdzie gra... Ah wróciły stare czasy Magazynu eklasy.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Panowie, to jak to dalej jest?
Dziś propozycja za Full zestaw 179/9mcy i 199/9mcy + multiroom +dekoder za 0zł ALE Na pytanie o karty i multiroom (tłumaczę, że mam dwa swoje dekodery za które zapłaciłem i nie chcę, żeby za parę miesięcy było przejście z kartami na jakieś inne turbodekodery, bo wtedy będę sobie mógł całość w d... wsadzić) pierwsza konsultantka powiedziała, że "dział techniczny zagwarantował, że nie będzie zmian przez najbliższe 18m-cy", a druga "to jest opcja dodatkowa i ewentualna zmiana opcji dodatkowej nie stanowi podstawy do rozwiązania umowy z winy nc+" i z dziś jeszcze rodzynek: proszę się decydować teraz, lada moment kończy się promocja i jedyna oferta jaka pozostanie z pełnym pakietem to 199/249 podupczeni? ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No a co mają powiedzieć, grymaś grymaś to ci damy taniej?
Ona tam siedzi na tej słuchawce i jak złowi jelenia to prowizja wpada. Ja ich odbieram tak, pierwsze kilka telefonów to prowizja wpada jak ci sprzedadzą ofertę która jest słaba, kilka kolejnych już jest ciekawiej oferty spoko ale też zależy na zatrzymaniu, ostatnie oferty i wtedy prowizja wpada jak abonent zostanie w nc+/c+. Oferta słaba. 189 zł średnio dupy nie urywa. Pani która powiedziała że mogą to zmienić bez możliwości zerwania umowy miała rację. Dziś kupuj bo jutro będzie drożej... Słabe chwyty. ![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jezeli dzwoni do Was konsultant to rozmawiajcie tylko o ofercie, nie rozmawiajcie o niczym innym bo Oni gowno wiedzą.
Sami niech sobie płaca tyle. Dobre słowo - podupczeni |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Plan transmisji 21 kolejki T-Mobile Ekstraklasy na antenach Canal+:
Piątek (5 kwietnia): - godz. 17.40: Ruch Chorzów - Podbeskidzie Bielsko-Biała (Canal+ Sport HD) - godz. 20.10: Lech Poznań - Lechia Gdańsk (Canal+ Family HD) Sobota (6 kwietnia): - godz. 13.30: Jagiellonia Białystok - Pogoń Szczecin (Canal+ Family HD) - godz. 15.30 Śląsk Wrocław - Górnik Zabrze (Canal+ Family HD) - godz. 17.40: Legia Warszawa - KGHM Zagłębie (Canal+ Family HD) Niedziela (7 kwietnia) - godz. 14.10: Korona Kielce - PGE GKS Bełchatów (Canal+ Family HD) - godz. 17.05: Wisła Kraków - Piast Gliwice (Canal+ Family HD) Poniedziałek (8 kwietnia): - godz. godz. 18.00: T-Mobile Ekstraklasa: Widzew Łódź - Polonia (Canal+ Family HD) Prawie wszystkie mecze na C+family. Ciekawe czy to jednorazowo czy na stałe tak będzie. Wtedy dla fanów Ekstraklasy wystarczy pakiet Silver. Źródło: http://media2.pl/media/101645-Nowy-p...us-Family.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A co to takiego ten Canal+ Family? Mając UPC nie nagram sobie meczu (bo oglądnę na żywo na stadionie)?
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
To czy wprowadzam w błąd (albo raczej media2) to wyjasni się pewnie dopiero w weekend. Wg media2 na C+sport w piątek o godz. 20.25: Olympique Marsylia - Bordeaux. Ale nie zdziwie się jak jutro będzie nowa rozpiska.
Ostatnio edytowane przez misieq : 03.04.2013 o godz. 13:20.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
toteż czekam cierpliwie, ale dziwne to sposoby straszenia, że "później będzie drożej" ![]() plus martwi mnie ten cały problem z multiroomem, bo faktycznie utopię się w umowie na 18 miesięcy a za chwilę się okaże, że zmeiniają zasadę działania multiroomu, bo tak... ![]() ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Wprowadzasz, bo piszesz że wszystkie mecze kolejki w C+ Family, a w liście, którą wklejasz jest jeden mecz w C+ Sport. W piątek po 17, a więc nie nakłada się na OM-Bordeeaux
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
To mi też gość w saloniku nC+ mówił, żebym się szybko zmigrował, daje mi 109zł za platinum i multiroom i to w promocji bo za kilka dni też pójdą ceny w górę...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
@rav
Napisałem "Prawie wszystkie mecze na C+family." prawie robi różnicę... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dzisiaj wieczorem albo jutro bedzie najdokładniejsza ramowka na facebooku Canal+ Sport i na canalplus.pl zapewne takze i nie bedzie trzeba sie posługiwac media2
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
Oczywiście oferta sportu NC+ musi być lepsza, ale nie widzę powodu dawać się dymać za NBA, czy też w celu oglądania LM z komentarzem Jagody czy Ryczela. Szkoda mi jedynie trochę ligi angielskiej, ale może to i dobrze, że jej nie mam, bo nie kusi mnie zawalanie sobie weekendu siedzeniem przed tv, Bundesliga wystarczy. Niemniej jednak stwierdzenie, że w Cyfrowym Polsacie jest beznadziejna oferta sportowa jest mocno przesadzone. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez rw88 : 03.04.2013 o godz. 14:19.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak oni mogą mówić że będzie drożej? 2 tyg.jazdy po cenach a oni straszą podwyżką?
Dajcie spokój. ![]()
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Jak to teraz będzie
|
|
|