|
Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Poczatek rozmowy 199 zl. Za chwile 179 zl. Teraz ma oddzwonic i powiedziec na ile "szef" sie zgodzi, bo ja upieram sie przy 159 zl albo czekam do konca umowy ( sierpien ) i spadam na " lewizne ". Ludzie nie zgadzajcie sie na ich warunki. Jak zacznie im sie palic pod nogami to full pakiet bedzie za 150 zl i jeszcze TV dorzuca. A jak nie to cardsharingserver.com - koszty to 100 zl na 3 miesiace + jednorazowo ok. 400 zl za dreamboxa i macie w tym cala cyfre, polsat, n, sky uk, sky de, kilkanascie vod gdzie filmy leca 24/7, ogolnie wszystko co jest na tej satelicie (hotbird 9) Pier... nie dam iti zarobic
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Grodo, daj znać jak Ci się temat rozwinie, bo to dość ważny obecnie dla wielu temat. I przy okazji: jeśli byłbyś łaskaw, napisz jaki konkretnie masz obecnie pakiet (i jego cenę)? Dzięki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja przedłużałem w styczniu umowę na 18 miesięcy. Do końca umowy nie mam zamiaru się w ogóle przenosić na nową platformę. Chyba że w trakcie trwania umowy pojawi się na tyle satysfakcjonująca oferta, że się skuszę. Póki co będę naprawdę bardzo cierpliwy i odrzucał każdą ofertę choćby o złotówkę wyższą od obecnego abonamentu. Niech dzwonią oni do mnie, ja do nich nie mam zamiaru wykręcać numeru. Powód: poprawienie wyświetlania cytatu
Ostatnio edytowane przez rav : 23.03.2013 o godz. 16:46.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Opcje dostępne od C+Gold (może C+Silver też ?):
Redlight HD - 15zł Opcja NOC - 25zł TV France - 10zł Mezzo - 5zł History HD - 1,99zł HBO (najprawdopodobniej bez HBO GO) - 25zł, (ale można zdobyć za 20 zł) Filmbox - 15zł Cinemax - 15zł Sudance HD - 2,99z CANAL+OPTIMUM HD = CANAL+PLATINUM / CANAL+ SUPERPREMIUM = CANAL+PLATINUM z HBO. Czyli aby miec HBO nie potrzeba brac all inclusive. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
a po co wam HBO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
http://wislaportal.pl/24501,Po_fuzji...straklasy.html tak coś czułem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
HBO? Bo lubimy. Przyzwyczajenie. Przyzwyczajenie, za które wcześniej płaciliśmy określoną kwotę, dużo niższą niż proponowane teraz 30 zł.
Jeśli miałbym teraz nc+ bez HBO to nie wyobrażam sobie płacenia więcej niż płacę teraz. Tymczasem nc+ proponuje mi abonament 15-25 zł wyższy bez HBO. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jak ogarne dam znac
Obiecuje Teraz mam full pakiet hd + multiroom (szwagier) + splitery ![]() Z tym ze ja mam dekoder z dyskiem twardym i place za jego wynajem 10 zl/ m Ok 150 zl miesiacznie ( szwagier 70 ja reszte)
Ostatnio edytowane przez Grodo : 23.03.2013 o godz. 17:34.
|
|
|
|
Moderator
Offline |
|
to będzie działać tak, jak w przypadku podwyżki. wyślą do Ciebie informację o zmianie oferty z 1 lipca. oferta ta będzie wiązała się z migracją do nc+. ale oczywiście możesz się na to nie zgodzić, wówczas możesz rozwiązać umowę ze względu na zmianę jej warunków. jeżeli nie zdecydujesz się na rozwiązanie, to automatycznie włączą Ci nową ofertę. zawsze tak było, podobnie jest jak wyłączają gwarantowany kanał, też masz możliwość rozwiązania umowy. nie rozwiązanie = akceptacja nowych warunków. i bez znaczenia jest to, czy masz umowę do września (jak ja), czy jeszcze przez np. przez rok |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Z innej beczki: uważajcie z tymi splitterami
Widać, że nc+ kombinuje jak może i chwyta się każdych sposobów by wycisnąć z użytkowników ile się da. Przykład jednego meczu ligowego w nSporcie, numer w regulaminie z niegwarantowanymi kanałami (Eurosporty etc..) daje do myślenia. Co zrobicie, gdy przedłużycie sobie umowę na 18 miesięcy, a np. czerwcu nc+ uwali splittery? Jak? Spójrzcie: http://satkurier.pl/news/76748/cyfra...haringiem.html "Ideą modyfikacji jest ograniczenie ilości odpowiedzi z karty do czterech SID-ów, czyli czterech serwisów za jedną sesją." No to niech ograniczą ilość odpowiedzi z karty do 1-2 SID-ów i jesteśmy w d... 16 miesięcy abonamentu przed nami. Jak uważacie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ale nie trzeba przechodzić można zostać z taką ofertą jak sie ma Angielskai Polska dalej bedzie na C+
![]()
Czy wygrywasz czy nie, Zawsze ja kocham Cię. W sercu moim Wisła, i na dobre i na złe.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie czytasz, że jeden z meczów polskiej ligi może się pojawić na nSport, zamiast na Canalu? Masz nSport w starym C+? W najbliższej kolejce chodzi o mecz Śląska. A gdy będzie to mecz Wisły?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie do końca. Część meczów polskiej ekstraklasy przenoszą na nSport:
http://media2.pl/media/101472-Canalp...-w-nSport.html Jak to się ma do reklam Cyfry+ "tylko u nas 100% ekstraklasy"? |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Co do spliterow
Obawialem sie ze bedzie nakaz wymiany sprzetu, ale nie Wiec dopoki mam 2 karty c+ z multiroomu (ja jedna szwagier druga) powinno wszystko byc ok. N nie da sie rozklepac na 2 domy bo multiroom musi isc przez glowny dekoder. No ale w c+ powiedzieli ze jesli nie chce zmieniac sprzetu, moge zostac przy tym co mam. Wiec jesli zejda z ceny, to full pakiet podzielic na 2 domy (w kazdym split na 2 tv) to nie bedzie zle. Ale samemu placic ok 200 zl/m gdzie 80% kanalow nie oglafam - dramat |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Pomozcie, bo nie jestem w temacie.
Place obecnie 109 zl (pakiet z HBO). Do tego 20 zl z racji multiroomu, w sumie 129zl. Chce przejsc do nc+ i teraz 2 opcje. Placic wiecej nie zamierzam a 2 opcje to: - to co obecnie + Liga Mistrzow z "n" + multiroom - to co obecnie + Liga Mistrzow z "n" + multiroom ale bez HBO. Umowe mam do przyszlego roku z tego co pamietam Jestem w canalu juz chyba z 13 albo 14 lat, co doradzacie i na co sie zgadzac a na co nie? E: Dzieki
Ostatnio edytowane przez vabanq : 23.03.2013 o godz. 19:39.
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez David. : 23.03.2013 o godz. 19:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Bardzo zastanawia mnie, abstrahując już od samego nsportu, czy te nowe kanały Canal+ (Family) będą dostępne dla starych abonentów Cyfry+... Wszak tam zapowiadane są 2 mecze w jednej z kwietniowych kolejek - są to mecze może i słabsze, ale skoro miało być 100% ligi w kanałach C+ to o .... chodzi?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 23.03.2013 o godz. 19:58.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zadnego kanału nie zabiora nie słuchaj takich bzdur - konsultant wszystko Ci wcisnie abys tylko szybko zmigrował do nowej platformy. Zmienia sie tylko nazwy kanałow tak jak pisalem i to wszystko. Tak samo jak od 5 kwietnia w Nce nie bedzie Npremium ale abonenci dostana w zamian Family 1 i Family 2 co było oficjalnie zapowiedziane w informacjach jakie pokazywały sie na tunerach Nki.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 23.03.2013 o godz. 20:25.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spoko, luz. Nie rozmawiałem z konsultantem. Ludzie mówią...
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
W nc+ powiedzieli Ci, że będziesz mógł nadal używać splitterów? Nie. Powiedzieli Ci, ze nadal możesz używać starego sprzętu od Canal+. Ich sprzętu. Ich kart. A splittery można przyblokować / ograniczyć ich funkcjonalność. Wystarczy, że zredukowana zostanie ilość odpowiedzi z karty (wsadzonej do splittera) w danym interwale czasowym i splittery nie nadążą z rozgłaszaniem uprawnień na dwa i więcej urządzenia. Już teraz zlimitowano to do czterech urządzeń. Taka zmiana może nastąpić za 2-3 miesiące, gdy wielu użytkowników przedłuży swoje umowy na wiele miesięcy. W jaki sposób wówczas rozwiążesz umowę? Na jakiej podstawie? Że zmieniono firmware w karcie nc+? Wówczas albo zgodzisz się na nc+ na jednym telewizorze, albo wykupisz ich dodatkowy multiroom. Na ich warunkach. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Skad masz taka informacje, ze juz teraz zlimitowano to do 4 urzadzen? Uzywam ja, moja siora, rodzice maja na dole na dwoch telewizorach, babka w domu obok ma 5 karte a wujek jak przyjezdza z Austrii i ma u babki w domu 6 karte - chodzi normalnie 5 urzadzen a niekiedy nawet 6 w 1 momencie (gdzie matka oglada co innego a ojciec co innego).
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
U mnie niestety czasem przycina przy trzech tv równocześnie. Mniej więcej od czasu opublikowania tamtego tekstu. Może to zbieg okoliczności. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Tak sobie przeanalizowałem ich ofertę. Dla mniej wybrednych klientów opłaca się. Za 39 złotych dołożyli kilka dobrych programów w hd.
Problem pojawia się dla tych co związali się z cyfrą głównie ze względu na mecze naszej ekstraklasy. Mając abonament za 48 złotych i możliwość oglądania wszystkich meczów ekstraklasy wychodzi na to, że teraz będę zmuszony zapłacić 79 złotych za ofertę w której są uwzględnione nie tylko kanały sportowe z cyfry ale również Polsat Sport oraz n sport. A może ja nie chce korzystać z nowych kanałów? Rozumiem, że teraz nie będzie już opcji zamówienia sobie dodatkowego pakietu sportowego do tych 39 złotych? (!) Co miało miejsce w ofercie cyfry. Czyli prawdopodobnie kibice zostaną zrobieni w ch... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za 79 zł to masz jedynie promocję na dwa miesiące z pakietem C+ Sport - a póżniej..? Normalny zestaw kanałów sportowych na stałe jest natomiast od 119 zł (a i tak prawdopodobnie w każdej chwili mogą ci odciąć chociażby obydwa Eurosporty).
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Poczekajcie jeszcze pare(nascie) dni. Ceny (przynajmniej dla tych migrujacych) caly czas spadaja. Jak na poczatku pakiet Platynowy dawali za ok 109, teraz spokojnie mozna brac za 99. Poza tym z nieoficjalnych zrodel wiadomo, ze dostali tyle zjeb i malo klientow maja migrujacych, wiec szykuja jakas "spacjalna" oferte dla migrujacych. Badzcie cierpliwi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Po ilu dniach do was dzwonili po zostawieniu namiaru na siebie?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
przestancie p[ieprzyc i sie pocieszac ......zeby miec Sport trzeba bedzie zaplacic za pakiet 119 zl ....i tyle w temacie .....C+ sprzedalo swoich abonentow ITI i maja to wszystkow du..pie...... prosta pilka : chesz lige polska, angielska , hiszpanska
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
koleżanka pracuje w N-ce mówi że kolejki na słuchawke mają po 300-400 osób więc na pewno nie oddzwonią od razu
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|