|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Niekiedy to większą krzywdę robią sobie piłkarze podczas cieszynek jak strzelą gola.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2013
Offline |
|
|
gratulacje dla Kazia, szkoda, ze tylko remis...
http://fangol.pl/view/2331/bramka-kazimierczaka |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Pięknie pojechał Stokowiec Kołtoniowi w cafe futbol.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
A to jakas nowosc bo Oni zawsze liza tyłki swoim gosciom.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Górnik przegrywa z Lechem a karnego w 89 nie strzela Nakulma.
Zgodnie z zasada na wyjęździe wygrane u siebie porażki ![]() Zobaczymy co bedzie za tydzień |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A przepraszam, za co go mają szanować?
Jeśli już tak stawiasz sprawę na ostrzu noża, to ciekawi mnie czym sobie na ten szacunek gościu zasłużył? ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Byłby ich trenerem. To powinno wystarczyć.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Łysy dyrektorem sportowym, Rudy trenerem... na Boga!
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Niekoniecznie. W polonii czy pbb owszem, taki argument wystarczy. Ale w Wiśle, klubie z mistrzowskimi aspiracjami? Gdzie każdy piłkarz swoją karierą bije go na głowę? Wątpię.
W dupie był i gówno widział. Jedno-sezonowiec...
Ostatnio edytowane przez Dariook : 11.03.2013 o godz. 12:41.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Z mistrzowskimi aspiracjami (gdyby nie problemy finansowe) to mogła być ewentualnie Polonia Stokowca a nie Wisła, więc z tym bym się raczej nie rozpędzał. A jeśli chodzi o trenerską ławkę to Stokowiec wciąga Kulawika nosem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dlaczego sądzisz że wciąga go nosem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Choć ja i tak wychodzę z założenia, ze obowiązkiem każdego piłkarza jest bezwzględne słuchanie i szanowanie każdego trenera, niezależnie, czy to Mourinho, Petrescu, Kulawik, Maaskant, Stokowiec, czy Smuda. Po prostu walczyć, biegać i się starać, a jak nie to wiadomo co. PS. Cud, że Skorżę szanowali, skoro ten nigdy nie grał w piłkę w Ekstraklasie ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Już sam pomysł zatrudnienia Stokowca w Wiśle jest tak poroniony, że dalsza dyskusja nad tym wątkiem jest pozbawiona sensu i zwykłą stratą czasu.
A dlaczego nie Ojrzyński? Zapraszam do debaty. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Przestańcie z tym Stokowcem. Rudowłosy zbawiciel od dziewuch jadący na białym rumaku ma być wybawicielem Wisły? Wam potrzeba piłkarzy, a nie trenera przede wszystkim, bo przy tej nędzy jaka jest obecnie w ekstraklasie wystarczy kilku charakternych zawodników na średnim poziomie, aby wygrywać z każdym.
Sprawdzają się jednak moje prognozy co do Wisły, że zimowe wzmocnienia pozwoliły odświeżyć kadrę zespołu i 5 punktów w 3 spotkaniach to wynik zdecydowanie lepszy od 18 punktów w 15 spotkaniach ubiegłej rundy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Niestety piłkarze mają podejście podobne to podejścia użytkownika Dariooka i dlatego jesteśmy tam gdzie jesteśmy. Ja jestem PAN PIŁKARZ i jakiś tam trenerzyna nie będzie ode mnie wymagał. Kim on w ogóle jest, żeby cokolwiek ode mnie chcieć. Jakby coś w życiu wygrał (LM minimum) to może bym się zainteresował tym co ma do powiedzenia. A tak to nie będzie jakiś leszcz uczył ojca robić dzieci...
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ostatni mecz pokazał, że podejście piłkarzy jest znacząco lepsze niż za czasów poprzedniego trenera. Odrobienie strat na wyjeździe i to po takiej frajerskiej bramce pozwala mieć nadzieję że tworzy się kolektyw. A efektem jego powstania może być nawet mistrzostwo. Choć w to, głównie za przyczyną czarnej mafii trudno wierzyć.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
No tak dzięki tej samej czarnej mafii Wisła wygrywała mistrzostwo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Nigdy! Jak wygrywalismy MP to zawsze byliśmy po prostu najlepsi, a nie tak jak Warszawa zawsze za pomocą sędziów
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
![]() ![]() A huj, brać go! Zaoszczędzimy na obozach integracyjnych. Gość potrafi przygotować drużynę na korytarzu budynku klubowego.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 11.03.2013 o godz. 16:43.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nie dzięki, tylko ZAWSZE pomimo niej. Patrz karny z PB. Zrozumienie tego faktu pozwala dostrzec o jak wiele Wisła przewyższała konkurencję w ostatnich kilkunastu latach.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|