|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Ja na początek bym powalczyl o Gold za 79 ale z cała szostka kanalow C+
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jeden z uzytkowników strony Antyncplus na facebooku napisał:
"Najlepiej do dnia 6 kwietnia (daty wycofania Premium i wprowadzenia nowych paczek C+) wyślijcie do NC+ rozwiązanie Umowy z dniem końca Waszej dotychczasowej Umowy (bez podawania jakichkolwiek powodów (!) typu zmiany programowe itp). Takie wypowiedzenia niejako "zamraża" dotychczasową umowę do końca jej trwania. Blokuje to możliwość wprowadzania jakichkolwiek zmian w umowie przez NC+, w tym migracji i umowy na 18 miesięcy, wyłączenia kanałów nPremium czy podwyższania opłat za paczkę C+ po 1 maja. Każde naruszenie można traktować jako podstawę rozwiązania Umowy z winy NC+. W korzystnym dla Was terminie i na korzystnych dla Was warunkach. " co o tym sądzicie I jeszcze rada od jednego użytkownika: "Wypowiadając umowę pamiętajcie o tym, żeby zrobić kopie pisma (z własnoręcznym podpisem). Pismo wysłać listem poleconym za zwrotnym potwierdzeniem odbioru. Takie zabezpieczenie się przyda gdyż "N" przetrzymuje pismo cztery miesiące a po tym czasie przysyłają Wam fakturę na kosmiczną sumą. Dzwoniąc do nich dowiadujecie się, że rezygnacja nie została przyjęta gdyż nie była opatrzona własnoręcznym podpisem a umowa została przedłużona na czas nieokreślony. Nie interesuje ich też to, że nie masz dekodera (oddany w terminie) masz płacić i tyle. Przez cztery miesiące zero informacji, że Wasza rezygnacja nie została przyjęta ale jednak trafiła do ich komputera i z jej treścią się zapoznali. "N" stosuje metodę grania na zwłokę w celu przedłużenia umowy na siłę ! Banda oszustów ! Omijajcie szerokim łukiem "NC+" |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Witam wszystkich u mnie sytuacja wyglądała tak dzwonili od początku marca do mnie i nakłaniali na przedłużenie umowy i przejscie na pakiet prestige za 144zł konsultant mówi mi żę to dobra cena bo ten pakiet normalnie kosztuje 202zł jak dzwonili przez tydzień do mnie ciągle odmawiałem tłumacząc żę to drogo po tygodniu zaproponowali 130 zł plus bezpłatne użytkowanie dekodera pvr 500gb na czas umowa tj 18mies dotychczas mialem pakiet za 80zł plus hbo i 10kanałow hd płaciłem 120zł więc myśle 10zł więcej za full pakiet to nienajgorzej. przedłużyłem umowe ale okropnie wkurzyła mnie ta zmieniona lista kanałow. Ludzie nie dajcie się odmawiajcie im cały czas to zaproponują lepszą cene o swoje trzeba walczyć pozdrawiam
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Cytat poparty był jakims linkiem udowadniajacym, ze dostał? Bo jak nie to taki tekst moze sobie wsadzic wiadomo gdzie. Jezeli pisał to na satkurierze to na 99% jest to bzdura wyssana z palca. Tam same oszolomy sie udzielaja i nie ma im co wierzyc. Zreszta dzwoniacy konsultanci tez nic wiedza - jeden dzwoni i mowi co innego a drugi dzwoni i mowi jeszcze co innego
A i wszystko juz jasne: wis.la/tfudg Dotychczasowe kanały Canal+ Weekend i Canal+Gold dostepne beda od 5 kwietnia br. w nowej odsłonie odpowiednio Canal+Family i Canal+Family 2 (tak jak myslałem). Tak wiec Canal+3D od 5 kwietnia bedzie nosił nazwe Canal+Film 2
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 28.03.2013 o godz. 20:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
nie spieszcie sie z podpisywaniem umów ,wielki zawirowania w nc+ zwolnili szefów od marketingu ,zaczynają się kajać i przyznawać do błędów...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A widzieliście gdzieś sytuację osoby której teraz kończy się umowa i jest na wypowiedzeniu, ma ostatnie kilka dni? Jaka ofertę dostał?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
"Z informacji Rzeczpospolitej wynika, że Marek Staniszewski nie brał udziału w pracach nad nową ofertą nc+ już od początku tego roku (był na zwolnieniu), a z pracownikami pożegnał się wcześniej" http://media2.pl/media/101578-Marek-...paign=textlink Mnie ciekawi taka rzecz: oficjalnie spółką, która jest właścicielem nc+ jest ITI Neovision, te osoby które mają Cyfrę + podpisały umowę ze spółką Canal + Cyfrowy. O ile jestem w stanie zrozumieć, że abonenci telewizji "n" mogą zostać przymusowo "zmigrowani" do nc+ (podpisywali umowę z ITI Neovision) o tyle nie rozumiem w jaki sposób może nastąpić przymusowa migracja abonenta Cyfry do nc+. Na mój gust musiałoby się to wiązać z zawarciem całkiem nowej umowy (a nie aneksu) z nową spółką. No bo jak to hipotetycznie by wyglądało: przychodzi pismo takie jak do abonentów enki z informacją, że obecnie posiadany pakiet (zawarty z Canal+Cyfrowy) zostaje po 30 kwietnia zastąpiony przez pakiet oferowany już przez inną firmę (ITI Neovision) i jak nie będzie reakcji w ciągu 14 dni to znaczy, że ktoś zawarł umowę z nową firmą pomimo braku jakiegokolwiek podpisu. Takie coś mogłoby być legalne? ![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
dzięki za odpowiedź ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Z różnych źródeł dowiadujemy się, że obowiązkowa migracja ma nastąpić od 01.05 lub 01.07. Na razie do abonentów C+ nie poszły jeszcze listy. Polecam lekturę
Ostatnio edytowane przez hunter : 29.03.2013 o godz. 08:57.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dzisiejsza telefoniczna propozycja żal od nc+:
- platinum: 99 zł - multiroom: 10 zł - najem dekodera: 20 zł Powiedziałem, że za sprzęt (prawie 3-letni multiroom, roczny, ale przestarzały dekoder) nie dam ani złotówki. |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Poczekajcie do tygodnia po swietach - ma byc cos taniej (nieoficjalne info)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
nie wiem dokladnie co i jak, ale do kolegi zadzwonili wczoraj (umowa konczy sie w lipcu)
i dostał napewnieo nsport HD za darmo na 3 miesiace czyli do konca trwania starej umowy i cos tam jeszcze ku zaskoczeniu od razu po telefonie typa kanał właczyli. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Moderator
Offline |
|
|
szprotson, wszystkim włączyli to wczoraj rano
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
A wiecie dlaczego włączyli? Bo się zbliżają święta
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ludzie, nie srajcie koprem, poczekajcie chwilę, oni sami chyba nie bardzo wiedzą, jak wielkiego smrodu narobili, dajcie im trochę czasu, ja ze swoją umową nic nie robię, nSport śmiga i jest git
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Takie pytanie co do nSportu: Czy jest tam coś godnego uwagi oprócz Ligi Mistrzów i Europejskiej? Jakiś dobry magazyn lub inne transmisje live?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Serie A (jutro o 15:00 Inter - Juventus), Poniedziałkowy program pilkarski i to chyba wszystko co jeszcze ujdzie w tłumie a juz niedługo Enea Ekstraliga Zuzla oraz koszykowka europejskie puchary
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
jak dla mnie prócz lm i włoskiej (która rzadko oglądam) na n jest jedno wielkie gówno. a poniedziałkowy program pikarski to bardziej jest program pilkarski o legi bo gadajac o polskiej lidze 70% czasu to rozmowa na temat meczu drużyny z warszawy
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
nsport to kanał ITI a to właściciel Legii, wiec wszysto ma byc o Legii bo to ich klubik
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Zajrzałem jeszcze dziś do dwóch punktów nc+ w M1. Ten w Media Markt - pan się nie mógł zalogować i sprawdzić mojej oferty. Ten w korytarzu: - 99 zł platinum - 10 zł multiroom - 30 zł HBO - dekoder "gratis" Czyli to samo co teraz + LM i LE i Liga Włoska. Za 35 zł więcej. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tylko w czwartek otrzymaliśmy ponad 30 zgłoszeń telefonicznych. Po wstępnej analizie zgłaszanych problemów nasze wątpliwości budzi przede wszystkim praktyka operatora polegająca na jednostronnej zmianie umowy zawartej na czas oznaczony. Automatyczne zastępowanie ofertą NC+ od 1 maja starych umów, w przypadku gdy konsument nie zrezygnuje z dotychczasowej umowy zawartej na określony czas, budzi nasze wątpliwości - informuje Małgorzata Cieloch z UOKiK
http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,...dza_nasze.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
ja miesiac temu zawarlem nowa umowe tzn od 1 marca 2013 do 31 sierpnia 2014 - optimum Hd za 71 zl - bylo po 77-78 ale podobno jakis upust .....ciekawe co ze mna zrobia .....mam rozumiec ze w moim przypadku mam ful pakiet sportu - tak jak teraz - do 1 lipca
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 29.03.2013 o godz. 16:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Panowie nic nie podpisywać i na nic się nie godzic...
Musimy walczyc i wygrac te walke a jest to bardzo możliwe,zadne migracje itd... Czekac i jeszcze raz czekac a na pewno będą kolejne ciosy dla NC+... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|