|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
w kwestii tematów zastępczych, Smoleńska nic nie przebije
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Wiadomo że dla bezmózgich lemingów wyjaśnienie śmierci prezydenta to zbędna nadgorliwość.
Nie klaun tylko debil. Choć dla leminga to pewnie zabawne...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 19.03.2013 o godz. 10:58.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
AS82 napisał(a):
Jeżeli rząd nie potrafi zadbać o bezpieczeństwo swojego prezydenta i elity wojska,ba, nawet o przeprowadzenie porządnego śledztwa, a nic go za to nie spotyka, to po co miałby dbać o cokolwiek w przypadku takiego Asa? Nie intryguje Cię takie pytanie?
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 19.03.2013 o godz. 14:19.
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Smoleńsk to sprawa kluczowa, która pokazuje nam oraz przywódcom innych krajów jak mało poważnym państwem jesteśmy. Ta tragedia, jak również masa decyzji politycznych (a w zasadzie zaniechań) podejmowanych w jej sprawie ukazuje jakie państwo zbudowaliśmy po 20 latach wolności. Smoleńsk jest podsumowaniem kompetencji obecnej władzy, ale również wyciąga na światło dzienne mentalność Polaków, którzy nie są gotowi na to, aby zostać wartościowym społeczeństwem.
Smoleńsk jest symbolem całego burdelu w tym kraju. Naprawianie Polski powinno się zacząć od wyjaśnienia przyczyn tej tragedii. Szanujmy się. ![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Banita
Offline |
||
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko jak do tego wypadku doszło skoro zapisy urywają się 30 m nad ziemią. Po trzech latach nie wiadomo, a to co oficjalnie wiadomo przeraża swoją niedorzecznością.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Wiara w zamach = podatność na konfabulacje "Maciarneki" i spółki Wiara w wypadek = jedyna słuszna teza. Nie próbujesz nawet spojrzeć, że druga strona rozumuje dokładnie tak samo (tylko odwrotnie rzecz jasna)? Może jesteś takim samym zaślepieńcem i ofiarą tuby propagandowej jak oni? PS. Odwracając to co napisałeś. Myślisz, że Kaczyński będąc w stanie kierować całym krajem nie był w stanie zorganizować niedalekiego lotu samolotem? Nie wydaje ci się to dziwne? ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Na pewno wiecie, że polska "skarbówka" będzie miała prawo grzebać Nam na rachunkach bankowych i interpretować (czy i dlaczego unikaliśmy opodatkowania związanego z przelewami). Patologia interpretacji, jest bowiem jednym z ulubionych działań polskich skarbówki.
Na pewno już wiecie, że powstaje nowy potrzebny organ podatkowy, strzegący pieniędzy tego "państwa", czyli Rada ds. Unikania Opodatkowania, czyli jeszcze więcej (miejsc) pracy dla urzędników. Poniżej, przedstawiam jeden z hitów przeznaczonych dla polskich vat-owców . Powodzonka.[...] Art. 117b. Podatnik, o którym mowa w art.105a, odpowiada solidarnie całym swoim majątkiem za zaległości podatkowe podmiotu dokonującego dostawy towarów. Art. 105a. 1. Podatnik (...), na rzecz którego dokonano dostawy towarów (...), jest solidarnie odpowiedzialny wraz z podmiotem dokonującym tej dostawy za zaległości podatkowe wynikające z niewpłacenia na rachunek urzędu skarbowego w terminie podatku (...). 2. Przepis ust. 1 stosuje się, jeżeli (...) podatnik wiedział lub miał uzasadnione podstawy do tego, aby przypuszczać, że cała kwota podatku lub jej część (...) nie została lub nie zostanie wpłacona na rachunek urzędu skarbowego." http://zus.pox.pl/vat/zmiany-w-podatkach.htm |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
Z drugiej strony dobrze że takie klauny jak AS82, kuba j.g. czy szpen wpisuja sie na tym forum bo tak to byłoby trudno uwierzyć że sa jeszcze ludzie popierający takich ludków jak Radek Zdradek czy Donio i można by mieć uzasadnione przypuszczenia że fałszuja wybory. A tak jestem uspokojony po prostu Donio,Kwach,Miller,Komoruski wychowali sobie taka bandę głąbów przy których moga zrobić wszystko co chca a ci na nich zagłosuja BO SIĘ BĘDA BAĆ KACZORA, że na nich naśle CBA i z wałków na 200 zł nici, papieru A4 z biur nie będą mogli wynosić i bieda będzie ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Czekam na uzasadnienia typu "uczciwy niczego nie musi się bać". Ups... a jednak musi, bo poniesie konsekwencje jeśli osoba z którą robi interesy jest nieuczciwa. Józef Stalin byłby dumny z ministra Vincenta. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do programu Sekielskiego "Po prostu" został zaproszony przedstawiciel grupy przestępczej zwanej Platforma Obywatelska b. min sparwiedliwości Kwiatkowski, który umożliwił przestępcom (zagranicznym firmom windykacyjnym) okradanie polskich obywateli przy pomocy otwartego przez niego e-sądu. Proceder ten trwa już jakiś czas a polega na wyłudzaniu pieniędzy od Polaków przy pomocy e-sądu w ten sposób, że trafia do niego wcześniej wykupiona i przedawniona windykacja, często fikcyjna gdzie bez podania faktury jest klepana przez e-sąd i wysyłana do komornika. Ten ograbia ludzi z pieniedzy, ktore wysylaja do np. Hamburga. Bezczelny Kwiatkoski ma dla Polakow dobra wiadomosc, bedzie nowelizacja ale dopiero ....pod koniec roku. Do tego czasu mona rabowac Polakow bezkarnie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdzie jest Kraj Nazistów?: http://wpolityce.pl/wydarzenia/49511...wtedy-piosenki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|||||
"To co robi Tusk i spółka to jest anty-wyjaśnianie polegające jedynie na sianiu podejrzeń,konfabulacji i mnożeniu hipotez nie po to żeby coś rozjaśnić tylko maksymalnie zamulić to śledztwo."
Cytat:
hunter napisał(a):
?![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|||||
|
|
Banita
Offline |
||
Za niedługo dojdziesz do kolejnego wniosku ,że L.Kaczyński w ogóle nie chciał leciec 10tego do Smoleńska , tylko Tusk do spółki z MONem i BORem na siłe go wsadzili do Tupolewa.Pozatym chyba nie sądzisz ,że dla prezydenta ,który za główny cel swojej działalności przyjął sobie zwalczanie premiera ,będzie jakiekolwiek porozumienie ? Nawet gdyby ,ktoś ze strony rządowej odradził lot 10 tego do Smoleńska ,to zaraz w mediach wyszedlby jakiś Stasiak czy Gosiewski i powiedział,że to skandal że rzad uniemozliwia prezydentowi odwiedzenie grobów polskich żołnierzy . |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Eksperyment Cypr:
http://www.youtube.com/watch?feature...v=m6tSj8WdJMk#! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Nie no, temat o Smoleńsku jest. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest uderzające prawdopodobieństwo do pojęcia antysemityzm jak i homofob.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Co tam chłopaki? Czekacie na instrukcje od zwierzchników z Młodych Demokratów, żeby zabrać na forum głos w sprawie inwigilacji kont każdego Polaka?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
Ja napiszę tak, jakby teraz były wybory, a na scenie byłoby tak ja dzisiaj wybrałbym mniejsze zło czyli PO.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
szczaw i mirabelki z nasypu są pewnie bardzo zdrowe ale za długo to spora część kraju na nich nie ujedzie
Ostatnio edytowane przez AYALA : 20.03.2013 o godz. 18:40.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może to uzasadnisz bo z obiektywnego punktu widzenia wybierasz stryczek, jako mniejsze zło.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Tuska nie popieram ale jestem wrogiem PISu. Więc na kogo głosować.
Jakbyś miał wybierać między ciężkim a lekkim grzechem to co byś wybrał. Z Palikotem ani Milerem po drodze mi nie jest nic nowego nie widać to masz jakąś inną opcje/ propozycję dla mnie? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Masz prawo jakiejś partii nienawidzieć.Dla mnie PiS nie jest wymarzoną partią , ale jest jedyną znaczącą, prawicową partią w tym sejmie, więc i tak wyjścia nie mam.
A Ty jakie masz argumenty? Tylko napisz je w ludzki sposób, bo po co wywoływać kolejną wojenkę. Strasznie ich jestem ciekawy. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Dodam jeszcze że nawet wygrywając PIS nie miał by mocy koalicyjnej bo z kim?
Jest bowiem jasne, że PiS chwyta się już niemal wszystkiego, co mogłoby przynieść polityczne profity. Sęk w tym, że czegokolwiek się nie tknie, zamienia w farsę. Co zapamiętamy z tej PiSoweskiej politycznej farsy? Profesora Glińskiego, który udaje premiera. Jego ekspertów, którzy udają ministrów. I, na koniec, debatę w Sejmie nad votum nieufności dla rządu Donalda Tuska, w czasie którego prezes największej partii opozycyjnej robi za stojak dla tableta. Jak by go naród chciał to by go wybrał, ale na szczęście jest odwrotnie. Przegrana twarz Kaczyńskiego ...bezcenne http://i.wp.pl/a/f/jpeg/29824/pap_ja...ynski_203.jpeg |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powtórzę jeszcze raz swoje pytanie. Napisz co, gdzie i dlaczego.Póki co tylko niepotrzebnie prowokujesz.ARGUMENTY:
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|