The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Błaszczu_WIŚLAK
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.03.2013, 13:15
no własnie tak mi sie do tej pory wydawało, czyli wychodzi na to ze konsultant niedoinformowany...
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 27.03.2013, 14:44
Błaszczu_WIŚLAK napisał(a):Wyświetl post
P.S dziś zapytałem konsultanta o wymiane na nowy dekoder (jestem w n) i mi powiedział, że narazie nie jest to możliwe bo jest za duże zamieszanie w związku z tym ze abonamenci c+ MUSZĄ wymienić dekodery.
Moze Ci sie pomyliło z Nkowiczami bo tak jak napisał maaarcin abonenci Cyfry moga zostac przy swoim sprzecie - zreszta abonenci nki przechodzac do nc+ takze moga zostac na swoich starych turbodekoderach. Konsultanci sami dobrze nie wiedza co i jak - jeden gada co innego a zaraz drugi gada co innego
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 27.03.2013 o godz. 15:11.
Odpowiedz cytując
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 27.03.2013, 14:57
Na ten moment jest pewne to, że począwszy od 1 kwietnia mamy 14 dni na wypowiedzenie umowy w związku ze zmianami programowymi. Wysłanie wypowiedzenia między 1 a 14 kwietnia (koniecznie za potwierdzeniem odbioru!) daje nam gwarancję, że nie wcisną nas bez naszej wiedzy w migrację a tym samym nie podniosą znacząco rachunku.

Jeśli wypowiedzenie nie zostanie wysłane to będzie podwyżka i zostanie nam wciśnięta oferta, której wcale nie musieliśmy chcieć.
Odpowiedz cytując
maaarcin
Moderator

Stary 27.03.2013, 15:21
hunter napisał(a):Wyświetl post
Na ten moment jest pewne to, że począwszy od 1 kwietnia mamy 14 dni na wypowiedzenie umowy w związku ze zmianami programowymi. Wysłanie wypowiedzenia między 1 a 14 kwietnia (koniecznie za potwierdzeniem odbioru!) daje nam gwarancję, że nie wcisną nas bez naszej wiedzy w migrację a tym samym nie podniosą znacząco rachunku.

Jeśli wypowiedzenie nie zostanie wysłane to będzie podwyżka i zostanie nam wciśnięta oferta, której wcale nie musieliśmy chcieć.
W N mają począwszy od 5 kwietnia, czyli do 19 kwietnia. W Cyfrze jeszcze nie wiadomo, ponieważ jeszcze nie wysłali pism do abonentów.
Odpowiedz cytując
Kaco
Junior Member

Od: 02.2006

Stary 27.03.2013, 16:01
Jestem w C+, mam dwa dekodery- jeden mój kupiony, drugi multiroom z cyfry za 15pln miesiecznie. Korzystam z dwóch satelit. Jeden dekoder-jedna satelita. Czy jak teraz wezme multiroom w nc+ to moge zostac przy tych dekoderach na dwie anteny, czy musze wziac nowe, polaczyc je kablem i korzystac z jednej anteny?
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 27.03.2013, 16:11
Kaco napisał(a):Wyświetl post
Jestem w C+, mam dwa dekodery- jeden mój kupiony, drugi multiroom z cyfry za 15pln miesiecznie. Korzystam z dwóch satelit. Jeden dekoder-jedna satelita. Czy jak teraz wezme multiroom w nc+ to moge zostac przy tych dekoderach na dwie anteny, czy musze wziac nowe, polaczyc je kablem i korzystac z jednej anteny?
Mozesz zostac przy obecnym sprzecie z Multiroomem od Cyfry - nie musisz brac ich tunerow i ich multiroomu. Jezeli sie na ich multiroom zdecydujesz to bedziesz musiał łaczyc tunery. Jak beda dzwonili albo Ty bedziesz dzwonił to po prostu powiesz, ze chcesz zostac na obecnym MR. Dla migrujacych multiroom jest tanszy - dokładnie kosztuje 10zł. Czyli jakbys dostał oferte Canal+Platinum za 99zł to do tego musialbys doliczyc 10zł czyli o 5zł mniej niz płacisz za Niego teraz - razem 109zł. Ja np na takie cos bede sie decydował bo teraz płace 107zł a tak bede płacił 109 wiec o 2zł wiecej i nawet zmiany nie odczuje
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 27.03.2013 o godz. 16:28.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 27.03.2013, 17:03
Mam do sierpnia umowę na Canal+ Prestige HD + dekoder PVR Pace 500 za 149 zł.
Teraz na stronie ICA piszą mi, że za tę samą opcję muszę zapłacić 202 zł + 20 zł za dekoder.
Zwariowali?
Nie mogę dodzwonić się do BOKu... a listu też żadnego nie mam.
Muszę się śpieszyć?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 27.03.2013, 17:17
Mam ta samo nawet nie strasz ze chca 202zl + 20 za dekoder ja p.....le !
To samo pytanie ile mam czasu ?
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
hunter
Senior Member

Stary 27.03.2013, 17:27
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Teraz na stronie ICA piszą mi, że za tę samą opcję muszę zapłacić 202 zł + 20 zł za dekoder.
Zwariowali?
Muszę się śpieszyć?
Bez paniki. Po pierwsze, niech oni zadzwonią do Was, a nie Wy do nich.

Po drugie, mają obowiązek przysłać informację o zmianach w regulaminie (te nastąpią ze względu na zmianę programową platformy). W tym piśmie otrzymacie informacje o możliwości rozwiązania umowy ze względu na zmianę jej warunków. Jeśli nie zgadzacie się na nową ofertę, piszecie wypowiedzenie i je wysyłacie. Natomiast jeśli dobrze rozumiem przekaz NC+, to brak odpowiedzi na ich pismo traktują jako przystanie na nowe warunki i oznacza automatyczną migrację do tego nowego potworka...
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 27.03.2013, 17:29
Właśnie, do kiedy trzeba się określić?

Żeby się nie okazało ze mi przyjdzie do zapłaty zamiast 50 złotych, 100.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 27.03.2013, 17:31
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Zwariowali?
Muszę się śpieszyć?
Nie. Dopóki się nie odezwą (listownie bądź telefonicznie) z "propozycję nie do odrzucenia" płacisz 149 zł.

Jeśli chcesz migrować do nc+ (i mieć m.in. zagwarantowany nSport, bo teraz chyba Ci nie włączyli), to zostaw swoje dane kontaktowe na www.ncplus.pl/migracja Możesz też odwiedzić któryś z punktów Cyfry

Prawdopodobnie zaproponują Ci pakiet all inclusive za 199 zł, w tym masz multiroom na dodatkowy telewizor. Potem zejdą do 179 Powalcz, żeby nie dorzucili Ci do tego opłaty za dekoder(y).
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 27.03.2013, 18:51
Od 2 kwietnia maja byc wysyłane umowy dla obecnych abonentow Cyfry+ - Nkowicze juz dostają
wis.la/sezpm

http://iv.pl/images/99655628876709997407.jpg
http://iv.pl/images/16526391344957530389.jpg
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 28.03.2013 o godz. 09:18.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 27.03.2013, 19:03
Ktoś wie kiedy odłączą mi dostęp do programów jeśli im wyślę wypowiedzenie? Czy to jest tak jak przy normalnym rozwiązywaniu umowy, 3 miesiące po wypowiedzeniu czy automatycznie?

W ogóle to NC+ to jakiś absurd. Połączyli siły i karzą sobie płacić można powiedzieć wysokość 2 połączonych abonamentów. Bo przecież ile tak realnie powinna być warta nc+? Jakie programy miała telewizja n, których nie było w C+. Nie interesowałem się nigdy tv n więc niech mnie ktoś oświeci. Mi jedynie przychodzą do głowy jakieś tam programiki tworzone przez N-kę typu N-Sport, gdzie oczywiście też jeśli chodzi o sport to jedyny plus tego połączenia to LE i LM dostępne w NC+. Inne zalety związane z piłką nożną mi do głowy nie przychodzą - na pewno jakieś są ale ja w tv n byłem mało zorientowany. Co nowego oferuje n czego nie było w C+?
I za takie coś - te kilka wydarzeń sportowych, no bo chyba nikt sie nie podnieca, że dzięki temu połączeniu w NC+ zobaczy jakiegoś komentatora sportowego, czy jakieś studio analogiczne do ligi+ extra, bo to tak jakbym sobie kupował po np dwa biurka, dwie ławy do pokoju, skoro mam jedną i jest ok to na .... mi druga? To samo się tyczy jak sądzę większości oferty programowej n, która zawita w nc+. Skoro w C+ miałem canal+, canal+ film to na kiego mi jakiś analogiczny kanał z filmami związany z n-ką (jeśli w ogóle taki tam istnieje).
Chcieli zrobić dobry interes ale trochę głupio to wyszło. Tyle kasy płacić (chyba najniższy pakiet z kanałami sportowymi - a moim zdaniem wszystko rozbija się właśnie o nie- kosztuje 99 zł). Dlaczego w kraju gdzie zarabia sie mizernie robi się z nas debili do kwadratu i pensje stoja w miejscu lub nieznacznie się podwyższają a ceny szybują jak szalone w strone tych europejskich ;/
Teraz jeszcze niech zrobią fuzję NC+ z Cyfrowym Polsatem i już w ogóle zawładną rynkiem, walna cenę 250 zł na miesiąc i będą zadowoleni. Ta platforma w przyszłości może jeszcze nam bokiem wyjść bo o ile teraz jest jeszcze alternatywa jeśli chodzi o oglądanie ligi (kilka meczów na polsacie sport w CP) to w przyszłości mogą mieć na tyle kasy, że wykupią co ważniejsze imprezy i albo będzie sie płacić za sport minimum 100 zł miesięcznie w nc+ albo pozostanie oglądać w polsacie sport kilka niszowych wydarzeń głównie związanych z boksem i słabymi galami KSW - no bo te lepsze to już tylko w PPV ;/ Porażka. Wszędzie tylko kasę chcą zedrzeć a ludzie głupi i się dają robić w balona
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 27.03.2013 o godz. 19:24.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 27.03.2013, 19:20
Jeśli miałes na czas określony to po tym okresie. Jesli na czas nieokreslony to po upływie 3 miesięcy. Nic automatycznie Ci nie wyłączą. Jak dostana od Ciebie wypowiedzenie to zaczną Cię bombardować z coraz to niższymi cenowo ofertami. Przerabiałem to już poprzednim razem. Teraz idę va bank. Wypowiedzenie poszło. Tylko oferta, która mnie cenowo zadowoli może mnie ostatecznie zatrzymać. Przygotowany jestem na rozstanie. To co tym razem wyprawiają w tak biednym kraju jak Polska to sie w głowie nie mieści, żeby dawać ofert często droższe niż w Europie Zachodniej przy tamtejszych zarobkach.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Stary 27.03.2013, 19:51
Ja mam pytanie z innej beczki. Najlepiej jakby się wypowiedziały osoby, które miały taką sytuację lub znające się na takich sprawach (prawnicy czy ktoś).

Zakładamy sytuację, że dostaje list na który nie odpowiadam. Zmieniają mi pakiet na mniej korzystny. Wtedy decyduję się jednak zrezygnować z umowy. Jako mój argument uznaje fakt, że nie dostałem listu dlatego nie wiedziałem, że mi się coś pozmieniało więc siłą rzeczy nie wypowiedziałem umowy.

Teraz rodzi się pytanie czy:
1. To ja muszę udownić, że nie dostałem tego listu? (niemożliwe)
2. To nc+ musi mi udownić, że dostałem ten list i na niego nie odpowiedziałem? (jako, że wysyłają aneks do umowy zwykłym listem, a nie poleconym też niemożliwe)

To jest dość istotna sprawa w sytuacji jakby komuś zapomniało się wysłać wypowiedzenie. Jak prawo odnosi się do takiej sytuacji?

Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Jeśli miałes na czas określony to po tym okresie. Jesli na czas nieokreslony to po upływie 3 miesięcy. Nic automatycznie Ci nie wyłączą. Jak dostana od Ciebie wypowiedzenie to zaczną Cię bombardować z coraz to niższymi cenowo ofertami. Przerabiałem to już poprzednim razem. Teraz idę va bank. Wypowiedzenie poszło. Tylko oferta, która mnie cenowo zadowoli może mnie ostatecznie zatrzymać. Przygotowany jestem na rozstanie. To co tym razem wyprawiają w tak biednym kraju jak Polska to sie w głowie nie mieści, żeby dawać ofert często droższe niż w Europie Zachodniej przy tamtejszych zarobkach.
Masz eNke czy C+? Jeżeli C+ to na jakiej podstawie wysłałeś wypowiedzenie?
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 27.03.2013 o godz. 20:29.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
labtec
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 27.03.2013, 22:04
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul...strzal-w-stope
Odpowiedz cytując
maaarcin
Moderator

Stary 28.03.2013, 09:39
Ludzie mający Cyfrę wysyłają wypowiedzenia, tylko żaden nie potrafi wytłumaczyć na jakiej podstawie (Cyfra nikogo jeszcze oficjalnie nie informowała o zmianie w ofercie). Będą jaja jak im przyjdzie informacją o rozwiązaniu umowy za opłatą 299 zł .
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 28.03.2013, 10:34
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Masz eNke czy C+? Jeżeli C+ to na jakiej podstawie wysłałeś wypowiedzenie?
Umowa mu się kończy w kwietniu.

Wysyłanie wypowiedzeń ma sens TYLKO I WYŁĄCZNIE jeśli:

1. Kończy Wam się właśnie czas określony umowy. Na miesiąc przed (pod koniec miesiąca poprzedzającego ostatni) trzeba wysłać wypowiedzenie, żeby umowa nie przeszła Wam na czas niekreślony, na warunkach po cenach bez promocji. Te ceny widzicie teraz po zalogowaniu się do ica.cyfraplus.pl (ja muszę próbować dwa razy, za pierwszym razem mnie nie zalogowuje) i są horrendalne (przykładowo, za mój pakiet płacę 104, ale po okresie funkcjonowania umowy musiałbym płacić ponad 180).

lub

2. Otrzymaliście nową propozycję od nc+, której nie akceptujecie.

Ad 1. Możecie oczywiście wysyłać wypowiedzenia umów, których termin jest odległy, ale wypowiedzenie jest skuteczne na koniec okresu umowy. I podkreślcie to w wypowiedzeniu, że o takie wypowiedzenie Wam chodzi, bo inaczej mogą przywalić Wam karę za przedwczesne rozwiązanie umowy.

Taka porada pojawiła się na profilu fb antycplus, sugerując, żeby na końcu wypowiedzenia dać formułkę, że nie zgadzacie się na dysponowanie Waszymi danymi przez nc+. Ktoś sobie wymyślił, że wycofując zgodę na używanie danych blokujecie nc+ możliwość dzwonienia do Was i wysyłania pism, a więc zmianę Waszego aktualnego pakietu. Moim zdaniem jest to bzdura: zgodziliście się na przetwarzanie danych przy okazji zawierania umowy do końca obowiązywania umowy. Ktoś świadcząc Wam usługę musi mieć możliwość kontaktu z Wami w trakcie świadczenia tej usługi. Prawo nie działa wstecz, zatem wycofanie zgody na przetwarzanie danych będzie zapewne skuteczne dopiero po wygaśnięciu Waszej umowy.
Ostatnio edytowane przez rav : 28.03.2013 o godz. 10:42.
Odpowiedz cytując
hoffek77
Senior Member

Stary 28.03.2013, 10:40
http://media2.pl/media/101563-Pierws...-miesiace.html
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 28.03.2013, 10:52
Przyda się to nsport na te trzy miesiące jak znalazł. Potem mogą wyłączać na wakacje
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 28.03.2013, 14:51
Dotychczasowo płaciłem za za ofertę "start" oraz pakiet sportowy 48 złotych miesięcznie.
Dzisiaj zadzwonili do mnie z nce z ofertą za 99 złotych, później pani zaproponowała i niższa ofertę za 79 złotych.

Powiedziałem jej że mi taka oferta nie odpowiada gdyż wiązałem sie z cyfrą + wyłącznie dla sportu, i zapytałem dlaczego proponują ludziom pakiety droższe o 100 %.
Odpowiedziała, że jest duzo nowych kanałów. Wymieniła mi kanały sportowe...
Ja ją informuję z kolei, że dla mnie to bez znaczenia bo nie chce korzystać z tych nowych kanałów a nie będę płacił również tyle pieniędzy.
Zrobiłem jej mały wykład...
...pani choć grzeczna to zgłupiała totalnie i nie wiedziała co powiedzieć.
"aha... w takim razie dziękuje panu..."
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Stary 28.03.2013, 15:03
Tych konsultantów to mi generalnie żal. Mówią to co muszą. Ja płacę 104 zł za canal plus super premium z multiroomem i pvr 500 gb. Mam te cinemaxy i filmboxy. Dzwoni do mnie konsultant opowiada dyrdymały, "wielkie wydarzenie", "super oferta specjlanie dla pana" i oferuje mi ten pakiet platynowy plus hbo plus wynajem tunera (20 zł, a płacę 5) w specjalnej cenie dla mnie....tylko 169 zł. Ja się pytam typa czy się słyszy ? To mi zaczął opowiadać, że będę miał kanały HD (ale już je mam), że to jest super oferta (ale moja jest zajebista), że będę miał polsat sport (ale wy nie macie polsat sport, tylko polsat sport news, który każdy ma za darmo). Za chwile cisza i mi proponuje pakiet gold z hbo za 129 zł. Ja mu mowie panie ....a, ale tutaj c+ sport jest 2 miesiące a po drugie nadal to jest gorsze niż mam. Na koniec mu powiedizałem, że naiwnych idiotów to niech sobie szukają gdzie indziej. Jak tak będą postępowali, o za chwile straci pracę, a jego firma wróci do Francji.

Powiem szczerze, że nie rozumiem absolutnie polityki firmy. Na co oni liczą wyjeżdżając do ludzi z takimi ofertami ? Czy rozmowa nie może wyglądać tak: Ma pan to, możemy panu dorzucic to to i to za powiedzmy 20 zł i wtedy to ma jakiś sens. To co uprawiają aktualnie to jest nic innego jak sabotaż. Chyba,że im się wydaje, że oni sprzedają prąd i wodę i to musi mieć każdy.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 28.03.2013, 15:12
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Przyda się to nsport na te trzy miesiące jak znalazł. Potem mogą wyłączać na wakacje
A juz miałem pisac o właczenie nSport i ze jestem niezadowolony jak sie traktuje długoletnich abonentow a tu francuz zmogł sie dac kanał na az 3 miesiace w prezencie Tak jak pisałem od 2 kwietnia Ci co maja Cyfre obecnie beda dostawali pismo z regulaminem nc+
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 28.03.2013 o godz. 15:27.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Stary 28.03.2013, 15:13
To skoro tak będzie, to ta promocja jest śmieszna .

Ja ciągle wierzę w zapewnienia konsultanta i jakiegoś tam Pana prezesa, który mówił o braku obowiązku migracji z Cyfry+
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 28.03.2013, 15:27
No własnie o tym zapomniałem napisac w tych pismach co od 2 kwietnia (podobno) maja wysyłac abonentom Cyfry jest wzmianka, ze mozna zostac na obecnym abonamencie nawet do jego konca (czyli ktos kto ma do grudnia nie ma obowiazku szybkiej migracji). Abonenci Nki takiej ulgi nie mają

"Jednocześnie informujemy, iż Państwa dotychczasowa oferta świadczone przez CANAL+ Cyfrowy SA nie ulegnie zmianie do czasu skorzystania przez Państwa z jednej z ofert przygotoanych w ramach platformy nc+."

Takiej wzmianki w regulaminie dla Nkowcow nie ma
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 28.03.2013 o godz. 15:29.
Odpowiedz cytując
pzkwr
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 28.03.2013, 15:29
Ja mam pakiet Canal+ w UPC. Dzwoniłem tam co oni na zmiany programowe (brak wszystkich meczów Ekstraklasy) i dowiedziałem się, że nic nie wiedzą i dopiero rozmawiają z NC+.
rrr
Odpowiedz cytując
miba
Senior Member

Stary 28.03.2013, 15:33
A odnośnie multiroomu coś wiadomo?

Mam trzy dekodery od C+, wynajmuję pace 500gb, na własność mam sagemcom HD i philipsa HD (tego który ogarnia splittery)

Jestem gotów sobie to przedłużyć za wspomniane przez RAV'a 179zł, ale nie mam pewności, czy jak przedłużę na te 18 miesięcy,to za miesiąc, albo dwa nie zaproponują mi wymiany dekoderów, tudzież kart.

Wiadomo - multiroom to dwie karty, ale w moim przypadku działa to tak, że jedna karta w splitter, z niego ogarnia dwa telewizory, a druga karta w dekoderze pod telewizor trzeci.

Ciągnięcia kabla po domu nie przewiduję, przerabiana instalacji TV SAT tym bardziej.

Czy przedłużając umowę z multiroomem mam jakoś zagwarantowane, że nie będę musiał bać się wymiany dekoderów?
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 28.03.2013, 17:20
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
A juz miałem pisac o właczenie nSport i ze jestem niezadowolony jak sie traktuje długoletnich abonentow a tu francuz zmogł sie dac kanał na az 3 miesiace w prezencie Tak jak pisałem od 2 kwietnia Ci co maja Cyfre obecnie beda dostawali pismo z regulaminem nc+
A jak myślisz ? Dał bo jest taki fajny czy dlatego, że nagle zaczęło spływac tyle wypowiedzeń, że zrobiło sie ciepło w firmie ?
Dzieki tym co wysłali im poleconego "wyprostowanego paluszka" mozliwa jest teraz taka dobroć i prawdopodobnie lepsze oferty dla kienta.
Tak pomarzyłem sobie. Co by sie działo gdyby nagle w ciagu kilku miesięcy dostali wypowiedzenia od połowy abonentów .
Odpowiedz cytując
misieq
Member

Stary 28.03.2013, 17:35
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
No własnie o tym zapomniałem napisac w tych pismach co od 2 kwietnia (podobno) maja wysyłac abonentom Cyfry jest wzmianka, ze mozna zostac na obecnym abonamencie nawet do jego konca (czyli ktos kto ma do grudnia nie ma obowiazku szybkiej migracji). Abonenci Nki takiej ulgi nie mają
No to, żeby nie było zaskoczenia, cytat z forum sk

Cytat:
Witam wszystkich jestem tu nowy i rozwieję wasze wątpliwości co do migracji abonentów cyfry. Obecnie mam umowę Supermremium + mr za 97 zł zaakceptowana z końcem lutego 2013 na 18ms.+ cinem, filmbox(7ms) + hBo go + nsport +6ms.
Wczoraj trafiło do mnie pismo datowane na 02.04.2013 (MOŻE POMYŁKOWO WYSŁALI ZA WCZEŚNIE) Z PROPOZYCJĄ MIGRACJI na Platinum z HBO za 149zł. Umowa ma obowiązywać 18 ms począwszy od 1 lipca. Nie ma możliwości pozostania przy obecnej umowie. W przypadku braku akceptacji mam wysłać wypowiedzenie w terminie 14 dni. A wiec wszyscy muszą migrować. W lutym starałem się negocjować warunki zapewniano mnie umowa obowiązuje na 18 ms a tu zonk. Często sledze forum dlatego dziele się tą informacją bo wątpliwości sa duże a ja już mam pismo Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 28.03.2013, 17:52
miba nie ma zapewnienia ze nagle nie zrezygnują ze starego sprzętu.

Danie nsport to raczej takie minimum czego bym oczekiwał nawet że względu na super listę programów jaką nas uraczyli.

Ja mam umowę jeszcze dwa msc. Ale wypowiem na początku kwietnia i walczymy o ciekawą ofertę.

Dla mnie cel to platyna+hbo+multiroom+pvr+history hd 109 super, 119 ok.

Zmięknie im rura, już niedługo.

A co do telemarketerów to nie ma co im współczuć, mają prowizję i traktują ludzi jak idiotow to muszą się liczyć że usłyszą parę słów prawdy. Niech wam odczytaja umowę jak zadzwonia

link do GW, w nc+ lecą głowy http://m.wiadomosci.gazeta.pl/wiadom...aign=maintopic
Ostatnio edytowane przez MatMario : 28.03.2013 o godz. 18:00.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów