The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.03.2013, 11:16
Zobacz na 73 czy Disco ci smiga
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
David.
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 22.03.2013, 11:20
MatMario napisał(a):Wyświetl post
A jak jest z opłatą za multiroom i PVR przy migracji? Czy za 109 dostaję bezpłatną dzierżawę i multiroom?

Wiesz może czemu nie bangla Discovery HD choć miałem go w poprzedniej ofercie? Spotkałeś gdzieś ten problem po aktualizacji listy programów?

Jakie oni mają możliwości utrącenia teraz splitterów póki nie wymienią wszystkich dekoderów C+?

Ja się wyjebałem bo mam jeszcze umowę 2 msc. i nie wiem co dalej.

Śmiga ci Discovery HD po aktualizacji?
Stary multiroom na zasadach C+ (dwie karty) kosztuje 20 zł, czyli do każdego pakietu dopłacasz 20 zł i masz możliwość korzystać jeszcze jakiś czas ze splittera itp. Jak długo? Tego nikt nie wie. Doniesienia są sprzeczne, ale docelowo cały system kodowania będzie z N czyli Conax a co za tym idzie parowanie kart z dekoderami jest nieuniknione. Czyli splitter jeszcze z 12-18 miesięcy powinien chodzić. Potem wymiana całego sprzętu a multiroom na zasadzie N. Oczywiście te ceny są dla napaleńców, którzy dzień po starcie SAMI DZWONIĄ do konsultantów , i PROSZĄ ICH żeby mogli migrować. Myślę, że parę tygodni i cena będzie niższa o 15 złotych, czego życzę sobie również. Paradoksalnie mając umowę jeszcze 2 miesiące jesteś w bardzo dobrej sytuacji. Możesz przedłużyć na starym multiroomie (czego nie możesz jako nowy abonent) i poczekać aż kurz opadnie i wynegocjować jakąś fajną cenę.

zium zium akurat ostro 'wczytałem się' w temat , umowę mam do końca kwietnia i w sumie nikt nie wiedział jak będzie i co będzie, chciałem ją przedłużyć jeszcze z C+, nie udało się, choć wiedziałem, że C+ szasta pakietami prawie za darmo, wypowiedzenie wysłane itp. Natomiast pojawiają się sprzeczne informacje, w związku ze zmianami pakietów Canal+, bo likwidują weekend, 3d itp powołując Family, Family2 itd. I teraz pytanie jest takie czy Ty podpisując umowę na stare Canale dostaniesz nowe, bo oczywiście możesz ich nie dostać mając prawo do rozwiązania umowy z ich winy, ale wtedy oni Ci zaproponują super migrację za 20 zł mniej i będzie to propozycja jedyna w swoim rodzaju. A jeśli się nie zgodzisz, nie wypowiesz umowy to zostaniesz z jednym C+ Sport i C+ Film , gdzie powiedzmy całą ligę polską przeniosą do Sport 2 i znów będziesz musiał rozważyć mocno migrację. Tak jak mówię to są tylko domysły, dużo osób twierdzi,że w połowie kwietnia do osób, które mają aktualne umowy przyjdą pisma albo migracja albo żegnamy i czas do końca czerwca. Oczywiście życzę Ci, żebyś miał taki pakiet z pełną ofertą przez te 18 miesięcy ale zalecam również monitorowanie sytuacji bo mam wrażenie, że chcą naciąć ludzi i dlatego dawali takie super promocje w ostatnim miesiącu C+. Pozdro.
Ostatnio edytowane przez David. : 22.03.2013 o godz. 11:22.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 22.03.2013, 11:24
satkurier napisał(a):
Uporządkujmy wątek na godzinę 08.30 22.03.2013:

34 zł dla migrujących do Comfort+
49 zł dla migrujących do Universe+
64 zł dla migrujących do Canal+ Silver bez multiroom Na chwilę obecną to jest chyba jedyna oferta, na konferencji powiedziano że będzie za 59 dla migrujących, pewnie będzie ale jeszcze nie dzisiaj
69 zł dla migrujących do Canal+ Silver (multiroom C+ dwie karty)
79 zł dla migrujących do Canal+ Gold (bez multiroom) Ci co mają obecnie N Premium mogą dostać dodatkowo za darmo C+ i C+Sport na cały okres umowy jako rekompensatę za N Premium 3 i N Premium 4 = uzyskała jedna osoba )
79 dla migrujących do Canal+Platinum (bez multiroomu) Ma byc dostępna C+Platinum z mooltiroomem w tej cenie UWAGA: Uzyskał tylko użytkownik Maci0s migrujący z Cyfry,
89 dla migrujacych do Canal+ Platinum (bez multiroom) (tylko dwie osoby dostały migrujące z N)
99 dla migrujących do Canal+ Gold z HBO
99 dla migrujących do Canal+ Platinum z multiroom N-ki
109 dla migrujących do Canal+Platinum z multiroom C+ (dwie karty)
109 dla migrujących do Canal+ Platinum z HBO (bez multirooom)
129 dla migrujących do Canal+ Platinum z HBO (multiroom C+ dwie karty)
179 dla migrujących do All Inclusive+ z multiroom C+ (dwie karty) lub N

Umowy na 12 lub 18 miesięcy, przy umowach 18 miesięcznych można wyciągnąć 6 miesięcy HBO gratis.

Opcje dostępne od C+Gold (może C+Silver też ?):

Redlight HD - 15zł
Opcja NOC - 25zł
TV France - 10zł
Mezzo - 5zł
History HD - 1,99zł
HBO (najprawdopodobniej bez HBO GO) - 25zł, (ale można zdobyć za 20 zł)
Filmbox - 15zł
Cinemax - 15zł
Sudance HD - 2,99zł

UWAGA: Są to najniższe uzyskane ceny na chwilę obecną (jeszcze na pewno spadną więc po co teraz migrować ) standardowo oferują np. multiroom C+ za 20 zł, jak ktoś chce, ale można wytargować za 10 zł za dwie karty z C+ lub za darmo w przypadku posiadanego obecnie multiroomu N

Nowy user dostał propozycję Comfort+ wraz z C+ i C+Sport za 79 zł, pierwsza jaskółka zmian w pakietyzacji premium
User East dostał ofertę Canal+ Comfort+ wraz wszystkimi Canal+ i multiroom Cyfry za 88 zł ?

Zgadzam się najlepiej nie dzwonić i czekać aż nas zmigrują wtedy przynajmniej do końca czerwca ceny pozostaną bez zmian

PS. Każdy może wklejać i aktualizować ten post na forum ale proszę o najniższe uzyskane ceny wyższe nas naprawdę nie interesują

Tak żeby nie zgubić tego wpisu. Czy ktoś ma coś do dodania ? jakieś lepsze warunki do migracji ? Proszę o aktualizację będzie łatwiej negocjować warunki migracji
Post z forum satkurier.pl

Opcja 129 zł by mnie interesowała tylko pytanie czy użytkowanie PVR w tych cenach jest już ujęte?
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Odpowiedz cytując
David.
Senior Member

Stary 22.03.2013, 11:27
A za ile teraz masz tego PVR ? Jak za 0 zł to jest duże prawdopodobieństwo, że dostaniesz go dalej za 0 zł. Te dekodery już nie są w obrocie jak się okazuję więc albo zostawią Ci go za 0 zł albo za 20 zł tak abyś wziął nowy, inny, lepszy, turbodekoder od nich ...
Odpowiedz cytując
focusik09
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 22.03.2013, 11:27
Właśnie dzwoniłem na numer 223104565, o ofertę platinum z multiroom, pan powiedział że jeszcze dekodery nie są przystosowane i ta oferta będzie dostępna dopiero za tydzień. Zobaczymy za tydzień
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 22.03.2013, 11:29
Właśnie mi się skończył darmowe użytkowanie i mam 20 zł teraz...

Jeszcze jedne wpis który by mnie bardzo ucieszył

Cytat:

I po temacie. Platinum + dekoder 0zł/m-c + HBO + History HD, 12 m-cy - 99zł. Jeden telefon.
Do tego 20 zł za multiroom i się mnie podoba
Odpowiedz cytując
David.
Senior Member

Stary 22.03.2013, 11:35
Generalnie to czytam na bieżąco SatKuriera, różni ludzie tam piszą, więc trzeba to brać przez pół, dopóki ktoś nie potwierdzi . Jestem przekonany, że ceny spadną...

http://media2.pl/media/101460-Nizsze...ej-ncplus.html

Jak informują nas czytelnicy, którzy dokonali migracji, najbardziej krytykowany pakiet Canal+ Platinum z pełną ofertą kanałów SD i HD oraz pełnym pakietem Canal+ można wynegocjować już od 79 zł zamiast standardowej ceny 119 zł.
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 22.03.2013, 11:43
Kto układał listę programów - jakiś debil chyba - na 4 jakieś TTV, zaraz dalej jakieś Mango TV i tego typu kwiatki. Wygląda jakby to n przejęła Cyfrę a nie na odwrót.
Jak zobaczyłem abonamenty to komuś się chyba w główce poje...ało - za 99 zł mam Superpremium HD z pakietem canal + i HBO, a oni za to samo z dodatkiem programów typu nSport FOXHD i dawnych filmowych z n które będą jako Canal+Family chcą 149 zł - komuś coś się pogrzało w główkach....
Podejrzewam, że wszyscy którzy jeszcze mają stare umowy na 18 -24 miechy nie przejdą do nowgo tworu.
PS. Czy można ustawić swoją listę programów w dekoderze PVR - bo inaczej to mnie kur...ica trafi.....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 22.03.2013, 11:52
David. napisał(a):Wyświetl post
zium zium akurat ostro 'wczytałem się' w temat , umowę mam do końca kwietnia i w sumie nikt nie wiedział jak będzie i co będzie, chciałem ją przedłużyć jeszcze z C+, nie udało się, choć wiedziałem, że C+ szasta pakietami prawie za darmo, wypowiedzenie wysłane itp. Natomiast pojawiają się sprzeczne informacje, w związku ze zmianami pakietów Canal+, bo likwidują weekend, 3d itp powołując Family, Family2 itd. I teraz pytanie jest takie czy Ty podpisując umowę na stare Canale dostaniesz nowe, bo oczywiście możesz ich nie dostać mając prawo do rozwiązania umowy z ich winy, ale wtedy oni Ci zaproponują super migrację za 20 zł mniej i będzie to propozycja jedyna w swoim rodzaju. A jeśli się nie zgodzisz, nie wypowiesz umowy to zostaniesz z jednym C+ Sport i C+ Film , gdzie powiedzmy całą ligę polską przeniosą do Sport 2 i znów będziesz musiał rozważyć mocno migrację. Tak jak mówię to są tylko domysły, dużo osób twierdzi,że w połowie kwietnia do osób, które mają aktualne umowy przyjdą pisma albo migracja albo żegnamy i czas do końca czerwca. Oczywiście życzę Ci, żebyś miał taki pakiet z pełną ofertą przez te 18 miesięcy ale zalecam również monitorowanie sytuacji bo mam wrażenie, że chcą naciąć ludzi i dlatego dawali takie super promocje w ostatnim miesiącu C+. Pozdro.
Ja( i pewnie Ty też) mam wyraźnie napisane, że jest to pakiet Canal plus jakiś tam i są wymienione jakie sa kanały. Zmiana ich nazewnictwa będzie powodowała zmiane warunków umowy i na to sie już musisz zgodzić. Zatem jeżeli zrobią jakieś jaka z liczbą C+, to się nie zaakceptuje nowych rozwiązań i kwit. Z tym, że wątpię, aby tak zrobili. Już chyba mają dość problemów z klientami z N-ki i nie będą znowu robili jaj nam.
Odpowiedz cytując
David.
Senior Member

Stary 22.03.2013, 11:59
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Ja( i pewnie Ty też) mam wyraźnie napisane, że jest to pakiet Canal plus jakiś tam i są wymienione jakie sa kanały. Zmiana ich nazewnictwa będzie powodowała zmiane warunków umowy i na to sie już musisz zgodzić. Zatem jeżeli zrobią jakieś jaka z liczbą C+, to się nie zaakceptuje nowych rozwiązań i kwit. Z tym, że wątpię, aby tak zrobili. Już chyba mają dość problemów z klientami z N-ki i nie będą znowu robili jaj nam.
No właśnie tylko, że zapewne Tobie jak i innym chodzi o sport, w moim przypadku głównie "nasza, kopana" i jak zmienią C+ to oczywiście masz pełne prawo do rozwiązania umowy, tylko gdzie wtedy pójdziesz? Do Solorza ? O ile ludzie, którym na sporcie nie zależy wg. mnie mocna rozważą przejście do Polsatu to kibole ( ) woleliby mieć ten sport za rozsądną cenę. Dlatego wydaję mi się, że mogą się posunąć do czegoś takiego i dać spore rabaty na migracji bo inaczej odpływ abonentów. No albo zostanie tak jak jest, tylko to by było pozbawione logiki skoro za 65 zł można było mieć FULL Canal + z multiroomem i dekoderami, nie liczę HBO i innych (tydzień, dwa temu). A teraz za to samo 119... Jak żyć?
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Stary 22.03.2013, 12:04
Zobaczymy. Większym skur... będzie jak dadzą ligę na n-kę. Wszystko legalnie, a jednak jesteś wy....

Ja w skrajnym przypadku pójdę do Solorza, dla zasady. Mają 5 spotkań ligowych.

Nawiasem mówiąc powstanie kanału ekstraklasa będzie gwoździem do trumny dla tej platformy. Podejrzewam,że ruszy(ło) potęzne lobby przeciwko temu projektowi.

Da się w PVR 500gb ustawiać listę kanałów po swojemu ?
Odpowiedz cytując
David.
Senior Member

Stary 22.03.2013, 12:06
No czas pokaże. Ja w Sagemcomie mogę: Menu->Ustawienia->Wybierz swoje programy. Tylko trzeba dobrze przemyśleć, bo o ile możesz jakiś dodany program usunąć (np. ze środka listy) to już dodać możesz tylko na końcu...

Jeszcze takie zaprzeczenie tego o czym pisałem:

Cytat:
Wszyscy abonenci Cyfry+ i n będą mieli czas aż do wygaśnięcia swoich dotychczasowych umów na migrację do nowej oferty nc+. W kwietniu br. nowa platforma zaoferuje też nową ofertę pre-paid, a także pakiety z dostępem do internetu.
Źródło: http://www.wirtualnemedia.pl/artykul...ernet-z-orange
Ostatnio edytowane przez David. : 22.03.2013 o godz. 12:10.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 22.03.2013, 12:25
Czy ktoś z was ma Pace 500 GB pod ręką i włączy na 73 kanał i powie mi czy ma ciemność?
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 22.03.2013, 13:15
Czy to prawda, że chcą wykosić z c+ program TCM i przenieść go do nc+ ? Teraz już prawie nie odwiedzam strony satkuriera i nic nie wiem.
Odpowiedz cytując
konradnh81
Junior Member

Od: 05.2011

Stary 22.03.2013, 13:46
Ja miałem nke płaciłem 79 zł cały pakiet plus n-premium teraz po negocjaciach dostałem platinium za 90 zł na 18 miesięcy w sumie będe płacił 11 zł więcej ale mam całą paczke canal plus i jakieś kanały dodatkowo.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 22.03.2013, 14:08
konradnh81 napisał(a):Wyświetl post
Ja miałem nke płaciłem 79 zł cały pakiet plus n-premium teraz po negocjaciach dostałem platinium za 90 zł na 18 miesięcy w sumie będe płacił 11 zł więcej ale mam całą paczke canal plus i jakieś kanały dodatkowo.
Czyli hipotetycznie ja płace 107zł to tez taka oferte powinienem dostac - tylko, ze jestem abonentem Cyfry. Ja do czerwca poczekam - zobaczymy do tego czasu co sie zmieni
Odpowiedz cytując
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 22.03.2013, 14:10
Po powrocie do domu sprawdzę jak z układem kanałów u mnie, ale jeśli niektórzy z Was piszą że samo się pozmieniało to chyba mnie szlag trafi.

Co do zmian, to chyba najlepiej przeczekać jeszcze jakiś czas. Muszą się zreflektować i zmodyfikować tę ofertę, bo w przeciwnym razie po prostu popłyną.

I jeszcze jedna sprawa. Ma ktoś pod ręką umowę z Cyfrą i mógłby sprawdzić jak wygląda sprawa wyłączania sobie ot tak niektórych kanałów? Bo to nastąpiło i zanosi się na kolejne wyłączenia, by przerzucić klienta tylko do nc+.
Ostatnio edytowane przez hunter : 22.03.2013 o godz. 14:18.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 22.03.2013, 14:22
Ja analizując wszystko wykminiłem sobie taki pakiet i jego chcę.

Platyna+ HBO + History HD + multiroom w wersji 2 kart + PVR za 109 zł, maks 119 zł
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 22.03.2013, 14:35
Oto co udalo się zaproponować migrujacym, róznice miedzy cenami na stronie a w telefonach (nie wiem ile w tym prawdy wiec sie nie podniecac to do Mili)

Comfort+ 39zł - dla migrujących 29 zł (co do ceny Multiroomu zostawiam tutaj puste pole...)

Universe+ 59zł - dla migrujących 49zł (co do ceny Multiroomu zostawiam tutaj puste pole...)

Canal+ Silver 79zł - dla migrujących 59zł (Mulitroom 5/10zł, wątpie żeby w abo się zgodzili), (pmożliwości dokupienia HBO w cenie 15/20zł, ewentualnie innych opcji)

Canal+ Gold 99zł - dla migrujących 69zł (Mulitroom 5/10zł, wątpie żeby w abo się zgodzili), (pmożliwości dokupienia HBO w cenie 15/20zł, ewentualnie innych opcji)

Canal+ Platinium 119zł - dla migrujących 79zł (Mulitroom 5/10zł, wątpie żeby w abo się zgodzili), (pmożliwości dokupienia HBO w cenie 15/20zł, ewentualnie innych opcji).

All Inclusive+ 199zł!! - dla migrujących 159zł/169zł (Multiroom w tej opcji powinien być całkowicie darmowy)
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 22.03.2013, 14:43
Generalnie wszystkie kanały które były są nadal, tylko je rozwalili. Część tych, które zmienili z SD na HD są tam w okolicach 180. Jak się pójdzie od 190 wstecz, to znajdzie się wszystko co było.

Generalnie z tego co się dowiedziałem, to nie ma obowiązku migracji do końca umowy. Nie da się wybrać jakiegoś jednego kanału (np. nsport i dopłacić), musi się przejść na te pakiety wtedy. Polecam Ci poczekać te 2 miesiacę, bo coś muszą zmienić.

Ja osobiście nie moglem sie znimi dogadać, pod koniec marca kończyła mi się umowa i wysłałem wypowiedzenie, bo liczyłem, że........wejdzie nc+ i beda zajebiste ceny . W końcu 08.03 zadzwonił chłop i mi zaoferował bardzo dobrą oferte. Aktualnie będę płacił 104 zł. W tym mam tego PVR 500 GB, multiroom, HBO na cały okres unmowy, Filmbox i Cinemax na 7 miesiecy i oczywiście całą resztę. Umowa na 18 miesiecy , do września 2014. Generalnie to ustawiłem się jak Nowak w Bełchatowie albo Strąk w Zabrzu i nie mam ochoty nigdzie migrować. Jakbym znał dane tego gościa z infolinii, to postawiłbym mu niezłe piwo

Jak chcecie się ekspresowo dodzwonić to : 223104565

wlasnie sie dodzwonilem .......obezcnie mam od 1 marca podpisalem na 18 mies canal plus opitimum (chyba hd) - tzn place 71 zeta- i mam niezly pakiet- oczywiscie bez hbo i innych takich cinemaxow ....koles na infolini mi powiedzial ze niedlugo przyjdzie mi oferta migracjii ,....i albo sie zgodze albo musze zrezygnowac ....przy czym pakiet z sportem bedzie za 119 zl !!!!! ....wiec lipa na maxa ....bo po h.j mi np nSport / skoro oprocz wtorku LM nie ma tam NIC !!! i programy o Legii i nne takie deynowate badziewia ? ....... wiec kolego chyba jednak nie ustawiles sie jak Nowak w Belchatowie, Strak w Zabrzu albo Dawidowaski w Wisle .... bo jak sie nie zgodzisz migrowac za ich propozycje to bedziesz musial zkonczyc przygode z C+ tzn z nc+ .......jednak takie skur...wy..synstwo to tylko w tym chorym kraju moze byc ......WIELU moich znajomych w mniejszych miasteczkach musi 2 dni pracowac na taki pakiet !!!! wiec pewnie trzeba bedzie wykupic na polsacie maly pakiecik ( ok 40 zl ) + miesiac na Weeb.tv za ok 30 zeta ......
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 22.03.2013, 14:55
wtrące sie co do weeb.tv
rok temu jak kosztował miesiac 19 pln i mało ludzi znało to była bajka
teraz np. jak we wtorek była LM to na 20megabitowym necie cięło mi w SD tak, ze musialem ogladac gdzie indziej.

E:antymod : powstało kilka podobnych ale szybko poblokowali etc.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 22.03.2013 o godz. 15:08.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Stary 22.03.2013, 14:59
szprotson napisał(a):Wyświetl post
wtrące sie co do weeb.tv
rok temu jak kosztował miesiac 19 pln i mało ludzi znało to była bajka
teraz np. jak we wtorek była LM to na 20megabitowym necie cięło mi w SD tak, ze musialem ogladac gdzie indziej.

masz racje ...ale moze beda podobne strony - pisalem Weeb ale moze tez cos innego i podobnego .....
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 22.03.2013, 16:09
Działa Wam obecnie strona nc+?
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Stary 22.03.2013, 16:55
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Działa Wam obecnie strona nc+?
Tak i troche znaków
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Stary 22.03.2013, 17:01
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
wlasnie sie dodzwonilem .......obezcnie mam od 1 marca podpisalem na 18 mies canal plus opitimum (chyba hd) - tzn place 71 zeta- i mam niezly pakiet- oczywiscie bez hbo i innych takich cinemaxow ....koles na infolini mi powiedzial ze niedlugo przyjdzie mi oferta migracjii ,....i albo sie zgodze albo musze zrezygnowac ....przy czym pakiet z sportem bedzie za 119 zl !!!!! ....wiec lipa na maxa ....bo po h.j mi np nSport / skoro oprocz wtorku LM nie ma tam NIC !!! i programy o Legii i nne takie deynowate badziewia ? ....... wiec kolego chyba jednak nie ustawiles sie jak Nowak w Belchatowie, Strak w Zabrzu albo Dawidowaski w Wisle .... bo jak sie nie zgodzisz migrowac za ich propozycje to bedziesz musial zkonczyc przygode z C+ tzn z nc+ .......jednak takie skur...wy..synstwo to tylko w tym chorym kraju moze byc ......WIELU moich znajomych w mniejszych miasteczkach musi 2 dni pracowac na taki pakiet !!!! wiec pewnie trzeba bedzie wykupic na polsacie maly pakiecik ( ok 40 zl ) + miesiac na Weeb.tv za ok 30 zeta ......
Czyli sami konsultanci sa niedouczeni.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Stary 22.03.2013, 17:55
Czyli sami konsultanci sa niedouczeni.

niewiem, tak mi przekazal- wiec nie amm prawa mu niewierzyc ....wszak to On jest fachowiec nie ja ....przekazalem wam tylko ta informacje ...nie osodzam czy jest douczony czy nie
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 22.03.2013, 18:02
ja wczoraj byłem w nc+ w CENTRUM i powiedzieli mi że nie musze korzystać z przejścia,moge do końca umowy zostać w cyfrze , że narazie nie ma opcji rozwiązania umowy z ich winy bo nie ubędzie kanałow ,i co mnie boli multirom jest tylko przez połaczenie dekoderów ,teraz korzystam z 2 kart w dwóch domach ...
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 22.03.2013, 18:03
węgorz2 napisał(a):Wyświetl post
ja wczoraj byłem w nc+ w CENTRUM i powiedzieli mi że nie musze korzystać z przejścia,moge do końca umowy zostać w cyfrze , że narazie nie ma opcji rozwiązania umowy z ich winy bo nie ubędzie kanałow ,i co mnie boli multirom jest tylko przez połaczenie dekoderów ,teraz korzystam z 2 kart w dwóch domach .z..
Źle mowisz jezeli jestes w Cyfrze i masz Multiroom to zostajesz nadal z multiroomem - miało tego nie byc ale sie okazuje, ze własnie jest. Mozesz migrowac z własnym sprzetem w takim wypadku i z własnym multiroomem tym od Cyfry - zreszta masz w tym temacie ile bedzie kosztowała taka migracja do nc+ z danego pakietu z własnym sprzetem i multiroomem.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 22.03.2013 o godz. 18:06.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 22.03.2013, 18:06
Ja mam pytanie z innej beczki. Zastanawiamy się w domu nad zakupem NC+, ale tylko w opcji TV+Internet. Czy NC+ ma w swojej ofercie Internet STACJONARNY bez limitów ? Za wszelkie LTE z limitem 8GB serdecznie dziękuję.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 22.03.2013, 18:08
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Źle mowisz jezeli jestes w Cyfrze i masz Multiroom to zostajesz nadal z multiroomem - miało tego nie byc ale sie okazuje, ze własnie jest. Mozesz migrowac z własnym sprzetem w takim wypadku i z własnym multiroomem tym od Cyfry - zreszta masz w tym temacie ile bedzie kosztowała taka migracja do nc+ z danego pakietu z własnym sprzetem i multiroomem.
wczoraj w CENTRUM powiedzieli mi że migracja na zasadach dla przechodzących cennik podany ...ale multirom w nc+ bedzie na innej zasadzie że dekodery muszą byc podłączone kablem ? tak mi powieedział!
jesli jest tak jak piszecie powyżej to dla mnie bylo by super teraz płacę 159 ,przeskoczyl bym na to 119 zeta
Ostatnio edytowane przez węgorz2 : 22.03.2013 o godz. 18:11.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów