The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.03.2013, 18:10
węgorz2 napisał(a):Wyświetl post
wczoraj w CENTRUM powiedzieli mi że migracja na zasadach dla przechodzących cennik podany ...ale multirom w nc+ bedzie na innej zasadzie że dekodery muszą byc podłączone kablem ? tak mi powieedział!
To zle Ci powiedział - jezeli jestes w Cyfrze i masz Multiroom to migrujesz do nc+ z własnym sprzetem i z multiroomem takze. Ludzie to potwierdzaja zreszta (na tej stronie dałem taki przykład) ale zebys nie szukał to Ci go jeszcze raz podam:

"Ja dzisiaj migrowałem do NC+, mam swoje tunery i swoje karty MultiRoom po Cyfrze. Unowe podpisałem na 18 miesięcy. Żadnych ich kart czy dekoderów nie brałem. Dalej jade na swoich tunerach i kartach z Cyfry"

Ja bymsie do tego goscia wybral jeszcze raz i zapytał czemu takie pierdoły pociska. Albo nawet nie wiedział, ze jest taka mozliwosc
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 22.03.2013 o godz. 18:13.
Odpowiedz cytując
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 22.03.2013, 18:12
fialo napisał(a):Wyświetl post
Ja mam pytanie z innej beczki. Zastanawiamy się w domu nad zakupem NC+, ale tylko w opcji TV+Internet. Czy NC+ ma w swojej ofercie Internet STACJONARNY bez limitów ? Za wszelkie LTE z limitem 8GB serdecznie dziękuję.
Mają mieć ponoć internet od Orange. Ale póki co szczegółów w temacie nie ma.
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 22.03.2013, 18:13
to super ...ale mysle żeby nie robic ostrych ruchów raczej spadna ceny jak zobaczą co się swieci ,chyba maja jakis analityków
mam jeszcze pytanie idzie w SAGEM HD poprzestawiać te cholerne kanały?
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 22.03.2013, 18:14
to super ...ale mysle żeby nie robic ostrych ruchów raczej spadna ceny jak zobaczą co się swieci ,chyba maja jakis analityków
mam jeszcze pytanie idzie w SAGEM HD poprzestawiać te cholerne kanały?
W tunerach dedykowanych niestety nie - tak jak jakis debil liste ustawiał taka niestety zostanie. Ja mam Fergusona HD (czyli własny sprzet) i mnie ich ułozona lista nie bedzie obchodzic po migracji. Ja 100 razy lepiej bym ich ta liste poukładał - na pewno nie wcisnałbym na poczatek TTV czy TV Magno
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Stary 22.03.2013, 18:21
masakra uklad programow jeszcze przycina mi tvn hd nie wiem czemu i musze go szukac na 210 kanale
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 22.03.2013, 20:12
Układ kanałów masakryczny. Czekam do wtorku i jeśli nic nie zmienią to dzwonię. Niech wiedzą chociaż , ze ludzie są zażenowani.

Ja mam umowę podpisaną i płacę za C+, C+ film i wszystkie sportowe w hd za wyjątkiem eurosportów bodaj 48 złotych.
Także jeśli będę musiał dopłacić po wznowieniu umowy do tego interesu to się nieźle wkur...
Odpowiedz cytując
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 22.03.2013, 20:17
Coraz "śmieszniej" -> http://www.satkurier.pl/news/83998/p...esz-umowy.html

Jedna wielka banda chvja.

Z tego co piszą ludzie na różnych forach i oficjalnym FB nc+, konsultanci informują ich że zmiany układu kanałów nie będzie.

"Jedynka" na 11, "Dwójka" na 12. No ja pier*olę, a jako pierwszy kanał to tvnowskie ścierwo...
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 22.03.2013, 20:18
masakra uklad programow jeszcze przycina mi tvn hd nie wiem czemu i musze go szukac na 210 kanale
Nie oglądaj TVN

Enzo - dzięki za odpowiedź.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 22.03.2013, 20:43
Ale po co listę było zmieniać? Miało to ręce i nogi a teraz jakiś misz masz totalny. najlepszy jest TTV i Mango.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Stary 22.03.2013, 21:00
wydaje mi sie że to wielka ściema ,cyfra mówi że połączyła sie z N a mi wydaje się że to iti wchlonęło cyfrę!
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 22.03.2013, 21:25
Nie wiem co Was dziwi.
Enka ma taka liste programów jakies pol roku jak nie lepiej...
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Stary 22.03.2013, 21:46
utrzymujcie ten temat i wpisujcie kazdą nowość ,gdzie wyczytacie i wydzwonicie ...to wazne dla niektórych osób ...
Odpowiedz cytując
donecki
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 22.03.2013, 22:58
Czyli jak ktoś chce oglądac piłke to ile zapłaci jak jest już abonentem C+?
Ja chce pewne wiadomości z infolini NC+
Odpowiedz cytując
maaarcin
Moderator

Stary 22.03.2013, 23:23
donecki napisał(a):Wyświetl post
Czyli jak ktoś chce oglądac piłke to ile zapłaci jak jest już abonentem C+?
Ja chce pewne wiadomości z infolini NC+
99 zł

10znaków
Odpowiedz cytując
Grodo
Member

Od: 02.2003

Stary 23.03.2013, 08:07
Czy ze wzgledu na obecne zmiany w c+, moge zerwac umowe przed koncem Mam juz dosc.
Nie bede sponsorowal iti.
cardsharingserver.com
Pakiet VIP Poland 30 zl na miesiac
Ktos ma jakies opinie
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 23.03.2013, 08:40
BBC Knowledge w wersji nie HD zostało widzę całkowicie usunięte.
Odpowiedz cytując
Daja`n
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 23.03.2013, 08:54
Teraz w C+ zapanował jeden wielki burdel!Umowę mam do czerwca więc w maju ją wypowiem na 100%.
Odpowiedz cytując
KRIS22
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 23.03.2013, 09:55
Cześć Wszystkim
Kilka informacji ode mnie wczoraj rozmawiałem z kolegą który dzwonił na infolinię (mamy taką samą umowę podpisywaliśmy 2 lata temu kończy nam sie w Pażdzierniku - 150 zł czyli full pakiet jaki mogła dotąd zaoferować cyfra) i dowiedział sie nastepujących informacji że np. nie może teraz przejść na opcję za 119 zl tylko na tą za 200 a to już jest chore bo teraz płacąc 150 nie bedzie miał kanału N - sport a ci którzy przyjdą jako nowi klienci i bedą płacić 119 bedą mieli ten kanał i cały pakiet Canal + ja uważam ze to jest niesprawiedliwe ja bedąc w Cyfrze od początku jej powstania jestem gorzej traktowany niż nowy klient.
A co do kolejności kanałów ktora jest teraz do D..Y to powiedziano mu że sie to zmieni jak sie zdeklaruje po 5 Kwietna na jaki abonament przystanie ( w skrócie każdy musi zadzwonić lub udać sie do punktu klienta i sie określić na jakiś abonament i to nie ważne jaką ma teraz umowę zaznaczam tak mu powiedziano.
Pozdrawiam jak macie jakieś nowe informacje to piszcie.
Odpowiedz cytując
maaarcin
Moderator

Stary 23.03.2013, 10:09
Niestety nie będzie można zostać na obecnych warunkach do końca swojej umowy w Cyfrze+. Rozmawiałem z rozgarniętym konsultantem i potwierdził, że terminem do kiedy trzeba będzie podjąć decyzję jest data 30 czerwca. Wówczas musisz przejść do nc+ lub rozwiązać umowę. Mają w tej sprawie wysyłać do wszystkich nowe regulaminy z propozycją migracji
Odpowiedz cytując
Mila
Banita

Od: 09.2010

Stary 23.03.2013, 10:33
Oferta specjalna dla klientów "n" i "Cyfra +" w Cyfrowym Polsacie:

Pakiet Premium: 125 Kanałów wraz z HBO cinemaxem i Filmboxem(w tym 31 w HD)+multiroom za cene 89zł miesiecznie w umowie na 15 miesiecy: dodatkowo jesli ktos pokaze rachunki z Cyfry lub "n" nie starsze niz 3 miesiace dostaje w ramach umowy 6 miesięcy za 0zł/Efektywnie miesieczny abonament wychodzi zatem 53,4zł http://www.cyfrowypolsat.pl/oferta/t...ckageGroupId=3

Najbardziej zblizony pakiet w Nc+ 199zł(zrabatowany do 179zł) 130 Kanałów(w tym 50w HD)

Ew pakiet familijny 115 kanałów(dołożyli jeszcze klika sportowych) za 59,9zł w umowie na 15 miesiecy + 6 miesiecy za 0zł/ efektywnie wychodzi 35,94z http://www.cyfrowypolsat.pl/oferta/t...ckageGroupId=3
wychodzi ze w nc+ de facto za pakiet canal+trzeba placic 126zł po 5 kwietnia(podobno) maja sie pojawic jakies nowe oferty wiec mozna poczekac
Ostatnio edytowane przez Mila : 23.03.2013 o godz. 11:07.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 23.03.2013, 10:50
Pierwsze starcie z infolinią za mną:

Obecnie: Superpremium HD (Canale, HBO, multiroom) za 104 zł

Propozycja NC+: Platinum, HBO, multiroom za... 159 zł
Po chwili ta sama opcja za 149 zł.

Jeszcze mi gość wyjeżdża, że wynajmuję dwa dekodery. Owszem, jeden HD PVR tak, ale drugi to jakiś stary rzęch Sagema SD
I za multiiroom chcą, żebym płacił, gdy sprzęt do multiroomu mam od prawie trzech lat i jest to sprzęt starego typu (karta główna i dodatkowa z przykładaniem co 6 godzin do głównej)

Podziękowałem, deklarując, że mogę za to zapłacić max 119.
Odpowiedz cytując
focusik09
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 23.03.2013, 11:23
[QUOTE=Mila;1304828]Oferta specjalna dla klientów "n" i "Cyfra +" w Cyfrowym Polsacie:

Pakiet.....

Tak powiadasz ? No to mam wyjście . Na te 15 miechów można iść do Solorza, a później jak te żabojady pójdą po rozum do głowy to można wrócić.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 23.03.2013, 12:46
dodzwonilem sie 2 raz i uslyszalem to samo ......w skrocie .... za niedlugo przyjdzie mi oferta - i albo ja zaakceptuje albo zrywam umowe ...przy czym ; zeby miec sport tak jak teraz - tzn place 71 zl - to trzeba bedzie wziasc pakiet za 119 zl - i oczywiscie dochodzi do tego nSport gdie nic nie ma oprocz kilku WTORKOW w roku i badziewnnych legijnych programow .... ot, taki mamy WOLNY kraj ....
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 23.03.2013, 13:01
maaarcin napisał(a):Wyświetl post
Niestety nie będzie można zostać na obecnych warunkach do końca swojej umowy w Cyfrze+. Rozmawiałem z rozgarniętym konsultantem i potwierdził, że terminem do kiedy trzeba będzie podjąć decyzję jest data 30 czerwca. Wówczas musisz przejść do nc+ lub rozwiązać umowę. Mają w tej sprawie wysyłać do wszystkich nowe regulaminy z propozycją migracji
Ja jak powiedziałem dzisiaj ojcu, ze liga zuzlowa ma byc na Nsport to juz wiem, ze w kwietniu bede abonentem nc+ Zreszta z tego co piszesz i tak bym sie musiał zaraz wypowiedziec.

Mila napisał(a):Wyświetl post
Oferta specjalna dla klientów "n" i "Cyfra +" w Cyfrowym Polsacie:

Pakiet Premium: 125 Kanałów wraz z HBO cinemaxem i Filmboxem(w tym 31 w HD)+multiroom za cene 89zł miesiecznie w umowie na 15 miesiecy: dodatkowo jesli ktos pokaze rachunki z Cyfry lub "n" nie starsze niz 3 miesiace dostaje w ramach umowy 6 miesięcy za 0zł/Efektywnie miesieczny abonament wychodzi zatem 53,4zł wis.la/w1w4j

Najbardziej zblizony pakiet w Nc+ 199zł(zrabatowany do 179zł) 130 Kanałów(w tym 50w HD)

Ew pakiet familijny 115 kanałów(dołożyli jeszcze klika sportowych) za 59,9zł w umowie na 15 miesiecy + 6 miesiecy za 0zł/ efektywnie wychodzi 35,94z wis.la/w1w4j
wychodzi ze w nc+ de facto za pakiet canal+trzeba placic 126zł po 5 kwietnia(podobno) maja sie pojawic jakies nowe oferty wiec mozna poczekac
Chcesz to bierz - polsat to jedno wielkie gowno jezeli interesujesz sie pilka nozna a to HBO to ja nie chce nawet jakby mi dopłacali.

rav napisał(a):Wyświetl post
I za multiiroom chcą, żebym płacił, gdy sprzęt do multiroomu mam od prawie trzech lat i jest to sprzęt starego typu (karta główna i dodatkowa z przykładaniem co 6 godzin do głównej)
No niestety masz ten stary o ktorym ja dowiedziałem sie ostatnio - tak latac co 6 godzin do głownej to troche denerwujace jak mniemam

AntyMod napisał(a):Wyświetl post
dodzwonilem sie 2 raz i uslyszalem to samo ......w skrocie .... za niedlugo przyjdzie mi oferta - i albo ja zaakceptuje albo zrywam umowe ...przy czym ; zeby miec sport tak jak teraz - tzn place 71 zl - to trzeba bedzie wziasc pakiet za 119 zl - i oczywiscie dochodzi do tego nSport gdie nic nie ma oprocz kilku WTORKOW w roku i badziewnnych legijnych programow .... ot, taki mamy WOLNY kraj ....
No Ty masz troche gorzej ode mnie bo ja podpisywałem umowe juz bardzo bardzo dawno i Pakiet Canal+Optimum HD z MR mam za 107zł a za pakiet Canal+Platinum z moim MR miałbym płacic 109zł wiec i tak jest dobrze. A Ty masz juz na tych nowych cenach wiec masz skok prawie 100%.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 23.03.2013, 13:08
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Ja jak powiedziałem dzisiaj ojcu, ze liga zuzlowa ma byc na Nsport to juz wiem, ze w kwietniu bede abonentem nc+ Zreszta z tego co piszesz i tak bym sie musiał zaraz wypowiedziec.

Chcesz to bierz - polsat to jedno wielkie gowno jezeli interesujesz sie pilka nozna a to HBO to ja nie chce nawet jakby mi dopłacali.

No niestety masz ten stary o ktorym ja dowiedziałem sie ostatnio - tak latac co 6 godzin do głownej to troche denerwujace jak mniemam

No Ty masz troche gorzej ode mnie bo ja podpisywałem umowe juz bardzo bardzo dawno i Pakiet Canal+Optimum HD z MR mam za 107zł a za pakiet Canal+Platinum z moim MR miałbym płacic 109zł wiec i tak jest dobrze. A Ty masz juz na tych nowych cenach wiec masz skok prawie 100%.

ja mam cyfre od kilku lat- tylko zawsze podpisuje na rok ... a nowa umowe podpisalem 1 marca za 71 zl na pakiet optimum - i nawet dali mi znizke bo ten pakiet byl po 77 ...ale wiem ze bede mial za duzy przeskok, no niestety - tak w polsce dba sie o stalych klientow ....
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 23.03.2013, 13:16
Ja w tej chwili za Canal+ Optimum HD, Hd Promo, Dekoder 500GB, HBO 7 miesiecy 0 zł płace 65 zł.
A te durne pały proponują mi Canal +Platinium za 99 zł

Nie pozostaje nic innego jak czekać i się nie napalać.
Odpowiedz cytując
dulli78
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 23.03.2013, 13:37
maaarcin napisał(a):Wyświetl post
A powiedział ci ten "rozgarnięty" konsultant czy chodzi o 30 czerwca tego roku? Bo tutaj masz wypowiedź niejakiego Przybysza z nc+ że migracje będą trwać jeszcze 1,5 roku http://www.wirtualnemedia.pl/artykul...rnet-z-orange#
Te niedomówienia

KRIS22 napisał(a):Wyświetl post
Cześć Wszystkim
Kilka informacji ode mnie wczoraj rozmawiałem z kolegą który dzwonił na infolinię (mamy taką samą umowę podpisywaliśmy 2 lata temu kończy nam sie w Pażdzierniku - 150 zł czyli full pakiet jaki mogła dotąd zaoferować cyfra) i dowiedział sie nastepujących informacji że np. nie może teraz przejść na opcję za 119 zl tylko na tą za 200 a to już jest chore bo teraz płacąc 150 nie bedzie miał kanału N - sport a ci którzy przyjdą jako nowi klienci i bedą płacić 119 bedą mieli ten kanał i cały pakiet Canal + ja uważam ze to jest niesprawiedliwe ja bedąc w Cyfrze od początku jej powstania jestem gorzej traktowany niż nowy klient.
A co do kolejności kanałów ktora jest teraz do D..Y to powiedziano mu że sie to zmieni jak sie zdeklaruje po 5 Kwietna na jaki abonament przystanie ( w skrócie każdy musi zadzwonić lub udać sie do punktu klienta i sie określić na jakiś abonament i to nie ważne jaką ma teraz umowę zaznaczam tak mu powiedziano.
Pozdrawiam jak macie jakieś nowe informacje to piszcie.
Jak nie napiszesz wypowiedzenia to zawsze będą proponować ci wyższy abonament i twierdzić, że nie ma innej opcji. Wyślesz pismo to wtedy możesz zacząć rozmawiać i nawet te najbardziej atrakcyjne promocje będą jeszcze bardziej atrakcyjne a i będziesz mógł zejść na niższy abonament. A układu kanałów na pewno nie zmienią specjalnie dla ciebie tylko ze względu na deklarację że weźmiesz jakiś tam pakiet
Straszenie - kolejna metoda

Mam umowę do końca kwietnia, wypowiedzenie wysłane, trzeba czekać. Wyślą do każdego jakieś listy to dowiemy się więcej. Polecam spokój i opanowanie, na telewizji świat się nie kończy.
PS. Będzie śmiesznie jak to całe iti pociągnie na dno canal+
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując
maaarcin
Moderator

Stary 23.03.2013, 14:31
dulli78 napisał(a):Wyświetl post
A powiedział ci ten "rozgarnięty" konsultant czy chodzi o 30 czerwca tego roku? Bo tutaj masz wypowiedź niejakiego Przybysza z nc+ że migracje będą trwać jeszcze 1,5 roku wis.la/wg2lt
Tak, do 30 czerwca tego roku. Zacząłem z nim rozmowę od pytania do kiedy mam umowę. Okazało się, że do końca września. Wtedy poinformował mnie, że i tak w czerwcu będę musiał podjąć decyzję, czy zostaję na nowych warunkach, czy odchodzę.
Powód: poprawienie wyświetlania cytatu
Ostatnio edytowane przez rav : 23.03.2013 o godz. 16:46.
Odpowiedz cytując
dulli78
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 23.03.2013, 15:28
Masz z jednej strony słowa anonimowego konsultanta, któremu płacą za nakłonienie jak największej liczby abonentów na jak najszybszą migrację a z drugiej wypowiedź Artura Przybysza, wiceprezesa ds. sprzedaży i logistyki w nc+. Przyjdzie pismo, to się okaże co naprawdę wymyślili.
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 23.03.2013, 15:37
Cytat:
Chyba, że ktoś się interesuje tylko polską piłką. Ja mam C+ tylko dla polskiej ligi, od jakiegoś czasu tv oglądam sporadycznie. Spojrzałem teraz na tą ofertę CP i już przy moim obecnym abonamencie w C+ (48zł) w Polsacie miałbym to czego chce za 39 zł. A co dopiero po podwyżce w NC+ - jeśli dobrze zrozumiałem powyższe posty to za ten pakiet z canal+ (3 kanały sportowe i canal+ i +film) teraz musiałbym płacić 99 zł.
Trochę bezsensowne to połączenie. Z takimi cenami to tylko od siebie ludzi odstraszą.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów