The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2013, 13:45
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Szczerze to wolę jednak Lige Mistrzów i Europy od spotkania Ruch-Podbeskidzie ale dla koneserów ekstraklasy w UPC ten mecz będzie do zobaczenia na Polsacie.
No dobra, a co z następnymi kolejkami? Masz gwarancję, że ten jeden mecz nie przypadnie akurat na Wisłę, Lechię czy Śląska? Nie masz. Poza tym nie jest powiedziane, że mecz pokazywany na n sport będzie również puszczany na Polsacie Sport.
Odpowiedz cytując
donecki
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 25.03.2013, 13:58
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
A własnie, ze dostana i juz wiadomo. 1 kolejka 1/4 LM bedzie leciec jeszcze na nSport i nPremium ale mecze rewanzowe beda juz podzielone - jeden mecz wtorkowy i srodowy na nSport i jeden mecz wtorkowy i srodowy na Canal+Sport. A tutaj masz potwierdzenie:

wis.la/kchyn
wis.la/o0kkt
Na jakim kanale - pytam o numer - jest już nsport dla abonenta C+ w paklecie premium?
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 25.03.2013, 14:20
nsportu nie ma dla abonentów Cyfry+. Jest tylko dla N i NC+.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 25.03.2013, 14:26
Polecam poczytać profil na FB (o ile ktoś ma możliwość) -> http://www.facebook.com/antyncplus

Oczywiście wszystkich maili do autorów tego FP nie traktowałbym poważnie, ale myślę że jednak można wyciągnąć własne wnioski.

Uwaga na różne kruczki w umowach, w tym przede wszystkim te o niegwarantowanych kanałach i okresach promocyjnych, bo za chwilę może się okazać że oferta na którą przystaliście będzie obowiązywać przez trzy miesiące. Do tego pojawiła się nieoficjalna informacja, że od sierpnia z oferty NC+ znikną Eurosport i Eurosport2.

Przeniósł się już ktoś do Polsatu?
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 25.03.2013, 15:18
hunter napisał(a):Wyświetl post

Przeniósł się już ktoś do Polsatu?
Mam nadzieję, że dadzą mi szybko pretekst, by się tam przenieść. Trzymałem się z daleka od platform TVN-u i Polsatu, ale pierwsze podpełzło i jak się okazuje, to ono przejęło C+ (tak to wygląda) i dobrej alternatywy już nie ma.
Odpowiedz cytując
Karamazow
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 25.03.2013, 16:02
W mojej ocenie nie ma się co gorączkować, najpóźniej do czerwca będą trzymać oferty na tym poziomie, następnie gdy dotrze do nich wypowiedzenie umowy postać rzeczy zmieni się całkowicie. Na ten moment chcą nałapać możliwie najwięcej frajerów którzy im zapłacą oferowane przez nich stawki, ale jak już dojdzie wypowiedzenie to i oferta będzie dużo lepsza. W C+ tak miałem zawsze do tej pory i nie sądzę żeby coś w tej kwestii się zmieniło.
...And Justice For All
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 25.03.2013, 16:19
Przecieki ze szkolenia NC+ dla dystrybutorów i konsultantów telefonicznych

http://www.wykop.pl/ramka/1456599/ty...o-pracownikow/
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 25.03.2013, 16:19
A tak w temacie - wszyscy tylko o cyfrze czy polsacie - a używa koś ISTS

Mają bardzo ciekawą propozycję - Internet + TV

Jako alternatywa może się nada, sam się zastanawiam. Mają pakiety specjalne z Canal + itp

http://www.ists.pl/index.php/Oferta/...ET_-_promocja/
Ostatnio edytowane przez rav : 25.03.2013 o godz. 19:45.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 25.03.2013, 18:52
CANAL+ Family i CANAL+ Family 2
- 4 hity tygodniowo w tym 1 premiera
- 2 premierowe odcinki seriali
- Wybrane wydarzenia sportowe
- Liga Francuska
- Liga Hiszpańska
- Koszykówka
- Rugby
- Najlepsze koncerty, dokumenty i rozrywka
- LIGA MISTRZÓW (min. 2 mecze grupowe)
- LIGA HISZPAŃSKA (większość meczy)
- LIGA FRANCUSKA (większość meczy)
- NBA (min. 1 mecz)
- WNBA (min. 1 mecz)
- PUCHAR 6 NARODÓW
- DUCHAR DAVISA

nSPORT / TVN TURBO
- LIGA MISTRZÓW (min. 1 mecz)
- LIGA EUROPY (cała)
- T-MOBILE EKSTRAKLASA (2 mecze z kolejki)
- LIGA WŁOSKA (cała)
- ENEA Ekstraliga żużel
- PUCHAR POLSKI – piłka nożna (cały)
- EUROLIGA – koszykówka (min. 1 mecz)
- Boks Zawodowy

Canal+ i C+Sport
-LIGA MISTRZÓW ( mecze grupowe i pucharowe)
-LIGA ANGIELSKA (cała)
-LIGA HISZPAŃSKA
-LIGA FRANCUSKA
-T-MOBILE EKSTRAKLASA ( 6 meczy z kolejki)
-NBA ( min. 2 mecze)
-WNBA
-EUROLIGA
-PUCHAR 6 NARODÓW
-DUCHAR DAVISA
-SPEEDWAY GRAND PRIX (całe)
-SPEEDWORLD CUP (cały)
-MMA BELLATOR (cały)

Canal+ Film i Canal+ Film 2
-Propozycja dla wielbicieli dobrego filmu od najnowszych hitów kinowych do najlepszych filmów wszech czasów. Zdobywcy Oskarów, nagród Emmy i Złotych Globów. Największe gwiazdy, unikalne seriale oraz najlepsze polskie filmy.

I jeszcze jedna wazna informacja
http://www.satkurier.pl/news/84059/n...-kablowek.html
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 25.03.2013 o godz. 19:01.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 25.03.2013, 21:07
Super, czyli już nie jeden, a dwa mecze poza C+ . Świetnie.
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 25.03.2013, 22:28
http://media2.pl/media/101511-Pelna-...-kablowek.html

To wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie.
Odpowiedz cytując
Manson33
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 26.03.2013, 01:26
Kocur napisał(a):Wyświetl post
a używa ktoś ISTS

Mają bardzo ciekawą propozycję - Internet + TV

Jako alternatywa może się nada, sam się zastanawiam. Mają pakiety specjalne z Canal + itp
Lata temu używałem internetu od firmy przejętej przez ISTS - było SUPER !
Obecnie od paru lat internet w ISTS często znika na dzień lub pół dnia,
o klienta jak w każdej firmie nie dbają. Poza tym nie mają Eurosportu i Eurosportu 2.
UPC z internetem 60MB/s i dużym wyborem stacji wygrywa.
Myślenie nie boli !
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 26.03.2013, 06:43
Z marketingowego punktu widzenia to co zrobiło nc+ to jakiś dramat.Negatywny wydźwięk jest ogromny, kojarzenie marki fatalne.

A co lepsze, ludzie którzy do tej pory nie wiedzieli że istnieją fora gdzie o sattv się dyskutuje zostali uświadomieni, dostali jak na tacy wątki o przedłużeniach umów, o negocjacjach, o stopniowaniu promocji itp, itd. I teraz pytanie czy nie czują się głupio kiedy czytają że pakiet strzelam Superpremium można było mieć 30 zł taniej niż oni płacili, co daje nie mniej nie więcej że w rok dostali po rogach 360 zł i są jeleniami.

Że się dowiedzieli o sharingu i splitterach to inna sprawa.

Ogólnie widzę lekką nutkę wstydu w tym że ktoś podpisuje umowę z nc+. A samo przygotowanie oferty które wygląda jakby było pisane na żywo jest porażające.

Haha jeszcze jedno załapałem, w tym tygodniu są święta, nocne Polaków rozmowy, rozwiązania umów myślę że będą tematem premium przy wielkanocnych stołach. Brawo nc+ wy to wiecie co to dobry timing. Jechanie po nowej platformie w święta Tematy świąteczne, polityka, nc+, papież, plotki.

prezes nc+ napisał(a):
- Głównym problemem jest niezrozumienie naszej oferty. Z każdym klientem zostaną przeprowadzone indywidualne rozmowy o nowej umowie. Możemy mówić, że każdy z 2,5 mln naszych klientów otrzyma indywidualną, dopasowaną do siebie ofertę - mówi w wywiadzie z serwisem pieniadze.gazeta.pl Julien Verley, prezes platformy NC+
Uruchomiona z wielką pompą w ubiegłym tygodniu nowa platforma telewizyjna NC+ spotkała się od pierwszego dnia z dużą krytyką ze strony dotychczasowych abonentów platform n i Cyfra+, z których połączenia powstał nowy projekt. Klienci zarzucają firmie, że nowa oferta jest bardzo droga, np. dostęp do spotkań Ekstraklasy, Premiership i innych ważnych sportowych wydarzeń można uzyskać tylko od abonamentu za 119 zł. Ceny innych pakietów też są ich zdaniem mocno zawyżone. Internauci zorganizowali się nawet na Facebooku i założyli profil antyNC+, który w ciągu kilku dni "polubiło" 8,6 tys. użytkowników.

Także w naszej sondzie czytelnicy jednoznacznie stwierdzili, że oferta NC+ jest za droga. Spośród 21 tys. głosujących, aż 42 proc. odpowiedziało, że nowe pakiety są za drogie, 29 proc. odpowiedziało, że oferta "byłaby interesująca, gdyby było taniej". Zaledwie 4 proc. czytelników (niespełna 800 osób) wyprało odpowiedź "tak, dużo kanałów i dobre ceny".

Martin Stysiak: Ogłoszenie przez platformę NC+ nowej oferty i cennika wywołało falę krytyki wśród abonentów obu platform n i Cyfra+. Czy spodziewał się Pan takiej reakcji internautów?

Julien Verley, prezes NC+: Jestem zaskoczony reakcją mediów i abonentów. Wydaje mi się, że głównym problemem jest niezrozumienie naszej oferty. Na prezentacji NC+ nie było czasu tłumaczyć szczegółów. Klienci nie wiedzieli, że w pakiecie Silver za 79 zł miesięcznie dostępne są już kanały Canal+ Family i Canal+ Family2, w których będzie można oglądać mecze Ekstraklasy, Ligi Mistrzów, innych lig, a także co najmniej jedną premierę filmową tygodniowo. Do tego podstawowe pakiety za 39 i 59 zł są dokładnie w tej samej cenie co w N czy Cyfrze+, ale abonenci w NC+ dostają po kilkanaście kanałów telewizyjnych więcej niż w poprzedniej ofercie.

Mimo wszystko klientom rzuciły się w oczy najdroższe pakiety po 119 i 199 zł. Czy nie są one za drogie jak na nasz rynek?

W N najdroższy pakiet kosztował 159 zł, a w Cyfrze+ 144 zł. Gdyby je zsumować wyszłoby ponad 300 zł. My oferujemy w NC+ najdroższy pakiet za 199 zł, a jest w nim więcej kanałów niż w każdej z platform osobno. Jednak pakiet All Inclusive skierowany jest do marginalnej liczby klientów, dla których najważniejsze jest mieć wszystko. Nie wolno zapominać, że mamy już klientów, którzy są abonentami zarówno Cyfry+ jak i N-ki i są przez to w stanie wydawać co miesiąc naprawdę duże pieniądze na telewizję.

Ilu jest abonentów, którzy jednocześnie mają wykupione pakiety w Cyfrze+ i N?

To około 100 tys. osób. Spodziewamy się, że w związku z tym stracimy część subskrypcji, ale nie abonentów. Liczymy, że jak tylko klienci lepiej poznają naszą ofertę, to zaczną do nas przechodzić od innych operatorów. W zaledwie kilka godzin po prezentacji oferty NC+ mieliśmy już podpisanych kilka tysięcy nowych umów. Były one na razie zawiązywane z dotychczasowymi klientami N czy Cyfry+, ale wierzymy, że wkrótce pozyskamy klientów innych platform.

Klienci, którzy rozmawiali z pracownikami NC+ mówią, że mogli negocjować swoje nowe umowy. Czy to prawda?

To są indywidualne rozmowy z każdym z klientów. Pracownicy call-center porównują nowe oferty NC+ do tych z N-ki i Cyfry+. Klienci mają czas się zastanowić, powiedzieć czego oczekują. Możemy mówić, że każdy z 2,5 mln naszych klientów otrzyma indywidualną, dopasowaną do siebie ofertę. Możliwe będzie też indywidualnie dobranie propozycji programowej, na przykład wybranie przez klienta niektórych programów z wyższych pakietów do tych niższych.

Analitycy rynku uważają, że największym osiągnięciem NC+ będzie utrzymanie obecnej bazy abonentów. Jakie stawia Pan cele przed swoją platformą?

W Polsce w porównaniu z Francją bardzo wiele osób jest podłączonych do płatnej telewizji. Jest to około 70-80 proc. gospodarstw domowych. Osoby, które przez tyle lat nie zdecydowały się wybrać żadnego z operatorów funkcjonujących na rynku, będzie bardzo trudno pozyskać. Liczba potencjalnie nowych klientów płatnej telewizji jest raczej bardzo mała. Będziemy starali się podbierać abonentów działającym już na rynku operatorom - zarówno tym kablowym, jak i cyfrowym. Będziemy walczyli o około 7,5 mln klientów, którzy już mają wykupiony abonament w innych platformach. Naziemna telewizja cyfrowa sprawia, że liczba abonentów płatnej telewizji raczej się w Polsce nie powiększy. Na rynku wygrają najlepsi dostawcy. Naszym zdaniem my mamy właśnie taką ofertę.
Jakby ktoś nie wiedział jak powstaje cena pakietu to bierzesz najdroższą ofertę z jednej platformy, najdroższą z drugiej i sumujesz
Ostatnio edytowane przez MatMario : 26.03.2013 o godz. 07:55.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 26.03.2013, 08:25
Manson33 napisał(a):Wyświetl post
Lata temu używałem internetu od firmy przejętej przez ISTS - było SUPER !
Obecnie od paru lat internet w ISTS często znika na dzień lub pół dnia,
o klienta jak w każdej firmie nie dbają. Poza tym nie mają Eurosportu i Eurosportu 2.
UPC z internetem 60MB/s i dużym wyborem stacji wygrywa.

Na stronie mają napisane że Eurosport będzie dostępny od kwietnia 2013.

Ja akurat jestem w takiej dupie że UPC powiedziało że się nie opłaca ciągnąć kabla - jest tylko światłowód od ISTS.

Za 110 miesięcznie 20 Mb/s i do tego 118 kanałów cyfrowych 19 kanałów HD 1 kanał 3D

Po tym co czytam wolę wziąć takie coś niż jakieś "c-anal-n"
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
miba
Senior Member

Stary 26.03.2013, 11:54
199zł za All inclusive, multiroom w cenie, dekoder w cenie, ale nie mogę panu zagwarantować, że wszystkie kanały z oferty zostaną, część może odpaść, ale przecież panu zależy na kanałach sportowych, to za 199zł będzie je Pan miał wszystkie.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 26.03.2013, 13:04
A teraz cos w formie zartu

Oferta dla tych co zarabiają 2000 euro:
CanalSat Francja - full pakiet - 39 euro,
Canal Plus Hiszpania - full pakiet - 35 euro,
Sky DE - full pakiet - 39 euro,
Sky Irlandia - full pakiet - 35 euro,

Oferta dla tych co zarabiają 500 euro:
nc+ Polska - 50 euro.
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 26.03.2013, 13:31

nc+ Polska - 50 euro.

tyle w temacie na temat nc+
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
hunter
Senior Member

Stary 26.03.2013, 13:47
Warto się zapoznać -> http://www.spidersweb.pl/2013/03/nie...grywki-nc.html
Odpowiedz cytując
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 26.03.2013, 14:03
Jak im się już UOKiK (ten sam, który musiał wyrazić zgodę na koncentrację) dobierze do tyłków, to się nie pozbierają.

Ja czekam póki co jednak na wyżej wspomniane pismo, bo chcę to na własne oczy zobaczyć. Zwłaszcza że część z wymienionych przykładów nie ma racjonalnego zastosowania przy obowiązującym obecnie systemie prawnym (vide: brak możliwości rezygnacji wyszczególniony w punkcie 6).
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 26.03.2013, 14:13

nc+ Polska - 50 euro.
Jaki tam znowu full pakiet? W żadnej z wymienionych zagranicznych ofert nie możesz oglądnąć ani jednego meczu ligi polskiej na żywo!

A w nc+ za 50 euro oglądniesz wszystkie 8 spotkań!
Ddf
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 26.03.2013, 14:14
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Jaki tam znowu full pakiet? W żadnej z wymienionych zagranicznych ofert nie możesz oglądnąć ani jednego meczu ligi polskiej na żywo!

Odpowiedz cytując
Manson33
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 26.03.2013, 14:52
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Na stronie mają napisane że Eurosport będzie dostępny od kwietnia 2013.

Ja akurat jestem w takiej dupie że UPC powiedziało że się nie opłaca ciągnąć kabla - jest tylko światłowód od ISTS.

Za 110 miesięcznie 20 Mb/s i do tego 118 kanałów cyfrowych 19 kanałów HD 1 kanał 3D

Po tym co czytam wolę wziąć takie coś niż jakieś "c-anal-n"
Zgadza się z tym Eurosportem, więc nie mając wyjścia Twój wybór
jest jak najbardziej słuszny.
Ostatnio po chyba 15 latach z Autocomem - Asterem - UPC chciałem wziąć ten ISTS
ale w bloku właśnie o takich przerwach z internetem słyszałem więc wziąłem nową promocję
UPC i dodatkowo paczkę C+ HD.
Myślenie nie boli !
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 26.03.2013, 15:30
Byłem przed chwilą w punkcie cyfry w celu podpisania nowej umowy. Nie powiem ruch jak w ulu. Nawet przede mną zostały podpisane 2 umowy także licznik podskoczył do 15 002. Chciałem szczerze, też podpisać umowę. Mam ją na czas nieokreślony. Zazwyczaj jak byłem w domu to miałem prestiżowyHD za 186zł, jak wyjeżdżałem w trasę to sobie do tira zmniejszałem na najniższy bo i tak więcej się nie da oglądać w trasie. Obecnie miałem start za 26 zł. I teraz uwaga najlepsze: najwyższą ofertę jaką mogę podpisać to ta opcja platinium za 119zł płatne jak dla mnie 99. Jak zapytałem, że ja chcę najwyższą opcję to sprzedawca jak zaprogramowana Mońka, najwyższa oferta dla mnie to ta za 119. Ale ja mówię że mogę nawet zapłacić 249zł bez promocji, byle mi dali najwyższy pakiet. Sprzedawca na to, że to niemożliwe bo w systemie mam tylko te opcje. NAPRAWDĘ DZIĘKUJĘ CI JULIEN VERLEJ I BEATA MOŃKA ŻE NIE CHCECIE ZRUJNOWAĆ MOJEGO DOMOWEGO BUDŻETU i nie pozwolicie mi płacić więcej niż 99zł. To fakt, klient to głupie bydle, napodpisuje umów za nie wiadomo jakie kwoty a potem będzie płakał. Oni lepiej wiedzą co mi się w danym momencie podoba i mam oglądać to co oni chcą. Nie można np, zmienić zainteresowań i chcieć oglądać droższe kanały bo to jest niemożliwe żeby człowiek zmieniał w swoim życiu zainteresowania. Mam przez 18 miesięcy sztywno oglądać to co mi oni wybrali. Jak to jest normalne to chyba to ja jestem debil. To jak sytuacja w restauracji, zamawiam homara a kelner mi na to, że nie pan może sobie zamówić co najwyżej krewetki. Ja na to ale przecież w menu jest homar. Tak ale to oferta nie dla pana, pan może wziąć najwyżej krewetki, albo są jeszcze paluszki krabowe i ryba w galarecie. Gdzie jesteś UKE I UOKiK ? Ratuj przed tymi idiotami.

Padłem
Odpowiedz cytując
fan1906
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 26.03.2013, 15:35
Konrad. napisał(a):Wyświetl post

pod warunkiem jak nie przeszkodzi nagła ulewa itp....

HM próbowałem sie dodzwonić do tych pajaców z nc+ ale po kilkunastu minutach słuchania tej dennej muzyki mam dość.
Umowa mi się kończy teraz 31 marca i nie wiem co dalej będzie.Jakiś miesiąc temu chcieli mi wcisnąć ten sam pakiet co mam (stary kompakt po 68 ) za 98 zeta chyba ) --ale odmówiłem. w Normalnych warunkach obowiązywał by mnie 1 miesięczny termin wypowiedzenia umowy, albo umowa czasowa przekształcała sie w czas nieokreślony, a tu czarna magia,, nic nie wiadomo
Ostatnio edytowane przez fan1906 : 26.03.2013 o godz. 15:39.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 26.03.2013, 17:07
Kiedyś jeśli umowa przeszła na czas nieokreślony to po wypowiedzeniu potrzeba było jeszcze przez 3 miesiące się męczyć. Jak jest teraz to nie wiem ale całkiem mozliwe, że to zostało.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 26.03.2013, 21:56
Przejdzie ci na czas nieograniczony, po 4 kwietnia wyślesz wypowiedzenie i będziesz do końca kwietnia w cyfrze.

Tak według mnie to powinno wyglądać.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 27.03.2013, 11:09
Dlaczego po 4 kwietnia?
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 27.03.2013, 11:53
Wtedy będą chyba wyłączenia kanałów czy znów coś pomieszałem?

Aaaa no tak, będzie mógł rozwiązać jak go wcielą do nc+, jednak ma być część abonentów nie objęta migracją więc gdyby nie tak to po wyłączeniu.
Odpowiedz cytując
Błaszczu_WIŚLAK
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2011

Stary 27.03.2013, 13:02
5 kwietnia wyłączają npremium, i wtedy mamy 14 dni na wypowiedzenie, jesli do tego momentu tego nie zrobimy to od nowego miesiaca przechodzimy na 18msc umowe do nc+.

P.S dziś zapytałem konsultanta o wymiane na nowy dekoder (jestem w n) i mi powiedział, że narazie nie jest to możliwe bo jest za duże zamieszanie w związku z tym ze abonamenci c+ MUSZĄ wymienić dekodery.
Odpowiedz cytując
maaarcin
Moderator

Stary 27.03.2013, 13:11
Błaszczu_WIŚLAK napisał(a):Wyświetl post
P.S dziś zapytałem konsultanta o wymiane na nowy dekoder (jestem w n) i mi powiedział, że narazie nie jest to możliwe bo jest za duże zamieszanie w związku z tym ze abonamenci c+ MUSZĄ wymienić dekodery.
nie muszą

10znaków
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów