|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
A ja wam powiem, ze jak Wis la grająca tak a chujnię przez cały sezon, oszczędzająca na trenerze i zawodnikach (chodzi o jakość tychże) awansuje do pucharów to Cupiał odleci i w następnym sezonie zachęcony ukręceniem bata z gówna w ogóle odetnie przypływ kasy.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jesli dobrze widze to w tabeli za samą wiosnę jesteśmy ex aequo na pierwszym miejscu razem z Zagłebiem L. z 8 punktami
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
A rzucali się na mnie, gdy mówiłem, że "rewolucja kadrowa" w Wiśle może przynieść rezultaty i to z obu stron Wisły
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Guest
|
|
![]() @ kreseq Sam Zubas im meczów nie wygra = nie strzeli przeciwnikowi, a z tym jak widać jest ogromny problem. No ale jak się wyrzuca z drużyny m.in. Nowaka i Wróbla...
Ostatnio edytowane przez arti : 18.03.2013 o godz. 14:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie ma się co jarać. Póki co graliśmy z dwoma ostatnimi drużynami w tabeli i z najgorszą drużyną wiosny. Zagrajmy z kimś mocniejszym to zobaczymy na co jeszcze stać tę drużynę.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
jeśli chcecie Wisły silnej, to od następnego meczu radzę niektórym pójść na stadion (kupić bilet, kupić piwko, herbatę, kiełbachę, wrzucić 5-10 zł do puchy SKWK), a nie oglądać mecz w TV i komentować go na forum !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ty a co jeśli Ci którzy piszą na forum w czasie meczu nie są z Krakowa i mają powody dla których na meczu nie są?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
"Jezeli chcesz znajdziesz sposób, jezeli nie znajdziesz powód"
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Też mi wstyd trochę, bo lompletnie odechciało mi się ogladać popisów naszych kopaczy po ostatniej naszej fecie mistrzowskiej, gdy zamiast wbiec na boisko, statystowało się na trybunach do "we are the champions" a latający holender popierdalał po boisku z Małeckim na rowerze.Jakieś odliczania, zabawy słowne z klubowym spikerem- poczułem się jak w cyrku. Przejebane, bo nawet rzadko kiedy mi się chce oglądać popisy naszych gwiazdorów w telewizji .
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 18.03.2013 o godz. 19:03.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Życie pokazuje, że piłkarze się dobrze mobilizują jak kasa przestaje wpływać.![]()
.
. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jednak wyleciał
Cytat:
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wdowiec na jego miejsce.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cytat:
Gość o ile kojarzę ma papiery na trenerkę tylko "za dobre sprawowanie". Taki trener lekko wątpliwej reputacji. Chociaż w utrzymaniu może pomóc - ma kontakty ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Podbeskidzie tez juz bez trenejro
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Co do Wdowczyka - fakt, że jako jeden z nielicznych odpokutował karę w niczym nie zmienia tego, że w środowisku zawodowej piłki powinien być traktowany jak "persona non grata". To tylko pokazuje, jacy "działacze" organizują polski futbol.
Karuzela trenerska zaczyna się rozkręcać na dobre, chociaż ta zmiana jest dość zaskakująca - Kubicki odchodzi z Podbeskidzia i będzie pracował w Rosji: wis.la/gl3fh Jak bielszczanie będą jeszcze chcieli ratować ligę to pewno zatrudnią Probierza a jak budować zespół na drugą ligę to Skowronka - takie mam typy ![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
w Sybirze pewnie Kubicki zarobi ze trzy razy tyle co w Bielsku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ciekawa jestem, jaki trenejro wyląduje w TSP. Klub poinformował na stronie, że brał pod uwagę Engela i Tarasiewicza. Ten pierwszy ma obowiązki w UEFA, więc nie przyjdzie, a Tarasiewicz nie osiągnął porozumienia (wiadomo, że w Bielsku kokosów nie ma). Coś mi się wydaje, że na żadne poważne nazwisko Podbeskidzie nie ma co liczyć. Wezmą pewnie jakiegoś no-name'a w stylu Ojrzyńskiego, czy Mroczkowskiego, który a nuż się okaże talentem. A jeśli nie, to przynajmniej będzie tani.
|
|
|
|
Guest
|
|
Misiek P? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Petr Nemec
no-name Ojrzyński ? ekhm, nie sądze. E: jednak czesław 711. W jakich klubach on jeszcze nie trenował ?
Ostatnio edytowane przez szprotson : 23.03.2013 o godz. 12:07.
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przestaje to być śmieszne. Chyba nasza pzpn-owska wierchuszka powinna wziąć do serca słowa Franciszka i rozpocząć opcję zerową. Polska uboga liga dla ubogich.
Cytat:
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Piast - remis, Śląsk - w dupsko, Groclin - zapewne remis max - tj. wręcz zaproszenie do walki o 3-4 miejsce.
Czy z niego skorzystamy? Wesołych Świąt dla Wszystkich Forumowiczów! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Tragiczny poziom derbów Warszawy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
legia zaprasza jak narazie do walki o Mistrzostwo. Gdyby nie te stracone punkty z Gks i Podbeskidziem... ahh
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Niektorzy sa komiczni... Wisla wygra 2 mecze i juz o mistrzostwie rozwazania. Narazie w wersji a gdyby ale wciaz smieszne
Zeby dopelnic obrazu nedzy warto napisac ze ow dwa zwyciestwa mialy miejsce z Pogonia ( 1 remis i 4 porazki to ich bilans w ostatnich meczach) oraz z Polonia ( 1 zwyciestwo, 1 remis i 3 porazki to ich bilans).Czy wy nie widzicie waszej naiwnosci? Legia to moze nawet nadstawic dupe i sciagnac gacie, ale w takim wypadku mistrzem zostanie Lech, bo my tej Legii z nadstawiona dupa i tak nie wyprzedzimy. Nie mamy druzyny na mistrzostwo, nie mamy klubu na mistrzostwo. Nie zyjcie historia! Rozczaruje Was, po sezonie nie bedzie duzo lepiej. Tak wiem, jest haslo budowania kolejnej Wielkiej Wisly. Sek w tym ze budowanie bedzie to samo co ostatnio, troche kasy (za ktora w naszym wypadku trzeba kupic pol kadry) i huzia na podboj Europy. Jak na moje to ten model to i na podboj Polski juz nie wystarczy, czasy sie zmienily. ---------------------------------- Ale jest dobrze. Ostatnio Bednarz powiedzial ze to nieprawda ze w Wisle sie nie szkoli; mamy przeciesz Bruda, Czekaja i Chrapka Przyszlosc (!) Wisly. Jest dobrze! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie musze słuchać Bednarza, żeby wiedzieć co się na Świecie dzieje.
Wisła przoduje w dostarczaniu piłkarzy do ekstraklasy. ![]() ![]()
.
. |
|
|