|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
No dobra, a co z następnymi kolejkami? Masz gwarancję, że ten jeden mecz nie przypadnie akurat na Wisłę, Lechię czy Śląska? Nie masz. Poza tym nie jest powiedziane, że mecz pokazywany na n sport będzie również puszczany na Polsacie Sport.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
nsportu nie ma dla abonentów Cyfry+. Jest tylko dla N i NC+.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Polecam poczytać profil na FB (o ile ktoś ma możliwość) -> http://www.facebook.com/antyncplus
Oczywiście wszystkich maili do autorów tego FP nie traktowałbym poważnie, ale myślę że jednak można wyciągnąć własne wnioski. Uwaga na różne kruczki w umowach, w tym przede wszystkim te o niegwarantowanych kanałach i okresach promocyjnych, bo za chwilę może się okazać że oferta na którą przystaliście będzie obowiązywać przez trzy miesiące. Do tego pojawiła się nieoficjalna informacja, że od sierpnia z oferty NC+ znikną Eurosport i Eurosport2. Przeniósł się już ktoś do Polsatu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
W mojej ocenie nie ma się co gorączkować, najpóźniej do czerwca będą trzymać oferty na tym poziomie, następnie gdy dotrze do nich wypowiedzenie umowy postać rzeczy zmieni się całkowicie. Na ten moment chcą nałapać możliwie najwięcej frajerów którzy im zapłacą oferowane przez nich stawki, ale jak już dojdzie wypowiedzenie to i oferta będzie dużo lepsza. W C+ tak miałem zawsze do tej pory i nie sądzę żeby coś w tej kwestii się zmieniło.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Przecieki ze szkolenia NC+ dla dystrybutorów i konsultantów telefonicznych
http://www.wykop.pl/ramka/1456599/ty...o-pracownikow/ |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
A tak w temacie - wszyscy tylko o cyfrze czy polsacie - a używa koś ISTS
Mają bardzo ciekawą propozycję - Internet + TV Jako alternatywa może się nada, sam się zastanawiam. Mają pakiety specjalne z Canal + itp http://www.ists.pl/index.php/Oferta/...ET_-_promocja/
Ostatnio edytowane przez rav : 25.03.2013 o godz. 19:45.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
CANAL+ Family i CANAL+ Family 2
- 4 hity tygodniowo w tym 1 premiera - 2 premierowe odcinki seriali - Wybrane wydarzenia sportowe - Liga Francuska - Liga Hiszpańska - Koszykówka - Rugby - Najlepsze koncerty, dokumenty i rozrywka - LIGA MISTRZÓW (min. 2 mecze grupowe) - LIGA HISZPAŃSKA (większość meczy) - LIGA FRANCUSKA (większość meczy) - NBA (min. 1 mecz) - WNBA (min. 1 mecz) - PUCHAR 6 NARODÓW - DUCHAR DAVISA nSPORT / TVN TURBO - LIGA MISTRZÓW (min. 1 mecz) - LIGA EUROPY (cała) - T-MOBILE EKSTRAKLASA (2 mecze z kolejki) - LIGA WŁOSKA (cała) - ENEA Ekstraliga żużel - PUCHAR POLSKI – piłka nożna (cały) - EUROLIGA – koszykówka (min. 1 mecz) - Boks Zawodowy Canal+ i C+Sport -LIGA MISTRZÓW ( mecze grupowe i pucharowe) -LIGA ANGIELSKA (cała) -LIGA HISZPAŃSKA -LIGA FRANCUSKA -T-MOBILE EKSTRAKLASA ( 6 meczy z kolejki) -NBA ( min. 2 mecze) -WNBA -EUROLIGA -PUCHAR 6 NARODÓW -DUCHAR DAVISA -SPEEDWAY GRAND PRIX (całe) -SPEEDWORLD CUP (cały) -MMA BELLATOR (cały) Canal+ Film i Canal+ Film 2 -Propozycja dla wielbicieli dobrego filmu od najnowszych hitów kinowych do najlepszych filmów wszech czasów. Zdobywcy Oskarów, nagród Emmy i Złotych Globów. Największe gwiazdy, unikalne seriale oraz najlepsze polskie filmy. I jeszcze jedna wazna informacja http://www.satkurier.pl/news/84059/n...-kablowek.html
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 25.03.2013 o godz. 19:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Super, czyli już nie jeden, a dwa mecze poza C+ . Świetnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Obecnie od paru lat internet w ISTS często znika na dzień lub pół dnia, o klienta jak w każdej firmie nie dbają. Poza tym nie mają Eurosportu i Eurosportu 2. UPC z internetem 60MB/s i dużym wyborem stacji wygrywa. ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z marketingowego punktu widzenia to co zrobiło nc+ to jakiś dramat.Negatywny wydźwięk jest ogromny, kojarzenie marki fatalne.
A co lepsze, ludzie którzy do tej pory nie wiedzieli że istnieją fora gdzie o sattv się dyskutuje zostali uświadomieni, dostali jak na tacy wątki o przedłużeniach umów, o negocjacjach, o stopniowaniu promocji itp, itd. I teraz pytanie czy nie czują się głupio kiedy czytają że pakiet strzelam Superpremium można było mieć 30 zł taniej niż oni płacili, co daje nie mniej nie więcej że w rok dostali po rogach 360 zł i są jeleniami. Że się dowiedzieli o sharingu i splitterach to inna sprawa. Ogólnie widzę lekką nutkę wstydu w tym że ktoś podpisuje umowę z nc+. A samo przygotowanie oferty które wygląda jakby było pisane na żywo jest porażające. Haha jeszcze jedno załapałem, w tym tygodniu są święta, nocne Polaków rozmowy, rozwiązania umów myślę że będą tematem premium przy wielkanocnych stołach. Brawo nc+ wy to wiecie co to dobry timing. Jechanie po nowej platformie w święta prezes nc+ napisał(a):
Ostatnio edytowane przez MatMario : 26.03.2013 o godz. 07:55.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Na stronie mają napisane że Eurosport będzie dostępny od kwietnia 2013. Ja akurat jestem w takiej dupie że UPC powiedziało że się nie opłaca ciągnąć kabla - jest tylko światłowód od ISTS. Za 110 miesięcznie 20 Mb/s i do tego 118 kanałów cyfrowych 19 kanałów HD 1 kanał 3D Po tym co czytam wolę wziąć takie coś niż jakieś "c-anal-n" ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
199zł za All inclusive, multiroom w cenie, dekoder w cenie, ale nie mogę panu zagwarantować, że wszystkie kanały z oferty zostaną, część może odpaść, ale przecież panu zależy na kanałach sportowych, to za 199zł będzie je Pan miał wszystkie.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A teraz cos w formie zartu
Oferta dla tych co zarabiają 2000 euro: CanalSat Francja - full pakiet - 39 euro, Canal Plus Hiszpania - full pakiet - 35 euro, Sky DE - full pakiet - 39 euro, Sky Irlandia - full pakiet - 35 euro, Oferta dla tych co zarabiają 500 euro: nc+ Polska - 50 euro. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]() tyle w temacie na temat nc+![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Warto się zapoznać -> http://www.spidersweb.pl/2013/03/nie...grywki-nc.html
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jak im się już UOKiK (ten sam, który musiał wyrazić zgodę na koncentrację) dobierze do tyłków, to się nie pozbierają.
Ja czekam póki co jednak na wyżej wspomniane pismo, bo chcę to na własne oczy zobaczyć. Zwłaszcza że część z wymienionych przykładów nie ma racjonalnego zastosowania przy obowiązującym obecnie systemie prawnym (vide: brak możliwości rezygnacji wyszczególniony w punkcie 6). |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
A w nc+ za 50 euro oglądniesz wszystkie 8 spotkań! ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
jest jak najbardziej słuszny. Ostatnio po chyba 15 latach z Autocomem - Asterem - UPC chciałem wziąć ten ISTS ale w bloku właśnie o takich przerwach z internetem słyszałem więc wziąłem nową promocję UPC i dodatkowo paczkę C+ HD. ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Byłem przed chwilą w punkcie cyfry w celu podpisania nowej umowy. Nie powiem ruch jak w ulu. Nawet przede mną zostały podpisane 2 umowy także licznik podskoczył do 15 002. Chciałem szczerze, też podpisać umowę. Mam ją na czas nieokreślony. Zazwyczaj jak byłem w domu to miałem prestiżowyHD za 186zł, jak wyjeżdżałem w trasę to sobie do tira zmniejszałem na najniższy bo i tak więcej się nie da oglądać w trasie. Obecnie miałem start za 26 zł. I teraz uwaga najlepsze: najwyższą ofertę jaką mogę podpisać to ta opcja platinium za 119zł płatne jak dla mnie 99. Jak zapytałem, że ja chcę najwyższą opcję to sprzedawca jak zaprogramowana Mońka, najwyższa oferta dla mnie to ta za 119. Ale ja mówię że mogę nawet zapłacić 249zł bez promocji, byle mi dali najwyższy pakiet. Sprzedawca na to, że to niemożliwe bo w systemie mam tylko te opcje. NAPRAWDĘ DZIĘKUJĘ CI JULIEN VERLEJ I BEATA MOŃKA ŻE NIE CHCECIE ZRUJNOWAĆ MOJEGO DOMOWEGO BUDŻETU i nie pozwolicie mi płacić więcej niż 99zł. To fakt, klient to głupie bydle, napodpisuje umów za nie wiadomo jakie kwoty a potem będzie płakał. Oni lepiej wiedzą co mi się w danym momencie podoba i mam oglądać to co oni chcą. Nie można np, zmienić zainteresowań i chcieć oglądać droższe kanały bo to jest niemożliwe żeby człowiek zmieniał w swoim życiu zainteresowania. Mam przez 18 miesięcy sztywno oglądać to co mi oni wybrali. Jak to jest normalne to chyba to ja jestem debil. To jak sytuacja w restauracji, zamawiam homara a kelner mi na to, że nie pan może sobie zamówić co najwyżej krewetki. Ja na to ale przecież w menu jest homar. Tak ale to oferta nie dla pana, pan może wziąć najwyżej krewetki, albo są jeszcze paluszki krabowe i ryba w galarecie. Gdzie jesteś UKE I UOKiK ? Ratuj przed tymi idiotami.
Padłem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
HM próbowałem sie dodzwonić do tych pajaców z nc+ ale po kilkunastu minutach słuchania tej dennej muzyki mam dość. Umowa mi się kończy teraz 31 marca i nie wiem co dalej będzie.Jakiś miesiąc temu chcieli mi wcisnąć ten sam pakiet co mam (stary kompakt po 68 ) za 98 zeta chyba ) --ale odmówiłem. w Normalnych warunkach obowiązywał by mnie 1 miesięczny termin wypowiedzenia umowy, albo umowa czasowa przekształcała sie w czas nieokreślony, a tu czarna magia,, nic nie wiadomo
Ostatnio edytowane przez fan1906 : 26.03.2013 o godz. 15:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Kiedyś jeśli umowa przeszła na czas nieokreślony to po wypowiedzeniu potrzeba było jeszcze przez 3 miesiące się męczyć. Jak jest teraz to nie wiem ale całkiem mozliwe, że to zostało.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przejdzie ci na czas nieograniczony, po 4 kwietnia wyślesz wypowiedzenie i będziesz do końca kwietnia w cyfrze.
Tak według mnie to powinno wyglądać. ![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dlaczego po 4 kwietnia?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wtedy będą chyba wyłączenia kanałów czy znów coś pomieszałem?
Aaaa no tak, będzie mógł rozwiązać jak go wcielą do nc+, jednak ma być część abonentów nie objęta migracją więc gdyby nie tak to po wyłączeniu. ![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
5 kwietnia wyłączają npremium, i wtedy mamy 14 dni na wypowiedzenie, jesli do tego momentu tego nie zrobimy to od nowego miesiaca przechodzimy na 18msc umowe do nc+.
P.S dziś zapytałem konsultanta o wymiane na nowy dekoder (jestem w n) i mi powiedział, że narazie nie jest to możliwe bo jest za duże zamieszanie w związku z tym ze abonamenci c+ MUSZĄ wymienić dekodery. |
|
|
|
Moderator
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
|